Küçük Düşün Büyük Olsun!

Benimki beni boşandığı eski karısıyla aldattı. Gerçekten de o kadın için yaptığı iyilikler fedakarlıklar hala konuşulur
Ayy işte ne tıhaf şimdi eski karısı kıymetlimi oldu. O da eski karısına kıymetli geldi galiba. Kimbilir boşanırken ona da ne düşman olmuştı. İnsanlar doyumsuz memnuniyetsiz ne diyeyim.

Tabi ki bin şükür. Kurtuldum en azından sıkıntısı yok. Hayat bana guzel
Canım ben seni çok tanımıyorum, yazdıklarım seni üzdüyse kusura bakma.kötü şeyler yaşamışsın, bunla gelmiş geçmiş olsun.Insanız ve hayatta çok şey yaşayıp,görüyoruz.Son 3 yıldır bende çok kötü günler geçirdim.Evlilik değildi konu,zaten bekarım hiç evlenmedim ama herkes bişeylerle sınanıyor.Inan dostum,canım,kardeşim dediğim insanların bile ne kadar kötü olabileceklerini gördüm.Bu hayatta yalnızız bunu anladım.Kimse ama kimse benden daha değerli değil, ve yaşamım boyunca en çok kendime değer vermem gerektiğini anladım.İnsanız ve sosyal varlıklarız, evet hayatımızda arkadaşımız,eşimiz,dostumuz olacak ama her zaman bunların gelip geçici olabileceğini bilerek,temkinli yaşamalıyız.Geçmişi ve o insanların ne yaptığını unut ve önüne bak,bırak onlar kendi pisliklerinde boğulsun.Bu hayat bize birkez bahşedildi,anın güzelliğini yaşamaya bak.Emin ol zamanla izi bile kalmayacak

Kekik çayını nasıl yapiyorsunuz
Bir fincan suyu kaynatıyoruz içine 1- 1.5 çay kaşığı kekik atıp demliyorum 3 4 dakika içiyorum sonra ama emziriyorsan sen sormadan yapma canım sütü bozar çocuğa yaramaz belki emzirirken ben çok dikkat ediyordum rezene ıhlamur süt artırıcı iciyordum

İnsanlar sanırım hayatın böyle bir gerçeği olduğunu söyleyince söyleyen kişi evliyse boşanmak istediğini, bekarsa onların evliliğini kıskandığını düşüyor
Hiç alakası yok işte :) benim boşanma gibi niyetim yok.çok şükür kızımızla herşey daha da güzel gitmeye başladı. Sorunlar olmuyormu elbet oluyor. Ama her evlilikte ufak defek pürüzler olur. Ben biraz garanticiyim. Bizim çocuk konusunda biraz kafası karışıktı, biraz benim baskılarımla oldu aslında. ilerde olur da benimseyemez diye şüphem hep vardı. Biraz da ondan garantiye almak istedim.
oysa kendi bana söyledi kızımızı görmeye gittiğimiz gün bile hala sevebilirmiyim diyormuş. Oysa o günden sonra hep iyiki iyiki dedi. Ama işte bilemezdim. Sonuçta kendi öz babam bizi boşvermiş nasıl güvenebilirdimki.
Annemin tek dediği şey en büyük hatam babanın paralı zamanında kenara para atmamam. Ordan da ders aldım sanırım :)

Dogru olan bu ki zaten.
Mesela Allah uzun omur versinde benimde ailemden kalinca ev falan bunu esimin uzerine niye yapim.
Sacma böyle bisi yapanda.
Altinlar benim benim rizam olmadan asla almaz alamaz.
Parada benim uzerimeydi arabayi alinca kullandik ama altin olarak bana tekrar geri odicek esim Ocak ayi itibariyle.

Ama babasindan kalan evi kadin neye imza attigini dahi anlamadan elinden alarak satip parasini yiyen biri var tanidigim.
Kadinin ailesiyle bile kotu oldu babandan kalan evi nasil satar kocan yer falan die.
50-55 yaslarinda insanlar bunlar hala kiradalar.
Adam hala ayni bugun var bugun yiyelim kafasinda.
Kadin hala calisiyordu en son sonra hastaliklari cikti fitik falan calisamiyor bir suredir.
ee 3 cocuk biri evlendi o da kirada tabi.

zor hayat zor.

Kekik çayı süt arttırıcı özelliğe sahipmiş öyle okumuştum.
Rezene ve ıhlamurda severim , hamileyken içmeye korkuyordum bol bol icerim artık fırsat bulursam

Kekik çayı süt arttırıcı özelliğe sahipmiş öyle okumuştum.
Rezene ve ıhlamurda severim , hamileyken içmeye korkuyordum bol bol icerim artık fırsat bulursam
Rezene artırıyor canım bide sütten bebeğe geçiyor hem gaz çıkarması kolay oluyo uykusu iyi oluyo bana yaramıştı

Amin canım benim. Çok teşekkür ederim. Rabbim sizlerin de yuvalarınızın huzurunu artırsın. Eski eş eski sevgili şerrinden korusun
Söyle düsün, bu tip karekterli kisiden kurtuldun ve böylece ilerde düzgün ve seni dürüstce sevecek insanla karisilasma ihtimalin var.
Onunla evli kalsaydin hayatini yanlis insanla gecircektin.
Senin yazilarindan bile nekadar iyi niyetli oldugun anlasiliyor. Umarim sana layik biri karsina cikar ve cok mutlu olursun

Günaydınnnn
Gece gelemiyorsam bilinki netten alısveris yapıyorm
Caldırın kapatın beni gızlaaar:)
50 tl Alyaya oyuncak saat aldım
Beni gınayan benim gömleği geysin.
Ama kınayın siz yinede
Hic böyle bir ebeveyn olma hayalim yoktu
Cocuk saat görmüs takmıs dün görümcemin cocuklarda.
Evde benim saati takıyor yavrum ya:)
Dedim kızım saat senin köpeğin olsun alırız.
Hadi onu aldın.
Sepete ne attım bilin
Fıskiyeli oyuncak lavoba.150 tl kendisi :S
Maas yatsın alırım muhtemelen.
Piilli ,cesmeden su akıyor.
Alya cıldırrır ins hasta etmeyiz cocuuu kıs günü:)
Ne bicim ana oldum ben de bilmiyrm
Her gördüğümü almak istiyorm

kız ortaligi su eder nasil bisimis öyle yaz icin guzel bisi olabilir ama.

dun hm ye takilip 300 lira gomup geldim .sirayla arkandan geliyorum baby

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…