Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bir süre sonra oyuncaktan bikiyor valla insan toplayip toplayıp atasim geliyo bizim esim öyle nev istese almak ister kuzu kışın ıslatıp usutmesin ama bizimki bana havuz yapin diyor dün oğlum ne diyon ddim kış günü banyo yapmaya zor sokuyorum bide beyefendiyi birde ortalığı ıslatır sanki eğer alıp kullanırsan telefonlara dikkat edin canım benim arkafasimin oğlu balık yaptım diye bir kova suya kızın taksiti bitmeyen telefonu attı telefon gitti

Çok başın ağrıyacak söylimm. daha az önce suyla oynama kavgamız vardı. Kıyafet değiştir su dökülen yeri sil. Sana kolay gelsin şimdiden

Kızlar güle güle kullanın, ne yapalım bu dönemde alışveriş de mutluluk veriyor. Bir de çocuk konu oldumu insanın gözü görmüyor. Ben eskiden aralıklarla alıyordum. Bu ara biraz fazla aldık. Biraz ara verelim dedim. 1 gün hevesleri. Sonra oyuncak ortalıkta sürünüyor.
kızla kahvaltı yaptık. Toparladım. kendime adaçayı yaptım. İçtim küçük hanım da istedi. Adaçayını çok seviyorum diye diye az bişey verdim.
Arkadaş aradı gel diye. Evde işim var dedim. Dün demiştim oh kimse gel demedi diye
Yerleri silicem. Yemek kıza mantı yaparım. Bana yemek var. Eşim yiyecek olursa düşünürüm. İşim bitince de uyku durumuna göre bakarım. Eğer Ela sıkılırsa giderim biraz oynasınlar kızlar diye.
artık c tesi pazar da dışarı çıkmak yasak. Yine evde tıkılacağız mecbur

Selam kızlar çok güzel sohbet dönmüş Maşallah size. Canlar gittim altınlarımı aldım kızlar 770 dedi 760 verdi iki tane çeyrek aldım. Benim için 2020 yılı birikimi bu gün bitti, inanın bir dolar bile alamam artık. Bu ay çok sıkışacagız ama olsun altınları almasam harcardık. Perde tokası aldım, baharatçıdan bir kilo nişasta, fırından 3 ekmek, marketten pekmez-tahin-tahin helvası-envayi çeşit bisküvi çikolata, 4 tane nescafe- vanilya-kabartma tozu-krem şanti-damla çikolata- şeker-sıvıyag-bir paket karides-türk kahvesi-streç film birkaç birşey daha var ama hatırlayamıyorum 198 tl Allahım hayat çok pahalı diye diye eve geldim iki kere gittim markete ama merdivenleri zor çıktım.
Kızlar benim 2020 yılı hedefim yoktu yani alabilirmiyim-yapabilirmiyim diye kendimle mücadele verdim baktım yapabiliyorum. Bu yıl Agustos-Eylül aylarında birikimlerimizle Allah nasip etti iki tane yatırımlık arsa aldık. Şubat-2020 de arabamızı değiştirdik ama tabi 60000tl kredi çekmiştik onu da ödüyoruz beş yıllık. Bu yıl için birikimim tam 12 çeyrek altın kızlar ve eşimin hiç haberi yok en güzel yani bu bence.
2021 yılından öncelikle dünyamız için sağlık diliyorum sonra da inşallah küçük de olsa birikim yapabilmek inşallah.

Canim bebislere aliyosan ikizler normal bu ara yine yasaklar var eldekini korumak lazım aslında ne olur esimin işleri kestiremiyorum
o kadar uzun zamandir kendime dogru duzgun para harcamiyorum ki sekreter.erken dogum riskinden dolayi hamilelikte disari cikmadim sonra pandemi derken aylardir kot bile giymedim :) hep ikizlere aliyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…