Ben kıskandim ondan aticam.Lellim sen en iyisi bunları topikten at. Hiç kıskanmadım yaptıkları alışverişi
Bizim topik sende ters teptibirikim icin gelip harcama ile gidiyorum rezalet
Masallah yaaSelam kızlar çok güzel sohbet dönmüş Maşallah size. Canlar gittim altınlarımı aldım kızlar 770 dedi 760 verdi iki tane çeyrek aldım. Benim için 2020 yılı birikimi bu gün bitti, inanın bir dolar bile alamam artık. Bu ay çok sıkışacagız ama olsun altınları almasam harcardık. Perde tokası aldım, baharatçıdan bir kilo nişasta, fırından 3 ekmek, marketten pekmez-tahin-tahin helvası-envayi çeşit bisküvi çikolata, 4 tane nescafe- vanilya-kabartma tozu-krem şanti-damla çikolata- şeker-sıvıyag-bir paket karides-türk kahvesi-streç film birkaç birşey daha var ama hatırlayamıyorum 198 tl Allahım hayat çok pahalı diye diye eve geldim iki kere gittim markete ama merdivenleri zor çıktım.
Kızlar benim 2020 yılı hedefim yoktu yani alabilirmiyim-yapabilirmiyim diye kendimle mücadele verdim baktım yapabiliyorum. Bu yıl Agustos-Eylül aylarında birikimlerimizle Allah nasip etti iki tane yatırımlık arsa aldık. Şubat-2020 de arabamızı değiştirdik ama tabi 60000tl kredi çekmiştik onu da ödüyoruz beş yıllık. Bu yıl için birikimim tam 12 çeyrek altın kızlar ve eşimin hiç haberi yok en güzel yani bu bence.
2021 yılından öncelikle dünyamız için sağlık diliyorum sonra da inşallah küçük de olsa birikim yapabilmek inşallah.
Bereketli olsun canım çok iyi biriktirmissin bu pahalililkta bende bir çeyrek aldım bugünSelam kızlar çok güzel sohbet dönmüş Maşallah size. Canlar gittim altınlarımı aldım kızlar 770 dedi 760 verdi iki tane çeyrek aldım. Benim için 2020 yılı birikimi bu gün bitti, inanın bir dolar bile alamam artık. Bu ay çok sıkışacagız ama olsun altınları almasam harcardık. Perde tokası aldım, baharatçıdan bir kilo nişasta, fırından 3 ekmek, marketten pekmez-tahin-tahin helvası-envayi çeşit bisküvi çikolata, 4 tane nescafe- vanilya-kabartma tozu-krem şanti-damla çikolata- şeker-sıvıyag-bir paket karides-türk kahvesi-streç film birkaç birşey daha var ama hatırlayamıyorum 198 tl Allahım hayat çok pahalı diye diye eve geldim iki kere gittim markete ama merdivenleri zor çıktım.
Kızlar benim 2020 yılı hedefim yoktu yani alabilirmiyim-yapabilirmiyim diye kendimle mücadele verdim baktım yapabiliyorum. Bu yıl Agustos-Eylül aylarında birikimlerimizle Allah nasip etti iki tane yatırımlık arsa aldık. Şubat-2020 de arabamızı değiştirdik ama tabi 60000tl kredi çekmiştik onu da ödüyoruz beş yıllık. Bu yıl için birikimim tam 12 çeyrek altın kızlar ve eşimin hiç haberi yok en güzel yani bu bence.
2021 yılından öncelikle dünyamız için sağlık diliyorum sonra da inşallah küçük de olsa birikim yapabilmek inşallah.
Allah kolaylık versin canım taşınmak çok zor hele birde çocuk varsa oğlum 2.5 yaşındaydı buraya taşındık eltim baktı kuzenleri yanındaydı oğlumun o ara bile zor oldu topla kolile evi temizle fln eve bı atsan kendini gerisi kolay eve eşya girsin yeterki yardım edenin varmiSelam kızlar
Gün oğlanı doyurmak üst alt değiştirmek ev toplamakla bitiyor, gün ne zaman doğuyor ne zaman bitiyor anlamıyorum ki
Hafta sonu taşınma planımız vardı mecbur hafta bitmeden taşınacağız
Bizimki yapamıyor açma işini ama çıkınca zor sokuyorum kafese eşime kalsa yesin çıksın yine diyor sen temizliyosun diyip kızıyorum bende çamaşır aşıp kahve pişirdim yayla çorbası yapcam pirinç koydum kayniyo birde karnıbahar kizartcam yoğurtlu yapcam bı spagetti var yeterUzerimi giyindim kizi uyuttum bi guzel.
Bir yandan da baby ile yazisiyorduk(ba ba nasil herseye yetisiyorum)
tam cikicam evden kus sen kafesinden cik.
Pat diye ac kapiyi (bu ara onu ogrendi kendi aciyo halledicem oraya bisi)
uc bi de kiz uyan agla.
Ben montumu tekrar cikar kizi pispisle.
Uyumadi.
Doyurdum oynadim oglan dedi ders bos ben bakim.
Hemencik kostum geldim.
Ayy 90tl baydim ortada yine bisi yok.
Nolcak boyle bilmem.
Hemen ıspanak corbasi yaptim.
Pilav yaptim.
et soteledim.
Oglani doyur kizi doyur.
Simdi daha kizi uyuttum geri
huh!
mak durdu camasir asip ortalik toplicam.
Cömdüm az suraya
diger kafesi acamiyordu bunun acma yeri kolay gevsemiste biraz.Bizimki yapamıyor açma işini ama çıkınca zor sokuyorum kafese eşime kalsa yesin çıksın yine diyor sen temizliyosun diyip kızıyorum bende çamaşır aşıp kahve pişirdim yayla çorbası yapcam pirinç koydum kayniyo birde karnıbahar kizartcam yoğurtlu yapcam bı spagetti var yeter
olmamisim lelli ben gidip geri geliyorum tanismadan baslariz olayaBizim topik sende ters tepti
Sen bi cik yine gir bacim.
Şuan yok evi kendim topluyorum bakalım annem gelebilirim diyor taşındıktan sonraBereketli olsun canım çok iyi biriktirmissin bu pahalililkta bende bir çeyrek aldım bugün
Allah kolaylık versin canım taşınmak çok zor hele birde çocuk varsa oğlum 2.5 yaşındaydı buraya taşındık eltim baktı kuzenleri yanındaydı oğlumun o ara bile zor oldu topla kolile evi temizle fln eve bı atsan kendini gerisi kolay eve eşya girsin yeterki yardım edenin varmi
Daha almadımÇok başın ağrıyacak söylimm.daha az önce suyla oynama kavgamız vardı. Kıyafet değiştir su dökülen yeri sil. Sana kolay gelsin şimdiden
Hepimiz cozuttuk kuzum arada kaynarsin sende saflari sıkılastiralimolmamisim lelli ben gidip geri geliyorum tanismadan baslariz olaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?