Seni zengin belledi verdi ayardiYok arkadas benim bugun kargodan yana sansım yok
Sabahki sulandıırılmıs dezenfektandan sonra,Alieks.kargom erken gelmis
Ve fakat 63 tl (kargo ücreti dahil)olan kargoya 16.70 tl de eks.kargo ücreti almıslarBana bu arkadas 80 tlye geldi
Çok teşekkür ederim lellim, dostun dosta duası kabul olurmuş Rabbim sizlere daha iyisini göstersin.Masallah yaa
Rabbim arttirsin bereketlendirsin.
Vallahi topigede bizede motivesin
Darisi basimiza.
Çok teşekkür ederim Sekreterim, inşallah hep birlikte daha güzellerini yapacagız biz bu topikte. Seninde birikimlerin bereketli olsun.Bereketli olsun canım çok iyi biriktirmissin bu pahalililkta bende bir çeyrek aldım bugün
Allah kolaylık versin canım taşınmak çok zor hele birde çocuk varsa oğlum 2.5 yaşındaydı buraya taşındık eltim baktı kuzenleri yanındaydı oğlumun o ara bile zor oldu topla kolile evi temizle fln eve bı atsan kendini gerisi kolay eve eşya girsin yeterki yardım edenin varmi
Ay bide temizlemesi var yildim valla bu ara kuş dokmuuor ama bı ara her yer tüydüdiger kafesi acamiyordu bunun acma yeri kolay gevsemiste biraz.
Mandal gibi bisiyle tutturmam lazim.
Abaniyo tak dusuyo kapi asagi.
Valla dun soylene soylene supurdum herkes tüy.
Kafesi temizledim benden baskasi temizlemiyor.
Bunaltiyo bazen kus beni ilgilenemiyorumda artik
İtiraz olmuyormu canım diğer kargolarda olmasın en azindan30 tl market;muz,rulo börek,günlük süt,türk kahvesi.Börekleri pisirdim hemen.
Aksm icin kıza corba yapcam
Toz aldım,salona süpürge attım.
Acım cay demledim börek yiyim az devam etcem islere.
Aliss den 2 kargom daha var gelecek
Daha da almam ordan.
Zengin isi anacım cift kargo ne
Bereketli olsun ,❤Selam kızlar çok güzel sohbet dönmüş Maşallah size. Canlar gittim altınlarımı aldım kızlar 770 dedi 760 verdi iki tane çeyrek aldım. Benim için 2020 yılı birikimi bu gün bitti, inanın bir dolar bile alamam artık. Bu ay çok sıkışacagız ama olsun altınları almasam harcardık. Perde tokası aldım, baharatçıdan bir kilo nişasta, fırından 3 ekmek, marketten pekmez-tahin-tahin helvası-envayi çeşit bisküvi çikolata, 4 tane nescafe- vanilya-kabartma tozu-krem şanti-damla çikolata- şeker-sıvıyag-bir paket karides-türk kahvesi-streç film birkaç birşey daha var ama hatırlayamıyorum 198 tl Allahım hayat çok pahalı diye diye eve geldim iki kere gittim markete ama merdivenleri zor çıktım.
Kızlar benim 2020 yılı hedefim yoktu yani alabilirmiyim-yapabilirmiyim diye kendimle mücadele verdim baktım yapabiliyorum. Bu yıl Agustos-Eylül aylarında birikimlerimizle Allah nasip etti iki tane yatırımlık arsa aldık. Şubat-2020 de arabamızı değiştirdik ama tabi 60000tl kredi çekmiştik onu da ödüyoruz beş yıllık. Bu yıl için birikimim tam 12 çeyrek altın kızlar ve eşimin hiç haberi yok en güzel yani bu bence.
2021 yılından öncelikle dünyamız için sağlık diliyorum sonra da inşallah küçük de olsa birikim yapabilmek inşallah.
neticede ikiside isliciksiz.Selamlar
Rapor + emzirme parası yattı bugün
1500 kk ödedim hesabim 600 eksideydi o kapandı 700 kaldı
Güya hemen gram alacaktım
Maaş suyunu çekti kk ödeyemedik bu ay eşim bn ek hesaptan öderim dedi ama oda faiz aliyor
Kredi kartından alablirsem cumhuriyet altını alcam yada gram En para taksit yapiyo tek yere borç olur faiz işlemeden öderiz kk mecbur ödeniyor zaten paralarım haybeye gitmesin
tr_lelli altın yükselişe geçince gram mi yoksa cumhuriyet mi daha çok kâr ettirir acaba
KOcama fiyatların yarısını söylüyorum ben prensip olarakKız baby su kartını bana versene ayol naptın sen ya çok harcıyor bi cimcik atayım kendine gel benim koca olsa çıldırır ne bunlar diye
Kız benim neyimi kıskandın
Bereketli olsunnnSelam kızlar çok güzel sohbet dönmüş Maşallah size. Canlar gittim altınlarımı aldım kızlar 770 dedi 760 verdi iki tane çeyrek aldım. Benim için 2020 yılı birikimi bu gün bitti, inanın bir dolar bile alamam artık. Bu ay çok sıkışacagız ama olsun altınları almasam harcardık. Perde tokası aldım, baharatçıdan bir kilo nişasta, fırından 3 ekmek, marketten pekmez-tahin-tahin helvası-envayi çeşit bisküvi çikolata, 4 tane nescafe- vanilya-kabartma tozu-krem şanti-damla çikolata- şeker-sıvıyag-bir paket karides-türk kahvesi-streç film birkaç birşey daha var ama hatırlayamıyorum 198 tl Allahım hayat çok pahalı diye diye eve geldim iki kere gittim markete ama merdivenleri zor çıktım.
Kızlar benim 2020 yılı hedefim yoktu yani alabilirmiyim-yapabilirmiyim diye kendimle mücadele verdim baktım yapabiliyorum. Bu yıl Agustos-Eylül aylarında birikimlerimizle Allah nasip etti iki tane yatırımlık arsa aldık. Şubat-2020 de arabamızı değiştirdik ama tabi 60000tl kredi çekmiştik onu da ödüyoruz beş yıllık. Bu yıl için birikimim tam 12 çeyrek altın kızlar ve eşimin hiç haberi yok en güzel yani bu bence.
2021 yılından öncelikle dünyamız için sağlık diliyorum sonra da inşallah küçük de olsa birikim yapabilmek inşallah.
Bereketli olsunn cnmSelam kizlar ev toplayıp öğle sonrası çıktım dışarı taksit ödedim para çekip yanıma parayla 1 Gr almıştım 22 ayarlı çeyrek aldım yeni tarihli 360 verdim uzerine bı ceyregim 2 gramim oldu boylece birazda nakitim var bitane borç vardı üzerime avukatlık telekoma onu odeyememistik taksitlendirdiler ona ödeme yaptım iki aya bitiririm inşallah 700 küsur esimin ödememesi neyse varken ödeyeceğim inşallah hepsini kaparsan azıcık bı tutar dusuyolar bide kapasam benimki para var sende dicek
Valla anlamadım hic almıslar kargoyu ofiste olmaz herhlde artkİtiraz olmuyormu canım diğer kargolarda olmasın en azindan
Bereketli olsun ,❤
Çok teşekkür ederim kızlar. Allah razı olsun hepinizden, Rabbim sizlere daha güzellerini nasip etsin.Bereketli olsunnn
Bereketini rabbim katsın inşallahSelam kızlar çok güzel sohbet dönmüş Maşallah size. Canlar gittim altınlarımı aldım kızlar 770 dedi 760 verdi iki tane çeyrek aldım. Benim için 2020 yılı birikimi bu gün bitti, inanın bir dolar bile alamam artık. Bu ay çok sıkışacagız ama olsun altınları almasam harcardık. Perde tokası aldım, baharatçıdan bir kilo nişasta, fırından 3 ekmek, marketten pekmez-tahin-tahin helvası-envayi çeşit bisküvi çikolata, 4 tane nescafe- vanilya-kabartma tozu-krem şanti-damla çikolata- şeker-sıvıyag-bir paket karides-türk kahvesi-streç film birkaç birşey daha var ama hatırlayamıyorum 198 tl Allahım hayat çok pahalı diye diye eve geldim iki kere gittim markete ama merdivenleri zor çıktım.
2977 tl görmüştüm bugün tv de fiyatınıneticede ikiside isliciksiz.
Yatirim icin ikiside mantikli olan.
Yalniz su var
ata'nin kuru ne bugun bakmadim.
Ata icin misal 3.500tl biriktirmen lazim ama gr icin nekadar varsa okadar gr. alabilirsin.
Ama sunu hep soyluyorum kisa vadede altin kazandirmaz.
Altini alip unutacaksin.
Senin de gönlün zengin30 tl market;muz,rulo börek,günlük süt,türk kahvesi.Börekleri pisirdim hemen.
Aksm icin kıza corba yapcam
Toz aldım,salona süpürge attım.
Acım cay demledim börek yiyim az devam etcem islere.
Aliss den 2 kargom daha var gelecek
Daha da almam ordan.
Zengin isi anacım cift kargo ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?