Bizde wc bile beraber gidelimKaymaklının annesi demiski cocıga ben bakayım git bi kuaföre manikür pedikür yaptr demistr_lelli
Biz ölek öleeek
hahahha ayy okudumKaymaklının annesi demiski cocıga ben bakayım git bi kuaföre manikür pedikür yaptr demistr_lelli
Biz ölek öleeek
senin cidarli bardagin varKız benim neyimi kıskandın
Fasfakirim surda
hahahha benimki bi temiz pijamalarima muhallebi puskurtuyo.Bizde wc bile beraber gidelim
yaaa cok duygulandim benKızlar hepimiz için dua ettim.
Biliyormusun Dua ettim ben sana haberin yokken.
Dedim Ya Rabbi bunu okuyan kulunun ömrünü gökyüzü gibi berrak eyle.
Eşine çocuklarına güzellik eyle onu ailesine, ailesini ona bağışla.
Bu duaya amin diyen kulunun annesine, babasına, kardeşlerine iyilik eyle.
Ölmüş olanlarının kabrini nur, mekânlarını Cennet eyle.
Dedim Allah’ım biz birbirimizi tanımıyoruz ama senin rızan için Dua'lar ediyoruz.
Bunu okuyan gözleri ve senin aşkınla atan kalbi hürmetine onu ve sevdiklerini dara düşürme.
Hanesine huzur, gönlüne mutluluk lûtfeyle.
Evet tamda sana ettim bu duayı kimsin, nerdesin bilemem ama şuan orada yağsın üzerine rahmet yağmurları.
Bugün bu dünyada bir amin deyişine yarın ahirette bin melek şahidin olsun.
Alemlerin ve kâinatın sevgilisi olan Peygamber Efendimiz Sâllallahu Aleyhi Vesellem en güzel umudun olsun
Yürüdüğün her yerde yolların açık,
Baktığın her yerde ufkun sonsuz ve birgün varacağın son durakta Firdevs Cenneti senin olsun güzel kardeşim.
AMİN.
alis satisda illa 3-5 dusme oluyor zaten.2977 tl görmüştüm bugün tv de fiyatını
Bnada 2800 küsür para yattı , biraz üstünü tamamlasam cumhuriyet mi alsam dedim kendime
Esas merak ettiğim şu, uzun vadede düşünüyorum tabi de bi cumhuriyet mi onun yerine alincak gram altın mi hangisi daha çok kâr ettirir onu merak ettim ilerisi icin
Helal olsun kadınahahahha ayy okudum
Kaymaklinin anasi gecen ona 700liralik kahve mak aldi bi de gordun mu.
Ana gibi ana.
Demek benim annem öyle olmadigi icin manikursuz pedikursuz fonsuzum
Benlik bisi yok yani
Kuyumcu gram diyor cumhuriyette tarih yokya ondan sormuştumalis satisda illa 3-5 dusme oluyor zaten.
Bunu kuyumcuya sorabilirsin.
Allahım benden iyisi samda kaysı piiiiusenin cidarli bardagin var
fiskiyeli oyuncagin var
sulugun var
bi de Alinazik hep size geliyo bize hic ugradigi yok yeterli mi? saymaya devam edim mi
ÂminKızlar hepimiz için dua ettim.
Dedim Allah’ım biz birbirimizi tanımıyoruz ama senin rızan için Dua'lar ediyoruz.
Bunu okuyan gözleri ve senin aşkınla atan kalbi hürmetine onu ve sevdiklerini dara düşürme.
Evet tamda sana ettim bu duayı kimsin, nerdesin bilemem ama şuan orada yağsın üzerine rahmet yağmurları.
Alemlerin ve kâinatın sevgilisi olan Peygamber Efendimiz Sâllallahu Aleyhi Vesellem en güzel umudun olsun
Baktığın her yerde ufkun sonsuz ve birgün varacağın son durakta Firdevs Cenneti senin olsun güzel kardeşim.
AMİN.
Çok teşekkür ederim Pembelim, Rabbim sizlere daha nice güzellerini nasip etsin.Bereketini rabbim katsın inşallah
Çok sevindim nice ceyreklere sarı kizlaara diyelim
Amin hepimizin duaları kabul olsun inşallah.yaaa cok duygulandim benkocaman sarilasim geldi.
Kulun kula duasi kabul olurmus.
Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun.
Icimizden suan ne geciyorsa ne derdimiz varsa gidersin insallah.
topikdaslarim Aminn.
Saol kuzummBereketli olsunn cnm
Kız kadir gecesi dogduysa demekKaymaklının annesi demiski cocıga ben bakayım git bi kuaföre manikür pedikür yaptr demistr_lelli
Biz ölek öleeek
Amin canım karşılıklı dualar güzel arkadaşlıklar var burdaKızlar hepimiz için dua ettim.
AMİN.
Bereketli olsun canım paran öncelikle eğer cumhuriyet biriktirene kadar harciyorsan al bence gram olarak bide çok oynak piyasa şuan hazır dusmusken gram alırdım ben olsam birikine kadar 3 geçebilir o altın bunsefer paran yetmez 1 cumhuriyet yaklaşık 3.5 gram oluyo gram alıp sonra birlestirebilirsin gramlari verip alırsın uzun vadede ben zarar etmedim hic2977 tl görmüştüm bugün tv de fiyatını
Bnada 2800 küsür para yattı , biraz üstünü tamamlasam cumhuriyet mi alsam dedim kendime
Esas merak ettiğim şu, uzun vadede düşünüyorum tabi de bi cumhuriyet mi onun yerine alincak gram altın mi hangisi daha çok kâr ettirir onu merak ettim ilerisi icin
Amin canımyaaa cok duygulandim benkocaman sarilasim geldi.
Kulun kula duasi kabul olurmus.
Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun.
Icimizden suan ne geciyorsa ne derdimiz varsa gidersin insallah.
topikdaslarim Aminn.
Biraz daha anlatayım. Mesela bugün sabahki su kavgamızdan sonra su istedi içmek için. Biraz iç sen git tv ünitesine dök. Tabi sonra gördüm. Ben döktüm dedi. Hoop eller şap şap vurdu her yer su. Kaç kıyafet değiltireceksin hazırlıklı olDaha almadım
Vazgecirin beniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?