Sağol canım, kk ödedim filan az kaldı elimde. Benim icin illa cumhuriyet yada gram olsun diye bi sart yokBereketli olsun canım paran öncelikle eğer cumhuriyet biriktirene kadar harciyorsan al bence gram olarak bide çok oynak piyasa şuan hazır dusmusken gram alırdım ben olsam birikine kadar 3 geçebilir o altın bunsefer paran yetmez 1 cumhuriyet yaklaşık 3.5 gram oluyo gram alıp sonra birlestirebilirsin gramlari verip alırsın uzun vadede ben zarar etmedim hic
Dur ben boydan boya duvar kagıdı bakayım ona da yükseldim hayvanlı 3 boyutluBiraz daha anlatayım. Mesela bugün sabahki su kavgamızdan sonra su istedi içmek için. Biraz iç sen git tv ünitesine dök. Tabi sonra gördüm. Ben döktüm dedi. Hoop eller şap şap vurdu her yer su. Kaç kıyafet değiltireceksin hazırlıklı olçeşmeyi önünd getirdin bacımm daha ne diyim sana.
Al al olmazsa kaldırır saklarsın. Ben baş edemeyince öyle yapıyorum.
Kız yok mu bi aday flanSelam kızlar
Ben de evliyken bir akraba ablam bana demişti Beren maaşının hepsini eşine söyleme diye.Ben herşeyi söylüyordum saf ben bir de şu abla şöyle dedi demiştim
Herşeyi enayi gibi ben ödedim gerçi eşyalarım bende kaldı ama aidat ,kira ,ısıtma bedeli, yemek kartım ,kk adam baya sömürdü beni.Kendi araba borcunu ödedi ayrılınca arabasını aldı gitti
Ayrılınca herkesin parası kendinde kalıyor, artık bir miktar gizli zula olması taraftarıyım gözüm açıldı
tipa tip benimki, yine bir umudum yikildi, yakin zamanda degismiyecek demekBiraz daha anlatayım. Mesela bugün sabahki su kavgamızdan sonra su istedi içmek için. Biraz iç sen git tv ünitesine dök. Tabi sonra gördüm. Ben döktüm dedi. Hoop eller şap şap vurdu her yer su. Kaç kıyafet değiltireceksin hazırlıklı olçeşmeyi önünd getirdin bacımm daha ne diyim sana.
Al al olmazsa kaldırır saklarsın. Ben baş edemeyince öyle yapıyorum.
wuhuu enerjine kuvvet çiçeemİyigecelerrss
Kız buaksm cok huysuzdu
Uykusuvar uyumuyor aglıyr oda oda gezdik yok
Calpol verdim
Devam sütü verdim zar zor uyudu.
Börek yedim biraz cayla
Vileda attım
Bulasık mak.calıstırdm
Dizi izliyorm
Koci bile yat uyu bosver diziyi falan diyo
everelim onudaKız yok mu bi aday flan
Asık ol be Beren
Cok istiyorm asık ol sen
Güzel seviyorsun sen
robotu var onunHelal olsun kadına
Benim de herseyim tam bi manikürüm eksik
Valla enerji falan kalmadı yerlerdeyimwuhuu enerjine kuvvet çiçeem
calpol iyi geliyo o durumlarda karni mi agriyo napiyo
tarih olunca fiyat daha da dusuyor ki. eski tarihlilerde.Kuyumcu gram diyor cumhuriyette tarih yokya ondan sormuştum
Evermeyelim evlilik askı öldürüyoreverelim onuda
İllaaa harcayacaksın dimiDur ben boydan boya duvar kagıdı bakayım ona da yükseldim hayvanlı 3 boyutlu
bende salyasindan bezdim 4 defs ust degisiyoruz.Valla enerji falan kalmadı yerlerdeyim
Anlamıyırm ki azı disleri geliyor galiba
El hep agızda
evi var arabasi var hatuncugumun erkek olup varasim geldiEvermeyelim evlilik askı öldürüyor
Asık olsun sevsin sevilsin
Hoşgeldin zulocu bayanların grubunaSelam kızlar
Ben de evliyken bir akraba ablam bana demişti Beren maaşının hepsini eşine söyleme diye.Ben herşeyi söylüyordum saf ben bir de şu abla şöyle dedi demiştim
Herşeyi enayi gibi ben ödedim gerçi eşyalarım bende kaldı ama aidat ,kira ,ısıtma bedeli, yemek kartım ,kk adam baya sömürdü beni.Kendi araba borcunu ödedi ayrılınca arabasını aldı gitti
Ayrılınca herkesin parası kendinde kalıyor, artık bir miktar gizli zula olması taraftarıyım gözüm açıldı
Ahahaevi var arabasi var hatuncugumun erkek olup varasim geldi
Selammm nasıl gidiyorr uZun zamandır yoksun bebiş nasılİyi akşamlar kızlar
Aa napam ödevimi yapınca harcarm mezara mı götürcez kızİllaaa harcayacaksın dimi
Artık sandalyesini getirip kendi su dolduruyor bazen. Bu ara ben dolduracağım çok vartipa tip benimki, yine bir umudum yikildi, yakin zamanda degismiyecek demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?