Küçük Düşün Büyük Olsun!

Sağol canım, kk ödedim filan az kaldı elimde. Benim icin illa cumhuriyet yada gram olsun diye bi sart yok
öğrenmek için sormuştum mesela gram altın değerleniyor ya dedigin gibi 3.5 grama denk geliyorsa bi cymhuriyet altini da gramin 3.5 kati daha fazla degerleniyor o zaman

Dur ben boydan boya duvar kagıdı bakayım ona da yükseldim hayvanlı 3 boyutlu

Selam kızlar
Ben de evliyken bir akraba ablam bana demişti Beren maaşının hepsini eşine söyleme diye.Ben herşeyi söylüyordum saf ben bir de şu abla şöyle dedi demiştim
Herşeyi enayi gibi ben ödedim gerçi eşyalarım bende kaldı ama aidat ,kira ,ısıtma bedeli, yemek kartım ,kk adam baya sömürdü beni.Kendi araba borcunu ödedi ayrılınca arabasını aldı gitti
Ayrılınca herkesin parası kendinde kalıyor, artık bir miktar gizli zula olması taraftarıyım gözüm açıldı

Kız yok mu bi aday flan
Asık ol be Beren
Cok istiyorm asık ol sen
Güzel seviyorsun sen

tipa tip benimki, yine bir umudum yikildi, yakin zamanda degismiyecek demek

wuhuu enerjine kuvvet çiçeem
calpol iyi geliyo o durumlarda karni mi agriyo napiyo

Hoşgeldin zulocu bayanların grubuna Ben de maaşımın tamamını söylememiştim. Zam yapınca dilimin ucuna geldi. Akıllı ol kızım dedim söylemedim. Bazen patronun verdiği bayram paralarını da söylemedim zuloya atmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…