Küçük Düşün Büyük Olsun!

Calpolu hangi durumlarda veriyorsunuz kızlar. Ben sadece ateşi olduğunda verdim. O da 38 i geçerse verdim. Eşimin baskısıyla 37.5 da da vermişliğim var.
disden huysuzlandiginda veriyorum ben.
Gecen aksam resmen krize girdi baktim kivraniyo ayaklarini cekiyo karnina dis de cikariyo malum 1 olcek verdim sakinledi uyudu.

Calpolu hangi durumlarda veriyorsunuz kızlar. Ben sadece ateşi olduğunda verdim. O da 38 i geçerse verdim. Eşimin baskısıyla 37.5 da da vermişliğim var.
Bizim dr yarım ölcek huzursuzlandıgında verebilirsiniz demisti.
Dis cıkarırken veriyorm.

İyiyiz canım çok şükür bebiş de büyüyor napsın
Evet uzun zaman oldu birikim yapamayınca koptum aranızdan ama özlemişim hepinizi
senin hamislik takvimini gorunce benim anilar geldi gozume mayisda dogum yaptim ya
saglikla gelsin

Çok teşekkür ederim Pembelim, Rabbim sizlere daha nice güzellerini nasip etsin.

Amin hepimizin duaları kabul olsun inşallah.
Amin canım
Kesinlikle.. en çok kendine guveneceksjn bu hayatta

Bizim dr yarım ölcek huzursuzlandıgında verebilirsiniz demisti.
Dis cıkarırken veriyorm.
Kızlar dişleri çok huzursuz çıkarmadık biz çok şükür. İlk dişi 1 yaşında çıktı. 2 defa böyle soğuk algınlığı gibi hastalığı oldu diş çıkarırken. Azı dişlerini rahat çıkardı. Çoook kötü anlatmışlardı. Çok şükür rahar geçirdik. Darısı başınıza

Kızlar kısaca bugünün özetini de geçeyim. Yerleri sildim. Arkadaş hadi gelmiyormusun diye aradı durdu. Saat 14:00 de gittim. Oturduk. Kız bu ara kucağımdan inmiyor. Bir süre sonra da oyuna dalıyor gidelim diyorum hayııır diyor. Neyse kahve içtik. Sonra birşeyler yedik. Arkadaşla lahana sardık.
saat 19:00 da ancak bitti geldik eve. Zor getirdim eve :)
eşim geldi. Uyutma dedi. Tabi uykusu dağıldı 9 da uyudu..

Bak burda tecrübe konuşuyor dinle bizi benimki geçen leğene az yapip gelmiş suyu ellerini heryere yapıyor el izi yapıyor tabi üst baş su oyuncaklar su

İnşallah seni anlayacak seni seven biri çıksın karşına canım ama gözü kör oluyo ilklerde insanın ilk evlendigimizde çalışmıyordu nda para isteyemezdim şimdi panter gibiyim affetmiyorum hepsini söylemiyorum harcanıyor kötü gün iyi gün tutuyorum anca araba fln için isterse çıkarırım sıkışınca veririm geri alırım eskiden çok gidip gelmedi

Artık sandalyesini getirip kendi su dolduruyor bazen. Bu ara ben dolduracağım çok var
Benimki bu ara habire süt içiyor Allah affetsin saklıyorum resmen zaten kansız bide iştah kesiyor kendi koyuyo içiyor bide hava soğuk dolaptan aliyor

Benimki bu ara habire süt içiyor Allah affetsin saklıyorum resmen zaten kansız bide iştah kesiyor kendi koyuyo içiyor bide hava soğuk dolaptan aliyor
Bizde süt olayı şöyle, gündüz uyumazsa içmiyr zaten uykudan hatırlamıyır bile. Ama gündüz uyurken ‘anne şimdi gecemi gündüzmü diyor, gündüz deyince off ya yinemi gündüz’ diyor. Gece dersem ‘ o zaman şimdi süt içebilirim’ diyor. Süt alışkanlığı sadece uyku öncesi. Gündüz vermemeye çalışıyorum.

Amin canım inşallah Evet acımamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…