- 27 Şubat 2013
- 14.806
- 42.313
- 798
Calpolu hangi durumlarda veriyorsunuz kızlar. Ben sadece ateşi olduğunda verdim. O da 38 i geçerse verdim. Eşimin baskısıyla 37.5 da da vermişliğim var.wuhuu enerjine kuvvet çiçeem
calpol iyi geliyo o durumlarda karni mi agriyo napiyo
evet cok tatlis kalbi var onun.Ahaha
Terfi de aldı
Ama iste herkese veremeyiz artık onu
Üzerler kzımızı
İyiyiz canım çok şükür bebiş de büyüyor napsınSelammm nasıl gidiyorr uZun zamandır yoksun bebiş nasıl
disden huysuzlandiginda veriyorum ben.Calpolu hangi durumlarda veriyorsunuz kızlar. Ben sadece ateşi olduğunda verdim. O da 38 i geçerse verdim. Eşimin baskısıyla 37.5 da da vermişliğim var.
Bizim dr yarım ölcek huzursuzlandıgında verebilirsiniz demisti.Calpolu hangi durumlarda veriyorsunuz kızlar. Ben sadece ateşi olduğunda verdim. O da 38 i geçerse verdim. Eşimin baskısıyla 37.5 da da vermişliğim var.
Aminnn
senin hamislik takvimini gorunce benim anilar geldi gozume mayisda dogum yaptim yaİyiyiz canım çok şükür bebiş de büyüyor napsın
Evet uzun zaman oldu birikim yapamayınca koptum aranızdan ama özlemişim hepinizi
Yazamadım ki
Amin canımÇok teşekkür ederim Pembelim, Rabbim sizlere daha nice güzellerini nasip etsin.
Amin hepimizin duaları kabul olsun inşallah.
Kesinlikle.. en çok kendine guveneceksjn bu hayattaSelam kızlar
Ben de evliyken bir akraba ablam bana demişti Beren maaşının hepsini eşine söyleme diye.Ben herşeyi söylüyordum saf ben bir de şu abla şöyle dedi demiştim
Herşeyi enayi gibi ben ödedim gerçi eşyalarım bende kaldı ama aidat ,kira ,ısıtma bedeli, yemek kartım ,kk adam baya sömürdü beni.Kendi araba borcunu ödedi ayrılınca arabasını aldı gitti
Ayrılınca herkesin parası kendinde kalıyor, artık bir miktar gizli zula olması taraftarıyım gözüm açıldı
Seninki ne kadarlıkArtık sandalyesini getirip kendi su dolduruyor bazen. Bu ara ben dolduracağım çok var
Kızlar dişleri çok huzursuz çıkarmadık biz çok şükür. İlk dişi 1 yaşında çıktı. 2 defa böyle soğuk algınlığı gibi hastalığı oldu diş çıkarırken. Azı dişlerini rahat çıkardı. Çoook kötü anlatmışlardı. Çok şükür rahar geçirdik. Darısı başınızaBizim dr yarım ölcek huzursuzlandıgında verebilirsiniz demisti.
Dis cıkarırken veriyorm.
3 yaşında. Seninki kaç yaşında canımSeninki ne kadarlık
Bizimkide herşeyi kendi yapmak istiyor keyifte alıyor ama ortalik ve kendini hiç sorma maf oluyor
Bak burda tecrübe konuşuyor dinle bizi benimki geçen leğene az yapip gelmiş suyu ellerini heryere yapıyor el izi yapıyor tabi üst baş su oyuncaklar suBiraz daha anlatayım. Mesela bugün sabahki su kavgamızdan sonra su istedi içmek için. Biraz iç sen git tv ünitesine dök. Tabi sonra gördüm. Ben döktüm dedi. Hoop eller şap şap vurdu her yer su. Kaç kıyafet değiltireceksin hazırlıklı olçeşmeyi önünd getirdin bacımm daha ne diyim sana.
Al al olmazsa kaldırır saklarsın. Ben baş edemeyince öyle yapıyorum.
İnşallah seni anlayacak seni seven biri çıksın karşına canım ama gözü kör oluyo ilklerde insanın ilk evlendigimizde çalışmıyordu nda para isteyemezdim şimdi panter gibiyim affetmiyorum hepsini söylemiyorum harcanıyor kötü gün iyi gün tutuyorum anca araba fln için isterse çıkarırım sıkışınca veririm geri alırım eskiden çok gidip gelmediSelam kızlar
Ben de evliyken bir akraba ablam bana demişti Beren maaşının hepsini eşine söyleme diye.Ben herşeyi söylüyordum saf ben bir de şu abla şöyle dedi demiştim
Herşeyi enayi gibi ben ödedim gerçi eşyalarım bende kaldı ama aidat ,kira ,ısıtma bedeli, yemek kartım ,kk adam baya sömürdü beni.Kendi araba borcunu ödedi ayrılınca arabasını aldı gitti
Ayrılınca herkesin parası kendinde kalıyor, artık bir miktar gizli zula olması taraftarıyım gözüm açıldı
Benimki bu ara habire süt içiyor Allah affetsin saklıyorum resmen zaten kansız bide iştah kesiyor kendi koyuyo içiyor bide hava soğuk dolaptan aliyorArtık sandalyesini getirip kendi su dolduruyor bazen. Bu ara ben dolduracağım çok var
Şimdi seni etiket yapiyodum mesajını gördüm nasılsın canimYazamadım ki
Daha iyiyim
Evdeyim
Bizde süt olayı şöyle, gündüz uyumazsa içmiyr zaten uykudan hatırlamıyır bile. Ama gündüz uyurken ‘anne şimdi gecemi gündüzmü diyor, gündüz deyince off ya yinemi gündüz’ diyor. Gece dersem ‘ o zaman şimdi süt içebilirim’ diyor. Süt alışkanlığı sadece uyku öncesi. Gündüz vermemeye çalışıyorum.Benimki bu ara habire süt içiyor Allah affetsin saklıyorum resmen zaten kansız bide iştah kesiyor kendi koyuyo içiyor bide hava soğuk dolaptan aliyor
Amin canım inşallahİnşallah seni anlayacak seni seven biri çıksın karşına canım ama gözü kör oluyo ilklerde insanın ilk evlendigimizde çalışmıyordu nda para isteyemezdim şimdi panter gibiyim affetmiyorum hepsini söylemiyorum harcanıyor kötü gün iyi gün tutuyorum anca araba fln için isterse çıkarırım sıkışınca veririm geri alırım eskiden çok gidip gelmedi
Sağol canım çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?