su hamuryogurma mak. yapiyolar netteAynen yaaaa kızla şimdi yoğuramam da
Kız ben geçen gün mutfak robotunda yaptım tam yoğurmaya başladım kız ağladı durmuyor koydum çalıştırdım 5 dk da hazırsu hamuryogurma mak. yapiyolar nette
onlarda pahali yahu 1 senelik cig kofte param
Valla bende dün biraz yogurdu attım mutfak robotuna çok güzelde oldu hazırının o kadar oldugunu bilmiyorum valla bugün biraz kalmıştı onu yedik dün birtabakta komsuma verdim bittisu hamuryogurma mak. yapiyolar nette
onlarda pahali yahu 1 senelik cig kofte param
Olsun yaparsın deneye deneyeOhh eline saglıkk
Ben daha kısırı beceremiyormG
Oyy masallahh bereketli olsunSelamlar yazamadım kizlar maşallah alırım dün bir ürün satmostim 6 ürün yaptım bugun çocuk ürünleri genelde 4 kargo hazır biri yeni satıldı oglusu uyutuyorum eşimde film ayarlimm ddi uyusun onu izleriz kalan ikisini yarın paketlerin olmadı tasiyamassam salı birakcam bir kargoyu yemekler bitti sayılır bir çorba kaldı yarın bamya yaparım etli birde makarna yeter
Sağ ol bacımHayirli olsun bacim
Sağ ol canımHayırlı olsun canım yeni görevin
Aaa neden öyle oldu kiGünaydınlarr
Sabah sabah asaplarım bozuldu
Ptt atmsi 100 tlmi yuttu
Gidip merkeze dilekce yazacakmısım
Merkez dediği anamın evin orası
İzmire gitsem daha kolay suan
Kücük bi sube,para yatırıyodum islem gerceklesemedi dedi parayı aldı,hesaba gecmemis.Aaa neden öyle oldu ki
Sacmalık ya valla üfff yeri de uzaktaymış nasıl olacak pekiKücük bi sube,para yatırıyodum islem gerceklesemedi dedi parayı aldı,hesaba gecmemis.
Subeye girdim hemen.Biz islem yapamıyorz atm lere dediler
Ne alakaysa
Cagrı mmerkezini arıcamSacmalık ya valla üfff yeri de uzaktaymış nasıl olacak peki
atm guvenlik fln da kimse bakmiyo malesef.Kücük bi sube,para yatırıyodum islem gerceklesemedi dedi parayı aldı,hesaba gecmemis.
Subeye girdim hemen.Biz islem yapamıyorz atm lere dediler
Ne alakaysa
Eve tya cok sacma.atm guvenlik fln da kimse bakmiyo malesef.
Kartimi kaptirmistim must. hizm. aradim atm basinda iptal ettirdim.
Ya hayir arizali demek para kapiyo yaptirsinlar bi zahmet yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?