Annen yine formunda babyAnamda geldi sabah bacaklarım cok agrıyo,kistler patladı galiba diyo
Anne dedim kist patlasa duramazsın herhlde.
Valla gelmicektim ama diyo.
Bütün hafta cocuk pesinde kosmus.
Yorulms cok
Bizde donuyos baciko üsteki yangın Ayşe camları açıp işe gidiyom kışın bile attakı kadın yaşlı dede öldü çocuklarında kalıyo yakmıyo 349 geldi arada kapadıgım haldeSabah gunesi vuruyo salon falan baya isiniyor.
Merkezi burda ama kapadim petekleri cok sicak oldu kisakolluylaydim kac gundur.
Y.odasi falanda kapadim.
Cami aciyoruz bu sefer petekler haril haril calisiyo.
Diger ev de boyle sicak olur umarim.
Hepimiz battaniyeyle cikarcaz yine bu yazi.
Ara katlar hic acmasa petekleri eminim sicaciktir.
Biz en ust kattayiz.
Burayada cok alistim bakalim nasil tasinicimm.
Diger ev oyleydi kuzu 450tl oduyorduk ama battaniye alti oturuyorduk.Bizde donuyos baciko üsteki yangın Ayşe camları açıp işe gidiyom kışın bile attakı kadın yaşlı dede öldü çocuklarında kalıyo yakmıyo 349 geldi arada kapadıgım halde
SormaAnnen yine formunda baby
Ay benimde yeemegim yok yineKiz babayla uyandi geri uyudu ama arada salla beni diyo pispis istiyo kivraniyo
Besigin yanina yattim artik napim.
Neyse keyf yapim battaniye alti.
c.mak. calisiyor.
Mutfagi esim gitmeden topladim.
Dunden az az yemegim varGunler sonra ertesi gune yemegim var az da olsa gözler yasli.
Oglana kofte ekmek yaparim sadece 1 ogunune.
Gunu kotaririm.
Ev supur beni diyo
sirayla artik.
Geçmiş olsun canım gelince üst üste gelir zatenBide telefonun klaye iyice gitti
Geriyor beni
Ben gecen ay 515den gram almıs insanım:)Kızlar altında elinizde tutma vadeniz nedir ? 460 altı görürse yine alım fırsatı mıdır ?
Anneni kafadan yormus kardesin eyvah eyvahSorma
Kardesim gün asırı ordaydı bu hafta
13.00-16.00 arası ordalarmıs cnm
Gidiyorlarmıs sonra.
Bende 9-14.00 arası bırakıyorm
Ay gelsin su yaz,bitsin su pandemi
Ben al-sat hic yapmadim.Kızlar altında elinizde tutma vadeniz nedir ? 460 altı görürse yine alım fırsatı mıdır ?
Saolasn kuzuGeçmiş olsun canım gelince üst üste gelir zaten
Çok güzel canim tebrik ederimSözde dünden tavuk ve kuru vardı bugün pilav yaptım bide turşu fln yendi birde muhallebi adam kuruttu bir pilav kaldı az yemek peşine çay çekirdek saat 10 gece yumurta pisirsene ddi pisirdum ben yemedim geç oldu diye arada muhallebi var bidegeçen haftadan beri akşamları oruç hariç dikkat ettim 600 gram gitmiş bozamiycam moral oldu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?