Bende ilk çalıştığım da çeyrek altını 80 liraya almıştım biriktirdiğim altınlar düğünüme yapmama çok yardımcı olmuştuBen bilezik alirken gr. 97tl idi heygidin altin
Bukadar niye dustu ciddi altin ya ben beklemiyordum bukadar dusecegini.
Param yok alamiyorum gucume gidiyor
uyg. odeniyor cnm kargoya para odemiyorsunkizlar dolaptan bisi alirken kargo ucretini uygulamada mi oduyoruz yoksa kargocu gelince mi ?
iyi bari kocaya supriz harcama yollayayim diyorum :)uyg. odeniyor cnm kargoya para odemiyorsun
Ben al yat mantigindayim geçen sene bu zamanlar 300 TL bile değildi savaş kargaşa ekonomik sorunlar altını besliyor ben oldukça altın yapmaya çalışıyorum dovizde alırım TL değer kaybetmesin diye malesef eflasulyona karşı eriyor paramızKızlar altında elinizde tutma vadeniz nedir ? 460 altı görürse yine alım fırsatı mıdır ?
Ben de alıp unutma taraftarıyım fiziki alıyorum hemen babama veriyorum o saklıyor göz görmeyince gönül unutuyorKızlar altında elinizde tutma vadeniz nedir ? 460 altı görürse yine alım fırsatı mıdır ?
Bereketli olsun kuzu afiyet ola445 ten gram aldım bacımlar
Buay biraz daha alıyım istiyorm su eksik yatınca maasta.
70 tl sok;1 kereviz 1 avokado,yufka,100 gr nescafe,mintax bul.tableti,alaturca cips.
Annem tavuk getirmis organik alyaya onu haslıyorm
Mercimk yapcam tavuk suyuna,kereviz havuc falam atcam.
Kerevizin yarısını rende yapcam yogurtlucm kendime aksma.
Koci tabiki yemez
Kalan yarıyıdakızın corbasına atarım.
Nescf yaptım icip islere giriscem
Anam alamadık bi filtre kahve makinası
Bereketli olsun baby.445 ten gram aldım bacımlar
Buay biraz daha alıyım istiyorm su eksik yatınca maasta.
70 tl sok;1 kereviz 1 avokado,yufka,100 gr nescafe,mintax bul.tableti,alaturca cips.
Annem tavuk getirmis organik alyaya onu haslıyorm
Mercimk yapcam tavuk suyuna,kereviz havuc falam atcam.
Kerevizin yarısını rende yapcam yogurtlucm kendime aksma.
Koci tabiki yemez
Kalan yarıyıdakızın corbasına atarım.
Nescf yaptım icip islere giriscem
Anam alamadık bi filtre kahve makinası
Yalıtım çok çok önemli. Ben de gündüz sıcak oluyor diye kapatıyorum. Üstelik yatak odanın camı uzun süre açık oluyır. Diğer odaları da sırayla havalandırıyorum. Bugün dışarı çıkarken ısınma kapalıydı gelince açtım. Camlar da açıktı.gece zaten pikeyle yatıyoruz. Bu eve gelince aldığım yorganı hala kullanmış değilimDiger ev oyleydi kuzu 450tl oduyorduk ama battaniye alti oturuyorduk.
Bence yalitim onemliymis onu anladim
10.kat ve etrafi acik kuzey cephe sadece sabah gunes aliyor burasi ama ev sicak oluyor.
Bence yalitim baya iyi.
Cunku balkon esiyor hele hava soguksa baya ruzgar oluyor etraf acik oldugundan.
Bakalim yalitimi iyi olursa diger evinde sicak olur diye dusunurum.
2300tl den aldığım Cumhuriyet altınları 3300oldu kı 6ayda.Uzun vadede güzel kazandırıyor en az 1 yıl tutulacak ama.Hem elde olunca daha güven veriyor banaKızlar altında elinizde tutma vadeniz nedir ? 460 altı görürse yine alım fırsatı mıdır ?
Saolasın yavrum daha iyileri size olsunbabyloading87 bereketli olsun kuzucumm
Saolasn cnm daha iyileri size olsunBereketli olsun baby.
filtre kahve makinası geçen ay biz aldık çok memnun kalmadık. İade ettik.,French press daha iyi onunla yapıyoruz şimdi.
Kota dolu ne demekmis kızSelam canlar anca geldim sabah erken uyandım iki paket kargoyu hallettim kahvaltı ettik etli bamya yaptım dünden çorba vardı bir makine çamaşır astim bulaşık toplayıp çıktım pttdeki sırayı söylemiyorum Allah'tan kargoyu ayrı alcas ddiler verdim oraya ikisini mngye yürüdüm eve yarım saat orasida elim dolu neyse orası salıncak vardı kota dolu fln ddi almadı digerlerini verdim salincakla döndüm yarın tekrar goturcwm kadinada diycem valla almazlarsa vercem pttye tasiyamam bidaha eve 4 bin adım atmışım geldim yorulmusum kahve yaptım oglusa lahvaltici var sarma satıyor ev yapımı tam çıkarken sarma ddi 10 TL'lik aldım bir ekmek aldım getirdim çok yemedi bu h içi yapayım ona az dinleniyorum başkada bir iş yapmadim sil şüpür yaparım yarın sonra kargoya çıkarım yine
pandemi guzunden kota mi koydular acabaKota dolu ne demekmis kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?