Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben bilezik alirken gr. 97tl idi heygidin altin
Bukadar niye dustu ciddi altin ya ben beklemiyordum bukadar dusecegini.
Param yok alamiyorum gucume gidiyor
Bende ilk çalıştığım da çeyrek altını 80 liraya almıştım biriktirdiğim altınlar düğünüme yapmama çok yardımcı olmuştu

Kucuk evi olan kadinin kocasi ise gidince cagri atiyomus.
Ne o ya cocuklara derdik evde olmazsak yada bi yere yollarsak gidince ara caldir falan diye
int. asko asko olcekler kim kiskaniyo acaba sunlari iticiler.

Birinin kocasi cagri atar.
Birinin kocasi kahvalti birakir

Aiyy kusturcaklar milleti sonunda.

445 ten gram aldım bacımlar
Buay biraz daha alıyım istiyorm su eksik yatınca maasta.
70 tl sok;1 kereviz 1 avokado,yufka,100 gr nescafe,mintax bul.tableti,alaturca cips.
Annem tavuk getirmis organik alyaya onu haslıyorm
Mercimk yapcam tavuk suyuna,kereviz havuc falam atcam.
Kerevizin yarısını rende yapcam yogurtlucm kendime aksma.
Koci tabiki yemez
Kalan yarıyıdakızın corbasına atarım.
Nescf yaptım icip islere giriscem
Anam alamadık bi filtre kahve makinası

Eklentiler

• C872C5DF-E8BF-4EFE-81AE-11B155F3E088.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 91
Kızlar altında elinizde tutma vadeniz nedir ? 460 altı görürse yine alım fırsatı mıdır ?
Ben al yat mantigindayim geçen sene bu zamanlar 300 TL bile değildi savaş kargaşa ekonomik sorunlar altını besliyor ben oldukça altın yapmaya çalışıyorum dovizde alırım TL değer kaybetmesin diye malesef eflasulyona karşı eriyor paramız

Bereketli olsun kuzu afiyet ola

Selam kızlar,
Şimdi kızı uyuttum. Bugün evde takıldık. Çamaşır attım. Ütü yapacağım şimdi. Uyumadan önce markete çıktık. A101 bim file gezdim. Ama çok birşey almadım.,carrefourda kampanya var haberiniz olsun. Fiyatlar iyi.
Market dönüşü bahçede biraz koştu sonra park istedi. Kapalı dedim. Ağladı.
Dün yürüyüşten sonra bacaklarım resmen kesilmiş gibi. Bugün de yokuş çıktım. Daha parka çıkaracak takatim de kalmadı :)
Akşama yemek balık istedi. Keşke gelmeden söyleseydin dedim. Neyse eşim söyleyecek balık getirirler.
Şimdi bir bardak bitki çayı içip başlarım işlerime.

Selam canlar anca geldim sabah erken uyandım iki paket kargoyu hallettim kahvaltı ettik etli bamya yaptım dünden çorba vardı bir makine çamaşır astim bulaşık toplayıp çıktım pttdeki sırayı söylemiyorum Allah'tan kargoyu ayrı alcas ddiler verdim oraya ikisini mngye yürüdüm eve yarım saat orasida elim dolu neyse orası salıncak vardı kota dolu fln ddi almadı digerlerini verdim salincakla döndüm yarın tekrar goturcwm kadinada diycem valla almazlarsa vercem pttye tasiyamam bidaha eve 4 bin adım atmışım geldim yorulmusum kahve yaptım oglusa lahvaltici var sarma satıyor ev yapımı tam çıkarken sarma ddi 10 TL'lik aldım bir ekmek aldım getirdim çok yemedi bu h içi yapayım ona az dinleniyorum başkada bir iş yapmadim sil şüpür yaparım yarın sonra kargoya çıkarım yine

Bereketli olsun baby.
filtre kahve makinası geçen ay biz aldık çok memnun kalmadık. İade ettik.,French press daha iyi onunla yapıyoruz şimdi.

Yalıtım çok çok önemli. Ben de gündüz sıcak oluyor diye kapatıyorum. Üstelik yatak odanın camı uzun süre açık oluyır. Diğer odaları da sırayla havalandırıyorum. Bugün dışarı çıkarken ısınma kapalıydı gelince açtım. Camlar da açıktı.gece zaten pikeyle yatıyoruz. Bu eve gelince aldığım yorganı hala kullanmış değilim diğer eve aldanmışım. O da yeni binaydı ama işte farklar varmış demekki. İnşallah diğer evin de sıcak olur. Bir de böyle alışınca başka evde acayip üşüme oluyor

Kota dolu ne demekmis kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…