- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
Bereketli olsun graminn canimSaolasn cnm daha iyileri size olsun
Ay bende 400 den asagı görmedim o yüzden bekletiyorm.
dublex olacagi icin pek umudum yok aslinda ama catiyada izolasyan yaptirtcaz.Yalıtım çok çok önemli. Ben de gündüz sıcak oluyor diye kapatıyorum. Üstelik yatak odanın camı uzun süre açık oluyır. Diğer odaları da sırayla havalandırıyorum. Bugün dışarı çıkarken ısınma kapalıydı gelince açtım. Camlar da açıktı.gece zaten pikeyle yatıyoruz. Bu eve gelince aldığım yorganı hala kullanmış değilimdiğer eve aldanmışım. O da yeni binaydı ama işte farklar varmış demekki. İnşallah diğer evin de sıcak olur. Bir de böyle alışınca başka evde acayip üşüme oluyor
Etli bamya en sevdiğim yemektir.afiyet olsunSelam canlar anca geldim sabah erken uyandım iki paket kargoyu hallettim kahvaltı ettik etli bamya yaptım dünden çorba vardı bir makine çamaşır astim bulaşık toplayıp çıktım pttdeki sırayı söylemiyorum Allah'tan kargoyu ayrı alcas ddiler verdim oraya ikisini mngye yürüdüm eve yarım saat orasida elim dolu neyse orası salıncak vardı kota dolu fln ddi almadı digerlerini verdim salincakla döndüm yarın tekrar goturcwm kadinada diycem valla almazlarsa vercem pttye tasiyamam bidaha eve 4 bin adım atmışım geldim yorulmusum kahve yaptım oglusa lahvaltici var sarma satıyor ev yapımı tam çıkarken sarma ddi 10 TL'lik aldım bir ekmek aldım getirdim çok yemedi bu h içi yapayım ona az dinleniyorum başkada bir iş yapmadim sil şüpür yaparım yarın sonra kargoya çıkarım yine
Bereketli olsun cqnımSaolasın yavrum daha iyileri size olsun
bamyayi bende cok seviyorum ya.Etli bamya en sevdiğim yemektir.afiyet olsun
lellli ilk kez senin koymadigin bir seyi derin dondurucuya koymanin hakli gururu mutlulugu icindeyim.ben domatesle az kavurup limon sikip koyuyorum nefis yemek tariflerinden baktiydim bence guzel oluyor tadibamyayi bende cok seviyorum ya.
Buzlugada koymadim hic.
konserve alip pisiririm artik zaten benden baska yiyende yok
Yıllar önce eminönünde görmüştüm. O kadar pahalıydıki tadına bile baktırmıyorlardı.Kuruttugum cennet hurması kurudu yarı oldu yedik baya tanesi 5 liraymış dısarda
masallah 2kizlerle hemdelellli ilk kez senin koymadigin bir seyi derin dondurucuya koymanin hakli gururu mutlulugu icindeyim.ben domatesle az kavurup limon sikip koyuyorum nefis yemek tariflerinden baktiydim bence guzel oluyor tadi
Aa hic denk gelmedimpandemi guzunden kota mi koydular acaba
Saolasın cnm daha iyisi sizlere olsunBereketli olsun graminn canim
Saolasn cnm daha iyisi sizlere olsunBereketli olsun cqnım
heryerden alinmiyo makbulden denim diye aldim disim kesmedi yawYıllar önce eminönünde görmüştüm. O kadar pahalıydıki tadına bile baktırmıyorlardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?