- 8 Ocak 2015
- 6.092
- 19.109
- 448
yok kiz ikizlerden once hamile kaldigimdan beri mutfaga giremedim ben.prensesler gibiydim ana evindemasallah 2kizlerle hemde
Ben 1 bebeyle havlu attik bu yaz hic bisi koyamadim
mesela suan köz patlican ve köz biber acayip ariyorum salatasini cok severim.
Seneye tasinmis olurum kizi anneme kitleyip koycam valla.
dolmalik biberleri koyardim sipsak hemen cikar doldur pisir.
Bak simdi bögrume ökuz oturdu.
yaa yerim benim piyensesimde ister buyuyunce simdiÜtü yapıyordum,eşim balık söylemiş geldi. pişirtirmedim.dezenfekte olayından emin olamadım. 30 tl tutmuş. 1 balık.olsun kızımın canı istemiş diyor. Allah da ona versin inşallah. Ben kendime söylettirmedim. Evde yemek vardı. Ben kalanlarla karnımı doyurucu
Kız uyandı sanırım bileziklerinin sesine uyandı. Odaya geldi. Ütüyü kaldırdım. Yarım kaldı. Ben balığı pişirirken bir baktım koltukta sızmış
Şimdi ne yapsam topladığım ütüyümü getirsemçamaşır kurudu katlanacak. Ev zaten dağınık. Ne zaman ütü yapsam yarım kalıyor
yine mi Alinazik size geldi bacım.Misket köfte yaptım
Salcalı sos yaptm
Köz patlıcan yaptm isterse üzerine yogurt döker yer ister salcalı sosla.
Spagetti salata.
Yarın tencere yemegi yaparım
Bugun böyle olsn
Az da cig köftem var dünden
Aksm dizim var ama keyfi kactı kitap okurum kız ıyuyınca.
Saolasın cnm daha iyisi size olsunbabyloading87 Allah bereket versin sayusinu artirip bize de nasip etsin aminn
yedirenk79 birikimci analarin bilezik sever kizlari
Caktırmadan girdi yine zalımyine mi Alinazik size geldi bacım.
☺
Benim anam niye böyle diilyok kiz ikizlerden once hamile kaldigimdan beri mutfaga giremedim ben.prensesler gibiydim ana evinde
ben de bu yaz bol bol koyucam valla kisin kolay oluyor cikarmak butceye de destek
tabi seklini degistirz altina pide dose falan accik iskendere kaysinCaktırmadan girdi yine zalım
Ama Alinazik demesin diye sos da yaptm yerse
her eve bir caliskan bir tembel dusuyor.bizim evin tembeli benim sanirimBenim anam niye böyle diil
Ben yapiyom anam yiyo bu iste bir terslik var dimi.
babyloading87 annem bugun ariyo diyoki kimse kimseye gitmesin diyolar yasaklancakmis diyo.
türkce meali bekleme gelemem.
ee aciklama yapmana gerek yok yani zaten geliyormusun ki dicektim.
Gelsede isime yaramiyor
Benim annem böyle tembel olmayi nerden ögrendi aceps.
Offf inşallah bişey olmazİlk yakın vakamız cıktı
Görümcemin kpderi pozitifmis.
Altlı üslüer görümcemler negatif
Ama hastanye kpderim götürmüs adamı
Benim kocide git annesinden matkap al bugun
Cmrtsi götürmüs.
Anasıda bi garip insan derki gelme yada acma kapıyı
Korona sen misin geldin mi
Geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum. Ben de bugün yine yaşlı ölüm haberi aldım. Şimdilik çok yakınımda yok çok şükür. Ama bu virüsün kimde olacağı hiç belli olmuyorİlk yakın vakamız cıktı
Görümcemin kpderi pozitifmis.
Altlı üslüer görümcemler negatif
Ama hastanye kpderim götürmüs adamı
Benim kocide git annesinden matkap al bugun
Cmrtsi götürmüs.
Anasıda bi garip insan derki gelme yada acma kapıyı
Korona sen misin geldin mi
Böyle durumlarda iş yaparken falan ihmal edince ben de üzülüyorum..eksik hissediyorum. Kolay gelsin canım. Hayırlı olsunyerleştirme bitti gibi ufak tefek şeyler kaldı bende bittim ama
Belim felan ağrıyor hamile olmasam daha yapacaklarım var da kendimi de daha fazla yormak istemiyorum
Annem yemekleri felan yapıyor keşke hep yanımda kalsa bu süreçte ama maalesef olmuyor
İki bebe ile hayat bana çok zor olacak ama çok şükür Yine de
Oğulumu çok ihmal ettim kaç gündür onun için üzgünüm
Yarından itibaren telafi ederiz inşallah
Off Allah rahmet eglesinGeçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum. Ben de bugün yine yaşlı ölüm haberi aldım. Şimdilik çok yakınımda yok çok şükür. Ama bu virüsün kimde olacağı hiç belli olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?