Küçük Düşün Büyük Olsun!

Allah verir kolayligini canim.
Hepsi gecer iyi dusun iyi olsun.

yoktur insallah canim ama soylede bisi var 4-5 gun sonra pozitife donenleride duydum.
Misal bi ablam var esi oglu pozitifmis kendi negatif. 5 gun sonra bu da kotu olmus tekrar yaptirmis pozitif cikmis.
Kulucka donemi oluyomus
dikkat edin kuzu

Selamlar herkese. Canım her bebeğin huyu farklı. Öğrendiği şeyler farklı. Benim kız yiğenim de yaşına gelmeden bıraktı erkek olan baya sürdü. Bir de kız olan bana baya düşkündü. Tuvalete giderken de geliyordu. Kapatınca ağlıyordu. Artık o görmesin diye uzun etekle klozete oturup ön tarafı örtüyordum. Göre göre öğrendi. Hatta el yikamayi falan kolayca ögrendi

darisi basimiza hic etrafimda yok ya yasinda birakan bezi
sasiriyorum masallah valla

Canım gördüğü şeyi yapıyorlar. Nasıl tencere tava ile oynayıp yemek yapıyor. Etrafındaki insanları taklit ediyorlar. Aslında anlayabilirsin. Madem tuvalette bile rahat yok. Krizi fırsata çevir.

yaa yerim benim piyensesimde ister buyuyunce simdi
vallahi balikda yiyemicez 3 palamut 10tl yaw alip alip buzluga koyardim.
Noluyo ben anlamadim.
Barbun sorduk 60tl dedi
Bi yurusun allasen 60tl kiyma alir kac defa yemek yaparim dedim.
İstemezmiiiii
Sorma balık ben de koyardım buzluğa şimdi nerdeee. Balığı bebekliğinden bu yana çok seviyor.

Selam canım. Aslında Ela da 1.5 yaşında lazımlık aldığımızda bir kaç defa merak edip oturup kakasını da yapmıştı. Ama erken diye düşünüp başlamamıştım. Sonra başladığımda da erken diyen çok olmuştu. Ama çok iyi zamana gelmiş.

Ben de şaşırıyordum. Benim Türkmenistanlı arkadaşım da bir yaşında bezi bıraktırmış anlatıyordu geçen yıl. Çok şaşırmıştım. Yine de onun dediği gibi bıraktıramadım

hopss genşler napiyonuzz yoklama var
Burdayımm. Kıza gündüz oyun açmamıştım onu istedi açtım, şimdi oynuyor eğitici iyi oluyor. Ben sizle takılıyorum eşim de masterchefçi şimdilik bizde durum bu sizde durum ne uyuyor galiba ya da babasıyla dimi bebeeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…