Allah verir kolayligini canim.yerleştirme bitti gibi ufak tefek şeyler kaldı bende bittim ama
Belim felan ağrıyor hamile olmasam daha yapacaklarım var da kendimi de daha fazla yormak istemiyorum
Annem yemekleri felan yapıyor keşke hep yanımda kalsa bu süreçte ama maalesef olmuyor
İki bebe ile hayat bana çok zor olacak ama çok şükür Yine de
Oğulumu çok ihmal ettim kaç gündür onun için üzgünüm
Yarından itibaren telafi ederiz inşallah
cocuk salliyorum bugun berbat bi gun gecirdim ne yazik ki oyhopss genşler napiyonuzz yoklama var
yoktur insallah canim ama soylede bisi var 4-5 gun sonra pozitife donenleride duydum.İlk yakın vakamız cıktı
Görümcemin kpderi pozitifmis.
Altlı üslüer görümcemler negatif
Ama hastanye kpderim götürmüs adamı
Benim kocide git annesinden matkap al bugun
Cmrtsi götürmüs.
Anasıda bi garip insan derki gelme yada acma kapıyı
Korona sen misin geldin mi
basina egme piyenses tacın dusercocuk salliyorum bugun berbat bi gun gecirdim ne yazik ki oy
Teşekkür ederim canım benimBöyle durumlarda iş yaparken falan ihmal edince ben de üzülüyorum..eksik hissediyorum. Kolay gelsin canım. Hayırlı olsun
Selamlar herkese. Canım her bebeğin huyu farklı. Öğrendiği şeyler farklı. Benim kız yiğenim de yaşına gelmeden bıraktı erkek olan baya sürdü. Bir de kız olan bana baya düşkündü. Tuvalete giderken de geliyordu. Kapatınca ağlıyordu.baby su hazir bez kullanmayan hatun vardi ya hani bursali.
Kizi agustos dogumluymus.
Bu agustos bezi birakmis
arada bi kaciriyor diyo.
Ayy bezdemi keramet var.
Cocuk koca bezden bunalmistir dedim valla yasinda birakmak nasil bisi hic etrafimda gormedim.
darisi basimiza hic etrafimda yok ya yasinda birakan beziSelamlar herkese. Canım her bebeğin huyu farklı. Öğrendiği şeyler farklı. Benim kız yiğenim de yaşına gelmeden bıraktı erkek olan baya sürdü. Bir de kız olan bana baya düşkündü. Tuvalete giderken de geliyordu. Kapatınca ağlıyordu.Artık o görmesin diye uzun etekle klozete oturup ön tarafı örtüyordum. Göre göre öğrendi. Hatta el yikamayi falan kolayca ögrendi
Oyun oynuyoruzhopss genşler napiyonuzz yoklama var
Canım gördüğü şeyi yapıyorlar. Nasıl tencere tava ile oynayıp yemek yapıyor. Etrafındaki insanları taklit ediyorlar. Aslında anlayabilirsin. Madem tuvalette bile rahat yok. Krizi fırsata çevir.darisi basimiza hic etrafimda yok ya yasinda birakan bezi
sasiriyorum masallah valla
İstemezmiiiiiyaa yerim benim piyensesimde ister buyuyunce simdi
vallahi balikda yiyemicez 3 palamut 10tl yaw alip alip buzluga koyardim.
Noluyo ben anlamadim.
Barbun sorduk 60tl dedi
Bi yurusun allasen 60tl kiyma alir kac defa yemek yaparim dedim.
kiz benim tac yerlerde supurge oldu suan ustune paspas bile atildibasina egme piyenses tacın duser
Ben bebe sallasam yemek yapmasam keskem.
Kız seni taglıcaktm bugun nerdesin diye?cocuk salliyorum bugun berbat bi gun gecirdim ne yazik ki oy
tabiki seni 3 de durtcem galk giz galk galk die
naptilar sana çiçemmmkiz benim tac yerlerde supurge oldu suan ustune paspas bile atildi
Ohhh sifa olsun darisi kuzumaİstemezmiiiii
Sorma balık ben de koyardım buzluğa şimdi nerdeee. Balığı bebekliğinden bu yana çok seviyor.
Selam canım. Aslında Ela da 1.5 yaşında lazımlık aldığımızda bir kaç defa merak edip oturup kakasını da yapmıştı. Ama erken diye düşünüp başlamamıştım. Sonra başladığımda da erken diyen çok olmuştu. Ama çok iyi zamana gelmiş.Selamlar herkese. Canım her bebeğin huyu farklı. Öğrendiği şeyler farklı. Benim kız yiğenim de yaşına gelmeden bıraktı erkek olan baya sürdü. Bir de kız olan bana baya düşkündü. Tuvalete giderken de geliyordu. Kapatınca ağlıyordu.Artık o görmesin diye uzun etekle klozete oturup ön tarafı örtüyordum. Göre göre öğrendi. Hatta el yikamayi falan kolayca ögrendi
Ben de şaşırıyordum. Benim Türkmenistanlı arkadaşım da bir yaşında bezi bıraktırmış anlatıyordu geçen yıl. Çok şaşırmıştım. Yine de onun dediği gibi bıraktıramadımdarisi basimiza hic etrafimda yok ya yasinda birakan bezi
sasiriyorum masallah valla
hopss genşler napiyonuzz yoklama var
Benim kız altın takılmıyor hep gözü ucuzda, herşeyin ucuzunu seviyor.babyloading87 Allah bereket versin sayusinu artirip bize de nasip etsin aminn
yedirenk79 birikimci analarin bilezik sever kizlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?