Küçük Düşün Büyük Olsun!

Valla 12 tl 6lı alıyorm organik.
Koci 2 tane kır diyince suratım değişiyo
Kız yesin onları sen kendine bimden al diyorm
Bende organik alınca oglusa yapıyorum bizim Bim neyimize yetmiyor oglusta tava yiyo haslankis istemiyor bir suredir

Canim malesef bazı insanlar öyle benim babamda kendi yapmış herseyini erken yaşta eşini kaybetmiş biz ikimizle gece vardiyalarina ise gidetmis mecbur kalıp evlenmiş bu anlememlede çok uğraştı kıymetini bildi parasının borcu varken sefa surmezdi sanırım bu insanın ugrasla biseler sahibi olmasıyla alakalı çile çekmekle evimiz kendimizindi bir gün fatira ödenmemiş bilmem yediğimiz eksik olsun bilmem çok lüks şeyler almazdik ama kimseye minnette etmezdik şükür
Dediğin gibi benim babam fabrikalarda işçilik yapmis vardiyalar yaparmış hiç öyle kibir yapmazdı yapanı sevmezdi evlat ayrımını pozitif yapardı kimde yoksa ona vermeye çalışırdı keşke yanımızda olsaydı şimdide
Benim üvey annede öyle bilezik borcu var geçen lafı oldu erkek kardeşim de almıştı parasını bileziğin kalın istiyorum diyor ee ddim ben bu kadar yapabilirim oğlumda aldı diyorum misal o zman ne alabiliyorsun diyor demiyor oda katsın kalın alın diye

Gelemedim kizlar bı turlu esim öğlen ise gitti musteriye gitti giderken zuladan verdim yine 600 gelince ödeme almış olcak vercem ddi bakalım o çıkınca kahvaltı bulaşığı topladım bulaşık açtım tost yapmıştım makineyi temizledim büyük elektriği açtım koltuk altı çektim elle sildim cam onu aldım üstten sildim bulaşık makinesi yıkadı bosaltim dolap bakiyesini bankaya yollamistim onu çektim fileye gittik oğlanla ona börek kahve yarım kg kıyma ekmek et şiş 55 verdik ordan kitapçı var oradan boyama kitabı aldık akşama köfte patates salata yapcam çamaşır katlanacak esim yokken temizlik iyi oldu tesbihim var çekilecek

Güzel yürekli arkadaşım çok sagol inanki sizinle bireyler paylaşmak içim rahatlıyor inanki direk buraya geliyorum etrafımdaki insanlardan uzagım tek yer burası

Gücü yetene iyiler bunlar verdim kurtuldum kredi kartı öderim daha iyi
Sinirliydim dün nasıl sabah uyandım ama 10 mu neydi uyumusum geri onda bir saat uyumuşum

Ancak ev supurup topladım.
Kıza çorba yap yemek yap.
Çamaşır katlicam kız tekrar uyursa
Uykusu var çıldırıyor yine.
Yine süpürge yaptım dayanamıyorum ya.
Evi supurmeyince ben rahat edemiyorum
Ben gibi evde kıl filan dökülüyor küçük küçük gözüm çarpıyo parke beyaz hergün süpürüyorum

Üzme kendini bosyrre
Kimsenin ruhu duymuyor, biz üzüldüğümüzle kalıyorz

İyi aksamlar bacımlar
Sil süpür yaptık
Börek yaptık gelemedim
Alyayla börek actım cesaretime piiiu
El kadr bebeyle börege girmek niye?
Nermin abla mısın sen
Tarhana yaptm kıza
2 gün yenir diye cilekli kek yaptm
Aslımda ıslak kek yapacaktm sos ayırmayı unutmusum
Camasır yıkandı asılacak
Bulasık mak.bosaltılacak
Alyayı bekliyorm uyursa ins yapacagm.
Yemek yedik
Tbi heryer brokoli
Tektar süpürge actm
Iyusun filtre kahve yapcam.
Kırmozı oda var ona bakarım biraz.

Bugün arkadaş kızı bıraktı, Az bişey oynadılar. onlara biraz kitap okudum.Sonra kelebek makarna boyama yaptıruyordum. Çok sevindiler ikisi de. Arkadaş geldi. pazara da uğramıştı. Hamsi roka aldırdım yarın yaparız. 17 tl. tuttu. Hamsi ucuz geldi.
Sonra kızlar oynamaya devam ettiler. Arkadaş biraz oturdu bir kahve içtik gitti.
iki tane aynı yaşta çocuk iyi oluyormuş yaav sanki oynuyorlardı gayet rahattım. Birlikte etkinlik yaparken de çok iyiydi.
K kardespayi hadi iyisin ilerde ikizlerle onlar oynar sen keyfine bakarsın

ah yedirenk benim de hayalim oydu ama ikizlerden biri otizm ? olunca birbirlerinin yuzune bakmiyorlar .

annene icindekileri soyledin mi ? erkek kardesime para verdiginizi biliyorum vs vs diye
Onu yeni öğrendim ama önceki verdiklerini tabii söyledim haksızlık ona o kadar verdin dedim neymiş almış da yalan
Bugünde arıyo beni düşün çok bozuğum mesafemi koycam bundan sonra abimin çocuklara bile 50 50 verir bize yok

Aynen
Nabız yokluyor herhalde canım tuhaf yani
Aynen babama dedinni dedim dedim diyo ne dedin dedim ee borcu vardı onu ödedim diyo yalan söylüyorsa naparsa yapsın borcumu kapadım bitti artık kimseden 5 kuruş almıycam bidaha birikime 4 elle sarılmam kredi kartı bitsin 4000 filan

İyi aksamlar kizlar oglusla yedik yemek esim 8 di geldi almış parasini şükür verdi paramı 100 de fazladan kaptım ev için verdi bir miktar p tesi kiz kardeşime yollayacağım 200 geçen migrosu onun kredi kartından çektirdim bizde yok birde gün parası var son oda biter kuzeni var bide esimin onun kızı doğum yaptı çok samimi olduğumuz çokta sevdiğimiz biri ona bir biseyler alcam bez kıyafet gibi koli yapıp yollarım diyorum bakalım içine küçük altin koysam keseyle bişe olurmu acaba yollayan oluyormu uzakta şuan bize

Boyle durumda bankaya borçlu olmak daha mantıklı geliyor bana valla minnet edip sürat cekmektense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…