Bende organik alınca oglusa yapıyorum bizim Bim neyimize yetmiyorValla 12 tl 6lı alıyorm organik.
Koci 2 tane kır diyince suratım değişiyo
Kız yesin onları sen kendine bimden al diyorm
Canim malesef bazı insanlar öyle benim babamda kendi yapmış herseyini erken yaşta eşini kaybetmiş biz ikimizle gece vardiyalarina ise gidetmis mecbur kalıp evlenmiş bu anlememlede çok uğraştı kıymetini bildi parasının borcu varken sefa surmezdi sanırım bu insanın ugrasla biseler sahibi olmasıyla alakalı çile çekmekle evimiz kendimizindi bir gün fatira ödenmemiş bilmem yediğimiz eksik olsun bilmem çok lüks şeyler almazdik ama kimseye minnette etmezdik şükürBizimkilerde öyle,olunca hic parasına bakmazlar alırlar alırlar.
Bak senelerdir parfümlü wc kagıdı kullanırlar,evde belki 20 tane cif vardır.
Napcan bukadr cifi diyorm baban iste unutuyo aldıgını alıp geliyor diyo.
Ama kenarda 5 krsu yok.
Faturalarını kızı ödüyor.
Dükkan kirasını martaan beri kızı ödüyor.
Ama toplasalım ,dısardan yemek söylerler.
Benim kocam sıkı evet.
8 senelik evliyim 1 gün kiramızı geciktirmedik sükür.
Yada fatura ödememezlik adeti yoktur.
İlk önce onları öder.Kalanıyla keyif yapar.
Benimkiler keyiften kalırsa giderleri ödüyorlar.
Hep faizli.
Ondan cıkamıyorlar isin icinden.
Ben dısardan 3 öğün yemek yemisim,kira mı ödememisim hos mu?Mantıklı mı.
İkimizin evine de annemlerle aynı para giriyor hemen hemen.
Onların eks.ev kiraları yok.
Ama gecinemiyorlar.
Dediğin gibi benim babam fabrikalarda işçilik yapmis vardiyalar yaparmış hiç öyle kibir yapmazdı yapanı sevmezdi evlat ayrımını pozitif yapardı kimde yoksa ona vermeye çalışırdı keşke yanımızda olsaydı şimdideKuzu öyleler.
Benim babama miras kalmasa o da kiradaydi emekli maaşıyla aç kalırdı.
Seninde kardeşin odemese onlarda böyle rahat olamazlar aslında.
Bunlara böyle lazım.
Ben keşke kalmasaydı o evler diyorum.
En azından bukadar bencil kibirli olmazdı.
Cefa çekmeden sefasını sürüyor.
Benim dedem gencecik yaşta gün yüzü göremeden vefat etmiş.
Babannem cok tutumlu dini bütün bir kadındı.
Yokdan var etmiş resmen.
Ama babam kaymağını yiyor şuan.
Borç ödemeden sıkıntı çekmeden hazıra kondu onunla hava atıyor ona buna.
Arkasından neler diyorlar kombilir.
Ee çok biliyorsan 2nin üzerine 2 de sen koysana diyesi geliyor insanin.
O gelir bende olsa net söylüyorum şuan yazlığı almıştım 2 de daire almıştım.
Ben şu halimle yine yaparım evelallah onlar yapamaz.
O miras kalan evlere olur giderler Bi yerde bisileri Olmaz.
Benim üvey annede öyle bilezik borcu var geçen lafı oldu erkek kardeşim de almıştı parasını bileziğin kalın istiyorum diyor ee ddim ben bu kadar yapabilirim oğlumda aldı diyorum misal o zman ne alabiliyorsun diyor demiyor oda katsın kalın alın diyeKim ödüycem ödemesen kirayı faturayı sıkıntıyı sen çekcen annen keyfi pek Seviyo bizimki gibi sen borçlusun umrumda mı çok ağrıma gitti yaptıkları hatta abine hariçten para vermişler dedi dün daha yeni duydum o kadar sinirlendim dedim kimseye bir lira yok bundan sonra allsh biliyor çok üzüldüm elim kolum tutmadı sabah uyandım geri yattım boş boş
Güzel yürekli arkadaşım çok sagol inanki sizinle bireyler paylaşmak içim rahatlıyor inanki direk buraya geliyorum etrafımdaki insanlardan uzagım tek yer burasıAmin. Dostun dosta ettiği dua kabul olurmuş. Allah kabul etsin. Allah razı olsun Yedirengim.
Üzülme bak kaderin değişiyor herşey üst üste geliyor, bu da senin sınavın sabırlı ol Allah öyle güzel şeyler vericek ki sen bile inanamayacaksın. Bak burdaki arkadaşlar hepimiz yazıyoruz ama anne-baba işte yapılabilecek pek birşey yok. Allah herkese yerinde sağlık sıhhat versin diyorum. Benden uzak olsun diyorum dua ederken.
Gücü yetene iyiler bunlar verdim kurtuldum kredi kartı öderim daha iyiCanim malesef bazı insanlar öyle benim babamda kendi yapmış herseyini erken yaşta eşini kaybetmiş biz ikimizle gece vardiyalarina ise gidetmis mecbur kalıp evlenmiş bu anlememlede çok uğraştı kıymetini bildi parasının borcu varken sefa surmezdi sanırım bu insanın ugrasla biseler sahibi olmasıyla alakalı çile çekmekle evimiz kendimizindi bir gün fatira ödenmemiş bilmem yediğimiz eksik olsun bilmem çok lüks şeyler almazdik ama kimseye minnette etmezdik şükür
Dediğin gibi benim babam fabrikalarda işçilik yapmis vardiyalar yaparmış hiç öyle kibir yapmazdı yapanı sevmezdi evlat ayrımını pozitif yapardı kimde yoksa ona vermeye çalışırdı keşke yanımızda olsaydı şimdide
Benim üvey annede öyle bilezik borcu var geçen lafı oldu erkek kardeşim de almıştı parasını bileziğin kalın istiyorum diyor ee ddim ben bu kadar yapabilirim oğlumda aldı diyorum misal o zman ne alabiliyorsun diyor demiyor oda katsın kalın alın diye
Ben gibi evde kıl filan dökülüyor küçük küçük gözüm çarpıyo parke beyaz hergün süpürüyorumAncak ev supurup topladım.
Kıza çorba yap yemek yap.
Çamaşır katlicam kız tekrar uyursa
Uykusu var çıldırıyor yine.
Yine süpürge yaptım dayanamıyorum ya.
Evi supurmeyince ben rahat edemiyorum
Üzme kendini bosyrreKim ödüycem ödemesen kirayı faturayı sıkıntıyı sen çekcen annen keyfi pek Seviyo bizimki gibi sen borçlusun umrumda mı çok ağrıma gitti yaptıkları hatta abine hariçten para vermişler dedi dün daha yeni duydum o kadar sinirlendim dedim kimseye bir lira yok bundan sonra allsh biliyor çok üzüldüm elim kolum tutmadı sabah uyandım geri yattım boş boşÇ
Annem aradı bugün bişey yokmuş gibiÜzme kendini bosyrre
Kimsenin ruhu duymuyor, biz üzüldüğümüzle kalıyorz
ah yedirenk benim de hayalim oydu ama ikizlerden biri otizm ? olunca birbirlerinin yuzune bakmiyorlar .Bugün arkadaş kızı bıraktı, Az bişey oynadılar. onlara biraz kitap okudum.Sonra kelebek makarna boyama yaptıruyordum. Çok sevindiler ikisi de. Arkadaş geldi. pazara da uğramıştı. Hamsi roka aldırdım yarın yaparız. 17 tl. tuttu. Hamsi ucuz geldi.
Sonra kızlar oynamaya devam ettiler. Arkadaş biraz oturdu bir kahve içtik gitti.
iki tane aynı yaşta çocuk iyi oluyormuş yaav sankioynuyorlardı gayet rahattım. Birlikte etkinlik yaparken de çok iyiydi.
K kardespayi hadi iyisin ilerde ikizlerle onlar oynar sen keyfine bakarsın
annene icindekileri soyledin mi ? erkek kardesime para verdiginizi biliyorum vs vs diyeAnnem aradı bugün bişey yokmuş gibigeçiştirip kapadım
Tanı konuldumu tam olarak canım kötü düşünme erken önlem ve eğitimle iyi sonuçlar alınıyor diyorlarah yedirenk benim de hayalim oydu ama ikizlerden biri otizm ? olunca birbirlerinin yuzune bakmiyorlar .
Nabız yokluyor herhalde canım tuhaf yaniAnnem aradı bugün bişey yokmuş gibigeçiştirip kapadım
Onu yeni öğrendim ama önceki verdiklerini tabii söyledim haksızlık ona o kadar verdin dedim neymiş almış da yalanannene icindekileri soyledin mi ? erkek kardesime para verdiginizi biliyorum vs vs diye
Aynen babama dedinni dedim dedim diyo ne dedin dedim ee borcu vardı onu ödedim diyo yalan söylüyorsa naparsa yapsın borcumu kapadım bitti artıkNabız yokluyor herhalde canım tuhaf yani
Canım dr. Mu dedi? Yani sen mi öyle dusunuyorsunah yedirenk benim de hayalim oydu ama ikizlerden biri otizm ? olunca birbirlerinin yuzune bakmiyorlar .
Boyle durumda bankaya borçlu olmak daha mantıklı geliyor bana valla minnet edip sürat cekmektenseAynen
Aynen babama dedinni dedim dedim diyo ne dedin dedim ee borcu vardı onu ödedim diyo yalan söylüyorsa naparsa yapsın borcumu kapadım bitti artıkkimseden 5 kuruş almıycam bidaha birikime 4 elle sarılmam kredi kartı bitsin 4000 filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?