Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kız ilk vukaatini yaşadı.
Kafesi devirdi
Hem de gözümüzün önünde.
Böyle o yemler falan suzule suzule savruldu.
Onyuzbinmilyon yem yerle yeksan oldu
Benim koltuktan ucmam onun kafesi çekmesi 2sn falan sonrasında ortalığı temizleme paha bicilemez.
Neyse kafasını teğet geçti Allahdan gözüne falan gelmedi kafesin kenarları tel tel sivri
Hiç de korkmadı sesi çıkmadı.
Gayet keyfi yerinde
Süpür sil kafesi yıka kurula tekrar yem doldur zibilyon tane iş çıkardı bana.
Uyuttu eşim uzandım bende tabletten dizi izlim az.
Sessiz sakin.

İyi aksamlar kizlar
Annelerden konusmussunuz benim de çok yaram var çocukluğumdan beri maalesef
Zaten anneannemle dedem büyüttü beni, annemle aramızda anne çocuk bağı kurulmadi, hiç hatırlamam annem sarilsin opsun güzel bişey söylesin. Ama bir erkek kardeşim var bayağı da yaş farkımız var ona öyle değil sürekli öper sarılır vs
Hiç bir zor anımda annem yanımda olmadı, çocukken hep stresten vücudumda yaralar çıkardı çok üzülürdüm bı saçımı bile taramisligi yoktur ama artık kabullendim komşu gibi ama adı anne

Geçmiş olsun canim büyüyünce de yemi dökmeye devam oluyor canım benimki kaç kere devirdi elimle yedircem diyo valla sinir gekiyor o anlarda birde tam temizlik yaptığım zamanlarda oluyor

O büyüyünce de yemi dökmeye devam oluyor canım benimki kaç kere devirdi elimle yedircem diyo valla sinir gekiyor o anlarda birde tam temizlik yaptığım zamanlarda oluyor
Ay bizim de öyle ya, oğlum habire yemini suyunu dokuyo kafesi itip çekerken yazık ya yanlışlıkla yapıyorlar ben kizamam hiç

Hani anne olunca annemi anladım derler ya, ben anne olunca daha çok üzüldüm maalesef
İki çocuğum var nasıl evlat ayirilir aklım almıyor
Bizimlininde bi farkı yok allahlıgına büyüdük ne okutmaya çalıştı ne evlenirken yanımda oldu ne. Gelin çıkarken bi sarılmadı bile düşün

Ev temizlenecek annem yok evde napıo neymiş yemek hazırlıyor ya bizim kp gitmez biliyorum gelmedi annem yemekte hikaye eşya yerleştirilecek annem yok düşünün daha neler neler
Milletin annesi merak eder benim burnumdan getirdi kp ararr bilezik ister haberim olmaz eşim aradı beni çalışıyordum annen aramış bilezik istemiş haberim yok ogünde işyeri yoğun müşteriler var adamlarının önünde hüngür hüngür agladım ortalığı karıştırdı

Bizimlininde bi farkı yok allahlıgına büyüdük ne okutmaya çalıştı ne evlenirken yanımda oldu ne. Gelin çıkarken bi sarılmadı bile düşün
Allah var annem okuttu beni yoksa babamın kendine hayrı yok, ama çok kısıtlıydi imkanlarim.
Evlilik konusunda istememezlik olmamasına rağmen hiç yanımda olmadı, çeyiz alışverişine bile teyzemle gittim eminonune bı gittik ki annemle karşılaştık o da kendine alışveriş yapıyordu gelinlik aldım yalnız tabi, eve gelip giyindim anneannemler kuzenlerim çok beğendi dualar ettiler ama annem dedi ki sen benim kapıma aglayarak geleceksin durup dururken dedi bunu

Valla bizimki üvey herşeyde kiyaslardi üvey kardeşimle bizi kardeşimle 2 yaş var aramızda kendi kız kardeşi çok gelirdi misal ben mutfağa küçükten beri girerim küçük teyze severdi çok güzel yemek yapıyorsun derdi oradan hemen kardesimin adını söyler o da yapar ama mutfağa sokmuyo derdi yada büyüdük beni isteyenler oldu kardeşlerine yine derdi oda dışarı çıksa onada görücü gelir gibi bu liste böyle uzuyor ben ağzınla kuş tutsam yeri olmazdı kendi kızını kollardi adaletsiz davranırdı malesef cokca

Ah sizi o kadar iyi anlıyorum ki malesef benim annemde öyle hiç anne kız gibi olamadık bu konuda hep yarım kaldım 10 yıl oldu evleneli(başka şehire geldim) evime gelmedi doğum yaptım dogumuma gelmedi malesef benim annemde evlat ayırıyor benim zaten maddi anlamda hiç bir beklentim yok çünkü onlarda da yok biliyorum ama insan manevi anlamda beklentiye giriyor ya çocukluk resimlerine bakıyorum yazın sıcağında üstümde kazak var düşünün o kadar ilgisizdi kendisi hani sokakta büyüdük desem yeridir köy yerinde olduğumuz için ah bu konuda o kadar doluyum ki ama yapacak bişi yok malesef öyle kabullendim bende artık

ah yedirenk benim de hayalim oydu ama ikizlerden biri otizm ? olunca birbirlerinin yuzune bakmiyorlar .
Kesin birşey varmı canım. Yoksa senin varsayımımmı ? Sen yine de olumlu düşün. Olumsuzu çağırma inan çok faydası oluyor. İnşallahhh yanılıyorsundur dualarımdasın

Çok enteresan bir insan çocuğuna nasıl böyle olabiliyor bir de sen ilk gözağrısı değilmisin. Sanki kendi doğurmadımı seni. Sorgulasan ne der acaba çok merak ediyorum. Anneliği herkes yapamıyor onu anladım

Ay günaydınlar herkese. Içimi acıttı şu sözün. Annenin haberi var mı seni çok üzdügünden
Var aslında arada konuşuyoruz ama konuşurken ben kardeşimi veya ayrım konusunu açmıyorum. Bana yapılanı yapilmayani söylüyorum çoğunu inkar ediyor maalesef, ama sevilme kısmını gurur yapıp ben söyleyemem direkt olarak yani
Zaten aslında beni asıl üzen bana neden böyle davrandığı, yoksa kardeşime iyi olsun zaten

Canım ayrım yapıyorsun demedim hiç ama bana yapmadiklarini söylüyorum arada inkar ediyor, bilmediğinden değil insan ne yaptığını bilmez mi ama.demek böyle daha kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…