- 8 Ocak 2015
- 6.096
- 19.115
- 448
araba alinir yeniden.cok sevdigim bir teyze altindan yel gecen seye birikim demem ben derdi araba icin .aklima hep o geliyor .evin borcu hafiflesin araba yeniden alinir insallahSaol canim inşallah sonuçlaniir güzel arabasını satacak öyle aticak
Harika olur vallaEla ve Eda büyüsün gideriz sen o uçtan ben bu uçtan orta noktada buluşuruz
Anam gördünmü yaptım bacım gel yiyekcitl o baklavayı kaldırır mısın hikayenden
O neydi gızzz
Baklava mı yaptın bunca isin arasında hey Masallahhh
Daş yisinKv gelecek ya ondandır bacım. Bak gör nasıl ağırlıyor kv yi
Geçmiş olsun inşallah hastalık değildir alerji kuruluk hgibi biseydirGunaydin
Kizin 2gundur yanaklari kirmizi
Gecer dedim ama gecmedi
Int. Baktim 5.hastalik diyo 5_10
gun icinde gecermis.
Bi ara ates döküntü olmustu ozaman 6.hastalik demisti dr.
Ay neler cikacak daha.
Ates vs yok cok sukur
Ama canimi sıkti
Alerji yapacak degisik bisi de yedirmedim.
Vucudunda dokuntude yok.
Randevu aldim cuma sabaha.
Gosterimde icim rahat etsin.
Bi de yuzu sanki soğuklarla kurudu kremide yok bepanten mi alsam mustelami onuda bi sorim.
Kuzu sen çalışmaya fln gidiyorsun gelen giden bitiyor yinede şöyle gelirse yemek fln yardım etsi n bariAllahtan seninki yapıyor bakıyor benimkide bakmaz keyfine bakardı hep yemek yeme suyu içme umrunfamı brbeye bakmadı halada rahatına düşkün artık umursamıyorum kendim ne isterse bakıyoruum
Uzun zamandır cüzdan ihtiyacım vardı internetten gelecek inş bakalım nasıl çıkacak
Eve vestiyer yaptırıyoruz
KV gelecekmiş tatilde ula bi dinleniyim dedim işi gücü yok gezecek sinir oldum hic gelmesin istiyorum 15 gn durur anca geziyo
Eğer elimdeki para vestiyer gitmezse iki çeyrek almayı planlıyorum
Geçmiş olsun kuzu ben bişe alerji yapmıştır dicektim bizimki portakal tarzı şeyler yiyince bazen pişik olurduBilmiyorum ki portakal dilim vermistik ama azicik bi emdi.
Yapar mi bilemedim.
Esimde bisi yok diyo ama evhamlandim.
Bepanten baby alayim bakim yuzu icin nasil gelecek.
Ya da dr. Sorup alirim
Yok göz var nizam var l beden vardit o sürekli fitim Farmasi kahvesi iciyorrya ondan diyordurBide o kadın S bedenmis
Ay o s ise ben yoguuum
Valla bana bile bazı s ler olmuyo
Ay benimde kp kapı açık yatıyor mümkün değil gece pijama ile falan WC ye gitmek sinir oluyorum ne anlayışsız insanlar var yaYedirenk hiç gelmesini istemiyorum aynı beraber yaşasak kocayı boşarım ben galiba
Kadın aşk hayatımızı bitirir resmen gece kapısı açık yatıyo
Ben de bugünler de özledim ailemi. İyice bunalttı bu virüs yeniden pandemi. Özlediğim o kadaaaar çok şey varki. Çok tatsız bugünler ama yine de şükür diyorum. Allah beterinden korusunaraba alinir yeniden.cok sevdigim bir teyze altindan yel gecen seye birikim demem ben derdi araba icin .aklima hep o geliyor .evin borcu hafiflesin araba yeniden alinir insallah
Hiç anlamadan büyüyorlar. Zaman su gibi akıp gidiyor. Daha dün gibi hatırlıyorum ilk kucağıma aldığım günü.Harika olur valla
Eda büyüyecek mi yadün gece 5 de uyuduk ben pert ben iptal bayılacaktım az kala
surec uzadikca pandemi daha cok zorluyor cidden.aynen sukur hepimiz saglikla evimizdeyiz Allah bugunumuzu aratmasin insallahBen de bugünler de özledim ailemi. İyice bunalttı bu virüs yeniden pandemi. Özlediğim o kadaaaar çok şey varki. Çok tatsız bugünler ama yine de şükür diyorum. Allah beterinden korusun
Bende de var o göz ağrısı. Birkaç gündür bakamadım okuyamadım tam. Bugün düzgün okuyabildim.Daş yisin
Bitti bile Abimgil geldiydi yumuldular valla kalmadı yarında sarma yapsam mı bilemiyorum bu ara gözlerim fena agrıyor
Ahaaajha aynı bizim teyzenin tarzıYedirenk hiç gelmesini istemiyorum aynı beraber yaşasak kocayı boşarım ben galiba
Kadın aşk hayatımızı bitirir resmen gece kapısı açık yatıyo
Yok kız o koltuğun köşeden kalkmuyo yemek mi yapacak hazırcı resmen nerde bende o şansAhaaajha aynı bizim teyzenin tarzıhiç kapatmaz kapıyı. Biz onlarda kalırdık eşim de kapatmazdı. Çocuktan bu yana hiç kalmadım onlarda. Eskiden iş yakındı kalıyordum. Ama hiç rahat uyuyamıyordum. Öyle bişey olsaydı ben de boşardım sanırım.
Aaaa biz de öyle şey yok teyze yapar Allah için hakkını yiyemem. Böyle kv lerede ayrı bir gıcığımYok kız o koltuğun köşeden kalkmuyo yemek mi yapacak hazırcı resmen nerde bende o şans
Her ay düzenli olarak oyuncak sepetlerini temizliyorm,atıyorm gereksizleri yine doluyorTekrar selamlar..babyloading87 ya yerİm ben o alyoşu..
Demek çiş yapan bebe istiyor..:)Oooo daha dur büyüdükçe daha ne bebeler ne oyuncaklar isticek:)
Allah'tan lol bebek istemiyor:)Benim küçük kızımın ilkokul döneminde bir furya başlamıştı lol bebek furyası..
Aman Allah'ım avuç içinin yarısı kadar bişi 120 150 tl verdiğim zamanlar oldukare hediyesi diyip diyip aldırdı..:)
kıyamadık..He şimdi yüzüne bakmıyor bile...)
Ben çok oyuncak sevmem evde.. Az Öz oynayacağı olsun diye sevdiği şeyleri alıyordum..
Çok şükür ıncık cıncık çok oyuncağımız yok.. Zaten büyüdükçe dağıttım..
Sadece loller ve bir kaç bebeği birde sevdiği yatak arkadaşı bir iki ayıcık mini mouse var..:)
Kardesiminkinde sadece bez gördümÇiş yapan bebek bizde de var canım. Kardeşim doğum günü hediyesi almıştı. Sonrasında çiş eğitiminde o bebeğin sçok faydası oldu. Tuvaleti bezi var oturtuyor su akıyor tuvaletine ondanmı sizinki bilmiyırum Ama çiş öğretirken tavsiye ederim
Bizim komsular da anca ses yapsınAnam gördünmü yaptım bacım gel yiyek
Bide kocamın işine yardım ediyorum cnm yaprak sarma çekiyo ama Nebilim yapsam ı beybi burda oturan komşuma verdin karşıma taşın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?