Küçük Düşün Büyük Olsun!

citl o baklavayı kaldırır mısın hikayenden
O neydi gızzz
Baklava mı yaptın bunca isin arasında hey Masallahhh
Anam gördünmü yaptım bacım gel yiyek
Bide kocamın işine yardım ediyorum cnm yaprak sarma çekiyo ama Nebilim yapsam ı beybi burda oturan komşuma verdin karşıma taşın

Geçmiş olsun inşallah hastalık değildir alerji kuruluk hgibi biseydir
Kuzu sen çalışmaya fln gidiyorsun gelen giden bitiyor yinede şöyle gelirse yemek fln yardım etsi n bari
Bilmiyorum ki portakal dilim vermistik ama azicik bi emdi.
Yapar mi bilemedim.
Esimde bisi yok diyo ama evhamlandim.
Bepanten baby alayim bakim yuzu icin nasil gelecek.
Ya da dr. Sorup alirim
Geçmiş olsun kuzu ben bişe alerji yapmıştır dicektim bizimki portakal tarzı şeyler yiyince bazen pişik olurdu
Bide o kadın S bedenmis
Ay o s ise ben yoguuum
Valla bana bile bazı s ler olmuyo
Yok göz var nizam var l beden vardit o sürekli fitim Farmasi kahvesi iciyorrya ondan diyordur

Yedirenk hiç gelmesini istemiyorum aynı beraber yaşasak kocayı boşarım ben galiba
Kadın aşk hayatımızı bitirir resmen gece kapısı açık yatıyo
Ay benimde kp kapı açık yatıyor mümkün değil gece pijama ile falan WC ye gitmek sinir oluyorum ne anlayışsız insanlar var ya

araba alinir yeniden.cok sevdigim bir teyze altindan yel gecen seye birikim demem ben derdi araba icin .aklima hep o geliyor .evin borcu hafiflesin araba yeniden alinir insallah
Ben de bugünler de özledim ailemi. İyice bunalttı bu virüs yeniden pandemi. Özlediğim o kadaaaar çok şey varki. Çok tatsız bugünler ama yine de şükür diyorum. Allah beterinden korusun

Ben de bugünler de özledim ailemi. İyice bunalttı bu virüs yeniden pandemi. Özlediğim o kadaaaar çok şey varki. Çok tatsız bugünler ama yine de şükür diyorum. Allah beterinden korusun
surec uzadikca pandemi daha cok zorluyor cidden.aynen sukur hepimiz saglikla evimizdeyiz Allah bugunumuzu aratmasin insallah

Daş yisin
Bitti bile Abimgil geldiydi yumuldular valla kalmadı yarında sarma yapsam mı bilemiyorum bu ara gözlerim fena agrıyor
Bende de var o göz ağrısı. Birkaç gündür bakamadım okuyamadım tam. Bugün düzgün okuyabildim.
işe gidiyorsan uğraşma boşver sarmayla.,

Yedirenk hiç gelmesini istemiyorum aynı beraber yaşasak kocayı boşarım ben galiba
Kadın aşk hayatımızı bitirir resmen gece kapısı açık yatıyo
Ahaaajha aynı bizim teyzenin tarzı hiç kapatmaz kapıyı. Biz onlarda kalırdık eşim de kapatmazdı. Çocuktan bu yana hiç kalmadım onlarda. Eskiden iş yakındı kalıyordum. Ama hiç rahat uyuyamıyordum. Öyle bişey olsaydı ben de boşardım sanırım.

Yok kız o koltuğun köşeden kalkmuyo yemek mi yapacak hazırcı resmen nerde bende o şans

Her ay düzenli olarak oyuncak sepetlerini temizliyorm,atıyorm gereksizleri yine doluyor
2 sepet var,1i müzikli oyuncaklar,zeka kartları vs onda sprun yok ama oteki deli kızın ceyizi tam
Mutfaktaki hersey ondaSaklama kaplarım falan. Eline geceni alıp kacıyır
Kardesiminkinde sadece bez gördüm
Alıcaz artk bitane uygun fiyatlı
İyi bari ise yarıyomıs biyerde

Günaydınlar
Erkenciyim bu sabah
21.30 da kızla bayılmısım cünkü
Annemdeydik dün
Özlemisim cocukkları iyi oldu
Paso yedik yalnız
Benim sekersiz isi yalan oldu
Koci paZara gitmis
Kahvaltulık,patates,yesillk meyve,ceri domates almıs.
Annemlere gelirken pasta almıs.
Meshur Ülkü var bizim burda
Vay dedim söylemeden almıs

Anam gördünmü yaptım bacım gel yiyek
Bide kocamın işine yardım ediyorum cnm yaprak sarma çekiyo ama Nebilim yapsam ı beybi burda oturan komşuma verdin karşıma taşın
Bizim komsular da anca ses yapsın
Sarma en son hamileyken sardım zirvede bıraktım
Sararım aslında ama yaprak yok yaprak olsa sararım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…