Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kizlar merhaba..
Bu ara düdüklü tencere almak istiyorum.. hic kullanmadim biraz korkuyorum patlar falan diye annem bi kere patlatmis anlatir durur o yüzden korktum hic almadim.. ama et vs pisirken lazim oluyor.. köy tavugu 4 saatte zor pisiyor yazik kullanilan dogalgaza diyerek bakindim biraz ama inanin ne alacagim hic bir fikrim yok..
Simdi en önce güvenli olmasi lazim (olabiliyor mu bilmiyorum ama)
2. De kaliteli olsun ömrüm boyunca kullanayim diyorum..
Sizin kullanip memnun kaldiginiz tencereleriniz var mi.. ayin 15 ne kadar birikim yapacagim bunun icin..

Ben düdüklü kullanmadım hic ama ark.yeni aldı.
Tefal clipso olanlardan.Biraz tuzlu onlar 1900 e almıslar ama 10 dk da et pisiyor dedi gecen.

ben de duduklu kullanamiyorum ama bizim kizlar fiyati tuzlu ama fissler onermislerdi hep .annem eski kafadir emsan aldik 150 liraya asiri memnun o

Selamlarr
Karantinamiz bittiğine göre evi kirklama seansimiz başlasın
Sabahtan bütün yorgan nevresim ne varsa attım makinaya
Perdeleri falanda Atacagim eşimin yattığı odayı supurdum çamaşır suyu ile el değmesin yer bırakmadım duvarlar,koltuk,yatak dolap...
Böyle sıra sıra butun odaları temizlicem inşallah

gecmis olsun canim ya Allah kolaylik versin.kolay gelsin simdiden

Benim duduklude eski model olanlardan kullanıyorum işimi görüyor hatta elim kolum
Taze fasulye,bakliyat,tavuk et hepsini yapıyorum
Ama geçenlerde et haşlama yapayım dedim eti koydum içine köpüğü hava deliğini tikamis düdüğünü kaldirip kapağı açtım acilmadi dedim bu patlayacak hemen balkona koydum yarım saat beklettim açınca gördüm
Tabi yeni dudukluler de patlama riski daha az

ben de duduklu kullanamiyorum ama bizim kizlar fiyati tuzlu ama fissler onermislerdi hep .annem eski kafadir emsan aldik 150 liraya asiri memnun o
Aslinda sunu da merak ediyorum pahali olanla ucuz olan arasinda fark var mi acaba..yoksa sadece pazarlama hilesi mi ikini de kullanmak lazim galiba..

Aslinda sunu da merak ediyorum pahali olanla ucuz olan arasinda fark var mi acaba..yoksa sadece pazarlama hilesi mi ikini de kullanmak lazim galiba..
pahali olanlar daha kisa surede pisiriyor sanirim ama ben dudukluye 1000 liradan fazla veremem sanirim.ucuz olani yeni aldik anneme su ara beraber yasiyoruz epey kullanisli .ben de duduklu kullanamam ama ucuzlarindan almayi dusunuyorum evime donunce.baktim cok sik kullaniyorum parasini cikarcak o zaman belki ilerde pahali alirim yani ben cok sik kullanirim dersen pahali al bence ama ben gibi bi deneyim diceksen pahali iddiali bir baslangic olabilir

Yeni cikanlardan alayim diyorum... zaten canim agzimdadir benim korkarim..güvenilir olsun maksimim 1500 verebilirim.. bu aralikta ne alir acaba..

Bende maksimim 1500 verebilirim.. annem kullaniyor ilk cikanlardan var evinde..eger kullanamazdam ona veririm diyorum.. et haslama vs yaparken cok bunaliyorum saatlerce bak dur.. bir dünyada gaz yakiyor misafir gelince de iyi olur diyorum.. bakalim fissler ve tefale bakacagim..

hadi gözünüz aydın.
BUnla gelmis gecmis olsun

Bide güvenlik daha fazla.
Acmak istesen bile acılmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…