Bizde de çok yan komşu habire kavga dövüş ediyo binada bitane öküz vaar sabah bi kapıyı kapatıyor çarpıyo hergün kapatırken güm diye sayıyo her sabah içimden dangalak dolu burda komsum iki tane var yetiyor banaBizim komsular da anca ses yapsın
Sarma en son hamileyken sardım zirvede bıraktım
Sararım aslında ama yaprak yok yaprak olsa sararım bence
Benim üst kat öyle.Bizde de çok yan komşu habire kavga dövüş ediyo binada bitane öküz vaar sabah bi kapıyı kapatıyor çarpıyo hergün kapatırken güm diye sayıyo her sabah içimden dangalak dolu burda komsum iki tane var yetiyor bana
AminnnnnnGünaydı.. Herkes için çok güzel haberlerin geleceği ,mutlu oalcağımız birgün olsun inşaallah:)
Aynen canım ..Ben de eski normal günlerimizi çoookkk özledim..Günaydın kızlar. Karantinalı günlerin biteceği günler olsun inşallah. O kadar çok özledim ki arkadaşlarım ile buluşmayı kahve-çay içmeyi, sohbetlerin zamanında yapıldıgı günleri şimdi telefonla konuşuyoruz bana yetmiyor herşeyi anlatmak istiyorum onlarda aynı sohbeti unutturdu bu korona. Annemle-babamla olmayı annemin dizine yatmayı Allahım ne olur çok çabuk geçsin ama sağlıkla geçsin. Bu gün yeşilmercimek yapıcam. Şimdi dışarı da işlerim var kızlar uyuyor ben dönünceye kadar da uyurlar gelince kahvaltı yaparız. Kızlar akşamda durmadı bir paket milföy alıp geldiler yarısını çikolata sürüp kruvasan yaptılar yarısını peynirli yaptılar valla yemegin üstüne yedik nasıl kilo vereyim almasam olur.
Aiiyy inşallah çıksın gitsin canım..Benim üst kat öyle.
Genc bi cocuk kalıyor ama adli vaka sanırım.
Polis imza atmadın diye geliyoır sürekli.
Denetimli serbest galiba.
Bütün gün bütün gece masa ceker gibi biseylerin yerini değistiriyor.
Bak diyorm kociye bu yukarda yasa dısı is mi yapıyo napıyo korkuyırm ben bundan diyorm.
Eve gün asırı polis geliyo zaten ne yapabilir diyo :S
Cıkcak dedi yönetici cıksa rahatlıcaz.
Tam cocugu uyutuyorm garccc diye esya cekiyo
Allahım evlerden ırak.Aiiyy inşallah çıksın gitsin canım..
Bende olsam tedirgin olurdum heralde ya..
İnsan öyle kişilere bulaşmakda istemez..
Benim eskiden oturduğum binada alt komşumun oğlu vardı bir tane..
Tinerciydi.. Çok korkardım ondan..
özünde çok temiz saf bir çocukmuş annesi öyle derdi ama ne biliyim sokaktan eve alamazlardı..
Doğudan gelmişlerdi.. Çocuk burada böyle kötü arkadaş çevresi yapmış kötü alışkanlıkları olmuştu..
sonrasında taşındık çok şükür..
Ev alma komşu al hakkaten çok önemliymiş..
Bereketli olsun..Günaydın, sert bir kahve içildi evi toparlıcam
Dün 10 dolar aldım dövizciden. Ay sonuna kadar kumbaraya me girerse yine dolara yatırcamaltın bir tık zorluyor beni 1 2 aydır en azından dolara atıyorum harcanmıyor para
Benim eski oturduğum evde yan komşu vardı torunu uyuşturucu kullanıyormuş baban ede sürekli para istiyormuş neyse bana arada kadın geliyordu veriyordum borc oğlanın öyle oldugunu bilmeyince tabi bigün tuvaletteyken baban eyle oğlanın sesi duydum hap alcm git para bul komsudan iste diyoAllahım evlerden ırak.
Annemlerin eski evde komsuları vardı öyle ,anne baba ayrıldı cocuk ergenliğe yeni giriyordu .
Kaldıramadı
Sonra baba vefat etti genc yastaAllah rahmet eğlesin.
Cocuk tinercilerle takılmıs o ara.
Anneannyle anneyi, evden attı
En son evi yaktı diye duymustuk
Allahım korusun bütün cocukları böyle illetlerden
Bu yukardakinin 2 senedir bir zararını görmedik.
Neden imza atıyor onu da bilmiyorz,belki borc harc meselesidir.
Ama cok ses yapıyor.
Kız arkadası var arada o gelip kalıyor falan.
2 senedir aynı kız,diyorm kötü bi cocuk olsa kız cekmez herhlde ne bilim
Ne alsan o kar artık baby diyorum ben su vestiyer işi bitsin alcam bende bakalım kalırsaNeMesela trendtyolda 0,25 gr altın var 131 tl tmm alayım diyorm
1 gr 445 tl galiba suan ama zarar ediyorz öyle 525 e geliyor grm nerdeyse.
Yoksa alcam 0,25 gr atcm kenara.
Kız tarlabasında mı oturuyon nerde oturuyon sen abowwBenim eski oturduğum evde yan komşu vardı torunu uyuşturucu kullanıyormuş baban ede sürekli para istiyormuş neyse bana arada kadın geliyordu veriyordum borc oğlanın öyle oldugunu bilmeyince tabi bigün tuvaletteyken baban eyle oğlanın sesi duydum hap alcm git para bul komsudan iste diyo
Bende o zmn lar yeni doğum yaptım eşim mama parası koyduuydu masaya koymadım duruyordu kadın geldi
Aa diyo burda varmış para bende Dedim ki o çocugunun mama parası çalışmıyorum been artık elim sıkışık bidaha gelme dedim kurtuldum
Al komşudan istemiş bu seferde
Yan komsular da tuhaf adamlara habire icra filan geliyo evin kapısını deldirmişlrr üç kilit vaar evlerden ırak slm bile vermiyprum
Ya o da var.Ne alsan o kar artık baby diyorum ben su vestiyer işi bitsin alcam bende bakalım kalırsa
Beni buluyo böyleleri yaşlı dedim lazım deyince işteKız tarlabasında mı oturuyon nerde oturuyon sen aboww
Sen harcarsın yaniYa o da var.
Benim gibi insan zarara kara bakmamalı ytd
Cünkü ben altın almam gider markette gömerim o parayı.
NetSen harcarsın yani
Bende alırdım da bikac aya su robot isini yapayım artık diyorm.Bende bu ay birikimimi henüz almadım.
Euro bir iniyor bir çıkıyor..
Bugün merkez bankasının faiz kararımı ne varmış..
Sanırsam piyasalar onu bekliyor diyorlar.
İnşallah gevşerde altın ile euro alrıım bende..
alamadıkçada huzursuz oldum..
3-5 bakmazdım alırdım aslındada , baktım bu ay baya bir gevşiyor.. Dedim ne kada düşükten alırsam kar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?