- 24 Nisan 2016
- 1.327
- 2.248
- 133
Amin çok teşekkür ederim 34.haftaya girdik nasipseAllah kolaylık versin cnm.. Güç kuvvet versin.. Sanırsam hamileliğin sonlarına doğru yaklaştın.. Ağırlaşmışsındır muhtemelen.. Gerçekten zor. Rabbim kolaylık versin inşallah..
Sağlıkla kavuştursun inşallah bebeğine..
İnşallah canımKac defa atlattim.
Ara tatil ya evdeymis illa gelecek.
Insallah seyini cikarmazlar
Canım bana fikir verdinGünaydınlar
8 de kalktık
Kıza peynirli omlet yedirdim
Cay demledim
Toz aldım
Bulasık mak.calıstırdm
kıza kek yapacagım bugun saglıklı
Son visnem var buzlukta onu da katayım.
Aksama Alinazik bey yüklenir
Ben de eşime süpürteyim en iyisi :)))Selamlar
Dün gece 4 e kadar uyumadım tam yattım yolda çalışma başladı o saatte çalışmamı olur yoldaki elektirik direklerinde arıza vardı onu yapıyorlar daha sesleri geliyor.Saat 10 da üstteki açtı süpürgeyi 11 den önce süpürge mi açılır ya çalışıyoruz herhalde uyuyacağız haftaiçi napıyorsan yap bi uyutmuyor kadın çok çalışkan galiba geçenin bi saati kanepe çekiyor vileda yapıyor hiç sesi bitmiyor.
Annem şehir dışında kardeşime gitti babamla kalıyorum.Sabah patates kızarttım mutfak topla,evi toparla banyo yıka ( evi de babama süpürttüm) alışverişe gidip geldim yoruldum.17 de oturdum 18:30 a kadar kendime gelemedim.
Yemek vardı yemek faslından sonra mutfak topla çöp çıkar çay Faslı şimdi uzandım kırmızı odayı izliyorum
Kurufasulye ıslattım yarına fasulye yapacağım.Ispanak ve yufka da aldım yarın ilk böreğimi yapıyorum inşallahçamaşır da yıkarım tatil bitti gitti
Babam diyorki kızım kuşun kapısını kapat çıkmasın evi batırıyor.Kendi süpürdü ya bugün.Annem ev temizleyince açmayın batırıyor diyordu babam dinlemiyorduAnneme hemen söyledim bir daha evi babama süpürtelim dedim sonunda seni anladı
Kullanabildiğin hakkın varsa inadına kullan canım. Terslik yaparsa kendi düşünsünSelam canlar,
Nasılsınız,
Isyerimle yine sorun yasiyorum asabım çok bozuk haftaya salı raporum bitiyor, Ücretsiz izin icon mail attım adam cevap vermiyor ya muhasebeye de bilgi vermemiş
Muhasebeci ben onlardan bilgi gelmezse işlem yapamam diyor ee benim hakkım ücretsiz izin diyorum cevap vermezse kullanmayacakmiyim diyorum napim diyor ben araniza giremem
Zaten işten çıkartma yasağı var işsizlik maaşı alamıyorum, nakit ücret desteği var ondan yararlandirin diyorum adam pislik pesinde hâlâ cevap vermeyince ne sanıyor kendini bilmiyorum.
Ellerine sağlık canımYarina nekadar kalacak bakalim
Gece kalkip yiyor adam.
Eki Görüntüle 2767501
Tatlı yiyelim tatlı konusalim o vakit.
Ben de çalışırken öyleydi.Yoksa O gömüleri nasıl yapacaktımAslında senin maaşına hiç karışmaması o maaşı yok sayması lazım..
Ben de eşime kızıyorum bazen bazı huylarına ama bak para konusudna benim maaşıma hiç karışmaz..ne aldığımı dahi bilmezde sormazda.
Ben eve ve kızlarıma kendime harcıyorsam bile kendi insiyatifimle harcarım..
Harcamasamda niye sen masraflara katılmıyorsun falan demez sağolsun..
Gerçi ben başta dedim benimm maaşım benim, senin maaşın hepimizin diye:)
Öyle ya ben çalışmayabilirdim.. Evimi akstamıyorsam ihmal etmiyorsam maaşımdan da ben sorumluyum ama dimi..
İster harcarım ister birikim yaparım kime ne..
Gerçi birikim yaptığımı biliyor..Ama ne kadar olduğunu bilmez.. söylemem:))
Erkek milletine çok yüz vermicen:)
Maşallah canım benim akıllı kadınları severimBen de çalışırken öyleydi.Yoksa O gömüleri nasıl yapacaktımbu evi alırken 100 bin Arabayı alırken 10 bin evin ara ödemesine de 10 bin para kattım
Maşallah canım benim akıllı kadınları severim
Ayy ne gıcıklar. Orası firma patronun para bırakması lazım. Öyle şeymi olur. Çalışandab beklemek ne kadar yanlış. Onların keyfine göre hareket edemez insanlarİyi aksamlar bacımlar
Gül saramadım düz sardım rulo dilimledim bitti bile yedi koci.
Kendimize de ıspanak yemegi yaptım yedik
Kpderim 5lt zeytinyag yollamıs kociyle,5 lt de zeytin.
Saolsun.
Sok da 50 tl bıraktım;prima bez yedek 19.90,yufka(berbatmıs yufkası)kakao,kavala kurabiyesi,kefir.
Öglen ofisde asaplarım bozuldu
Dün kargo geldi patronlara ödemeli 35 tl,yan tarafta gittim kimse elini cebine atmıyo,bende de 20 tl vardı valla.
Zaten veriyorm kaynıyo arada,kızlarda haklı.
Hanımeffendi geldi öglen iste kargo gelmis almamıssınız diyo.
Dedim yoktu valla,arasaydınız ya diyo bizi.
Dedim beklemez kargo yani .
Kocan bırakaaydı o zamn yani kargosu gelcekse.
Allahım ya.
Valla basıma agrı girdi.
Kızlarda haklı abla kac kere su söyledik kimse oralı olmadı diyo.
Mecbur mı millet yani
Benim kız 38 aylık Yeni 14.5 kilo oldumaşallah kilosu iyimiş canım benim oğlum 21 aylık 13 kilo daha doktor kont de gayet iyi diyorlar
Takılma annenlere
Unlu şeyler fos kilo
Cevizini pekmezini tavuk kemik suyunu veriyorsun zaten
Benimkiler de öyle derlerdi bu çocuk yemeye alışmayacak diye şuan kaşıkla herşeyi kendisi yiyiyor
Bizim de ben işi bırakınca ve pandemide öğrendi çok şeyi. Hatta aynı dialog bizde de geçtiCidden boyle daha iyi anliyorlar.
Mesela ben yag aliyorum ya esim kac para oldugunu bilmiyor.
Ona aldiricam bu ay bilerek.
Gitsin en pahalisini alsin gorsun.
2 poset seye 200tl verdim geldim diyor kendi kendine sasiriyor.
Yaa diyorum lelli market geziyo diye soyleniyosun bosuna gezmiyorum diyorum.
Kesinlikle katılıyorum sana.. Bende hep aynı kafadayım.. Bir kadının her zaman için kenarda parası olmalı..sağol canım sen de öylesin. Akıllı davranıyorsun. Valla hala üç kuruşla biriktirme çabasındayım. Kadının güvencesi olmalı. Bir de kocan savuransa hepten biriktirmek şart. Allahtan eskisi kadar savurmuyor.
Ben de çalışırken öyleydi.Yoksa O gömüleri nasıl yapacaktımbu evi alırken 100 bin Arabayı alırken 10 bin evin ara ödemesine de 10 bin para kattım
Sağol canımsağol canım sen de öylesin. Akıllı davranıyorsun. Valla hala üç kuruşla biriktirme çabasındayım. Kadının güvencesi olmalı. Bir de kocan savuransa hepten biriktirmek şart. Allahtan eskisi kadar savurmuyor.
Masalalh bizde 7 senelik cektik bir yılı bitti bile şükür bir şekilde düzene oturuyor ınsallah Allah güç versin de kira yerine biraz fazla ödeyip evimizi alalım dedik nasip etti Rabbim de hiç hesapta yokken aslındaSağol canımben de bişeyler yapmaya çalışıyorum işte şükür.Borçla ev sahibi oldum 7 yıl sonra bitecek kredim daha var Sağlık olsun da ödeniyor çok şükür
O yaşlılıkta öğüdünü az vermedim benim kocişe bana dediği ben zaten çok yaşamam :)) ailede çok kişi kanserden ölmüş ondan diyordu. Oysa insanın başına ne geleceği belli olmaz emekli olsan şimdiki maaşını almazsın ne iş ne güç şimdiki gibi olmaz demiştim. Bak şimdi 40 yaşı geçtim. Çalışmak istesem daha zor iş bulurum.Kesinlikle katılıyorum sana.. Bende hep aynı kafadayım.. Bir kadının her zaman için kenarda parası olmalı..
Eşi bilsin yada bilmesin.. Dünyanın bin türlü hali var.. Varlık zamanında gençken kenara atılmalı..
İnsana en çok para yaşlılıkda lazım.. Bunu da çevremde çok görüp tecrübe ettim..gençken illa kinir şekilde para kazanılıyor.. Ama yaşlanınca ne çalışacakmgüç kalıyor ne çalışılacak iş var.. Hayatıda kaçırmadan birikim yapılmalı ilerisini düşünerekten.. Naçizane fikrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?