Küçük Düşün Büyük Olsun!

Amin çok teşekkür ederim 34.haftaya girdik nasipse

Günaydınlar
8 de kalktık
Kıza peynirli omlet yedirdim
Cay demledim
Toz aldım
Bulasık mak.calıstırdm
kıza kek yapacagım bugun saglıklı
Son visnem var buzlukta onu da katayım.
Aksama Alinazik bey yüklenir
Canım bana fikir verdin
Annem vişne kaynatmış içelim diye.Suyunu içiyorum vişneleri yemeyi sevmiyorum atıyodum onları seçip küçük doğrayıp keke katabilirim

Selamlar
Dün gece 4 e kadar uyumadım tam yattım yolda çalışma başladı o saatte çalışmamı olur yoldaki elektirik direklerinde arıza vardı onu yapıyorlar daha sesleri geliyor.Saat 10 da üstteki açtı süpürgeyi 11 den önce süpürge mi açılır ya çalışıyoruz herhalde uyuyacağız haftaiçi napıyorsan yap bi uyutmuyor kadın çok çalışkan galiba geçenin bi saati kanepe çekiyor vileda yapıyor hiç sesi bitmiyor.

Annem şehir dışında kardeşime gitti babamla kalıyorum.Sabah patates kızarttım mutfak topla,evi toparla banyo yıka ( evi de babama süpürttüm ) alışverişe gidip geldim yoruldum.17 de oturdum 18:30 a kadar kendime gelemedim.

Yemek vardı yemek faslından sonra mutfak topla çöp çıkar çay Faslı şimdi uzandım kırmızı odayı izliyorum

Kurufasulye ıslattım yarına fasulye yapacağım.Ispanak ve yufka da aldım yarın ilk böreğimi yapıyorum inşallah çamaşır da yıkarım tatil bitti gitti

Babam diyorki kızım kuşun kapısını kapat çıkmasın evi batırıyor.Kendi süpürdü ya bugün.Annem ev temizleyince açmayın batırıyor diyordu babam dinlemiyordu Anneme hemen söyledim bir daha evi babama süpürtelim dedim sonunda seni anladı

Selam kızlar,
Bugün kahvaltı kahve sonrası yürüyüş maksatlı carrefoura gittim. Avm nin oraya. Eşim de diyor araba kullansan arabayla giderdin. Yok kullansam da spor amaçlı gitmeyi düşündüğümdem gitmezdim dedim. Zaten normalde 1 saat yürüyorum hem de alışverişimi yaparım dedim.
kulaklığı da takıyorum ohh enerjim geliyor :))
Neyse çupra aldım üç tane. Filtre kahve aldım. Birkaç da aburcubur evdeki aburcuburculara. Havlu kağıt selpak indirimdeydi ondan da aldım. Bir de banyo lifi aldım. Etikette fiyat farklı yazıyor sonra fişe baktım farklı. İade ettim. Carrefourun fişlerini hep kontrol ederim. Çok uyuz oluyorum böyle yapan marketlere.
90 tl bıraktım. Sonra gelirken diğer marketten armut ve roka aldım 5 tl bıraktım. Eşim kızı bahçeye ve parka götürmüş. Gelmişler. Duş aldım. Onlar yemeğe girişti. Eşim bir salata yapmış nerdeyse bir göbek marulı doğramış kaldı bir sürü salata.
Balıkları da halletti. Ben de bol sebzeli kemik sulu mercimek çorbası yaptım. Çay içtik. Şimdi filtre kahve keyfindeyz.

Ben de eşime süpürteyim en iyisi :)))
Kuşun temizliğiyle hiç ilgilenmiyorum ama süpürme bana ait. Heryere çiş yapıyor. Kız kafeste bırakmıyor. Tabi kuş da kafeste hiiiç durmak istemiyor

Kullanabildiğin hakkın varsa inadına kullan canım. Terslik yaparsa kendi düşünsün

Ben de çalışırken öyleydi.Yoksa O gömüleri nasıl yapacaktım bu evi alırken 100 bin Arabayı alırken 10 bin evin ara ödemesine de 10 bin para kattım

Maşallah canım benim akıllı kadınları severim
sağol canım sen de öylesin. Akıllı davranıyorsun. Valla hala üç kuruşla biriktirme çabasındayım. Kadının güvencesi olmalı. Bir de kocan savuransa hepten biriktirmek şart. Allahtan eskisi kadar savurmuyor.

Ayy ne gıcıklar. Orası firma patronun para bırakması lazım. Öyle şeymi olur. Çalışandab beklemek ne kadar yanlış. Onların keyfine göre hareket edemez insanlar

Hayırlı geceler bir doğru düzgün gelemedim
Bu gün elektrik faturası geldi 123 lira geçen ayda bu civar gelmişti doğalgazda pazartesi gelir oda 180 TL gibi gelecek su faturası çok gelir bu ay bakalım ne gelicek bu ay elim sudan çıkmadı
Sabah mutfak dolapları sildim bulaşık makinasini,buz dolabını çekip arkasını altını temizledim koltuk örtülerini yıkadım (takmadan oğlum koltukları boyuyor)

Benim kız 38 aylık Yeni 14.5 kilo oldu ben ne yapiimm. tr_lelli yemeyince yemiyor. En iyisini vermeye çalışıyorum. Günde iki defa kaka için wc de olduğu da çok. Yemek yerken de 10 defa kalktığı da çok. Poposu yer görmez. Nasıl kilo tutsun.
benimki de 21 aylıkken kendi kaşıkla yiyordu. Hevesleniyordu. Şimdi hevesi bitti. Ben ağzına ne tıkıştırırsam. Kemdi de yiyor ama yemeyince iş bana düşüyor.
Ama çok şükür sağlığı yerinde.
yani Sağlığı kiloyla orantılamaları bana da doğrı gelmiyor

Bizim de ben işi bırakınca ve pandemide öğrendi çok şeyi. Hatta aynı dialog bizde de geçti

Selam kizlar ay okuyup yazamıyorum h sonu akşam yemek kızartma işi olunca resmen mutfak battı sil temizle yaptım çamaşır katladim kurumsyanlar balkonda koltuk minder örtüsu kurumusti serdim gerisi p tesi yıkanır akşam açıktı eşim kalan eti ısıtıp çay çekirdek tatlı almıştı onurdan ekler battı yine mutfak son topladım o oglusla oynarken bulaşık açtım tencere yıkadım elde bugünlük kapadım mutfağı film izledik biraz oglus tablet bakarken şimdi onu yatirmaya geldim

Kesinlikle katılıyorum sana.. Bende hep aynı kafadayım.. Bir kadının her zaman için kenarda parası olmalı..
Eşi bilsin yada bilmesin.. Dünyanın bin türlü hali var.. Varlık zamanında gençken kenara atılmalı..
İnsana en çok para yaşlılıkda lazım.. Bunu da çevremde çok görüp tecrübe ettim..gençken illa kinir şekilde para kazanılıyor.. Ama yaşlanınca ne çalışacakmgüç kalıyor ne çalışılacak iş var.. Hayatıda kaçırmadan birikim yapılmalı ilerisini düşünerekten.. Naçizane fikrim
Ben de çalışırken öyleydi.Yoksa O gömüleri nasıl yapacaktım bu evi alırken 100 bin Arabayı alırken 10 bin evin ara ödemesine de 10 bin para kattım

Sağol canım ben de bişeyler yapmaya çalışıyorum işte şükür.Borçla ev sahibi oldum 7 yıl sonra bitecek kredim daha var Sağlık olsun da ödeniyor çok şükür

Sağol canım ben de bişeyler yapmaya çalışıyorum işte şükür.Borçla ev sahibi oldum 7 yıl sonra bitecek kredim daha var Sağlık olsun da ödeniyor çok şükür
Masalalh bizde 7 senelik cektik bir yılı bitti bile şükür bir şekilde düzene oturuyor ınsallah Allah güç versin de kira yerine biraz fazla ödeyip evimizi alalım dedik nasip etti Rabbim de hiç hesapta yokken aslında

O yaşlılıkta öğüdünü az vermedim benim kocişe bana dediği ben zaten çok yaşamam :)) ailede çok kişi kanserden ölmüş ondan diyordu. Oysa insanın başına ne geleceği belli olmaz emekli olsan şimdiki maaşını almazsın ne iş ne güç şimdiki gibi olmaz demiştim. Bak şimdi 40 yaşı geçtim. Çalışmak istesem daha zor iş bulurum.
Bir de ne olacağı bilinmez bir bakarsın karşındaki insanı tanıyamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…