Küçük Düşün Büyük Olsun!

Birde çocukken yokluk gordugum için mi nedir bu ev konusunda çok beklentim yok benim olsun da 1+1 e bile razıyım
Benim de öyle çocukken yokluğu gördüğümüz için bence. Çünkü ben de küçük de olsa evim olsun dedim. Oturdum 6 yıl diğer 1+1 evimde.Yeni binaydı. Daha merkezi yerde otursam hem çok pahalı hem çok kötüydü eskiydi evler.,Şimdi de öyle alıştıkki bu taraflara o tarafta oturamayız bunaltır bizi diyoruz. teyzeye gitşğimizde bazen nefesim daralıyor. Çünkü heryer bina dipdibe yollar daracık. Arabayı park yeri arıyor sinir oluyor eşim

Ya tabi geniş ferah yer bambaşka imkan varken güzeli olsun ama hani hiç yoktan 1+1 bile güzel
Ay bende bu alırım öyle dipdibe binalardan alışmışım ferah yerlere şimdi oturduğum yer yola bakıyor her tarafı açık

Sizin semtiniz Bey....ü galiba dimi..
Bizde eşim emekli olunca o taraflara doğru gitmeyi düşünüyoruz..
Aslında hedefimiz istanbuldan gitmekti..
Ama küçük kızın daha okul bitirmesine seneler var..
Sanırsam onun üniversite zamanına kadar istanbuldan biryere kımıldayamayacağız..
Bizim oturduğumuz ev şuan merkezi biryerde.. Heryere yakın.. Dezavantajı da çok kalabalık olması.
Bizi çok yordu bu semt.. Ve bizi burada tutan tekşey sadece işyerlerimize yakın olması..
Onun dışında kimsemiz kalmadı burada..
Kısmet olursa 2 sene sonra bizde o taraflara gidelim bari diyoruz..
En kötü ben metrobüsle gider gelirim napalım..
Hayılrısı inşallah..

Benimde niyetim İstanbul'dan gitmek kesinlikle ama gittiğim yerde iş imkanı yok köy yeri çünku İstanbul güzel şehir gezilecek görülecek çok yer var ama çok kalabalık buda insanı yoruyor

Istanbul tam bi kesmekes.
Karadelik hepimizi aldi icine.
Sorsan kimse durmak istemiyor ama onsuzda olmuyor
Ekmegimiz burda cocuklarin egitimi olanaklar.
Imkan saglansa cogu insan gider.
Dip dibe evlerden bogulduk artik.
Surekli bir hengame, trafik, kalabalık
Kargoya git kuyruk, hastaneye git kuyruk, pazara git cikanada kadar insana atak geliyor.

Köyde hastaneye gittim Allahim luxe bak pit diye direk odaya girdim muayine oldum.
Nasil yani simdi hemen mi diye bi saskoloz kaldim.
Ptt girdim pat sira yok
Sira almicaz mi no falan dedim.
Coregini çekirdeğini al otur cafeye al bi cay
Gelen yok giden yok basinda bekleyen yok.
Posetin cantan biseyin mi var birak bi dukkana aksama kadar dursun her dukkanin kapisi acik kimse yok.

Yaşıyorlar
Organik temiz gida temiz hava az insan trafik yok.
Insan tabi uzun yasar yahu.
Biz stresten hastalik sahibi oluyoruz zaten.

Ekurim vallahi omrumuz bitti suralarda.
En onemliside çocuklar tabi insanin elini bagliyor.

Dün haberlerde vardı herkes kendi sehrinde otursa İstanbulun nifusu 4 milyon olurmus.Suan 16 milyonmus.
En cok göcü de Urfadan almıs entrasan.

Kesinlikle öyle İstanbul'un kalabalığı azalsa tamda yaşanacak yer ama dediğim gibi iş imkanı olmayinca millet İstanbul'a akın ediyor malesef
Ya İstanbul'da azıcık hava sogusa bişi olsa hastalıklar artıyor benim memleketim şu anda buz gibi ama hasta falan olmuyorsun orda havası temiz biz diş yaptırma işlerini falan memlekette hallediyoruz İstanbul'da mümkün değil
Birde köyde sabahın 6 sında uyanıyoruz dinc ve dinlenmiş olarak burada akşama kadar yat yatilir yani

Instada bi anne isini birakti guya kiziyla vakit geciremedigi icin (annesine birakiyodu baska semte cuma alip pazar aksami birakiyolardi)
Simdide (zayiflayan anne) sabah spora gidiyor ordan annesine ordan avm ordan bilmem ne arkadasi butigi vs vs yani genelde tum gun disarda (cocuguna simdide ayni binadaki k. V bakiyormus bu zamanlarda ayni binaya tasindi bu sebepleymis demek) dukkan acacakmis ortak arkadasiyla yani yine calisacak.
Biri sormus siz cocugunuzla vakit gecirmek icin isi biraktiniz yine çocuğunuzla vakit gecirmiyorsunuz diye

Benimde bir hayatim var dedi.
Herkesin hayati var ama soruya verilecek cevap mi bu. Bumudur.
Aksamlari zaten vakit geciriyoruz diyor.
Aksam cocuk uyuyordur artik ne ara vakit geciriyorlarsa.

Herseyi goz onunde bukadar yasayip sonra mantikli soru gelince geriliyorlar tu kaka.

Kanadalı bi kadın var ,zayıflama hesabı.
kocasından ayrıldı sonra 1,5 senedir sevgilisi vardı(2 cocukla yasadılar cogu zman o adamla)
Kanadaya geri döndü(ccocukları alacakmıs yanına)hopp bi adamla yasıyor simdi.
Benim hayatım diyor.
Tabiki senin hayatında,o nasıl bi hayat ya?
İnsanın bi midesi kalkyır yani.
Kınamak istemiyorm da.
Bide demiski tabi cocukları getirip,bu yeni sevgilim demicem demis.
E bi zahmet.

Bursada en cok göcü Suriyeden almıstır kesin
Bursa çok sevdiğim illlerden biridir..
Eişm oradaki Uludağ üniv. mezun..
5 sene önce diplomasını almaya diye gittik..
Çok değişmiş dedi..
Sonra merkeze bursaya indik..,
Ulucamiyi gezdik.. oradaki br kaç gezilecek yeri gezip teleferik ile uludağa çıkmıştık..
çok güzek geçmişti..
Bursa da yaşayabileceğim şehirlerden birisi..
O zaman orda suriyeli görmedik di hiç..
Bizim semtimizde maalesef öyle.. Suriyeli çok..Zaten buradan gitmek isteme sebeplerimizden biride o..

Kizlar Tampa beyaz sabun kokulu yer silme seysi abarti mi gercekden guzel mi kokusu?
Kullanan var mi?
Asiri merak ediyorum
Onu paylastıkca influecerlar kokusu burnuma geliyr icim kalkıyor.
En nefret ettiğim koku beyaz sabun kokusu
Anamm ev hamam gibi kokar kız:S

Dün kociyle konusuyorz okul meselesini,özele yollayamayız muhtemelen ama devlette de yer yok.
Bursa bas illerden bu konuda.
İnanın annemler Heykelde oturuyor,trafk Hindistan trafiği gibi.
Adama cinnet geliyor anneme gidelim diyince.
Suriyeliler asla trafik kuralı bilmiyorlar,her aradan bodoslama cıkıyorlar

ben hic fenomen takip etmiyorun kizlar ya .link vereni takipten cikiyorum bunyem dayanmiyor
Benimde takip ettiklerim 2 ay sonra fenomen oluyor
Linkcileri takip etmiyorm genelde.
Yani para olsun herkes herseyi bulur,o bu nerden ,link atın lütfen diyenlerin zekasından süpheliiyim ben.
Elin kadınına yazcagına gir arama motoruna yaz yahu.

Onu paylastıkca influecerlar kokusu burnuma geliyr icim kalkıyor.
En nefret ettiğim koku beyaz sabun kokusu
Anamm ev hamam gibi kokar kız:S
Kiz okadar agirmidir ya.
Trendyol yorumlari gzl sanki.
Boyle parfum gibi diilde fresh temizlik kokusu ariyorum kalici boyle koklayinca temizlik yapilmis tamam kokusu tutturamadim gitti.
Kac tane denedim ı ıhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…