Yalıtım Iyi değilYalitim mi iyi değil acaba ya da cephe
Gerci cok zam geldi 500-600 geliyor artik bebe de var.
Burasi merkezi oldugu halde gecen sene 500odedik
Bu ay da soguk oldu biraz havalar sanki 500gelir bizede
Bazi seylerde oyle oluyo yaGeçen benim yaptığım yaş pasta da dışarıdakinden pahalıya geldi :)))
Yaa sona yaklastikca boyle oluyor.Günaydın kızlar
Yağmurlu bir sabah saat beşten beri uyanık olan ben yataktan çıkamadığım için bugün işe geç kalcambiraz da keyfi olcak yetişsem yetişirim ama acele edesim yok durgunum bugün biraz
Yok daha nelerBide dün benim kız görümcemin oglanı yolmus
Napcaz bilmiyorm bu kızla.
Cocuk aglamıs tabi.
Arayacakmısım görümcemi kusura bakmayın diyecekmisim,biseyi var mı diyecekmisim.
Olur hastaneye kaldıralım istersen dedim cocuk yüzünü cizdi diye.
Bize onca sey yapıldı,kimse bizi arayıp kusura bakmayın demedi dedim.
Tabiki istemem kimseye zarar versin,2 kisisiniz tutun ozman ,gözünüzden ayırmayın dedim.
Kendilerine gelince kibarlıktan ölüyolar masallah!
Evet malesef.Yalıtım Iyi değil
ev büyük , etrafı açık rüzgar alıyor
Üst kat boş camlarını kapatın dedim kapatmadılar hepsi etki ediyor
Bende cok benzetiyorum onu kendime terazi burcu ayni gun dogum gunumuz.Aynen canım.. Bende diyorum ya..
Ev eski ve dubleks.. Gerçi bir ara sanki yalıtım yapıldı binamıza falan demişti..
O ladar yakmayacak kadar da sıcakmı oluyor dicem ama büyük de baya evleri..
Valla ben onu çözemedim..
Hatta allerjik bünyeliyiz yakmamak bize daha iyi geliyor falan dedi..
Durumu yok falan da değildir bence..
Bazı şeyleri onun da bana çok benziyor.. Ama bazı yerlerde aaaaa oluyorım..
Evet ev alma açısından ki paylaşımını bende okudum.. Sen zaten yazınca direk aklıma o geldi..
O kadar tutumlu ince eleyip sık dokuyan birisinin böyle düşünmesi benide şaşırttı açıkcası..
Benim kv alt katta , oraya geldiler zaten seslerinden anladim ben , anca evimi topladım.Habersiz gelinmesini hiç sevmem kimseye de gitmek istemem senin birde küçük bebeğin var eşin ablasindan fln çekiniyor demek bişey dedirtmiyor sanada sen savun altta kalma canım haklı olduğun yerde eşinde inşallah benimser ailesi olduğunu
Evet ablaEvet malesef.
Insan uzuluyor yakiyorsun istedigin gibi isinamiyorsun okadar para oduyorsun falan.
Kendi isine gelenlerde rahat adam.Bazi seylerde oyle oluyo ya
Misal kremasi, kremsaantisi, yumurtasi, cikolatasi, firini bir de yorgunlugun hesaplayınca zaten malz. 30-40tl ediyor.
Pasta alsan 6kisilik 50tl yersin 2gun diyorsun.
2 rulo pasta aldik birer porsiyonluk hala 2dilimi duruyor.
Kek yapmistim elmali ondan da koydum.
Benimkilerde boyle iste ama
Ben kek yaptiysam o pastaya bakmazlar keki yerler.
Evde yapilani seviyolar.
Yaa sona yaklastikca boyle oluyor.
Insan uzanim dinlenim istiyor gobek ve donmek zorlasada
Yok daha neler
Kiza cezada ver bari
Kac kisiler demek cocuklarin basinda durmuyorlar.
Cocuk bunlar adı uzerinde yani baslarinda durmasalar bile insanin gozu uzerinde olur
Senin kocci hepimizi sasirtiyor paraya kiyip expresso mak. Alip sonra bir an da para hesabi soruyor.
Kiz unutuyormu acaba alirken sonra mi aklina geliyo ki
Su kelimeden nefret ediyorum "onun huyu oyle" surekli idare ede ede kendileri tepelerine cikariyorlar sonra huyu boyleBenim kv alt katta , oraya geldiler zaten seslerinden anladim ben , anca evimi topladım.
Yemeğimi yaptım.
Akşam eşimin gelme saatinde geldiler .
Görümce hem kendi oğlunu almış yanina hemde konuşmadığım gorumcemin ( kapiya dayanan)oğlunu getirmiş.
Salonda koltuk ortuleri kizin babynesti battaniyeleri halıyı bile degistirdim çocuğun yatağının içine kafasini soktular ya 12 yasinda koca kazik cocuklar4 makine yikadim
Konu konuyu açtı aslinda gorumceninde konuşası var di bence , kendisi dedi ki ben asagidakilere niye gidip bebeği gormediniz dedim dedi öyle konuştuk bi tartışma filan olmadi yani , zaten severim ben onu en büyükleri kadın onları savunmadı beni anladı onları da iyi biliyor .
Sorun benim kocamda beni susturuyo cocugu gezdiriyo gecince de aklinca bacağıma dokunuyo sus demeue getiryo
Olmuş bitmiş diyo ablasının yanında niye konusuyormusum
Ona hava hoş nasılsa karısına yapılan zoruna gitmiyor hep bana dert oluyo herşey onu rahatsız etmiyor
Annesi bekar kardeşlerinin huyları öyleymiş onları öyle kabul etmek lazım mış bir sürü saçmaladı
Ve en nefret ettiğim şey yalan syleme dedim elli kere
kv doğumda beni aramadı biliyosunuz
Görümce de durumu belli sen yinede arada çocuğunu göTür gozu yolda kalmasin yazik dedi
Bende karnimdayken torun degilmiydi bana yüzünü çeviriyordu kızlarıyla beraber kavga ediyordu bnmle dedim aramadı bile dedim torun çokmu umrunda dedim
Kocamda aradı aradı sen rahatsizdin o zaman kimseyle konusmuyodun diyor beni istedi sordu da ben mi konuşmadım dedim şimdi anneni savunmak için böyle konuşma dedim asabımı bozdu
Ablasının ardından kavga çıktı ama , küçücük beyninle beni yalancı çıkarmaya susturmaya mi çalışıyorsun yalan soyleme dedim sana nasil yuzume bakcaksin dedim .
Konuşuyorum anlamıyor kavga ediyoruz anlamıyor, hala ablası giderken diger konuşmadığım görümce için sabah kahvaltıya gelin diyo çıldırma noktasına getiriyor beni ders almıyor hiç, zaten anlaşamıyoruz onlar yüzünden evliliğimiz bitecek hâlâ onların derdinde
AA evet canım..İlk blogunu takip ediyordum bende.Bende cok benzetiyorum onu kendime terazi burcu ayni gun dogum gunumuz.
Blog zamanından beri takipteyim kapaliydi acildi falan ya
Kizi daha dogmamisti ben takip ederken vay be
10seneyi gecmis kadin silinip gitmedi
Onun esinin ailesiyle problemi var ama anlatmadi.
Daha once evlenmis bosanmis falan ya ondan olabilir belki.
Tabi cnm hasta olunca daha mi iyi.Evet abla
Elektrik faturası da kabarık gelir çok açtım klimayı napayım sağlık olsun kızımın cani sağolsun
Artık acımıyorum boşver . Çalışsın ödesin, ne kadar kisarsam o kadar kuduruyo rahatlıyo
Tam anlatmadi ama ondan olabilir.AA evet canım..İlk blogunu takip ediyordum bende.
Yaklaşık 7 senedir takipteyim onu bende.
ilk facede görmüştüm.. o zaman kapalıydı evet..
Hatta bir foto koysa yüzüne emoji vs koyardı.. Çok merak etmiştim..
Sonra uzun bir süre yok oldu..
Bir çıktı baktım açılmış..
Çok üzülmüştüm ve şaşırmıştım..(o ara benim arkadaş çevremde de hiç ummadığım bir kaç arkadaşımda açılmıştı.. sanırsam ondan)
takibe devam ettim.. Çılgın atarlı geliyordu bana.. Severim öyle insanlarıda..
Benim büyük kızda biliyorsun seninle aynı tarih..onunda aynı..
Gerçekten senide onuda bazen kızıma çok benzetiyorum..
O kadar yıldır takipteyim onu daha 5 6 ay önce öğrendim 2. evliliği olduğunu ..
o detayı kaçırmışım..Benimde çok dikkatimi çeken hiç kimseylegidişi gelişi yok..
Çocuklar arada babaneye gidip geliyolar.. Ama dediğin gibi kendi niye gitmiyorki..
demek görüşmüyor..
Dediğin gibi 2. evliliği olduğu içinmi acaba görüşmüyolar..
Evet canım hatırlıyorum.. Hatta ara ara gene o süslü sofralarını paylaşıyor..Tam anlatmadi ama ondan olabilir.
Ben face oncesi blogu vardi ordan takip ediyordum.
Kimseyle gorusmemesk hayrina olmus ya
Surekli bana gelen elti tayfasi gibi yemeye icmeye geliyorlardi kadina
O da saf ben gibi hazirliyordu yediriyordu.
Akillandi valla iyi oldu.
Aiiy benimde etrafimda acilanlar var ne hikmetse.
Oglanin anasinifindan arkadas istek yollamis kadinin ad soyad tamam resimde acik.
Bi sasirdim bayadir gorusmemistik.
Sayfasina bakinca daha sasirdim
Herkesin kendi hayatida birde boyle acilmakda tuhaf geliyo
Off insanın en güzel günlerini zehir ediyolar.Benim kv alt katta , oraya geldiler zaten seslerinden anladim ben , anca evimi topladım.
Yemeğimi yaptım.
Akşam eşimin gelme saatinde geldiler .
Görümce hem kendi oğlunu almış yanina hemde konuşmadığım gorumcemin ( kapiya dayanan)oğlunu getirmiş.
Salonda koltuk ortuleri kizin babynesti battaniyeleri halıyı bile degistirdim çocuğun yatağının içine kafasini soktular ya 12 yasinda koca kazik cocuklar4 makine yikadim
Konu konuyu açtı aslinda gorumceninde konuşası var di bence , kendisi dedi ki ben asagidakilere niye gidip bebeği gormediniz dedim dedi öyle konuştuk bi tartışma filan olmadi yani , zaten severim ben onu en büyükleri kadın onları savunmadı beni anladı onları da iyi biliyor .
Sorun benim kocamda beni susturuyo cocugu gezdiriyo gecince de aklinca bacağıma dokunuyo sus demeue getiryo
Olmuş bitmiş diyo ablasının yanında niye konusuyormusum
Ona hava hoş nasılsa karısına yapılan zoruna gitmiyor hep bana dert oluyo herşey onu rahatsız etmiyor
Annesi bekar kardeşlerinin huyları öyleymiş onları öyle kabul etmek lazım mış bir sürü saçmaladı
Ve en nefret ettiğim şey yalan syleme dedim elli kere
kv doğumda beni aramadı biliyosunuz
Görümce de durumu belli sen yinede arada çocuğunu göTür gozu yolda kalmasin yazik dedi
Bende karnimdayken torun degilmiydi bana yüzünü çeviriyordu kızlarıyla beraber kavga ediyordu bnmle dedim aramadı bile dedim torun çokmu umrunda dedim
Kocamda aradı aradı sen rahatsizdin o zaman kimseyle konusmuyodun diyor beni istedi sordu da ben mi konuşmadım dedim şimdi anneni savunmak için böyle konuşma dedim asabımı bozdu
Ablasının ardından kavga çıktı ama , küçücük beyninle beni yalancı çıkarmaya susturmaya mi çalışıyorsun yalan soyleme dedim sana nasil yuzume bakcaksin dedim .
Konuşuyorum anlamıyor kavga ediyoruz anlamıyor, hala ablası giderken diger konuşmadığım görümce için sabah kahvaltıya gelin diyo çıldırma noktasına getiriyor beni ders almıyor hiç, zaten anlaşamıyoruz onlar yüzünden evliliğimiz bitecek hâlâ onların derdinde
Ahh keskeeHaklısın canım ama..
Olurmu öyle şey..
Bizler burada hep sevinçlerimizi hep üzüntülerimizi sıkınıtılarımızıda paylaşıyruz..
hepiiz için geçerli..
hiç öyle düşünme..
Keşke elimizden bişi gelse..Bir yardımımız dokunabilse..
Ancak işte yazarak rahatlatmaya çalışabiliyoruz..
Keşke elimizde olsada şöyle eşini biraz maddi konularda uyarabilsek..
Bez bende tutmuyorum ,görümcemlerden biliyor onlar 5 saat değistirmiyor,bn sık değiştiriyorm ona bozuk atıyo.Habersiz gelinmesini hiç sevmem kimseye de gitmek istemem senin birde küçük bebeğin var eşin ablasindan fln çekiniyor demek bişey dedirtmiyor sanada sen savun altta kalma canım haklı olduğun yerde eşinde inşallah benimser ailesi olduğunu
Valla canım bide fiyatları biliyorum genelde gidince hafta içinde zam geldiği oluyor bugün market yapcas muhtemelen eşimle bakalım kaç gitcek
Seninki biraz tuhaf bez yinemi bitti ne çocuk bu değişiyor sürekli kahve makinesi alırken eli açıktı bayaben eşime kızar soylenirim ama o bana derdi bezi altında tutma çok diye yedekli alırdık hep mama yerken de büyük alırdı bitmesin hemen diye çocuktan kismaz fazlasıyla yapıyor bizimkinin sorunu fazlaca harcıyor oğlan bişe istesin hemen alıyor
Kim kızlar o merak ettimTam anlatmadi ama ondan olabilir.
Ben face oncesi blogu vardi ordan takip ediyordum.
Kimseyle gorusmemesk hayrina olmus ya
Surekli bana gelen elti tayfasi gibi yemeye icmeye geliyorlardi kadina
O da saf ben gibi hazirliyordu yediriyordu.
Akillandi valla iyi oldu.
Aiiy benimde etrafimda acilanlar var ne hikmetse.
Oglanin anasinifindan arkadas istek yollamis kadinin ad soyad tamam resimde acik.
Bi sasirdim bayadir gorusmemistik.
Sayfasina bakinca daha sasirdim
Herkesin kendi hayatida birde boyle acilmakda tuhaf geliyo
çatı katı blogdu eskiden..Kim kızlar o merak ettim
çatı katı blogdu eskiden..Kim kızlar o merak ettim
Bende valla kim kız diyin bıKim kızlar o merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?