- 21 Ağustos 2015
- 32.173
- 97.669
- 798
- 38
Normal artık 32 e dogru insanın gidesi gelmiyor,agırlasıyrsun:)Günaydın kızlar
Yağmurlu bir sabah saat beşten beri uyanık olan ben yataktan çıkamadığım için bugün işe geç kalcambiraz da keyfi olcak yetişsem yetişirim ama acele edesim yok durgunum bugün biraz
AminnnHerkese günaydın.. Hava karanlık kasvetli ..
Ama ruhumuz neşeli renkli aydınlık olsun inşallah..
Allah Allah ya.. Çocuk bu ..Bide dün benim kız görümcemin oglanı yolmus
Napcaz bilmiyorm bu kızla.
Cocuk aglamıs tabi.
Arayacakmısım görümcemi kusura bakmayın diyecekmisim,biseyi var mı diyecekmisim.
Olur hastaneye kaldıralım istersen dedim cocuk yüzünü cizdi diye.
Bize onca sey yapıldı,kimse bizi arayıp kusura bakmayın demedi dedim.
Tabiki istemem kimseye zarar versin,2 kisisiniz tutun ozman ,gözünüzden ayırmayın dedim.
Kendilerine gelince kibarlıktan ölüyolar masallah!
Yani bende istemem cocugum zarar versin kimseye,ama basındasınız yani bi zahmet gözkulak olun.Allah Allah ya.. Çocuk bu ..
Tamam insan üzülüyor ama adı üstünde çocuk!
Dediğin gibi kendilerin dikkat etsin bir zahmet..
Öyle kendi hallerine bırakmıyacaksın çocukları..
çok istiyorsa kendi özür dilesin ablasından madem:)
Ay evet cidden gerildim.babyloading87 canım eşin seni baya germiş gene bu sabah..
Gerçekten adamın sağı solu belli olmuyo. bir bakıyosun biizde senide şaşırtıyor.. bir bakıyorsun böyle..
Allah sanada kolaylık versin canım..
Sen çalışmasan o zaman sizin ev hiç dönmeyecek böyle ya
ah beybi sucuk alayim dedim kilosu 100 lira olmus 3 kilo aldim derin dondurucuya kaldirdim.vileda kirilmis 200 lira ona gitti bir anda 500 gitti tadim kacti vallaNe aldın kızx
Aman bizdede yok birikim
Haklısın canım ama..Ay evet cidden gerildim.
Su fatura olayından sonra tek kasım havada geziyorm zaten.
Kusura bakmayın sizi de bunaltıyorum
Hakkınızı helal edin.
Ben de dert bitmez
Atın beni burdan
Koca biter anam baslar,anam biter isyeri baslar
Sevindim ozaman ya semtime acilmasina.Anpa normalde de ucuz kuzu bizim burda yok nette görüyorum genelde sıvı yağ deterjan wc kağıdı indirimli oliyor
derdin bitsin insallah kuzumAy evet cidden gerildim.
Su fatura olayından sonra tek kasım havada geziyorm zaten.
Kusura bakmayın sizi de bunaltıyorum
Hakkınızı helal edin.
Ben de dert bitmez
Atın beni burdan
Koca biter anam baslar,anam biter isyeri baslar
Zamlanmayan ne kadlıki maaşlarımız dışında canım..ah beybi sucuk alayim dedim kilosu 100 lira olmus 3 kilo aldim derin dondurucuya kaldirdim.vileda kirilmis 200 lira ona gitti bir anda 500 gitti tadim kacti valla
Burada savas olsa buradanda ilk onlar kacacak.Ya kızlar ırkçılık gibi algılanmasın lütfen ama bütün suriye türkiyede sankigerçekten ben bu durumdan hiç hoşnut değilim.Hatay,antep vs. taraflarında daha çok diyorlar, oraları düşünemiyorum bile.Istanbulda esnafın çoğu suriyeli olmuş, ankarada nüfusları çok,hadi oralar metropol diyelim bursada,karadenizde vs. ne işi var bu insanların?Savaş var evet ordan kaçıyorlar ama yıllardır süren bir savaş ve ne zaman biteceğide belirsiz.Birleşmşş milletlerin, avrupanın bir el atması lazım bu işi.Kendi çocuklarımızın geleceğinden endişe ediyorum.Açıkcası ben istanbula geldiğimde sokakta rahat yürüyemedim,her tarafı sarmış durumdalar birde çok kontrolsüz bir şekilde ülkemizin heryerine dağılıyorlar ve ürüyorlar malesef avrupaya mülteci kabul etmemesi konusunda hak veriyorum, adamlar sıkıntı olacağını biliyorlar.
Cnm ozelden yazım sana belki sen yapabilirsin.Canım yitik şifayı nerden takip ediyorsun?hani bir yer varsa günlük ne yapılacağını anlatan bi bakmak isterim.
Habersiz gelinmesini hiç sevmem kimseye de gitmek istemem senin birde küçük bebeğin var eşin ablasindan fln çekiniyor demek bişey dedirtmiyor sanada sen savun altta kalma canım haklı olduğun yerde eşinde inşallah benimser ailesi olduğunuIyi geceler bacilar❤
Nasılsınız
Dün görümce geldi kızı görmeye , en büyük olan
Çeyrek getirmiş
Haberli gelseymis iyiymiş minibüs kullanıyorlar insan korkuyor
Diğer gorumcemin oğlunu da getrmis gelirken bide kendi oğlu var evi alt üst ettiler 12 yaşında koca kazıklar
4 makine yıkadım onlar yüzünden bugün, dikişlerim ağrıdı valla sil süpür çamaşır taşı as
Kv ve küçük görümcelerle olan mevzular açıldı bide ilk defa konuşuyoruz dile geliyor bu konular
Kocam kişisi delirtti beni yine , ablasının yanında beni susturmaya çalışıyo çocuk gibi
Kv beni aramadı ya doğum yapınca, carpitiyo kocam da aradı aslında sen rahatsizdin diyo sanki beni tele istedi de sn getirmedin anneni korumak için yalan söyleme dedim
Yarın da bnm dayımlar gelcekmis, haber verdiler zaten evden çıkmıyorlar gelin dedim bnde
Isyerimdeki adamı arıyorum yazıyorum cevap vermiyordelirtti beni muhasebeye de dönüş yapmamış rapor bugün bitti nolacak bakalım
Zitlasmadim yinede güzellikle derdimi anlatan mesajlar yazdım umarım anlar , insanlarla sorun yaşamak kötü olmak istemiyorum
Bendeki havadisler böyle, kız artık gündüz çok uyumuyor gelemiyorum çok, özledim hepinizi ❤
Valla canım bide fiyatları biliyorum genelde gidince hafta içinde zam geldiği oluyor bugün market yapcas muhtemelen eşimle bakalım kaç gitcekZam gelmeyen şey yok malesef. Ben de dikkat ettim her aldığımda illa zam olmuş oluyor herşeye..
Seninki biraz tuhaf bez yinemi bitti ne çocuk bu değişiyor sürekli kahve makinesi alırken eli açıktı bayaAy hep aynı seyleri yazıyorum ama sabah kalktım kıza bez lazım haftasonuna.
Kocamın buay bana gideri 1000 tl.
400 tl sigortalar
400 tel faturası
220 elektrik
kızın giderler,mutfak haric.
Bana diyoki ne cabuk bitti bez.
Hic adetim değildir dik konusmak,cünkü ben konusursam yol olur,o da bana aynı sekilde konusur.
İpin ucu kacar diye sevmem öyle cakarım flan demeği.
Bu sabah,elimin tersindesin bence durma orda dedim.
O da sasırdı.
8 senelik evliyiz,cidden konusmayız öyle cakarım ederim diye.
Ama yani bu da insan .
Yalitim mi iyi değil acaba ya da cepheDoğalgaz faturalarından konuşulmuş,
Bana 600 tl geldiyaktığımız da 3 petek biri kızın odası 2 tanesi salon da
45 de yanıyordu, birkaçgün 50 yaptık o kadar ayrıca salonda klima da açtığımız oldu çok soğuklarda bari ısındaydık gam yemem
Içime oturdu fatura
Mutfağın petek kapalı, yatak odam çok soğuk diye orayı kullanmadık kapalı (giriş merdiven ustu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?