Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ay ifrit oluyorum onun huyu böyle benimki şöyle ee benim huyumda böyle desene nspcakmisin insan torunu için neler yapıyor bunlar hem kavga edip hem senden adım bekliyor belliki eşinin onları savuncagini biliyor birde sen musaitmisin kardeşini kahvaltıya çağırırken eşim benden habersiz cagirmaz çok nadir çok yakın biridir yemeğim varsa koyarım yoksa o an ne yapabilirsem yaparım ama senin aran açık birde gorumceyle önce bir özür dileyip affettirsin kendini

Ay evet cidden gerildim.
Su fatura olayından sonra tek kasım havada geziyorm zaten.
Kusura bakmayın sizi de bunaltıyorum
Hakkınızı helal edin.
Ben de dert bitmez
Atın beni burdan
Koca biter anam baslar,anam biter isyeri baslar
Canım kendini germe bu kadar.Eşinle senin para konusunfa davranışlarınız biraz farklı, erkekler kolay kolay değişmez.Sen onun nasıl davrandığını keşfetmişsin, sende karşı atak yap.Maaşımı alamadım şunu alırmısın,bunu ödermisin diye onun taktiğiyle davran.Bu konu aşılmayacak bir konu değil üzme kendini

Benimki 2.siparisde kendini gecindiremiyorsan,cık isten der.
Net yani.
Hesap ortada hep eve,faturalara harcamısım maası ama kendimi gecindiremiyor oluyorm.
Benimki türünün son örneği.
Verip kurtul ise yarıyor buna bi:S

Benimki 2.siparisde kendini gecindiremiyorsan,cık isten der.
Net yani.
Hesap ortada hep eve,faturalara harcamısım maası ama kendimi gecindiremiyor oluyorm.
Benimki türünün son örneği.
Verip kurtul ise yarıyor buna bi:S
maasi mi dusuk beybi acaba .bi acik acik konussana ben anlayamadim.eger para yok da ondan boyle davraniyorsa anlarim ama eger parasi var da boyle yapiyorsa o buyuk sikinti

Kiz pissin mi cocuk diyeydin zaten hep kapali

maasi mi dusuk beybi acaba .bi acik acik konussana ben anlayamadim.eger para yok da ondan boyle davraniyorsa anlarim ama eger parasi var da boyle yapiyorsa o buyuk sikinti
Bikac kez konustum o yüzden artk demiyorm bisey.
Bisey değişmiyo cünkü.

Yemeğim yok ama sorun napiyorum kizla oynuyoruz.
Cunku ben salondan cikinca kiza bisiler oluyo.
Oda da olayimda yeter.
Koltuga gecsem gozuyle yokluyo burdamiyim oyuncaklara dalsada.
Yagmur izlemeside pek guzel ama acız derler aksama.
Supurge yapmicam bugun.
Yemek yapsam yeter.
Kiz uyursa artik uydurcam bisi.

Aynılarını söylüyorum inan kelimesi kelimesine aynı ama anlamıyor anlamıyor
Ablasının yanında da dedim o zaman benimde huyum böyle, siz kardeşsiniz birbirinizi çekebilirsiniz ben çekmek zorunda değilim kimseyi .
Bana diyo ki benim annem cahil kadın sevmeyi güzel şeyler söylemeyi bilmez , niye bilmesin dedim herkesi ariyo soruyor bana gelince mi bilmiyor öyle deyince de ee kızları bakıyor ama ona o yüzden onları dinlemek zorunda diyo e dedim o zaman kızları tembihliyo bu yaptıklarını seslerini cikaramiyolar öyle deyince de

Tabi cnm hasta olunca daha mi iyi.
Hem bebek cekiyo hem sen bir de hastaneler
Huy degisiyorlar bi de hemen
Bugun bizim evde isinmadi gitti yukselttim oda isisini.
Baya soguk hep yagiyor kizi yeleksiz hic gezdirmiyorum ayaginda kalin corap ve patik..
Ayy çok zor dün gece 5 e kadar ayaktaydı
Hasta olunca ne yaparım
Bn de külotluçorap üzerine pijama sırtında yelegi var devamlı

Ettiler zaten , bn evliligimden hiçbirşey anlamadım ki
Yeni evliydim 2 numaralı görümce oğluyla bizdeydi hergun bunlar yeni evli gitmiyum bi yanlız kalsınlar diye düşünen yok
Kocama göre zaten sorun yok , gelsinler nolcakki diyordu
Kavgada ettim konuştum da çok hicbir dilden anlamıyor o sanıyo ki ben her şeyi yaparım en fazla bi iki kızar bağırır küser yine devam ederiz çocuk oyuncağı'na çevirdi her şeyi biktim artık

Evet onuda dedim benim eşimi kimse takmıyor saymıyor dedim abi olarak yüzüde yumuşak dedim gorumcem de kabul ediyo zaten kardeşinin ezik olduğunu
Kocam da diğerini kahvaltıya cagiriyo kizacagimi biliyo ama söylüyor düşünmüyor sonunu bise yaparken

Birazdan dayımlar gelecek kızı görmeye
Sabah kalktım elmalı pasta yaptım
annem geldi kıza baktı
Süpürge açtım ortalığı duzelttim
Ymegi gelince yapar anneannemle annem
Dün gece 5 e kadar uyumadı kızım çok yorgunum ya

Selamlar
Yazamıyorum bi türlü bende oğlan sürekli yakamda telefonu elime atsam yere atıyor
Sürekli dışarı çıkayım diyor evde çok sıkılıyor o kadar da oynuyoruz
Az birşey uyudu bende sütlü brokoli çorbası yaptım ona
Dışarda da rüzgar var evde de durmaz
Biraz da babasını özledi ondan çok sıkılıyor
Gece zaten uymuyor aynı
Sürekli sallıyorum
Bacaklarım ağrıyor mahvoldum

Canım senin birde ikizlerin var..
Gerçekten bu devirde çocuk büyütmek de külfetli baya..
senin birde çarpı 2..
Mamasıydı beziydi ilacıydı vs. derken..
kıyafetiydi doktoru aşısı ilacı..
Hayat yaşam olarak lüks eskiye göre.. daha rahat ama pahalıda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…