Küçük Düşün Büyük Olsun!

Reklâm için para alıyorlardır belki o sebeple uğraşıp duruyolardir
Bide bazı insanlar gerçekten rahat , umurlarında değil hiçbirşey eşyayla mutlu olan insanlar çok

Hayırlı haberlerle gel ins cnm
3 tane asi yapıldı bugün
Kalça filmi güzel çıktı, en son bakıldığında sol kalca acıya oturmamıştı çünkü şimdi sorun yok dediler
Uzayan sarılık için kan verdik idrarı beceremedik verdikleri torbayı iyi yapistiramamisiz torbaya dolmamış beze gelmiş ne yapcam ben

Su ve nisastayla ne yapiyonuz

Gecmis olsun
Ay bebeklerden idrar almak falan

Ev kücük ama bi tarzı varmıs bari
Bana kaymaklının evde cok sacma geliyor.
Yani insanın o evi görüp alması cok garip.

Canım bizde vermiş tık idrar 5 aylıktı bezi ters taraftan bağlayıp poşeti koymuştum öyle tabi kız çocuğu daha farklı oluyor

Bugün salonu kaldırdım yatak odası temizlik öldüm dolaplar gelecek haftaya çocuk dolabı vestiyer düzelince inş evdeki dağınıklık ortadan kalkacak kaç senedir dolapsız duruyo çocukların eşyasını benim dolapta
Dolapları ölçüyü aldırıp eniştem monta yapacak işçilik vermiycek yarı fiyatına gelmiş olacak 5 bin kar yani

3 gündür 2 saatlik 3 saatlik uykuyla duruyorum
Ishal gibi cok sulu kaka yapiyor
Neyi olduğunu anlasam bi çözüm bulcam
Kucagimizda uyuyor duruyor yerine koyunca bağırmaya basliyor
Sana alıstı ,kokunu arıyor.
Kucaga da alısmıs olabilir kuzum

Sana alıstı ,kokunu arıyor.
Kucaga da alısmıs olabilir kuzum
Kucağa alıştı zaten
Hanımefendi hiç yere inmiyor kucaktan tek oldugu icin kiymetli
Ishal gibi biraz kakasi sulu arada öksürüyor geceleri uyumuyor bu ara anlamaya çalışıyorum neyi var diye bende
Bebeler düzeni çok çabuk degistiriyo onu anladim bi gün uykuyu bozsa herşey degisiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…