Küçük Düşün Büyük Olsun!

Oturdum bakalim.
Bulasik mak. bosalcak ama az bi dursun.
Cay demlerim simdi yanina tatli yok
Bu hafta sonu saldim
Kendime yulaflarimi yaptim ya ne yerlerse artik.
Yarin elmali kurabiye yaparim az bisi.

Bugun bulgur pilavi, firinda sebze ve yogurt yedim.
Sabah pek bisi yemedim.
15dk egzersiz yaptim.
Aksam bisi yemedim yemem daha.
Cay icerim.

Selam kizlar kahvaltı sonrası dik Süpürge tuttum ortalığa çekirdek kırıklar birde yem oluyo yerler dün evdede değildik akşama kadar toz aldım üstten bulaşık topladım makine açtım yeni topladım daha yemek yoktu esim lahmacin istedi yemiyoduk özlemişiz Onur'a çıktım bı şekerpare yarım kg bir kalıp beyaz peynir kola iki küçük ayran süt kaymak 50 li maske indirimde 10 TL idi aldım 6 li Avşar soda limon armut 83 ödedim dönüşte halk ekmeği alcaktim gitmişti almadım zaten lahmacun yedik sabah aliriz yada bayat vardı onları kizartirim

Benim büyük süpürgenin ayakları kırılmıştı tekerli yerleri peşime taşıyordum dolapta buldum bir satıcıda kargoyla 73 e aldım artık üretilmiyor ihlasin kendi servisi 150 ddi oda yeni değil iadeden çıkma ddi aldığımda hafif bir yeri çatlak ama baska yerinde sorun yok video yolladı ptesi kargoya vercek

nazenin9320 nasilsin? Seni goremeyince merak ettim
Teşekkür ederim lellim. Allah razı olsun iyiyim-iyiyiz çok şükür bin şükür. Sizlerde iyisinizdir umarım, okuyorum ama yazamıyorum. Bu ara bilmiyorum böyle hayattan bezdim demek istiyorum. Ama çok şükür sadece evdeyiz diye herhalde, önceden hergün yarım saat kadar yürüyüş yapardım şimdi o da yok evimi çok seviyorum ama arada hava almak istiyorum. Kızının da maşallahı var yazdıkça okuyorum senin ve diğer topikdaşların çocuklarını. Toparlarım biraz yine katılırım aranıza. Seviyorum sizleri kızlar.

Selam kızlar bugün hepiniz ne çok iş yapmışsınız ben tembellik ettim bugün valla bir makine çamaşır yıkadım sadece hava yağmurlu hep yatasım vardı bi de geç kalktım miskinliği atamadım üstümden
Bizim de iş yeri ne kadar zam yapcak bu hafta belli olur normalde ben CMT günleri de çalışıyorum ama yasaklar başladığından beri evdeyim haftasonları geçen ay maaşımdan kesmediler ama bu ay baya zam yapılacak personellere diye keselim derler mi bilemedim merakla bekliyorum zaten maaşları ben yatırdığım için liste ilk bana geliyor çok heyecanlı

Abla o bende de var.Depresifim resmen

Gecmis olsunn

İyiaksamlar canımlar
Kız öglen 13.30 dan beri ayakta.
Cok sükür uyudu.
Kucagımda sacını oksatarak.
Anam pek romantik bu kız kime cektiyse
Bamyam vardı az onu ısıttım yicem.
Tvde bisey yok,kitapta yok elimde
Alcam buay yeni kitaplar.
Erken uyurm herhalde.
Bende harcama yok,kociyi süt almaya yolladım.
2lt süt almıs yogurt mayalıcam yarın.
Tatlı yapamıyorm bari yogurt yiyelim.
Kız acep kacgün oldu benim sekersiz günler
Bitse de mantı yiyesim var

Slm kızlar kollarım ağrıyor dolapları sildim mutfakgın çocukların odasını temizledim
İçimde böyle titreme geliyor ilaçta içtim hiç halim yok
Lelli bereketli olsun altının alınır altın düşüyor
Benimde dolapların malzemesi hırdavat alınacak bakalım ne kadar kalır yada kalmaz ona göre alıcam para hala duruyo

O bende de var.
Bugun dışarı ciktim sakin sessiz yurudum yolumu uzattım.
Eve bir geldim hengame esim kapıda karsiliyor kızın alti degiscek diye
Bimillah dedim bi elimi yikim hele.
Sonra hemen kizin yemegini yedir.
Kendime yemek yap falan dedim disarisi daha iyiydi.
Ben de sakinligi uzun yuruyusler yapmayi özlüyorum
Gunler cok hızlı hareketli artik yetisemiyorum.

Guya esim kizi uyuttu bende yattim yanina uykum vardi sen beni tepe tepe gozum cikiyordu.
Resmen o ışığı gordum boyle bi anda flas patlar gibi gozume tekmeyi yedim.
Kalkti valla done done tepe tepe uyandirdi kendini.
Keşke besigine koysaydi esimde bizim yatağa yatiriyo rahat ediyomus bizim yatakda.
Ben nerde yatim nerelere gidem ayri odaya çıkıcam
Ayri eve cikamam simdi hayat cok pahali

Sagol kuzu daha almadik da subat da insallah.
Her ay altin sozumuzu tutcaz bakalim.

Valla herkeste var abla o hal kısıtlamalar bitmedi hastalık ne zaman bitecek bilmiyoruz belirsizlik bizi agresiflestiriyor galiba

Ben doğum sonrası kontroller haricinde hep devlet hastanesine götürdüm şimdiye kadar ama ilgisizler , kadınbaşından savmak için yüzümüze bakmadan konuştu ben yokum çarşambaya kadar şuraya gidin orda daha çok çocuk dr var bile dedi .
Özel Hastaneye verilen paraya acıyorum bende ama devlett3 de hiç içime sinen bir doktor bulamadım şimdiye kadar 2 doktora gittik
Bnm doğum yaptığım hastaneyi biliyosun ordaki çocuk dr doçent muayene 350 tl
Onun yüzünden bi daha topuk kanı vermeyecekdik neredeyse ben tiroitlere baktım değer artmaz dedi şimdi tiroit olduğunu ogrenmemis olabilirdik
Bebeklerde 3 yasa kadar zeka gelişiyor tiroit de ciddi zeka geriliği yapıyor ilaç başlanıp çalışmazsa..

Aşıları sağlık ocağı yapıyor
Devlete gitmenin bir nedeni yok aslinda sadece öyle gelişti,
Bi önceki mesajda da bahsettim doğum yaptığım özel üniversite hastanesindeki çocuk doktoru doçent dr ama onun yüzünden tiroidi bilemeyecektik o yüzden özele de çok güvenmiyorum şuan ben
Içime sinen bi doktor olsa çocuk için özelde olması önemli değil aslinda

Yuh yani

Selam kızlar
Evin işi hiç bitmiyor elimi attığım yerden iş çıkıyor valla
Dün akşamdan mutfak dağınıktı mutfağı topladım makineye çamaşır attım balkonu yıkadım ay bi de diziye takıldım çok büyük ikilemdeyim dizi mi izlesem iş mi yapsam
Mecbur iş yapcam tabiki

Cimri insanı hiç sevmem Benim rahmetlide çok çok bonkördü.Millete yediriyordu ama benden yiyordu

Hangi diziyi izliyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…