Teşekkür ederim lellim. Allah razı olsun iyiyim-iyiyiz çok şükür bin şükür. Sizlerde iyisinizdir umarım, okuyorum ama yazamıyorum. Bu ara bilmiyorum böyle hayattan bezdim demek istiyorum. Ama çok şükür sadece evdeyiz diye herhalde, önceden hergün yarım saat kadar yürüyüş yapardım şimdi o da yok evimi çok seviyorum ama arada hava almak istiyorum. Kızının da maşallahı var yazdıkça okuyorum senin ve diğer topikdaşların çocuklarını. Toparlarım biraz yine katılırım aranıza. Seviyorum sizleri kızlar.nazenin9320 nasilsin? Seni goremeyince merak ettim
Abla o bende de var.Depresifim resmenTeşekkür ederim lellim. Allah razı olsun iyiyim-iyiyiz çok şükür bin şükür. Sizlerde iyisinizdir umarım, okuyorum ama yazamıyorum. Bu ara bilmiyorum böyle hayattan bezdim demek istiyorum. Ama çok şükür sadece evdeyiz diye herhalde, önceden hergün yarım saat kadar yürüyüş yapardım şimdi o da yok evimi çok seviyorum ama arada hava almak istiyorum. Kızının da maşallahı var yazdıkça okuyorum senin ve diğer topikdaşların çocuklarını. Toparlarım biraz yine katılırım aranıza. Seviyorum sizleri kızlar.
Gecmis olsunnHerkese selamlar..Hafta sonu iple çek sonrada anlamadan bitsin..
Dişçiye gittik zaten.. Yeni geldik.
Bana 3 dolgu, küçüm kızıma 2 dolgu yapıldı..eşiminde 2 implant tedavisi olacak..bayada tutucak gibi..Eşimin işyerinden özel sağlkk sigortamız var.. Tamamlayıcı.. Süresi dolmadan yaptıralım dedik diş sıkıntılarımızı..15 şubattada yenilecek.. Bakaım bişeyler uydurmaya çalışcaklar.. İmplant karşılamıyor yoksa..
Hayırlıs inş.. Hakkaten dişlerin kıymetini bilmek lazım.. Çok pahalı diş tedavileri
O bende de var.Teşekkür ederim lellim. Allah razı olsun iyiyim-iyiyiz çok şükür bin şükür. Sizlerde iyisinizdir umarım, okuyorum ama yazamıyorum. Bu ara bilmiyorum böyle hayattan bezdim demek istiyorum. Ama çok şükür sadece evdeyiz diye herhalde, önceden hergün yarım saat kadar yürüyüş yapardım şimdi o da yok evimi çok seviyorum ama arada hava almak istiyorum. Kızının da maşallahı var yazdıkça okuyorum senin ve diğer topikdaşların çocuklarını. Toparlarım biraz yine katılırım aranıza. Seviyorum sizleri kızlar.
Sagol kuzu daha almadik da subat da insallah.Slm kızlar kollarım ağrıyor dolapları sildim mutfakgın çocukların odasını temizledim
İçimde böyle titreme geliyor ilaçta içtim hiç halim yok
Lelli bereketli olsun altının alınır altın düşüyor
Benimde dolapların malzemesi hırdavat alınacak bakalım ne kadar kalır yada kalmaz ona göre alıcam para hala duruyo
Valla herkeste var abla o hal kısıtlamalar bitmedi hastalık ne zaman bitecek bilmiyoruz belirsizlik bizi agresiflestiriyor galibaTeşekkür ederim lellim. Allah razı olsun iyiyim-iyiyiz çok şükür bin şükür. Sizlerde iyisinizdir umarım, okuyorum ama yazamıyorum. Bu ara bilmiyorum böyle hayattan bezdim demek istiyorum. Ama çok şükür sadece evdeyiz diye herhalde, önceden hergün yarım saat kadar yürüyüş yapardım şimdi o da yok evimi çok seviyorum ama arada hava almak istiyorum. Kızının da maşallahı var yazdıkça okuyorum senin ve diğer topikdaşların çocuklarını. Toparlarım biraz yine katılırım aranıza. Seviyorum sizleri kızlar.
Ben doğum sonrası kontroller haricinde hep devlet hastanesine götürdüm şimdiye kadar ama ilgisizler , kadınbaşından savmak için yüzümüze bakmadan konuştu ben yokum çarşambaya kadar şuraya gidin orda daha çok çocuk dr var bile dedi ._Sitare_ bende devlete goturuyorum bulursun umarim.
Bana ozelde gereksiz gereksiz testler cikardilar 350tl +muayine 125tl
Ve hic geregi yokmus yaptirmamistim
Dev. Hastanesine goturdum yaptirmadim testleri dr. Dedi ki hic geregi yok Suan bu testlerin
Bazilari cidden insani somuruyor.
Dev. Goturdugum tum dr. Memnun kaldim.
Cok ilgilendiler.
Hatta son dr. Havalar soguyor annesi burnu tikanir suan gerekli diil ama burun spreyide yazim, evde fitilin yoksa fitilde yazim bulunsun falan dedi.
Ozelde goturdugum 2 dr. Da yuzume bakmadan konustular hemen test yazdilar.
Ben mecbur kalmadigim surece ozele goturmeyecegim.
Zaten dogum cocuk hast. Var yakinimda.
Bir de ozel bir hast. Bir igne serum sonucu ölen bir bebek vardi.
Baya int. Olayi oldu
Hala davasi suruyor.
Istisnadir mutlaka ama cocukla ilgili guvenim kalmadi benim.
Oglumun karni agriyo diye goturmustum guya uzman dr. Hepsi ciger rontg. Fitik usg kadar baktirdilar.
500tl ozamanin parasi para odedim sonuc gazi var dediler.
Uzman dr. Nasil bilemez?
Karin agrisiyla ciger usg zaten alakasi ne ozaman jetonum dusmedi benim.
Salakmisim.
Ben goturmicem Allah da muhtac etmesin.
Aşıları sağlık ocağı yapıyorÖzel asıları yaptırmıyor musunız?
Neden devlete gidiyorsunz özel degilse?
Drna denk gelmek önemli,devlette de cok iyi drlar var.
Ama iste denk gelmek
Yrnidoganda devlet özel ayrımını her isteidiğimde ulasabilmke icin yapmıstım ben.
Devlette bilmiyorm tabi özel nosunu faln veriyor mı?
Gece falan nasıl ulasılıyor
Yuh yaniKız tarafı yapınca gülerler,laf carparlar.Kendi sülaleleri olunca sesleri cıkmaz
Anlatmıstım daha önce,kocinin teyzeSi bizim düğünde bisey takmadı.Durumu iyi.Sasırdık cok.Teyzesin yani.1-2 sene sonra tyzenin toruna sünnet düğünü yaptılar.Kvdeme dedim bende,bizden altın beklemesin,bize bisey yapmadı dedim.
Buarada bizim düğünde kvdemler tek bir bileZik taktı.1 tane.
Kvdem döndü aa size taktıgımız bileziğin dedi 800 tlsini teyze verdiSöylemedik mi size dedi Yoo dedik.
Bilezik zTen 1200 tldi
Cimri insanı hiç sevmemBen gerci söylüyorm yüzlerine de:)
Bidaha dünyaya gelsem oğlunuz cıkmasın karsıma diyorm.
Neyi var oglumun efendi benim oglum diyo.
Efendi oglunuz sinamekinin önde gideni,bık bık söyleniyor herseye ve cimri diyoırm.
Kız bende bayagı bisey diyorm hic alınmıyorlarda haa
Hangi diziyi izliyorsunuz ?Selam kızlar
Evin işi hiç bitmiyor elimi attığım yerden iş çıkıyor valla
Dün akşamdan mutfak dağınıktı mutfağı topladım makineye çamaşır attım balkonu yıkadım ay bi de diziye takıldım çok büyük ikilemdeyim dizi mi izlesem iş mi yapsam
Mecbur iş yapcam tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?