Küçük Düşün Büyük Olsun!

Evet rapor parası iyi oluyor şimdiki aklım olsa incede olsa bir bilezik alırdım kendime iyi paraydi o zamanın parası süt parası da aldım 120 fln di 2016 ta
Yarın son rapor parami çekicem,
Bileziğin gramı 400 gram altında 440 tl dedi kuyumcu ,
Kararsız kaldım

Süt parası 200 tl canım, aralıkta aldım
Doğum parası 300 tl şubatta çekebilirsiniz dediler bu ay gidip ptt den sorcam

Iyi akşamlar canlar
Bizim evde gergin hava devam ediyor hâlâ , bugün patladı sonunda ben artık iyice anladim ki kocamın evlilik yürütmek de gönlü yok hayırlısı olsun benim içinde kızım içinde
Salı günü de muhasebeye gideceğim, işyerinden zorla cevap aldım adama hergun mesaj atıyorum durumu özetliyorum güzelce arıyorum açmıyordu cuma günü eşime mesaj atmış salı günü gidin muhasebeye görüşün diye inşallah hayırlısı olur orda da işsizlik alamıyorum zaten nakit destek almak istiyorum
kızıma biseyler aldım trendyoldan , iç zibinlar küçüldü biraz kıyafetler yetmiyor boyları da küçüldü
200 tl tuttu kk aldım ödesin kocam bari o ise yarasın
Son rapor param yarın yatıyor bilezik mi gram altın mi yine kararsizim kızlar , bileziğin gramı 400 gram altın 440 tl dedi kuyumcu
Gram alcam galiba kendi paramla aldıklarım belli olsun

Hayirlisi olsun cnm.
Esin ailesininde etkisindemi kaliyor acaba

Yeniden selam kızlar iyi akşsmlar,
Dün bugün yürüyüşümü yine yaptım çok şükür.Dün eşim tramisu dedi çok oralı olmadım. Bir baktım girişti helva yaptı ya ben nasıl kilo vereyim
Kız da bu ara bayağı uyumuyor. Saat 22:30 ları buluyor öğlen uyumuyor. Bugün dedim annecim uyku saatimiz geldi. Uykum yok dedi. Biraz sonra bir baktım uykum var dedi koltukta mayıştı. Artık ayağında sallama diyor.
Kuşa dün niye ela demiyor diyor. bizim papağan başladı babacık babacık demeye bayağı eğittik
kim görüntülü arasa sürekli kuşu gösterme derdinde. Sevmiyorum görüntülü arama şımarıyor. Dün eşimin teyze eşimin kardeşi orada diye aramış hadi sizde çıkın gelin diyor. Ya ne cesaret yasak var çıkıp gitmişler teyzeye. Sonra eşime mesaj yazmış haftaya geleceğiz size diye. Tabi ne yapsın kadın kaçtır eşime diyor eşim alıp getirmedi en sonunda geleceğiz kesin demiş.
Bu arada biraz alışveriş yapıyorum fiyat araştırıyotum dün karacadan alışveriş yaptım. Nevresim aldım ama kalitesini bilmiyorum, mutfak için birkaç şey aldım. Paraf günümü değiştirdim % 5 indirim kazandım. 50 tl de karacadan indirim vardı kardeşim söyledi.
kıza da özdilekten nevresim takımını beğendim. Annem aldı sağolsun.
Harcamalar böyle şimdilik. Bir de altın almayı düşünüyorum. İnternetten hiç almadım neresi güvenilir ?

Hayırlı olsun ,güle güle kullan hepsini
Karacanın nevresimi var bende , memnunum
Banka hesabımdan hiç almadım altın, makas aralıkları oluyor onlara dikkat etmek lazım

Baby trendyoldan aliyordu galiba kuzu

O sanıyor ki ben hep yaparım yaparım beni çeker bırakıp gitmez bi iki söylenir susar
Ama hayat böyle gitmiyor işte
Ablasının yanında erkeklik yaptı sözde beni susturmaya çalışarak
Evet cok alttan alinca sindirdiklerini saniyorlar ama bir yerde birikenler patliyor.
Bir evlilikde hele çocuk da varsa 3.kisiler bi karismasa.
Anlasamiyorsa kari koca kendi sorunlari ama dis etkenler o iki kişiyide etkiliyor

İlk çocuk normal canım acemilik oluyir yol gösterici biride yoksa ben eltime fln sordum face'de anne grubu var orda gördüm çoğu şeyi yasaya yasaya ogreniyorsun

Kizi yikadik bugun erken uyudu uyucam bende uzandim.
Cay dememiştim oglan hemen kek mi var canim kek cekti diye arandi.
H. Sonu es de gecilmiyor bu evde.
Kek yok da kurabiye var dedim 1tane tadina baktim sadece yarim olcu yapmıştım hepsi bitti.
Guya yarinada yerler diyordum.
Gel de yapma iste.
Araniyorlar yapmayıncada.
Yapsan bi dert yapmasan bi dert.
Simdi cocuk canim kek istedi dedi nasil yapmim
Yarin yaparim yine kekle kurabiye.
Evde ya yiyo cani istiyo demek.

Evet cok alttan alinca sindirdiklerini saniyorlar ama bir yerde birikenler patliyor.
Bir evlilikde hele çocuk da varsa 3.kisiler bi karismasa.
Anlasamiyorsa kari koca kendi sorunlari ama dis etkenler o iki kişiyide etkiliyor
Ablacım benim sorun kocam çok net anladim bunu ,
Bdv de aile sıkıntılarını anlatan kişilere esas kocan sorunlu o musade etmeseydi siniri cizseydi diye yazıyorlardı çok doğruymuş bende anladim artık
Büyük görümce geldi kötü bisey demedi ki ailesinin ne olduğunu oda iyi biliyor kadın onları savunmadı onlar öyleler soğuklar bizde çok kardeşlik ilişkisi yok anlaşmak zorunda değilsiniz gorusmeyin boşver sen evine çocuğuna bak dedi şimdi kadının hakkını yiyemem Allah var
Onun yanında beni susturmaya çalışan, ben kendimi anlatınca anneniz beni aramadı diyince aradı da sen rahatsizdin diyen konuyu yalan söyleyerek çarpıtmaya çalışan kocam küçük görümceler için onlarida öyle kabul etmek lazım diyen de kocam, hep onlara yüz verdi onlarda dünden razıydı hadsizligi alip yürüdüler ben kime ne diyim şimdi adam olsaydı karısına sahip çıksaydı
Ben görümcelerin ağzını tutamam ki isteyen istediğini yapar söyler kocam adam olsun sınır çizsin onlar deyince iyi oluyor bana savunuyor onları ben deyince kötü oluyorum çifte standart .

İlk çocuk normal canım acemilik oluyir yol gösterici biride yoksa ben eltime fln sordum face'de anne grubu var orda gördüm çoğu şeyi yasaya yasaya ogreniyorsun
Benimde annem yakın ama o daha panik benden ,
Burnu tıkanmış anlamadık hırıltılı nefes alınca usuttugunu düşünüp doktora koştuk

Ben yulafa sardim valla.
Yulaf bar yapmıştım
2gun daha yeter.
Arada alip geveliyorum parcalara boldum.
Kurimeyve alimde yapicam yine
Kızlar petegin üstünde meyve kurutuyolar kurutsaniza.
Bizimkiler merkezi verimli yanmiyo kurumaz
Yoksa hemen kurutcam.
Simdi citl gibin hurma kurutaydim yulafima katardım

Malesef cogu o siniri cizemiyor.
Yani cok nadir.
Genelde olay şuna donuyor idare et, alttan al falan.

O sanıyor ki ben hep yaparım yaparım beni çeker bırakıp gitmez bi iki söylenir susar
Ama hayat böyle gitmiyor işte
Ablasının yanında erkeklik yaptı sözde beni susturmaya çalışarak
Allah akıl fikir versin sizde bir ailesiniz sen yeni doğum yapmış bir annesin gorumcenin orda kardeşine kizmasi lazım esinle düzgün konuş diye aile etkisinde kalıyor kadınlar hemen kendini evliliğe adapte ediyor da adamlar idrak edemiyor malesef sula kartları gitsin valla ödesin alacağın parayı ne istiyorsan onu yap bilezik istiyorsa al sanki eksik fln görsen anlayacak bir adam yok dünyanın her türlü halı var tut paranı canim

Ah keşke kuzum verebileydim

Malesef cogu o siniri cizemiyor.
Yani cok nadir.
Genelde olay şuna donuyor idare et, alttan al falan.
Artık ben iplemiyorum
Gecenlerde kv arıyo aramıyorsun sormuyorsun evin işine çocuklarıma kocama yetişemiyorum dedim
Kendi annemi bile aramıyorum helekş o para olayından sonra iyice soğudum
Birde sıkıntıdan dolayı mide olayım çıktı ortaya ve kaç gündür yine ağrıyor

Katiliyorum al yani
Ödesin pasa pasa
Ben de arada oteliyordum alacaklarimi aliyorum eger lazımsa
Diyorum ben almasam yiyen biri cikiyo ne de olsa sulalesine yedirir.
Uveyinden ozune cikiyorlar bir yerlerden.
Ben hep esime derim ki sen borcdan cikma.
Hep gir borca
Simdi eve harcar sonra arabayi degisir para istemesin kimse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…