Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selamlar cuma akşam bir geldim pertim çıkmış. Dedim hemen uzanıp dinleneceğim.
Dayım babamdan birşey almaya gelecekmiş.Dedim eve girmez ama belki uğrar yeni ev aldım gelip görmediler bile.Yemek sonrası hemen mutfağı topladım Ocak sildim, çöpü cıkardım banyoyu yıkadım.Koridoru sildim salonu topladım düzenli dursun dedim.İyi oldu baya.Kapıdan aldı gitti işçileri varmış.Aman iyi oldu zaten korona korona misafirle hiç uğraşamam.
Dün de hiç bişey yapmadım kahvaltı hazırla mutfak topla akşam yemek yaptım felan.Uzandım dinlendim 5 film izlemişim cumadan beri
Bugün de Zor kalktım bir halsizim
İşim olmasa 1 hafta uyurum.
Sağolsun babam kahvaltıyı hazırlamış şimdi kahvaltı masasından sizi okuyorum.Kalkamıyorum
Yatakları toplayacağım örtüleri çırpacağım, çamaşır yıkamam lazım.Babam evi süpürürüm dedi sağolsun.Yemek var.Kıyma çektirmiştim dolmabiberi aldım yaparım diye o da kaldı.Kendime gelirsem yaparım.
Yarın da iş var gene eksik personel çalışıyoruz 3 kişi yok aylardır 3 kişi 6 kişinin işini yapıyoruz perşembe de 2 kişi çalıştık diğer arkadaş da yoktu.O günden beri böyleyim ben.Çok yoruldum galiba pilim bitmiş

Bi ben şu dolabı kullanmayı öğrenmedim.Aslında çok şey var satılacak iyi olur gibi, üstüne düşeyim de öğreneyim nasıl birşeymiş.Sonuçta satış benim işim

Sen denk gelemedin demek iyi doktora devletde.
Bende ozelde denk gelemedim.
Cok elzem bisi olmadikca aylik kont. Goturmuyorum ben.
Yani her ay kont. Goturmuyorum.
Subat ayinda asisi var ama cocuk dokt. Randevu alicam.

Günaydınlar
İyi pazarlar
Alya 5.30 da uyandı,7 gibi geri uyudu.
9 da komple kalktı.
Kahvaltı ettirdim🐿
Bez degisiim
11 de koci kalktı
Kahvaltılık yoktu,markete gitti 100 tl bırakmıs
Taze kasar,ezine peynir,labne almıs.
Yaırmsar kilo peynirler ücgen peynir diyo 9 tl olmıs
Soganlı yumurta yaptm
Kahvaltı ettik ,mutfak topladım
Kahve ictik
Kızı uyutmaya calısıyorm.
2 mak.da camasır yıkadım
Daha mutfaga duvara sepet montelicek.
1 ay oldu ikea sepeti alalı ins montelicek

Bende özele bir fıtık çıktığında birde bende Akdeniz anemisi vardı ondada varmı diye gittik oğlumda da varmış orda öğrendim biz ebede yaptırdık aşıları zaten asi takvimi var genel kontrol fln hep ebe birde aile hekimimiz yaptı bir sorun yasamadik

Rotaları demek istemistim .
Tammamlayıcı saglık sigortası tavsiye ederim.
Ben ilk dggdugunda alyaya yaptım karlı cıktık
Bu sene yenilerken kendimi de ekledim
Pandemi var Allah korusun yatıs falan lazım olur,devlette ugrasmayalım diye.
O da bi yatırım artık
İns gerek kalmaz aama nolur nokmaz

Selam kizlar geç uyandık ailece bugün öğlen i buldu kahvaltı bir makine çamaşır açtım mutfak halılarını atıyorum yikansin bu hafta oğlusun d günü bu hafta eltimler gelebilir temiz olsun ev yarın koltuk altları alırım oğlusun saçı kestiririm milyoncudan biseler alacağım akşama lazanya salata çorba düşünüyorum bir makine daha açacağım mutfagin yerini elle sildim bulaşık topladım balkonu supurdum hava güzel cok

Ben ciddi h.sonu daha cok yoruluyorum artik
Firinda tavuk patates yaptim
Pilav yaptim salata
Peşine kurabiye.
Evi supurdum camasir astim.
Mutfagi topladim dedim azcik oturim esimde ayakta guya kizin pesine kiz 2 ara 1 dere devirdi yine kafesi
Salonun hali icler acisi daha yeni dip kose supurmustum bi de koltuklari falan cekmistim.
Hadii bir daha supur.
Valla bazen oturup aglayasim geliyor
Cok yorgun hissediyorum artık kendimi.
Bacaklarim agriyo kalkarken.
Dusa atiyorum su iyi geliyo azicik sakinliyorum.
Ben hep cok sinirlendigimde, gerilsigimde, agladigimda, ataklarim geldiginde dusa girerim.
Doktorda ac su sesi dinle demisti bana.
Bana iyi geliyor
Dere sesi deniz sesi.
Koyde de aksam zor eve cikariyolar beni hic cafelerde cok oturmam hep deniz kenari
Bu sebeple alacagim yazlik/ev deniz gormeli benim denize yakin olmali beklicem kismetimde nasibimde olan beni bulacak.

Kızlar nasıl birikimler yapabiliyor musunuz birşeyler biz gereksiz harcama yapmıyoruz kıyafet dışarda yeme harcamalarını neredeyse sıfırladık marketlerde sürekli indirim takip ediyoruz mümkün mertebe her hafta ben gidemesem de eşimi pazara göndermeye çalışıyorum evde gereksiz elektrik su kullanmayız zaten ikimiz de dikkatliyiz ama zamanında ne kadar açıldıysak hala krediler kredi kartları taksit borç ödemekten birikim yapamıyoruz her maaş öncesi sıfırı görüyoruz arada tak ediyor canıma en azından artık ekside değiliz diyip şükrediyoruz ama artık bebiş de gelcek nasipse 4 5 ay minimum tek maaşa düşcez nasıl yetircez bilmiyorum sonrasında ya ben işe döncem ya arabayı satıp borçları ödücez ona o zaman karar vercez ama beni korkutan raporlu olduğum dönemde tek maaşla kalacağımız 4 ay
Birikim olsaydı en azından o dönemde yardımcı olurdu ama o da yok şuan nasıl olcak bilmiyorum

Selam kızlar geçte uyanınca bugün nasi geçti anlamadım akşama lazanya çorba komposto vermişti kayınvalidem yoğurt yedik 3 dilim kaldı çorba az var yarına esim lazanyalari yer bize bulgur pilavı yaparım esim çok sevmiyor yoğurt çorba yeter bize yarın temizlik yaparım çok ugrasmiyim yemekle çıktığımda altın fiyatlarına bakıp 0.5 alabilirim bir tane

Kumbara yap canım misal 3 5 bakma at gitsin birde rapor parası devlet ilk bebekte 300 TL veriyirdu bunlarda iyi oluyor bebek kismetiyle gelsin insallah

Kumbara yap canım misal 3 5 bakma at gitsin birde rapor parası devlet ilk bebekte 300 TL veriyirdu bunlarda iyi oluyor bebek kismetiyle gelsin insallah
İnşallah canım rapor bitince doğum parası alcam zaten bildiğim kadarıyla bi de süt parası filan oluyormuş tam detaylı bakmadım onları da öğrenirim ilk inşallah raporlu olduğum maaş alamadığım ayları da bi şekilde atlatırız da gerisi Allah kerim artık

Evet rapor parası iyi oluyor şimdiki aklım olsa incede olsa bir bilezik alırdım kendime iyi paraydi o zamanın parası süt parası da aldım 120 fln di 2016 ta

Sen denk gelemedin demek iyi doktora devletde.
Bende ozelde denk gelemedim.
Cok elzem bisi olmadikca aylik kont. Goturmuyorum ben.
Yani her ay kont. Goturmuyorum.
Subat ayinda asisi var ama cocuk dokt. Randevu alicam.
Özel de denk gelemedim devlette de
başka bi devlet hastanesi var arastirma oldu şimdi orda ki doktorlari araştıracağım Birde
Benim doktora gitmelerim biraz acemligimden kaynaklandı birinde burnu tıkalı çıktı birinde gazi var dedi
Artık anlıyorum ama neyi olduğunu, büyüdükçe daha iyi anlıyor insan

Benim kızımda tiroit çıktı
Onun için 3 haftada bir çocuk endokrine götürüyorum,
Aşılar için bende sağlık ocağına gidiyorum ,
Allah hastanesiz doktorsuz bırakmasın ama oralara gitmeyi de nasip etmesin çocuklara birşey olmasın 3 haftada bir elinden kan alıyorlar icim gidiyor

Ne kadar ödüyorsunuz sigorta için?
Rota derken aylık kontrollerden mi bahsediyorsun acaba ?
Ya aslında bende düzenli gittiğimiz bi doktor olsun istiyorum çocuk bu nolur nolmaz , araştıracağım bu cevrede iyi bi doktor bulcam bende
devamlı aynı doktora götürmek dha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…