- 8 Ocak 2015
- 6.096
- 19.115
- 448
Netflix te marcella diye polisiye bir dizi o yüzden kopamıyorum bir türlüHangi diziyi izliyorsunuz ?
Bakarım sonra ben de sararsa izlerimNetflix te marcella diye polisiye bir dizi o yüzden kopamıyorum bir türlü
Bi ben şu dolabı kullanmayı öğrenmedim.Aslında çok şey var satılacak iyi olur gibi, üstüne düşeyim de öğreneyim nasıl birşeymiş.Sonuçta satış benim işimBenim büyük süpürgenin ayakları kırılmıştı tekerli yerleri peşime taşıyordum dolapta buldum bir satıcıda kargoyla 73 e aldım artık üretilmiyor ihlasin kendi servisi 150 ddi oda yeni değil iadeden çıkma ddi aldığımda hafif bir yeri çatlak ama baska yerinde sorun yok video yolladı ptesi kargoya vercek
Sen denk gelemedin demek iyi doktora devletde.Aşıları sağlık ocağı yapıyor
Devlete gitmenin bir nedeni yok aslinda sadece öyle gelişti,
Bi önceki mesajda da bahsettim doğum yaptığım özel üniversite hastanesindeki çocuk doktoru doçent dr ama onun yüzünden tiroidi bilemeyecektik o yüzden özele de çok güvenmiyorum şuan ben
Içime sinen bi doktor olsa çocuk için özelde olması önemli değil aslinda
Bende özele bir fıtık çıktığında birde bende Akdeniz anemisi vardı ondada varmı diye gittik oğlumda da varmış orda öğrendim biz ebede yaptırdık aşıları zaten asi takvimi var genel kontrol fln hep ebe birde aile hekimimiz yaptı bir sorun yasamadikAşıları sağlık ocağı yapıyor
Bi önceki mesajda da bahsettim doğum yaptığım özel üniversite hastanesindeki çocuk doktoru doçent dr ama onun yüzünden tiroidi bilemeyecektik o yüzden özele de çok güvenmiyorum şuan ben
Rotaları demek istemistim .Aşıları sağlık ocağı yapıyor
Kumbara yap canım misal 3 5 bakma at gitsin birde rapor parası devlet ilk bebekte 300 TL veriyirdu bunlarda iyi oluyor bebek kismetiyle gelsin insallahKızlar nasıl birikimler yapabiliyor musunuz birşeyler biz gereksiz harcama yapmıyoruz kıyafet dışarda yeme harcamalarını neredeyse sıfırladık marketlerde sürekli indirim takip ediyoruz mümkün mertebe her hafta ben gidemesem de eşimi pazara göndermeye çalışıyorum evde gereksiz elektrik su kullanmayız zaten ikimiz de dikkatliyiz ama zamanında ne kadar açıldıysak hala krediler kredi kartları taksit borç ödemekten birikim yapamıyoruz her maaş öncesi sıfırı görüyoruz arada tak ediyor canıma en azından artık ekside değiliz diyip şükrediyoruz ama artık bebiş de gelcek nasipse 4 5 ay minimum tek maaşa düşcez nasıl yetircez bilmiyorum sonrasında ya ben işe döncem ya arabayı satıp borçları ödücez ona o zaman karar vercez ama beni korkutan raporlu olduğum dönemde tek maaşla kalacağımız 4 ay
Birikim olsaydı en azından o dönemde yardımcı olurdu ama o da yok şuan nasıl olcak bilmiyorum
İnşallah canım rapor bitince doğum parası alcam zaten bildiğim kadarıyla bi de süt parası filan oluyormuş tam detaylı bakmadım onları da öğrenirim ilk inşallah raporlu olduğum maaş alamadığım ayları da bi şekilde atlatırız da gerisi Allah kerim artıkKumbara yap canım misal 3 5 bakma at gitsin birde rapor parası devlet ilk bebekte 300 TL veriyirdu bunlarda iyi oluyor bebek kismetiyle gelsin insallah
Evet rapor parası iyi oluyor şimdiki aklım olsa incede olsa bir bilezik alırdım kendime iyi paraydi o zamanın parası süt parası da aldım 120 fln di 2016 taİnşallah canım rapor bitince doğum parası alcam zaten bildiğim kadarıyla bi de süt parası filan oluyormuş tam detaylı bakmadım onları da öğrenirim ilk inşallah raporlu olduğum maaş alamadığım ayları da bi şekilde atlatırız da gerisi Allah kerim artık
Özel de denk gelemedim devlette deSen denk gelemedin demek iyi doktora devletde.
Bende ozelde denk gelemedim.
Cok elzem bisi olmadikca aylik kont. Goturmuyorum ben.
Yani her ay kont. Goturmuyorum.
Subat ayinda asisi var ama cocuk dokt. Randevu alicam.
Benim kızımda tiroit çıktıBende özele bir fıtık çıktığında birde bende Akdeniz anemisi vardı ondada varmı diye gittik oğlumda da varmış orda öğrendim biz ebede yaptırdık aşıları zaten asi takvimi var genel kontrol fln hep ebe birde aile hekimimiz yaptı bir sorun yasamadik
Ne kadar ödüyorsunuz sigorta için?Rotaları demek istemistim .
Tammamlayıcı saglık sigortası tavsiye ederim.
Ben ilk dggdugunda alyaya yaptım karlı cıktık
Bu sene yenilerken kendimi de ekledim
Pandemi var Allah korusun yatıs falan lazım olur,devlette ugrasmayalım diye.
O da bi yatırım artık
İns gerek kalmaz aama nolur nokmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?