Küçük Düşün Büyük Olsun!

Benimde annem yakın ama o daha panik benden ,
Burnu tıkanmış anlamadık hırıltılı nefes alınca usuttugunu düşünüp doktora koştuk
Bende yasadim ozeldeki doktora götürdüm hatta iki aylıktı elinde eldiven vardı artık çıkarın bunları annesi ddi üsurse ddim Nisan başıydı yüzünü çok tirmaliyordu kesfetiyormus öyle otri bebe vardı onla aciyordum birde öğlen sabah fln uyanınca hemen bir yelek uzeribe giydir üşüyor çabuk

Fırsat buldukça örgü yapıyorum, stres atıyorum iyi geliyor kafam rahatlıyor
Şimdi resmini ekledigim hırkadan örüyorum kizima
Umursama daha rahat oluyor sitare duymadan görmezden gel senin mutsuz etmeye çalışanlara kulak asma mutlu davran çatlasınlar kocanla da çatışma zamanla anlayacak

Aynen benim komşu vardır sen almazsan citl o parayı başkası yicek al harca borca sok sıkılsın derdi hep haklıymış ben almasam alan oluyor alıyorum yoksa kv gitcek kadın altın biirktiriyo gecen geldiğinde söyledi kenarda sadece gecen abimden aldığım çeyrek var sadece kredi ödüyor görümce iki tane o halde çeyrek alıyor

Ona vermeyeceğim zaten akıllandım
Gram altın alcam saklicam
Görümce ona öyle demedi ama kadın bana da bise demedi normal konusuyoduk yani kocam laf söyledi kendince erkeklik yaptı
Biz evlenip bu eve geldik inan o gün bitti herşey balayindan geldik görümce ve oğluyla geciyodu hergun günümüz onlar gelince çenesi açılıyordu benle evde konuşmuyordu daha yeni evliyiz bide kendi başına takılıyordu.
Eşimin ailesi pislik evet ama Eşiminde eksiği yok.
Evlenmeseydin dedim sevmiyorsan niye 2 yıldır mahvettin hayatımi bn ne dedim ne yaptım diyor hâlâ

Malesef cogu o siniri cizemiyor.
Yani cok nadir.
Genelde olay şuna donuyor idare et, alttan al falan.

Benim ki ailesinin sorunlu olduğunu kabul etmiyor ki idare et desin ,
Daha o düzeye bike gelemedik
Hep ben abartıyorum ben büyütüyorum onlar öyle demek istemedi onların huyu öyle oluyor
Alıyorum alacagimda , en son bil3zige kk dan cektirmistim biraz hafiflesin yine çekicem dikkat çekmesin
Millet kuaförlerden çıkmıyor her hafta dışarda yemeklerde alışverişlerde valla ben bisey görmedim üstüne çalıştım biriktirdim onun arabasını degistirdim

Siz severekmi görücü usulünü evlendiniz yani insanlar en azından cicim ayları iyi oluyolar seninki hep aynıymış insan eşiyle niye konuşmaz ki bizde kavga ederiz ben çok konuşurum misal eşimde muhabbeti sever kussem illa biyerde konu açar bişe gösterir konuşmak için gönlümü alir

Sitare al sakla mama aldım bez aldım şunu aldım koy kenara para
Yapmaya çalışıyorum bunuda ,
Diyo ki sen evdesin parayı ne yapcan vermediğinden değil evet veriyor ama insanı sınır ediyo öyle veriyor
Bende biraz harcasam birazını saklıyorum elimden geldiğince

Umursama daha rahat oluyor sitare duymadan görmezden gel senin mutsuz etmeye çalışanlara kulak asma mutlu davran çatlasınlar kocanla da çatışma zamanla anlayacak
Inan denedim her şeyi
Taş olsa çatlar insan
Güzellikle konuştum anlamadı kavga ettim anlamadı aynı evin içinde konuşmadım hamileydim sınır krizine girdim anlamıyor anlamıyor
Kızım 25 günlüktü evde birbirimize girdik aldım babamlara gittim ertesi gün geldi bisey olmamış gibi davrandı 3 günlük dünya birbirimizi üzmeyelim kusura bakma özür dilerim dedi ailemin gözünü boyadı daha 2 ay olmadi yine aynı işte vazgeçmiyor aptalca davranışlarından
Artık bende susmayacağım nereden inceliyorsa oradan kopsun insanım bende hep aynı şeyi yaşıyorum dayanamıyorum
Onların yüzüne gelince beni anında satıyor, yüzüme bakacak yüzü yok ama rahat yani baya bisey olmamış gibi davranıyor

Yapmaya çalışıyorum bunuda ,
Diyo ki sen evdesin parayı ne yapcan vermediğinden değil evet veriyor ama insanı sınır ediyo öyle veriyor
Bende biraz harcasam birazını saklıyorum elimden geldiğince
Ozman yüklü şeyleri ona aldır arkadaşa kocası çok vermez soruyo verince diyodu kız ne aldın para çabuk bitti fln gibi kız akillandi sonra esiyle çıkınca yağı bezi mamayı deterjanı alıyordu hafta sonu kahvaltılık aldiriyordi pazar parası alırdı h sonu vardı eski evimin orda akşama doğru gidiyordu uygun alıp atıyordu kalanı kenara ev hasligini çok harcamiyordu misal büyük kalemler gidince

Bizim yüklü şeyler ticket dan alınıyor bana verdiğinden çok yiyecek alinmiyoda ya veriyo da şimdi vermiyo diyemem doğru ya doğru ama laf söylüyor gıcık oluyroum

Bende misal esim sormaz ne aldın naptin verirse yani oğlanla markete gitsin sunuda al bunuda al diyorum iki gün rahat markete çıkmıyorum süt ekmek için iyi oluyor
Bende kk dan altin aldim onun farkinda degil , kk benim adima faturalar filan otomatik ödemede olduğu için arada oda kaynıyor onu sormaz nereye gdiiyo diye

Yelek sürekli sırtında
Kendi Ördüğüm yelekleri giyiyor çok mutlu oluyorum gordukce

Aynen valla 1 al 3 şöyle adamlar hesap bilmiyor kız nasıl dolduysak adamı yakalasak topikce dalacagız
Bir babyninki uyudu herhal bide sitare ninki yakalasak haşlıycaz o derecee
Ben napıyorum
Büyük olan alışveriş yaptırıyorum adam şok oluyo tabi çok tutuyo
Sonra tabi bana veriyo sen al et diye
Alamadım bi türlü dolap sapı kulpu ne kadar tutacak bakalım
Yoksa altın alcam
Araba yada kafayı taktım alacam

Valla hayır demem
Islayıp ıslatıp dövün

Evet herşey çok güzeldi seviyorduk anlaşıyorduk ,
Ben nisanliyken onun ailesinden bi yakınlık güzellik görmedim , kendimde çok insanlarla samimi olan bi tip deilim boşver dedim ya mesafe iyidir
Ee balayindan geldik başladı bunlar 2 no görümce oğluyla burdan çıkmaz küçük görümcelerin dertleri bitmez saate bakmadan bize damlarlar diğerleri gelip eşimi tembihler dışarı çıkarken anasından izin alcakmisim
Eşimde işte bu arada susmakla onları savunmakla meşguldü ve balayindan geldik 360 derece değişti nisanliyken dibimden ayrılmıyordu evlendik bi soğukluk geldi adama kendi başına uyuyo uyaniyo sürekli telde yada tv de konuşma yok gezme yok özel hayat sanki 20 senelik evli gibi neler neler ya cektigimi ben biliyorum

O sanıyor ki ben hep yaparım yaparım beni çeker bırakıp gitmez bi iki söylenir susar
Ama hayat böyle gitmiyor işte
Ablasının yanında erkeklik yaptı sözde beni susturmaya çalışarak
Ben de soracaktım neden diye. Buradan yazayım dedim :) okuyunca öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…