Bende yasadim ozeldeki doktora götürdüm hatta iki aylıktı elinde eldiven vardı artık çıkarın bunları annesi ddi üsurse ddimBenimde annem yakın ama o daha panik benden ,
Burnu tıkanmış anlamadık hırıltılı nefes alınca usuttugunu düşünüp doktora koştuk
Umursama daha rahat oluyor sitare duymadan görmezden gel senin mutsuz etmeye çalışanlara kulak asma mutlu davran çatlasınlar kocanla da çatışma zamanla anlayacakFırsat buldukça örgü yapıyorum, stres atıyorum iyi geliyor kafam rahatlıyor
Şimdi resmini ekledigim hırkadan örüyorum kizima
Aynen benim komşu vardır sen almazsan citl o parayı başkası yicek al harca borca sok sıkılsın derdi hep haklıymış ben almasam alan oluyor alıyorum yoksa kv gitcek kadın altın biirktiriyo gecen geldiğinde söyledi kenarda sadece gecen abimden aldığım çeyrek var sadece kredi ödüyor görümce iki tane o halde çeyrek alıyorKatiliyorum al yani
Ödesin pasa pasa
Ben de arada oteliyordum alacaklarimi aliyorum eger lazımsa
Diyorum ben almasam yiyen biri cikiyo ne de olsa sulalesine yedirir.
Uveyinden ozune cikiyorlar bir yerlerden.
Ben hep esime derim ki sen borcdan cikma.
Hep gir borca
Simdi eve harcar sonra arabayi degisir para istemesin kimse
Ona vermeyeceğim zaten akıllandımAllah akıl fikir versin sizde bir ailesiniz sen yeni doğum yapmış bir annesin gorumcenin orda kardeşine kizmasi lazım esinle düzgün konuş diye aile etkisinde kalıyor kadınlar hemen kendini evliliğe adapte ediyor da adamlar idrak edemiyor malesefsula kartları gitsin valla ödesin alacağın parayı ne istiyorsan onu yap bilezik istiyorsa al sanki eksik fln görsen anlayacak bir adam yok dünyanın her türlü halı var tut paranı canim
Aynen valla 1 al 3 şöyle adamlar hesap bilmiyor kız nasıl dolduysak adamı yakalasak topikce dalacagızSitare al sakla mama aldım bez aldım şunu aldım koy kenara para
Malesef cogu o siniri cizemiyor.
Yani cok nadir.
Genelde olay şuna donuyor idare et, alttan al falan.
Benim ki ailesinin sorunlu olduğunu kabul etmiyor ki idare et desin ,Katiliyorum al yani
Ödesin pasa pasa
Ben de arada oteliyordum alacaklarimi aliyorum eger lazımsa
Diyorum ben almasam yiyen biri cikiyo ne de olsa sulalesine yedirir.
Uveyinden ozune cikiyorlar bir yerlerden.
Ben hep esime derim ki sen borcdan cikma.
Hep gir borca
Simdi eve harcar sonra arabayi degisir para istemesin kimse
Siz severekmi görücü usulünü evlendiniz yani insanlar en azından cicim ayları iyi oluyolar seninki hep aynıymışOna vermeyeceğim zaten akıllandım
Gram altın alcam saklicam
Görümce ona öyle demedi ama kadın bana da bise demedi normal konusuyoduk yani kocam laf söyledi kendince erkeklik yaptı
Biz evlenip bu eve geldik inan o gün bitti herşey balayindan geldik görümce ve oğluyla geciyodu hergun günümüz onlar gelince çenesi açılıyordu benle evde konuşmuyordu daha yeni evliyiz bide kendi başına takılıyordu.
Eşimin ailesi pislik evet ama Eşiminde eksiği yok.
Evlenmeseydin dedim sevmiyorsan niye 2 yıldır mahvettin hayatımi bn ne dedim ne yaptım diyor hâlâ
Aynen benim komşu vardır sen almazsan citl o parayı başkası yicek al harca borca sok sıkılsın derdi hep haklıymış ben almasam alan oluyor alıyorum yoksa kv gitcek kadın altın biirktiriyo gecen geldiğinde söyledi kenarda sadece gecen abimden aldığım çeyrek var sadece kredi ödüyor görümce iki tane o halde çeyrek alıyor
Yapmaya çalışıyorum bunuda ,Sitare al sakla mama aldım bez aldım şunu aldım koy kenara para
Inan denedim her şeyiUmursama daha rahat oluyor sitare duymadan görmezden gel senin mutsuz etmeye çalışanlara kulak asma mutlu davran çatlasınlar kocanla da çatışma zamanla anlayacak
Ozman yüklü şeyleri ona aldır arkadaşa kocası çok vermez soruyo verince diyodu kız ne aldın para çabuk bitti fln gibi kız akillandi sonra esiyle çıkınca yağı bezi mamayı deterjanı alıyordu hafta sonu kahvaltılık aldiriyordi pazar parası alırdı h sonu vardı eski evimin orda akşama doğru gidiyordu uygun alıp atıyordu kalanı kenara ev hasligini çok harcamiyordu misal büyük kalemler gidinceYapmaya çalışıyorum bunuda ,
Diyo ki sen evdesin parayı ne yapcan vermediğinden değil evet veriyor ama insanı sınır ediyo öyle veriyor
Bende biraz harcasam birazını saklıyorum elimden geldiğince
Bizim yüklü şeyler ticket dan alınıyor bana verdiğinden çok yiyecek alinmiyoda ya veriyo da şimdi vermiyo diyemem doğru ya doğru ama laf söylüyor gıcık oluyroumOzman yüklü şeyleri ona aldır arkadaşa kocası çok vermez soruyo verince diyodu kız ne aldın para çabuk bitti fln gibi kız akillandi sonra esiyle çıkınca yağı bezi mamayı deterjanı alıyordu hafta sonu kahvaltılık aldiriyordi pazar parası alırdı h sonu vardı eski evimin orda akşama doğru gidiyordu uygun alıp atıyordu kalanı kenara ev hasligini çok harcamiyordu misal büyük kalemler gidince
Bende kk dan altin aldim onun farkinda degil , kk benim adima faturalar filan otomatik ödemede olduğu için arada oda kaynıyor onu sormaz nereye gdiiyo diyeBende misal esim sormaz ne aldın naptin verirse yani oğlanla markete gitsin sunuda al bunuda al diyorum iki gün rahat markete çıkmıyorum süt ekmek için iyi oluyor
Yelek sürekli sırtındaBende yasadim ozeldeki doktora götürdüm hatta iki aylıktı elinde eldiven vardı artık çıkarın bunları annesi ddi üsurse ddimNisan başıydı yüzünü çok tirmaliyordu kesfetiyormus öyle otri bebe vardı onla aciyordum birde öğlen sabah fln uyanınca hemen bir yelek uzeribe giydir üşüyor çabuk
Bir babyninki uyudu herhal bide sitare ninki yakalasak haşlıycaz o dereceeAynen valla 1 al 3 şöyle adamlar hesap bilmiyor kız nasıl dolduysak adamı yakalasak topikce dalacagız
Valla hayır dememBir babyninki uyudu herhal bide sitare ninki yakalasak haşlıycaz o derecee
Ben napıyorum
Büyük olan alışveriş yaptırıyorum adam şok oluyo tabi çok tutuyo
Sonra tabi bana veriyo sen al et diye
Alamadım bi türlü dolap sapı kulpu ne kadar tutacak bakalım
Yoksa altın alcam
Araba yada kafayı taktım alacam
Evet herşey çok güzeldi seviyorduk anlaşıyorduk ,Siz severekmi görücü usulünü evlendiniz yani insanlar en azından cicim ayları iyi oluyolar seninki hep aynıymışinsan eşiyle niye konuşmaz ki bizde kavga ederiz ben çok konuşurum misal eşimde muhabbeti sever kussem illa biyerde konu açar bişe gösterir konuşmak için gönlümü alir
Ben de soracaktım neden diye. Buradan yazayım dedim :) okuyunca öğrendim
O sanıyor ki ben hep yaparım yaparım beni çeker bırakıp gitmez bi iki söylenir susar
Ama hayat böyle gitmiyor işte
Ablasının yanında erkeklik yaptı sözde beni susturmaya çalışarak
Tamam bacım sen arada gelir kurtarır gibi yapıp iki ücte sen patlatirsin kavgada yumruk sayilmazmisValla hayır demem
Islayıp ıslatıp dövün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?