- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Eşimde öyle diyor 2el magazilarina bakalım bu çevrede vardır belki diye bana da pahalı geldi alınca bikmam inşallah spor devamlılık istiyor o yüzden almak istiyorum baktım bikiyorum satarız diye düşündümYa aslinda alip kullanılmıyor ama Netten bende 2.el alamam galiba
Guven sebebiyle
2.el magzalarinda varmidir acaba
Etrafimda satan yok benimde.
Sifirlarida en dusuk 1.500tl falan
Biz rapor param yatana kadar takılarla idare etmistik.Kızlar nasıl birikimler yapabiliyor musunuz birşeyler biz gereksiz harcama yapmıyoruz kıyafet dışarda yeme harcamalarını neredeyse sıfırladık marketlerde sürekli indirim takip ediyoruz mümkün mertebe her hafta ben gidemesem de eşimi pazara göndermeye çalışıyorum evde gereksiz elektrik su kullanmayız zaten ikimiz de dikkatliyiz ama zamanında ne kadar açıldıysak hala krediler kredi kartları taksit borç ödemekten birikim yapamıyoruz her maaş öncesi sıfırı görüyoruz arada tak ediyor canıma en azından artık ekside değiliz diyip şükrediyoruz ama artık bebiş de gelcek nasipse 4 5 ay minimum tek maaşa düşcez nasıl yetircez bilmiyorum sonrasında ya ben işe döncem ya arabayı satıp borçları ödücez ona o zaman karar vercez ama beni korkutan raporlu olduğum dönemde tek maaşla kalacağımız 4 ay
Birikim olsaydı en azından o dönemde yardımcı olurdu ama o da yok şuan nasıl olcak bilmiyorum
Bi bakim 2.ellerine dedim nekadar ucuzEşimde öyle diyor 2el magazilarina bakalım bu çevrede vardır belki diye bana da pahalı geldi alınca bikmam inşallah spor devamlılık istiyor o yüzden almak istiyorum baktım bikiyorum satarız diye düşündüm
Bir tanıdığım almış 2 el 200 liraya dün video çekip attı çok güzel hiç bir sıkıntı yok kv sine de almışlar oda güzel ya böyle yakın çevreden alacaksın bulundugun semtten gidip bakıp alacaksın öbür türlüsü zor güvenmekBi bakim 2.ellerine dedim nekadar ucuz
Keske guvenebilsek alirdim hemen.
Güle güle kullan canım.Yeniden selam kızlar iyi akşsmlar,
Dün bugün yürüyüşümü yine yaptım çok şükür.Dün eşim tramisu dedi çok oralı olmadım. Bir baktım girişti helva yaptıya ben nasıl kilo vereyim
Kız da bu ara bayağı uyumuyor. Saat 22:30 ları buluyor öğlen uyumuyor. Bugün dedim annecim uyku saatimiz geldi. Uykum yok dedi. Biraz sonra bir baktım uykum var dedi koltukta mayıştı. Artık ayağında sallama diyor.
Kuşa dün niye ela demiyor diyor. bizim papağan başladı babacık babacık demeye bayağı eğittik
kim görüntülü arasa sürekli kuşu gösterme derdinde. Sevmiyorum görüntülü arama şımarıyor. Dün eşimin teyze eşimin kardeşi orada diye aramış hadi sizde çıkın gelin diyor. Ya ne cesaret yasak var çıkıp gitmişler teyzeye. Sonra eşime mesaj yazmış haftaya geleceğiz size diye. Tabi ne yapsın kadın kaçtır eşime diyor eşim alıp getirmedi en sonunda geleceğiz kesin demiş.
Bu arada biraz alışveriş yapıyorum fiyat araştırıyotum dün karacadan alışveriş yaptım. Nevresim aldım ama kalitesini bilmiyorum, mutfak için birkaç şey aldım. Paraf günümü değiştirdim % 5 indirim kazandım. 50 tl de karacadan indirim vardı kardeşim söyledi.
kıza da özdilekten nevresim takımını beğendim. Annem aldı sağolsun.
Harcamalar böyle şimdilik. Bir de altın almayı düşünüyorum. İnternetten hiç almadım neresi güvenilir ?
Ne arıyonuz kızlar?Bi bakim 2.ellerine dedim nekadar ucuz
Keske guvenebilsek alirdim hemen.
Kız o 1 alıp 3 söylemeyi nasıl yapıyosnzAynen valla 1 al 3 şöyle adamlar hesap bilmiyor kız nasıl dolduysak adamı yakalasak topikce dalacagız
Eliptik bisikletNe arıyonuz kızlar?
Kız o 1 alıp 3 söylemeyi nasıl yapıyosnz
Ben denedim benimki über pinti oldgundan ,kazıklanmıssın diye kavga cıkıyordu bide evde
Benimkini yakalarsanız iyice bi ıslatın amaBir babyninki uyudu herhal bide sitare ninki yakalasak haşlıycaz o derecee
Ben napıyorum
Büyük olan alışveriş yaptırıyorum adam şok oluyo tabi çok tutuyo
Sonra tabi bana veriyo sen al et diye
Alamadım bi türlü dolap sapı kulpu ne kadar tutacak bakalım
Yoksa altın alcam
Araba yada kafayı taktım alacam
Ooo beybiler yaza fit mi gireceksinizEliptik bisiklet
Eliptik canimNe arıyonuz kızlar?
Yer mi Anadolu Aslanı yemiyor kızbunu bende beceremiyorum adam her şeyin fiyatını bildiği için hemen anlıyor ama cimri değil karışmaz harcadigima falan
Hadi hayrlısı bulursunuz ins kızlarrrEliptik canim
Benim ki semtin en pahali marketine gittiginden anlamiyo kuzuKız o 1 alıp 3 söylemeyi nasıl yapıyosnz
Ben denedim benimki über pinti oldgundan ,kazıklanmıssın diye kavga cıkıyordu bide evde
Ooo beybiler yaza fit mi gireceksiniz
Yer mi Anadolu Aslanı yemiyor kız
9,95 e 6lı havlu kagıt aldım bikere migros sanaldan,bana A101 de 7 ,95 dedi
Eh dedim peski peees
Tek tek magzalarimi geziyor yoksa aktuelden mi goruyor biliyor.Yer mi Anadolu Aslanı yemiyor kız
9,95 e 6lı havlu kagıt aldım bikere migros sanaldan,bana A101 de 7 ,95 dedi
Eh dedim peski peees
Yok bacim ya gobegi ve yanlari eritemedim daha.
Benimki benden beter bu konuda çay hangi markette hangi fiyat deterjan hangi fiyat un hangi fiyat hepsini bilir mu kim değil yani şu fiyata aldım demekTek tek magzalarimi geziyor yoksa aktuelden mi goruyor biliyor.
Esime deterjan kac para, yag kac para sor bilmez.
Ben soyluyorum yumurta pahalnmis falan die.
Kendi aldiginda bakmiyo ki etikete
Sen alinca daha az tutuyodu diyo
Bir de bu ara hep ben alıyorum yine.
Boylede iyi diil ya hep kazik yiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?