- 27 Şubat 2013
- 14.862
- 42.467
- 798
Evlenimce ne oluyor bu adamlara bir değişim oluyor.Evet herşey çok güzeldi seviyorduk anlaşıyorduk ,
Ben nisanliyken onun ailesinden bi yakınlık güzellik görmedim , kendimde çok insanlarla samimi olan bi tip deilim boşver dedim ya mesafe iyidir
Ee balayindan geldik başladı bunlar 2 no görümce oğluyla burdan çıkmaz küçük görümcelerin dertleri bitmez saate bakmadan bize damlarlar diğerleri gelip eşimi tembihler dışarı çıkarken anasından izin alcakmisim
Eşimde işte bu arada susmakla onları savunmakla meşguldü ve balayindan geldik 360 derece değişti nisanliyken dibimden ayrılmıyordu evlendik bi soğukluk geldi adama kendi başına uyuyo uyaniyo sürekli telde yada tv de konuşma yok gezme yok özel hayat sanki 20 senelik evli gibi neler neler ya cektigimi ben biliyorum
Kızlaaar gelin bu gece koca dedikodusu var huuuTamam bacım sen arada gelir kurtarır gibi yapıp iki ücte sen patlatirsin kavgada yumruk sayilmazmis
Size çay kahve yaparım, dinlene dinleneTamam bacım sen arada gelir kurtarır gibi yapıp iki ücte sen patlatirsin kavgada yumruk sayilmazmis
Mal aynı malEvlenimce ne oluyor bu adamlara bir değişim oluyor.
Ama sana şunu söyleyeyim yakın oturmak genel olarak sıkıntı yaratıyor.
Ben müsade etsem benim eşim de teyzelere yakın otururdu bence. Zaten bana iş dönüşü haftada iki günde bir teyzeye gideriz yemeğin hazır olur dedi kaç gün bunun tartışmasını yapmıştık nişanlıyken. Teyzeler ev bile bulmuştu. Ben oturmam dedim. Otursak eminim şimdi herşey çok daha farklı olurdu. Sonuçta onlar hep içiçelermiş.
Şimdi ama eşime sorsan o da yakın oturmaz. Her gidi günler.
Bir de sen niye onun annesine söyleyecekmişsin biryere giderken biri bana bunu dese balkondan aşağı hooppçok sinir bişi.
Benim eşim de nişanlıyken bana şöyle demişti. Teyzeler geldiğinde eşyanın yerini şöyle değiştirse sen onlar gidince düzelt onlar varken düzeltme. Yani o dereceydi. Tartıştık günlerce annen yapsa ne dersin sanki dedi. Gerekirse kızarım ev benim dedim.
şimdi kendi evine karıştırmaz.
senin tek farkın dipdibe oturman. Uzak olsan bu kadar sorun olmazdı bence
Haklisin cnm, diyende hakliAynen benim komşu vardır sen almazsan citl o parayı başkası yicek al harca borca sok sıkılsın derdi hep haklıymış ben almasam alan oluyor alıyorum yoksa kv gitcek kadın altın biirktiriyo gecen geldiğinde söyledi kenarda sadece gecen abimden aldığım çeyrek var sadece kredi ödüyor görümce iki tane o halde çeyrek alıyor
Tovbe estg. Yani Allahin gucune gitmesinde sanki annen dusunuyo oturup nerden ne bulsamda gitmesem diye.B
Bende dert biter mi??!
Bitmiyor.
Annem geldi.
Ben ramazanda köye cıkarım biliyrsn.
Bakamam oruclu dedi.
Hadi buyur
Oruc tutma diyemem tabi,ama her krizi fırsata cevirmesinden yıldım
1 ay kvdem baksınmıs.
Resmen bana zulum yapmak icin gün sayıyır kadın
Simdi bisey dicemde ban yemek istemiyırm.Tovbe estg. Yani Allahin gucune gitmesinde sanki annen dusunuyo oturup nerden ne bulsamda gitmesem diye.
Ben kendi ailemde dahil hayati bana zorlastiran/zorlastirmaya calisan insanlardan cok biktim. Hepsinden uzak durmak istiyorum.
Hatta annemide hic bisi icin cagirmak istemiyorum.
Kiz az buyuk olsa alip goturcem yanimda o derece.
Birine minnet edecegime mahrum kalim diyorum
Alirsan marka model paylasirmisin?Eşimin maaşına bu ay zam gelecek inşallah eliptik bisiklet almayı düşünüyoruz çocukla dışarda yuruyemiyorum hiç olmazsa evde sporumu yapayım diye bakalım inşallah aliriz
Yaa eline saglıkk cok güzel.Fırsat buldukça örgü yapıyorum, stres atıyorum iyi geliyor kafam rahatlıyor
Şimdi resmini ekledigim hırkadan örüyorum kizima
Kiz benim annen oruc tutmuyo ama yine gelmez galiba usenir.Simdi bisey dicemde ban yemek istemiyırm.
Yani orucunu tut Allah kabul etsin ama ,evladına da zulmet me.
Yani cidden sıktı artık.
Krizi nasıl fırsata ceviriim diyo.
Daha Ramazan'a var 3 ay bunu düşünmek için erken değil mi anneniz orucluysa kayinvalidenizde oruçlu olacak bunu kv biz yapsa anlarım ama bı anne nasıl evladını zor durumda bırakır anlamıyorum hani zannedersem anneniz yaşlı değil hani desekki zor oluyor yaşından dolayı bakamiyor bir gün pişman olacakmi acaba ben kızımı hep zor durumda bıraktım diye zaten yarım guncuk yani ne olacak baksaSimdi bisey dicemde ban yemek istemiyırm.
Yani orucunu tut Allah kabul etsin ama ,evladına da zulmet me.
Yani cidden sıktı artık.
Krizi nasıl fırsata ceviriim diyo.
Tabi paylaşırım aslında ben ikici el almak istiyorum onu da eşim istemiyor guvenemezmis sağlam olmazmış bakıyorum bende nettenAlirsan marka model paylasirmisin?
Trendyolda bende buldum bi tane bakip duruyorum
Ya aslinda alip kullanılmıyor ama Netten bende 2.el alamam galibaTabi paylaşırım aslında ben ikici el almak istiyorum onu da eşim istemiyor guvenemezmis sağlam olmazmış bakıyorum bende netten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?