- 21 Ağustos 2015
- 32.170
- 97.669
- 798
- 38
Ben kendimi gectimKiz benim annen oruc tutmuyo ama yine gelmez galiba usenir.
H. Sonu anneme dedim niye gelmedin gelseydin(babam disari cikmisti esimle)
Sende bize gelseydin dedim oram agriyo buram agriyo tipik annem.
Annemin hep bir yeri agrir hic gectigini bilmem.
Pazartesi gelirim pazara cikarsin dedi kendi dedi
Gelcek mi bakim
Letgoda var ama semt uzak ya.Hadi hayrlısı bulursunuz ins kızlarrr
Tek tek geziyor muBenimki benden beter bu konuda çay hangi markette hangi fiyat deterjan hangi fiyat un hangi fiyat hepsini bilir mu kim değil yani şu fiyata aldım demek
Yaa masallahiniz var kilonuz fazla değil yeni doğum yaptınız çok normal göbek olması bu hamaratlikla kilonuz çok çok iyiYok bacim ya gobegi ve yanlari eritemedim daha.
Valla egzersiz yapiyorum bacaklarim agriyo.
Eliptik olsa tek bisiyle tum vucut iyi calisir.
Egzersizle de ugrasilmiyo egil kalkhic benlik diil
Ben yuruyim 1 saat 2 saat Gik demem ama su leslie zumba zorla yapiyorum
Ya esim iş yerine yürüyerek gidiyor 1 kilometre gelirken yolunun üstünde bir sürü market var ben akşam sipariş verdimmi hepsine bakarak geliyor birde biz alışverişi hep birlikte yaparız oda benden alıştı aktuelleri falan inceler yaniTek tek geziyor mu
Yani nasil biliyor ki
Eliptik heryeri calistiriyor.Yaa masallahiniz var kilonuz fazla değil yeni doğum yaptınız çok normal göbek olması bu hamaratlikla kilonuz çok çok iyi
Bende şimdilik Leslie yapıyorum zor birde eliptigi herkes övüyor güzel toparlıyor vücudu diye
Benimde kizkardesim gitti spor salonuna abla acayip çalıştırıyor heryeri bu dan al alacaksan diye tembihledi bakalım alicam ya koydum kafaya eşimde destek verdiEliptik heryeri calistiriyor.
Salona giderken yuruyus bandi ve eliptik favorimdi.
Digerlerinin yuzune bakmiyordum.
Yuruyus bandında da hoca hareketler gostermisti esneme falan ic bacak once onlarla basliyorduk.
Ne guzel bi ara gidiyordum her sabah 1 saat.
Aynen dün onurda peynir uygunmus ,normalde carsıdan alıyorz.Allahım demekki aklında tutmuş benim kocamda öyle ya bir şey alıp fiyatini söylesem su markette aynısı daha uygundu diye söyler
YaaaAynen dün onurda peynir uygunmus ,normalde carsıdan alıyorz.
Bana dısarda taze kasarın fiyatı sukadar,bu indirimde diyo.
Hee dedim tmm .
Kasar borsasını takip etmiyoırm dicektim
Valla ne cesit bir yol izliyor bilemiyorm ama Metro da Espresso daha iyisiymis daha uygunmus.Tek tek magzalarimi geziyor yoksa aktuelden mi goruyor biliyor.
Esime deterjan kac para, yag kac para sor bilmez.
Ben soyluyorum yumurta pahalnmis falan die.
Kendi aldiginda bakmiyo ki etikete
Sen alinca daha az tutuyodu diyo
Bir de bu ara hep ben alıyorum yine.
Boylede iyi diil ya hep kazik yiyo
Kız Migrosa öyle bi düsman,sanırsın migros evine icra getirmis töbe töbeYaaabende bir benim kocam böyle sanardim benimkide aktuelden resim atar bak şu uygunmuş diye
Ay sanki benim kocamı anlatıyorsun vallahi aynı ya bana cimrilik etmez ne aldigima karışmaz ama böyle huyu var benimkinindeKız Migrosa öyle bi düsman,sanırsın migros evine icra getirmis töbe töbe
Migrosdan aldım diyince suratı değişiyor.
İyi en azından seninkilere karısmıyormus.Ay sanki benim kocamı anlatıyorsun vallahi aynı ya bana cimrilik etmez ne aldigima karışmaz ama böyle huyu var benimkinindemigrosa da girdikmi su pahalı bu pahali diye bir şey alamadan geri çıkarız
Kendi paranızla alıyorsunuz ya çok mudahele edemiyor etmesinde zaten demekki var böyle insanlarİyi en azından seninkilere karısmıyormus.
Benim eve aldıgım hersey 9,90 dı bi ara
50 ye de alsam 9,90 diyodum
Yemiyrdu ama yer gözüküyordu
Canım bizde Ultima Trainer Manyetik eliptik var çok memnunuz şuan trendyolda indirimde gördüm 850 yazıyo gayet güzelAlirsan marka model paylasirmisin?
Trendyolda bende buldum bi tane bakip duruyorum
Off ya bunla gelmis gecmis olsn.Selamlar
3 gündür telefon bozuktu giremedim
Oğlan telefonu yere attı ses efektini bozmuş
300 lira ona bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?