- 21 Ağustos 2015
- 32.170
- 97.669
- 798
- 38
Ben utanırım cocuga vermeyeKız Allah seni guldurdun yine
20tl cocuklar almiyo diyeydin.
Bizim kart 4bin geliyo bu ara esim bey herseyi karta yukluyo sonra maasi aliyo gidip karta bayiyo.
Araba icin bisi lazim cek.
Ozel emeklilik cek.
Yok faturalar yok aidat, yok kiza bez mama hepsini yukluyo karta.
Diyorum utanmasan 1 su alcan kart cekcen.
Okadar alismis ki karta.
Banada nakit vermediginden benden artik hep kart cekiyorum napim
Biraz daha büyüsün görürsün sen oğlanın sakinliğini aramayasınKiz ne bilim biz de isteyen cocuklara heves ederdik.
Benimle gelir yanimda oturur benimle kalkardi bir yerede gitsem.
Yani kisitlamazdimda ben durterdim oglum kalk oyna diye.
Cocuk degil buyuk insandi sanki..
Hala agirdir.
Kizdan bekliyorum fena bisi olcak
Dun yurutecde oynuyo oynak balina
Elleri kivirmayi ogrendi az sarki soyle ya da duysun eller donmeye basliyo
Yurutecde bi ziplamalar bi elleri dondurmeler.
Simarik tam.
Tarhana çorbası bizim de hala çok sever. Özel sipariş verir.Gune ayna silerek basladim.
Dedim kiz uyuyorken sil lelli.
Parmak izi toz oluyo kizda artik elleri her yerde.
Bulasik mak. Bosaltip doldurdum.
Aksamdan kalan oyuncaklari topladim
Aksamlari enerjim bitiyor.
Tukenmekde olan enerji kaynaklarina benim enerjimi ornek verebilirler.
Aksam resmen koltuga yapisiyorum esime dil dokuyorum.
Dunden pilav var yanina bir sulu yemek yapmam icap ediyor.
Kizada corba
Ayy tarhana corbasina bayiliyor.
Gunde 3-4kase icirsem hic icmem demiyor.
Cok seviyor.
Digerlerini oyle severek icmiyor oyunla bin taklayla.
Ama pırasa yapicam bugun biraz tarif bakim nasil yedircem yemek seklinde sevmedi.
Seni ben iyi anlarım canımDısardan benimkine de herkes ne efendi diyo.
O efendiniin icindeki cirkefi ben biliyorm ama:S
Aaa Geçmiş olsun, arkadaş da bana sordu depremmi oldu diye ben de yok hissetmedim birşey dedim. Saat 12 de olmuş galiba. Nerde olmuşki ?Günaydınlar
Benim oğlan hala uyumuyor güne de başlayamıyorum o yüzden
Çok yorgun oluyorum
Gece de deprem oldu sallandık çok korktum hiç uyumadım
Annemlerdeyim hala bi hafta daha kalmayı düşünüyorum
Oğluma iyi geldi kalabalık çok hoşuna gitti ama babasını da çok özledi
Telefonu veriyor sürekli elime baba baba ara diye
Babasını telefonda öpüyor aldığı oyuncakları tek tek gösteriyor
Ona dayanamıyorum
Geldim kızlar geldimHayırlı haberlerle gel ins cnm
Balatı boşver canım ya ben çok gittim. Gerek de yok zaten.Ayy ulkemizi gezemiyoruz.
Ulkemizi birak yillardir istanbuldayim burda dogdum buyudum Balati cok merak ediyorum gidip gezemedim.
Yani o yakada kimsem yok bir isimde olmuyor hususi gidip gezmem lazimdi.
Eyup'e falan gittim bi Balati gezemedim.
Hayir tarihi yapisi yok olacak kentsel donusum ayagina goremicem o cumbali evleri
Zaman olcak bi de biri olcak tek olmaz.
Esime karsi yakaya gec deme de ankaraya gidelim de goturur.
Yeterki karsi yakaya gecmesin asla sevmiyor adam.
Beni oralara bulastirma diyo hep.
Ben o yakayo sevmiyorum diyo.
O hep kocaeli, duzce, zonguldak ver sahil boyu bassin gitsin.
Paranı aldınmı canım, işsizlik maaşı alabilecekmisinGeldim kızlar geldim
Güzel haberlerle geldim
Pis herif herkese ayrı yalan söylemiş kendi ayağına sıkmış
Muhasebeyle görüştük , başvuru yapacaklar
tr_lelli , yolda anpanin broşürleri asılıydı anam gidelim diye tutturdu babam yüz vermedi
Dönerken de paralı yoldan döndük büyük bi anpa markettin önünden geçtik anam kriz geciriyo yağ ucuz diye babamda tik yok
Canım etiketliymis birde ikizler var cikabilsen uygulamada satıp çocuklara biseyler alırdın farketmiş olmanda güzelkizlar selam eve yerlesmeye basladim.bir donem alisveris bagimliligim var sukur kurtuldum gibi.ama evde etiketli giymedigim o kadar kiyafet cikti ki moralim bozuldu.6 buyuk cop poseti ayirdim .
Mİnimalist yasayamam direk ama sadelesmeye calisiyorum .verdigim paraya yazik esyanin hamalligina ayri yazik valla
Basvuru yapacaklar , alabilirmisim öyle dediParanı aldınmı canım, işsizlik maaşı alabilecekmisin
Şuan çocuğu yarım gun zor birakiyorum diceksin birde kardeşin anneni bırakırsa o zaman deYok bu sevdiğim görümcem
Bide diyoki sen nezamn tam güne döncen
Hele şokta boyunda oluyor bebimki bı ara ağlıyordu illa alalyim diye eşimle giderse alıyordu benle tekse bir şey alirdum ağlarsa konuşuyordum ikna ediyordumBen genelde şart koyup giriyorum markete yoksa marketi toplayacakama almadım diye ağlamıyor. Öyle almadı diye ağlayan çocuklar da var. Marketlerde en sevmediğim yer kasanın önü. Balon şeker sakız sürpriz yumurta çikolata çocukların ilgisini çekecek ne varsa oraya koymuşlar. Sinir oluyorum. Bizim internet alışverişi yaparken de yanımda anne ben şunu alayım diyor.,
Senin oğlan meleeeeeek melekkmiş çocukluğu. Ama Kız nasıl olur şimdiden belli eder kendini. Gümbür gümbür geliyor gibi :)))
Zaten geçen şokta söylendim. Bunları koyuyorlar buraya iki dakika kasada ödeme yaparken zorlanıyoruz diye yağdırdım bayağıHele şokta boyunda oluyor bebimki bı ara ağlıyordu illa alalyim diye eşimle giderse alıyordu benle tekse bir şey alirdum ağlarsa konuşuyordum ikna ediyordum
Çok güzelmiş kuzum güle güle kullansın minnoşKızlar nevresim modelimiz bu gönderememiştim resim. Ama iki kişilik gibi kocaman
dusundum aslinda canim da hic disari cikamiyorum esim 7 gibi cikiyor .aksam gec geliyor .calisiyor olsam ise giderken ugrasirdim daCanım etiketliymis birde ikizler var cikabilsen uygulamada satıp çocuklara biseyler alırdın farketmiş olmanda güzel
allahim cok ozendim.insallah benim kizim da boyle buyuyup tatlis seyler begenir kendine guzelce konusurKızlar nevresim modelimiz bu gönderememiştim resim. Ama iki kişilik gibi kocaman
Ohhh süper çok sevindim.Basvuru yapacaklar , alabilirmisim öyle dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?