Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben utanırım cocuga vermeye
Onu da bi verisi var,cüzdandan bi saat cıkarıyor falan.
O cıkarma esnasında laf sokacak cünkü.
Niye evlendin sen canına yazık diyorm.
Ne diyim?
Benim kknı bos görmesin zaten hemen dolduruyor.
Bende artk alacaklarım kadar para atıyorm karta.

Biraz daha büyüsün görürsün sen oğlanın sakinliğini aramayasın Biz dun gece arabayla biraz tur attirdi esim. Biryere girdik kızın odasına duvar kağıdı için.
Ela ipini koparmış gibiydi eşim pişman oldu Hadi sizde gelin dediğine :))
Bebek arabası canım ciğerim benim gayet rahat oluyor yoksa tutamıyorum.

Tarhana çorbası bizim de hala çok sever. Özel sipariş verir.
ben de bugün pırasayla krepli börek yapacağım. Kıyma da katarım biraz.
Kıza küçükken yedirmiştim şimdi yemiyor.
yoğurtlu çorba yapacağım.
kıza da et çıkardım. Karnabahar yoğurtlarım. Bugünki menüm bu.

Aaa Geçmiş olsun, arkadaş da bana sordu depremmi oldu diye ben de yok hissetmedim birşey dedim. Saat 12 de olmuş galiba. Nerde olmuşki ?

Hayırlı haberlerle gel ins cnm
Geldim kızlar geldim
Güzel haberlerle geldim
Pis herif herkese ayrı yalan söylemiş kendi ayağına sıkmış
Muhasebeyle görüştük , başvuru yapacaklar
tr_lelli , yolda anpanin broşürleri asılıydı anam gidelim diye tutturdu babam yüz vermedi
Dönerken de paralı yoldan döndük büyük bi anpa markettin önünden geçtik anam kriz geciriyo yağ ucuz diye babamda tik yok

Balatı boşver canım ya ben çok gittim. Gerek de yok zaten.
benim eşim de karşıya geçmek istemez ama başka şehre gider gezmeye

Paranı aldınmı canım, işsizlik maaşı alabilecekmisin

Canım etiketliymis birde ikizler var cikabilsen uygulamada satıp çocuklara biseyler alırdın farketmiş olmanda güzel

Kızlar oturdum yine işler beni bekler. Muhabbete dalıyorum kız birşeyler izlerken. Sonra da işler kalıyor.
Ben de kızın odasının lambasını değiştirmek istiyorum çok karanlık. Bebekken takıyorduk da şimdi gidiyor oyun oynuyor odada resim yapıp boyuyor. Değiştirmeyi düşündük. Sabah eşim diyor o abajurun dışındaki boncuklardan az ışık veriyor. Onları çıkarsak kumaştan bişi yapsak boşuna 100 lira verip almasak. Böyle hesap yapmayan adamın bazen hesap yapmasına denk gelince tuhaf geliyr. Kesin borçlarına baktı bugün
Şişhaneye gidecekmiş lamba bakmaya.ampulu değiştirsen o abajur güzel dedim.
kızın nevresimi de geldi şimdi. Ben normal kapitoneli aldım. Bu 4 mevsim kapitoneli göndermiş satıcı onlar daha pahalıydı. Yorgan kullanmadığım için boşuna fazla para vermeyeyim diye 4 mevsim almamıştım. Güzel bir yorum yazayım satıcıya haketti yani

Hele şokta boyunda oluyor bebimki bı ara ağlıyordu illa alalyim diye eşimle giderse alıyordu benle tekse bir şey alirdum ağlarsa konuşuyordum ikna ediyordum

Hele şokta boyunda oluyor bebimki bı ara ağlıyordu illa alalyim diye eşimle giderse alıyordu benle tekse bir şey alirdum ağlarsa konuşuyordum ikna ediyordum
Zaten geçen şokta söylendim. Bunları koyuyorlar buraya iki dakika kasada ödeme yaparken zorlanıyoruz diye yağdırdım bayağı
Bizim de babasıyla gidince geçen doldurmuşlar. Ben sayılı alıyırum. Her gittiğimde 1 en fazla iki şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…