Küçük Düşün Büyük Olsun!

Dün le önceki gün baya harcadım uzun zamandır çıkmayınca 300 gömmüşüm kıza mont marketten makbulden çıktım dünde a 101 dibek kahve salça aldım indirimde şoktan saç boyası bide krem öner mişti hatırlayamadım el kremi çok iyi iş ara tara ara yaa sokmuşmuşlar el kremini 16.90 öbür kremi sürüyoduk elim taş gibi bi etki yok bu güzelmiş teşekkür ederim kim dediydi hatırlayamadım
Saçımı boyadım
Çamaşır attım
Sabahın körü kocama pantolon ütüledim
Bugün dolap gelcek
Yarın filanda aksesuarların alacakmış akşam hesap lıycaz
Bize yarı fiyatına geldi işçilik yok
Altın çok düştü cnm bilezik istiyo ama
Para az
Bende suan 2500 var kocam almadı sabah sen benim kartı ver ondan harvıyon diyo
Benn yemesem başkası yicek en iyisi ben yiyim
Alcam bilezik azimliyim
Bakam ortak para verdim diyom herif ser verip sır vermiyo paraya istiycem diye su dolap hallolsun bakalım alcm az daha para olursa ondan gerci veriyor hakkını yemeyim

Günaydın hayırlı huzurlu günler
Dün komşum geldi kapıya iki tane oğlu var okula gidiyorlar kadın çok temiz titiz bı komşum çokta severim çocuklarının küçülen kıyafetlerini getirmiş oğlum için tertemiz yıkanmış utulenmis hiç gocunmam giydiririm,sonra çocukların ahşap eğitici oyuncaklarını getirmiş benimkiler büyüdü artık diye çok sevindim ,işte yine hikaye kitapları falan getirmiş baya iş görür teşekkür ettim sağolsun

Bende giydiriyorum tekrar yıkadım banada gecen akrabam var yep yeni sayılır yıkadım katlandım giydiriyorum iyi olmuş yani oğluma mont almadım yengem getirmiş yeni lcw bi kış giydi diyo sadece

Bende giydiriyorum tekrar yıkadım banada gecen akrabam var yep yeni sayılır yıkadım katlandım giydiriyorum iyi olmuş yani oğluma mont almadım yengem getirmiş yeni lcw bi kış giydi diyo sadece
Aynen bende giydiriyorum herkesin kimi giydirmek ama bu komşum çok temiz çocuklarıyla çok ilgili ve çok anlayışlı çocuk değil mi büyüyüp gidiyor yenide alıyorum yeri gelirse ben kendimde böyle büyüdüm oda büyür
Sizde inşallah bileziginiz alırsınız istikrarlı siniz bizdede 2500 birikmiş var bende diyorum eşime bilezik alalım biraz daha birimince diye bakalım ne yapicaz

Çok geçmiş olsun
İnsan böyle anlarda bazı şeylerin değerini kıymetini biliyor ama zaman geçince yine hayat meşgalesi kapılıp gidiyor
Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın
Amiinn
Aynen ya saglıkdan gerisi bos.
İnsan anne olunca bide,kendini bırakıyor cocugunu düsünüyor.

Günaydınlar
Aksam koci dizisini izledi erken uyuduk kızla:)
Ay dün doyamadım,uyumasın istediğim ama uyudu.
Vurmayın tmm uyumasın dedim ama
Sabah 8i geciyodu kalktı,annem kahvaltısını ettirdi ben yatagı topladım cıktım.
Hala maas bekliyorm
Dün laf vurdum artık.
İndirim var diyolar valla para yok kacırmayız ins dedim.
Daha ne diyim.
Cidden alcaklarım var bulasık tableti flaan uygundu trendyolda.
Kıza mercimek corbası yaptım
Koci dün süt almıs 2 lt süthaneden.
Yogurt mayalıcam
Ben Alyaya vermiyorum acık süt.
İnek sütü de arada pastorize veriyorm.
Ocagıma incir agacını böyle böyle dikiyorum iste
Altında güzel düsmüs 425 gr ,698 ceyrek.
Telefon isi olmasa sıkar alırdım ceyrek de.
Hep parasızken düser zaten

Güle güle giydin cici kıyafetlerini. Ben kıyafet çok birşey almadım. Hatta kızımın odasını hazırlarken kıyafetlerini bile yerleştirmiştim. Kardeşim ve arkadaşım vermişti. Hala da değişim yapıyoruz. 4 tane kışlık montu var şuan. Bazı kıyafetleri bir kere bile giydirmediğim oluyor, çünkü kıyafet çok. Oyuncak da kardeşim veriyor. Benim kız da alışmış anne bunu kim verdi diyor. Hoşuna gidiyor.

Bende öyle çok almadım bebekken hediye çok geldi yaklaşık iki yaşına kadar giydirdim sonra da bu komşum getirdi çocuklarının kıyafetlerini aldım ama çok almadım yine de arada alıyorum eksiklerini çocuk dediğin hemen büyüyor hele bebeklikte hiç giydirmediklerim var duruyor kaldırdım çevremde verecek kişi olsa bende veririm yani
Maşallah prensese❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…