- 30 Kasım 2016
- 1.160
- 4.035
- 133
- 31
Ben sitare bilezik almıştım o paraya verme kocanaSağol canım
Teşvik devam ettikçe yararlanacağım
Şuan mart 17
Uzatılırsa artacak
Bende giydiriyorum tekrar yıkadım banada gecen akrabam var yep yeni sayılır yıkadım katlandım giydiriyorum iyi olmuş yani oğluma mont almadım yengem getirmiş yeni lcw bi kış giydi diyo sadeceGünaydın hayırlı huzurlu günler
Dün komşum geldi kapıya iki tane oğlu var okula gidiyorlar kadın çok temiz titiz bı komşum çokta severim çocuklarının küçülen kıyafetlerini getirmiş oğlum için tertemiz yıkanmış utulenmis hiç gocunmam giydiririm,sonra çocukların ahşap eğitici oyuncaklarını getirmiş benimkiler büyüdü artık diye çok sevindim ,işte yine hikaye kitapları falan getirmiş baya iş görür teşekkür ettim sağolsun
Aynen bende giydiriyorum herkesin kimi giydirmek ama bu komşum çok temiz çocuklarıyla çok ilgili ve çok anlayışlı çocuk değil mi büyüyüp gidiyor yenide alıyorum yeri gelirse ben kendimde böyle büyüdüm oda büyürBende giydiriyorum tekrar yıkadım banada gecen akrabam var yep yeni sayılır yıkadım katlandım giydiriyorum iyi olmuş yani oğluma mont almadım yengem getirmiş yeni lcw bi kış giydi diyo sadece
Yok canımBen sitare bilezik almıştım o paraya verme kocana
Amin cnm cok saolunn insallahhhAllah şifa versin anne olmayınca evde çocuklarda ufak üzüldüm ya dua edelim inş iyilrşir
AmiinnÇok geçmiş olsun
İnsan böyle anlarda bazı şeylerin değerini kıymetini biliyor ama zaman geçince yine hayat meşgalesi kapılıp gidiyor
Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın
Nasıl yıkamıs kızgunaydin kizlar.sabah sabah bir sinir ve gulme arasi esikteyim.cocuklarin dogum gunune maketten pasta yaptirmistim kocam yikamis susleri
posetteydi beybi .sagolsun biz gelcez diye evi temizlerken onlari da yikamis.ama sor nasil yapti valla anlamadimNasıl yıkamıs kız
Yıka desen yıkamazposetteydi beybi .sagolsun biz gelcez diye evi temizlerken onlari da yikamis.ama sor nasil yapti valla anlamadim
Güle güle giydin cici kıyafetlerini. Ben kıyafet çok birşey almadım. Hatta kızımın odasını hazırlarken kıyafetlerini bile yerleştirmiştim. Kardeşim ve arkadaşım vermişti. Hala da değişim yapıyoruz. 4 tane kışlık montu var şuan. Bazı kıyafetleri bir kere bile giydirmediğim oluyor, çünkü kıyafet çok. Oyuncak da kardeşim veriyor. Benim kız da alışmış anne bunu kim verdi diyor. Hoşuna gidiyor.Aynen bende giydiriyorum herkesin kimi giydirmek ama bu komşum çok temiz çocuklarıyla çok ilgili ve çok anlayışlı çocuk değil mi büyüyüp gidiyor yenide alıyorum yeri gelirse ben kendimde böyle büyüdüm oda büyür
Sizde inşallah bileziginiz alırsınız istikrarlı siniz bizdede 2500 birikmiş var bende diyorum eşime bilezik alalım biraz daha birimince diye bakalım ne yapicaz
Bende öyle çok almadım bebekken hediye çok geldi yaklaşık iki yaşına kadar giydirdim sonra da bu komşum getirdi çocuklarının kıyafetlerini aldım ama çok almadım yine de arada alıyorum eksiklerini çocuk dediğin hemen büyüyor hele bebeklikte hiç giydirmediklerim var duruyor kaldırdım çevremde verecek kişi olsa bende veririm yaniGüle güle giydin cici kıyafetlerini. Ben kıyafet çok birşey almadım. Hatta kızımın odasını hazırlarken kıyafetlerini bile yerleştirmiştim. Kardeşim ve arkadaşım vermişti. Hala da değişim yapıyoruz. 4 tane kışlık montu var şuan. Bazı kıyafetleri bir kere bile giydirmediğim oluyor, çünkü kıyafet çok. Oyuncak da kardeşim veriyor. Benim kız da alışmış anne bunu kim verdi diyor. Hoşuna gidiyor.
SAgolsun yapar ama pat kut yaptigi icin arada sorunlar cikiyorYıka desen yıkamaz
Saglık olsun kuzu ,alsın yenisini ceza ona:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?