Küçük Düşün Büyük Olsun!

Şoktan sipariş vermeye çalıştım sürekli sıkıntı oldu. Bugün dolu galiba hiç öyle olmazdı. Bir una bu kadar muhtaç kalacağımı düşünmemiştim. komşudan isteyemem kız uyuyordu. Yatayım uyuyayım dedim sağa dön sola dön uyuyamadım. Kafam sersem gibi. Kız uyandı. Neyse gider markete alırım. Böyle boş bir gün geçti

Selam canımlar
Islerimi ettim , kafam rahatladı
Nasıl olcak diye düşünüyordum hak kaybim olmasını istemiyordum sevindim çok
Akıllı (!) kocam da boşver gitme diyodu gitmeden hallet diyodu orda konusup görüştüm halloldu işte çok rahatladım
Annemlerdeyim, Dün gece 3 saat uyudum sadece çok uykum var
Yemek derdim de yok bugün

Hayırlısı olsun canım kaç ay alırsın bilmiyorum ama bende gebelikten önce 6 ay aldım valla maaş gibi oluyor inşallah halledilir

Ohh bereketli olsunnn.
Senin koca masallah ya,düzenli calısmadıgı halde eline geceni sana veriyor.
Cok güzel bu huyu.
Valla kaynanam bırakma onda para diyo cunki savuruyor çok harcıyor olunca hesap bilmiyor pek o yüzden bana veriyor eskiden yaptığı borçlar oldu hala benim üzerime var birini kapadık 1ay önce o yüzden sesi çıkmıyor eski yaptıklarından dolayi bide her aldığım işten vercem ddi sana misal isim vermiyim şimdi bir TV yapım şirketine küçük bir makine yapicak anlaştı çok kazanmiycak referans olur ddi bilinen bir yer bugün peşinat yatırmış lar 100 verdi gelince oglusuda 100 atmış hesabına şükür böyle birikiyor

Ay yazamadım yarın gelcek eltim kaynanam fln sabah kahvaltı sonrası halı örtüsü yikamisim serdim oğlumun nevresimleri serdim balkon camini sildim bir makine yıkadım astım çıktık oğlusun saçı kestirdim 20 verdim oraya Onur'a gittik yufka kısırlık bulgur kıvırcık lor peyniri az süt oglus küçük bir pasta meyve suyu 20 li yumurta patates mantar 81 oraya verdik halk ekmektn 2 ekmek aldım esim geldi aynı anda bizle oğlusu yıkadım hemen kahve içip yemek yaptım mantar sote salçalı çubuk makarna yaptım komposto var azda yeter birazda salata yaparım

cok sevindim canim hayirli olsun

İyiaksamlar bacımlar
Ay gelemedim bugun.
Eve geldim kızı yıkadım.
Pırasa pisirdim.
Kociye de kahvaltı cıkardık aksm
Ay yapamadım valla yemek,barbunya vardı az yemedi ,öglen kuru yemis
2 sene önce falan yazmıstım burda
Kocinin ark.hanımı doguma 1 hafta kala hamile oldugunu ögrenmisti sok olmıstuk.
O kız da kalp sorunu varmıs,anjiyo olmıs dün
Ark.kociyi aradı 2 cocuk evde ben burdayım napcz bilmem diyo
Allahım sifalar versin ins tez vakitte
Rabbim evlatlarına bagıslasın
Kücük olan Alyadan az büyük.
HAmileydim ben dogum yaptıgında.
Adamcagız yazık cocık iyi ,hanım iyi dimi diyomus kociye.
İyi olsunlar saglıktan gerisi yalan diyomus.
Benimkide üzüldü cok cuvalla paran olsa neye yarar simdi diyo
He sunu bileydin dedim

Çok geçmiş olsun
İnsan böyle anlarda bazı şeylerin değerini kıymetini biliyor ama zaman geçince yine hayat meşgalesi kapılıp gidiyor
Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın

İyi akşamlar kızlar,
Ben geç uyumayacağım demedimmi bugün. Dedim ama eşim geldi yürüyüşe Çıktım. 1 saat yürüdüm. Geldim duşa girerken kızı da soktum yıkadım çık giydir. Kitap istedi okudum. Sonra babamla yatacağım dedi tamam dedim. Sen de gel dedi illa. Yatak odasında yattık uyumuşuz yine saat kaçı bulacak uyku. Neyse biraz uykumu aldım. Böyle olunca tekrar uykum da geç geliyor

Allah şifa versin anne olmayınca evde çocuklarda ufak üzüldüm ya dua edelim inş iyilrşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…