- 27 Şubat 2013
- 14.862
- 42.467
- 798
Benim oğlan dada bu sıra çok tıkanıyor yaGünaydın,
Kız gece burnu tıkalıydı kaç defa uyandı. Burun spreyi sıktım. Uyudu sonra eşim gitti. Tam dalmışım. Yine uyandı burnum tıkalı diye diye. Sonra o daldı ben uyuyamadım. Başım ağrıyor.
Ufacık şeyler para demi sütçü geldiSlm bacımlar
A101 e ugradım 50 tl;yaglı kagıt,50li seffaf eldiven,domestos,lavas,pamuk,dondurulmus ıspanak,kefir 1lt.
Aksama kekikli tavuk yapcam.
Tavuk gelmis köyden koci getircek.
Makarna yapmam diyorm ama illa yap derse ona kadr yaparım.
Valla ortada bisey yok,kagıda posete 50 tl verdim geldim canım sıkıldı
Çok sevindim canım.. Hayırlı uğurlu olsun.. İyi günlerde kullanmak nasip olsun.. Benimde mart gibi niyetim var bir 10 gramlık bilezik alabilirsem inşSelam hanımlar, hepsini okudum, altın alacaklara, alanlara bereketli olsun. Kızlar çok şükür bu ay da kendime verdiğim sözü tuttum 5 gram bilezik aldım mutluyum. Para su gibi gidiyor her ay telaş oluyor içimde acaba alabilecekmiyim diyorum. Çok şükür bu ay da aldım darısı diğer ayların başına.
Selam kızçeler..
Günler hımhızlı geçiyordu bana..
İşler güçler çok yoğun.. İzin almak istiyorum ama iş çok izin vermiyorlar
Birde bazı ayrımcılıklar canımı sıkıyor..
Rabbim her daim iyilerle karşılaştırsın ne diyim.. Kul hakkından Rabbıme sığınırım.. Ama bazı insanlar gerçekten çok hakla giriyorlar.. Aldıkları maaşı asla haketmiyorlar..Kusura bakmayın dolmuşum iyice bu ara..
Rabbim insanlara vicdan versin.
Amiin..
Çok teşekkür ederim daha iyisi daha güzeli siz dostlarıma,arkadaşlarıma nasip olsun.Çok sevindim canım.. Hayırlı uğurlu olsun.. İyi günlerde kullanmak nasip olsun.. Benimde mart gibi niyetim var bir 10 gramlık bilezik alabilirsem inş
Merhaba , bende trendyolda gram altın gördüm cesaret edemedim gelince yazarmisiniz buraya sorun olmaz umarımMerhaba topik sakinleri.. Bugün trendyolda kendime saat bakarken çeyrek altına da bir bakayım dedim. Aklımababyloading87 in internetten gram aldığı geldi, tanesi 701 liradan iki tane çeyrek aldım. İlk kez internetten altın almış oldum umarım sıkıntı yaşamam. Dışarda kuyumcuya sordum 715 dedi çeyreğe. Beğendiğim saatler de 1500 civarıydı kısmet çeyreklere oldu umarım daha iyi yapmışımdır.
Bu arada migrosta tüm şampuan çeşitlerinde indirim var, ihtiyacınız varsa kaçırmayın.
Herkese bol birikimli, sağlıklı günler dilerim.
Teşekkür ederizAltınlarınız bereketli olsun.
_Sitare_ güle güle kullansın kuzumm
Ben de bugün arkadaş aradı hava güzel çocukları parka çıkartalım diye.çıktık. Tabi arkadaş benden önce gelmiş. Ben iki çocukla geldim dedi :))
Tabi benim kızla evden çıkmak aksiyon dolu. Eee bir de kuşu kafesine koymak olay bizdeoradayken kargo aradı. Kızı arkadaşın yanında bıraktım geldim. Bekledim.gelen yok. Gidip kızı alayım dedim. Üst komşum aşağıdaydı o dedi ben alırım kargoyu. Tam ben gittim kargo gelmiş. Geldim. Eve bıraktım çıktık tekrar. Biraz da aşağıda oynadı..eve geldik yemek yap ye topla. Uyku bastırdı.
Bereketli olsun aldıkların canımTeşekkür ederiz
Cooook yorgunum aşırı, Çay bardağında türk kahvesi yaptım kesmez diye
ayaklarım sızlıyor ya
Sağol canım,Bereketli olsun aldıkların canım
Yazarım tabi, kargoya verilmedi henüz sanırım indirim günleri diye yoğunluk olacak kargolarda, bu da beni tedirgin ediyor umarım korktuğum gibi olmaz.Merhaba , bende trendyolda gram altın gördüm cesaret edemedim gelince yazarmisiniz buraya sorun olmaz umarım
Baktım şimdi bnm aldığım fiyattan altın var ama kargo olayı düşündürdü beniYazarım tabi, kargoya verilmedi henüz sanırım indirim günleri diye yoğunluk olacak kargolarda, bu da beni tedirgin ediyor umarım korktuğum gibi olmaz.
Minnosun doğum günün kutlu olsun ❤Yazamadim kızlar bugün iyi geceler oğlusun doğum gününü kutladık iki eltim kayinvalidemler geldi kuzeni 3 tane birde eltimin yeğeni iyi anlasiyilar çok sevindi kuzum pasta almışlar lcw 4 parca kıyafet gelemeyen eltim 100 TL yollanis saolsun kısır iki çeşit börek poğaça elmalı turta çay yaptım bide iyi oldu çok dağıldı etraf topla iki kere bulaşık makinesi açıldı 2 ciyi akşam açtım mutfağı toplayıp esim yenek çay içince sabah toplarım artık 3 kıyafet bu sene giyilcek gibi kışlık degiscem bı büyük alacağım seneye giysin yarın çıkar hallederim aslında gecelik lazım pijama takımı belki bı ürünün yerine alırım parayı da hesabına yatiririm oğlusun kız kardeşim ugrarim ddi yarına kahvaltıya gelcek arabasını sattı dedimmi size evi aldı geçen hafta perşembe kiracı bulacak icine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?