Küçük Düşün Büyük Olsun!

Geçmiş olsun canım inşallah iyi sonuçlar alırsın senin ikiz bebeklerin normal bez mama pahalı tutuyordur

Sokağa cıkma yasagı evde oturana var
Bütün ig alemi haftasonu biyerlere kactı.
Oteller dolu.
Garibana var yasak,parası olan virüs flan dinlemiyoır valla.

Günaydınlarr
İyi haftalar canımslar
7.30da kalktık
Kızın kahvaltısı
Bez değisim
Giyinme
8.30 da evden cıkıs.
Ofiste kahvaltı ettim.
Bugun kargolar var bekliyorm.
Cisli bebeğmiz gelecek
Sevgililer günü planlarınız nedir gızlaar
Bime kalpli feast pasta gelecek yarın
Ben onlardan alayım bari dedim

Geçmiş olsun canım inşallah iyi sonuçlar alırsın senin ikiz bebeklerin normal bez mama pahalı tutuyordur
aynen canim ya inan su kartta 40 liraya kendime ufacik bir sey almistim o var .baska kendime hic bir sey yok geri kalan da mutfak masrafi.
Saglik olsun da oderiz insallah.Allah olmayana yardim etsin

Bizim de yarın asılar var bakalım 600 gideer herhalde asılara.
Hayırlı haberlerle gel ins canım

bir saat daha fazla uyumak gibi bir planim var hadi bakalim

Hayırlısı olsun inşallah

Cıktı cıktı.
Aynen ya görütülü arayan kapamıyor
Bizimde babam ve kayınvalidem arar görüntülü çocuk konuşmak istemiyor söylüyorum anlamiyorlar sinir oluyorum ya musaitmisin degilmisin diyen yok
Birde kayinbabam aradigi zaman acmazsam direk eşimi arayıp söylüyor yahu belki dustayim,belki lavobadayim,belki uyuyorum ne anlayışsız insanlar var

Kpderde aramasın bi zahmet ya
Belki müsait değilim üst mü değistircem bide kalkıp.
Ben de sinir oluyorm ev almıs basını gidiyor,görüntülü arıolar:S

Tekrar merhaba herkese..İşleri biraz hafiflettim size bakayım dedim..
Yine bir haftaya başladık bakalım..
Havalar ne kadan güzel gidiyor bu ara..
Cuma günü soğuyormuş ve kar bekleniyormuş..
Rabbim hayırlısını versiden her mevsim mevsimliğini yapsa daha iyi olur ..
zaten kuraklıkda ayrı bir dertİnşallah söyle güzel bir kar yağarda biraz kara doyarız..
Görüntülü konuşmayı bende sevmiyorum ya..
dediğiniz gibi insan müsait olur olmaz..
bazen teknolojinin ileri seviyesi kötü oldu diye düşünmyor değilim bende..

Mallaesef canım.. Süte zam gelmiş baya..Temel gıda maddesi bunlar
Ona gelince süt ürünleride almış başını gitmiş..
Bizde geçen kahvaltılık alışverişi yaptık..
Bizde peynir çeşitleri çok tüketilir..
Kaşar peyniri olsun beyaz peynir ve tulum peyniri acayip zamlanmış.(
Sütaş kaşar peyniri en çok aldığımız..500 gr blok alıyorduk 21 civarıydı fiyatı..
şimdi 35 olmuş mesela..Rabbim yardım etsin valla halimiz zor..

Benim de arar kayınvalidem hergün ne var sa hergün arayacak diyorum sıkıntıdan arıyor sırf
Benim oğlan da görüntülü arayan olunca telefonu atıyor hiç bakmıyor

Amin inşallah gerçekten zamlara yetişemez olduk zaten ben sağlam bir kahvaltılık alışverişi yapsam 300 den aşağı olmaz yani öyle böyle idare ediyoruz bu sütu benim köyüm de 2 liradan topluyorlar burda litresi 6 lira olmuş

Benim de arar kayınvalidem hergün ne var sa hergün arayacak diyorum sıkıntıdan arıyor sırf
Benim oğlan da görüntülü arayan olunca telefonu atıyor hiç bakmıyor
Aynen benimkide istemiyor vallahi hiç sevmiyorum aradılar mi kendimi göstermem direk oğlana tutatarim

Selam kızlar kahvalti tost istedi kuzu yedik beraber sonrası bir makine renkli ve nevresim attım astim bulaşık topla Süpürge tuttum 2 güne batiyo valla kuş yemi fln banyoyu temizleyip namaz kılıp çıktık oğlusu parka çıkardım iyi geldi merkeze çıktık banada yuruyus oldu iyi geldi dönüşte Onur'a uğradım bir litre süt şeker oglusa ve mantı aldık 29 oraya verdim oglus mantı istedi bu sefer hazır yapacağım kahve içip dinleniyorum az esim çıktı gelir namaz kilacagim altın artmış yine kuyumcuya uğradım bı sorup çıktım esim iş almıştı geçen hafta avans yatmış oglusla bize haslik verdi bu ara iyi aldım araba bakiyo birazda ondan veriyor olursa koltuk çıkarım ddim birde bozukluk sisemi açtık beraber 210 TL çıktı yenisine başlarım çarşamba TL 2000 kadar oldu ama altın alamiycam araba olursa bozdurup zarar etmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…