Geçmiş olsun canım inşallah iyi sonuçlar alırsın senin ikiz bebeklerin normal bez mama pahalı tutuyordurgunaydin kizlar .uykusuz her gece modundayiz yine sukuryarin buyuk siparis vericem kart gunu kesildi bakalim
7 bin civari geldi kart .
500 telefon taksidi
800 lcv
700 kyk borcu
1000 esimin yol parasi
400 bizi almaya gelmisti onun benzin parasi
1000 kusur mama
300 dogum gunu alisverisi derken kart uctu
insallah gelecek ay daha rahat olur bakalim
Kizin otizm icin doktor kontrolu var bakalim
Sokağa cıkma yasagı evde oturana varİyi geceler kızlar,
Yazamadım. Bıgün eşim çiğ köfte yapacak oldu ben de yürüyüşe çıkacaktım. O arada markete uğradım. Çiğ köfte malzemesi aldım. Yürüyüşümü yaptım. 2 saate yakın dışarıdaydım. Sonra İki arkadaşa çiğ köfte götürdüm. Eşim dayısına dedi gel çiğ köfte yaptım. O da dün gitmişti bugün geldi. Valla sokağa çıkma yasağımı vardıkim demiş onu. Neyse gelirken lahmacun almış.
yemek çay faslı sonra da teyze bir muhabbete tuttu. Ancak bitti :)))
Bugün eşim 200 tl verdi. Cüzdanımda kalan parayı zuloya atmayı düşünüyorum. Dayıda kıza 100 tl bıraktı. Onu kızın kumbaraya.
aynen canim ya inan su kartta 40 liraya kendime ufacik bir sey almistim o var .baska kendime hic bir sey yok geri kalan da mutfak masrafi.Geçmiş olsun canım inşallah iyi sonuçlar alırsın senin ikiz bebeklerin normal bez mama pahalı tutuyordur
Bizim de yarın asılar var bakalım 600 gideer herhalde asılara.gunaydin kizlar .uykusuz her gece modundayiz yine sukuryarin buyuk siparis vericem kart gunu kesildi bakalim
500 telefon taksidi
800 lcv
700 kyk borcu
1000 esimin yol parasi
1000 kusur mama
bir saat daha fazla uyumak gibi bir planim var hadi bakalimGünaydınlarr
İyi haftalar canımslar
7.30da kalktık
Kızın kahvaltısı
Bez değisim
Giyinme
8.30 da evden cıkıs.
Ofiste kahvaltı ettim.
Bugun kargolar var bekliyorm.
Cisli bebeğmiz gelecek
Sevgililer günü planlarınız nedir gızlaar
Bime kalpli feast pasta gelecek yarın
Ben onlardan alayım bari dedim
hadi insss:)bir saat daha fazla uyumak gibi bir planim var hadi bakalim
Hayırlısı olsun inşallahgunaydin kizlar .uykusuz her gece modundayiz yine sukuryarin buyuk siparis vericem kart gunu kesildi bakalim
500 telefon taksidi
800 lcv
700 kyk borcu
1000 esimin yol parasi
1000 kusur mama
Bizimde babam ve kayınvalidem arar görüntülü çocuk konuşmak istemiyor söylüyorum anlamiyorlar sinir oluyorum ya musaitmisin degilmisin diyen yokCıktı cıktı.
Aynen ya görütülü arayan kapamıyor
Kpderde aramasın bi zahmet yaBizimde babam ve kayınvalidem arar görüntülü çocuk konuşmak istemiyor söylüyorum anlamiyorlar sinir oluyorum ya musaitmisin degilmisin diyen yok
Birde kayinbabam aradigi zaman acmazsam direk eşimi arayıp söylüyor yahu belki dustayim,belki lavobadayim,belki uyuyorum ne anlayışsız insanlar var
Aman işte insanlar anlamıyor malesefKpderde aramasın bi zahmet ya
Belki müsait değilim üst mü değistircem bide kalkıp.
Ben de sinir oluyorm ev almıs basını gidiyor,görüntülü arıolar:S
Mallaesef canım.. Süte zam gelmiş baya..Temel gıda maddesi bunlarAy dün kaşar alayım dedim 500 Gr 18 liraya alıyorduk 22 lira olmuş vallahi bu zamlar kafa bozduracak insanlara kaşarı oğlum seviyor mecbur alıyoruz ekmek 2 lira olmuş kalabalık olan aileler 5 tane alsa 10 lira elimden geldiğince ziyan etmemeye çalışıyorum her şeyi değerlendiriyorum
Benim de arar kayınvalidem hergün ne var sa hergün arayacak diyorum sıkıntıdan arıyor sırfBizimde babam ve kayınvalidem arar görüntülü çocuk konuşmak istemiyor söylüyorum anlamiyorlar sinir oluyorum ya musaitmisin degilmisin diyen yok
Birde kayinbabam aradigi zaman acmazsam direk eşimi arayıp söylüyor yahu belki dustayim,belki lavobadayim,belki uyuyorum ne anlayışsız insanlar var
Amin inşallah gerçekten zamlara yetişemez olduk zaten ben sağlam bir kahvaltılık alışverişi yapsam 300 den aşağı olmaz yani öyle böyle idare ediyoruz bu sütu benim köyüm de 2 liradan topluyorlar burda litresi 6 lira olmuşMallaesef canım.. Süte zam gelmiş baya..Temel gıda maddesi bunlar
Ona gelince süt ürünleride almış başını gitmiş..
Bizde geçen kahvaltılık alışverişi yaptık..
Bizde peynir çeşitleri çok tüketilir..
Kaşar peyniri olsun beyaz peynir ve tulum peyniri acayip zamlanmış.(
Sütaş kaşar peyniri en çok aldığımız..500 gr blok alıyorduk 21 civarıydı fiyatı..
şimdi 35 olmuş mesela..Rabbim yardım etsin valla halimiz zor..
Aynen benimkide istemiyor vallahi hiç sevmiyorum aradılar mi kendimi göstermem direk oğlana tutatarimBenim de arar kayınvalidem hergün ne var sa hergün arayacak diyorum sıkıntıdan arıyor sırf
Benim oğlan da görüntülü arayan olunca telefonu atıyor hiç bakmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?