Küçük Düşün Büyük Olsun!

Tava böregi candır eline saglıkk

İiyi aksamlar bacımlar
Sadece ızgara yapacaktık dimiii hıhı
Aksm saati corba yapsan mı dedi koci kalktım mercimek corbası yaptım.
Kıza da öglen tarhana yapmıstım
Ay bide pilav olsa dedi hadeee pilavda yaptm
Köfteleri pisirdim
Yogurtlu köz patlıcan yaptm
4 tam dörtt kere calıstı bugun bulasık mak
Aksm yemegiyle 1 mak.doldu calıstırmadm valla
Kız yarım saat uyudu öglen
Erken bayıldı bakalım ins gece dikilmez
Attım kendimi koltuga kahveler senden dedim.
Son bölüm masumlar izledim ,o da buzdolabının icini silerken actım mutfakta

Bacim bosaltirken usenmiyormusun o mak. En usendigim

Ise gidecekler cunkusu oyyy biz her sabah 7.30 ayaktayiz
Baba ugurlama merasimi yapiyoruz.

İyi geceler kızlar,
Yazamadım. Bıgün eşim çiğ köfte yapacak oldu ben de yürüyüşe çıkacaktım. O arada markete uğradım. Çiğ köfte malzemesi aldım. Yürüyüşümü yaptım. 2 saate yakın dışarıdaydım. Sonra İki arkadaşa çiğ köfte götürdüm. Eşim dayısına dedi gel çiğ köfte yaptım. O da dün gitmişti bugün geldi. Valla sokağa çıkma yasağımı vardı kim demiş onu. Neyse gelirken lahmacun almış.
yemek çay faslı sonra da teyze bir muhabbete tuttu. Ancak bitti :)))
Bugün eşim 200 tl verdi. Cüzdanımda kalan parayı zuloya atmayı düşünüyorum. Dayıda kıza 100 tl bıraktı. Onu kızın kumbaraya.

Ağzın bal yesin keşke bedenimi hiç soylemiyim valla 40 olayım suan iyi 10 kilo vermem lazim
Ben toplam 10 kilo verdim. Ama bayağı bir yürüyüşle bir kısmını geçen yılki pandemide bir kısmını da şimdi pandemide verdim. Bir 5 kilo daha versem ohh.

Offf ne uğraştırmıştır Geçmiş olsun çıktımı lekeler
Ahh o görüntülü konuşma aynı şeyi o dönemlerde bizim teyze de yapardı hala da oluyor. Peşinden telefon koşturuyordum. Şimdi de yapıyor da tabi bakıyorum odayı dağıtmaya başlıyor teyzede uzun süre kapatmıyor veriyorum telefonu kıza çıkıyorum aradan kısa olsa zaten o kadar sıkıntı olmayacak.

gunaydin kizlar .uykusuz her gece modundayiz yine sukur yarin buyuk siparis vericem kart gunu kesildi bakalim
7 bin civari geldi kart .
500 telefon taksidi
800 lcv
700 kyk borcu
1000 esimin yol parasi
400 bizi almaya gelmisti onun benzin parasi
1000 kusur mama
300 dogum gunu alisverisi derken kart uctu
insallah gelecek ay daha rahat olur bakalim
Kizin otizm icin doktor kontrolu var bakalim

Ben toplam 10 kilo verdim. Ama bayağı bir yürüyüşle bir kısmını geçen yılki pandemide bir kısmını da şimdi pandemide verdim. Bir 5 kilo daha versem ohh.
Ay inşallah darısı başıma canım suanki halinde iyi maşallah baya incesin sen

Cıktı cıktı.
Aynen ya görütülü arayan kapamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…