Tava böregi candır eline saglıkkgunaydin kizlar dun yazamadim.evin derdi bitmedi.cocuklari uyutup es kisisiyle temizlik yaptik.dun ilk kez tava boregi yaptumbabyloading87 kulagini cinlattim
bugun yemek yapicam sadece.ispanak kori soslu tavuk diye dusunuyorum bakalim.bu cocuklar pazar sabahi niye sabahin korunde uyanir ki
Tabi canim soyle fit fit olalim ne ciciler aliriz 36bedenSaol kuzu alında kendimde biseler alcaktim kilo vereyim öyle ödül olur diyorum kendime esimede sevgililer günü hediyesi olur
Bacim bosaltirken usenmiyormusun o mak.İiyi aksamlar bacımlar
Sadece ızgara yapacaktık dimiii hıhı
Aksm saati corba yapsan mı dedi koci kalktım mercimek corbası yaptım.
Kıza da öglen tarhana yapmıstım
Ay bide pilav olsa dedi hadeee pilavda yaptm
Köfteleri pisirdim
Yogurtlu köz patlıcan yaptm
4 tam dörtt kere calıstı bugun bulasık mak
Aksm yemegiyle 1 mak.doldu calıstırmadm valla
Kız yarım saat uyudu öglen
Erken bayıldı bakalım ins gece dikilmez
Attım kendimi koltuga kahveler senden dedim.
Son bölüm masumlar izledim ,o da buzdolabının icini silerken actım mutfakta
Ise gidecekler cunkusu oyyy biz her sabah 7.30 ayaktayizgunaydin kizlar dun yazamadim.evin derdi bitmedi.cocuklari uyutup es kisisiyle temizlik yaptik.dun ilk kez tava boregi yaptumbabyloading87 kulagini cinlattim
bugun yemek yapicam sadece.ispanak kori soslu tavuk diye dusunuyorum bakalim.bu cocuklar pazar sabahi niye sabahin korunde uyanir ki
Ağzın bal yesin keşke bedenimi hiç soylemiyim valla 40 olayım suan iyi 10 kilo vermem lazimTabi canim soyle fit fit olalim ne ciciler aliriz 36beden
Ben toplam 10 kilo verdim. Ama bayağı bir yürüyüşle bir kısmını geçen yılki pandemide bir kısmını da şimdi pandemide verdim. Bir 5 kilo daha versem ohh.Ağzın bal yesin keşke bedenimi hiç soylemiyim valla 40 olayım suan iyi 10 kilo vermem lazim
Offf ne uğraştırmıştırTünaydınlar
Su saat oldu yeni oturdum o da kızı uyutmaya
8 de kalktık Alya gece milyon kere uyandı
Kahvaltıya sadece sahanda yumurta ve peynir tabagı hazırlayabildim cünkü resmn sakarlık üzerine sakarlık yaptım
En son koci lütnetsa istedi,kapagını acarken elimden düs
Yerler duvarlar,yolluk heryer battı.
Silip attım yollugu makinaaya
Yer sil duvar sil 11 de oturabildik kahvaltıya.
Kıza omlet yaptım peynirli yedirdim .
Görümcem görüntülü aradı bi tur onla konustuk
Ay nefret geldi bana bu görüntülü konusmalardan.
Pazar pazar arama yani
Ev dandini,kız bakmıyor bile ekrana anlamıyorki cocuk.
Onlar kapadı,kızı yıkadım
2 mak.camasır astım.
Simdi uyuursa ins dinlencm az.
Aksama ızgara yaparız dedik tost mak.da yemek derdim yok.
Geçmiş olsun canım. Diş ağrısı zor.Bende oğlanı uyuttum şimdi dişim kötü yine ağrı kesici içmedim bugün ama iccem galiba karanfil suyuyla tuttum ama uyunmaz bu ağrıylaantibiyotikte içerim az kitap okurum belki
Ay inşallah darısı başıma canım suanki halinde iyi maşallah baya incesin senBen toplam 10 kilo verdim. Ama bayağı bir yürüyüşle bir kısmını geçen yılki pandemide bir kısmını da şimdi pandemide verdim. Bir 5 kilo daha versem ohh.
Cıktı cıktı.Offf ne uğraştırmıştırGeçmiş olsun çıktımı lekeler
Ahh o görüntülü konuşma aynı şeyi o dönemlerde bizim teyze de yapardı hala da oluyor. Peşinden telefon koşturuyordum. Şimdi de yapıyor da tabi bakıyorum odayı dağıtmaya başlıyor teyzede uzun süre kapatmıyor veriyorum telefonu kıza çıkıyorum aradankısa olsa zaten o kadar sıkıntı olmayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?