- 21 Ağustos 2015
- 32.170
- 97.664
- 798
- 38
En sevdiğim hazir yemekGünaydın kızlar
Eşim işten geldi sabah şimdi mutfaktan tıkırtılar geliyor sanırım kahvaltılar müesseseden bu sabah yuppi
Kız 30 gün oldu mu masallah sana kilo verdi mi peki hiç ben sebzeyi unuttum bu ara ispanagi pırasayı özledimİyigeceler bacımlar
Ay uyumus kalmısım kızla gelemedim.
Aksam yemegini 18.00 gibi yedik mayıstık
Nohut yapmıstım etli koci de cig köfte almıs
Sekersiz günde 30 günü düse kalka tamamladım
Yarın kahvaltıda simit yicem valla
Öglende blush partisi de yapabilirim
Gerci bugunde cig köfte yedim dısardakilerde sos var ama olan oldu
Bide tatlı patlatırım hafta ici sonra devam
Hafta ici rahatım koci gececi yemek vurucam sebzeyi vurucam sebzeyi
Ben hic tartılmadım kuzu zaten sadece sekeri bırakmak icin yapıyorm.Yoksa bulgurmus,tam bugdaylı kasık dökmelermis devamKız 30 gün oldu mu masallah sana kilo verdi mi peki hiç ben sebzeyi unuttum bu ara ispanagi pırasayı özledim
Gule gule kullanin canimTrendyol dan sepet yapmıştım kotonda indirim vardı oglusa 2 kısa kollu bir uzun kollu t-shirt aldım 2 şort eşime 2 basic bir tane polo yaka aldım 200 yakın tuttu ama baya bişiler aldım kocam beyin hoşuna gitti
Gecmis olsun en bet agriSelam kızlar kahvalti ettik ortalık topladım nevresim değişip bulasik çalıştırdım bir makine actim ilacımı içtim dişim agriyo yemek yersem agriyor valla çarşamba olsada cektircem
Kiz nerene tartilcan tartilma sen devamkeBen hic tartılmadım kuzu zaten sadece sekeri bırakmak icin yapıyorm.Yoksa bulgurmus,tam bugdaylı kasık dökmelermis devam
Baby irade bizde olsa valla vermistikKız 30 gün oldu mu masallah sana kilo verdi mi peki hiç ben sebzeyi unuttum bu ara ispanagi pırasayı özledim
Saol kuzu alında kendimde biseler alcaktim kilo vereyim öyle ödül olur diyorum kendime esimede sevgililer günü hediyesi olurGule gule kullanin canim
Sorma valla az hava alsa basliyo gözüme vurdu ağrısı akşam artık bastım disinolu uyudumGecmis olsun en bet agri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?