Küçük Düşün Büyük Olsun!

Yaein hava 10 dereceden fazla dusecekmis.
Yani zaten normali o Olmali ayinda mevsiminde havaya bak
Diyorum kizla ciksam anneme yazdım bakim o kizi oyalardi ben marketlere bakicam sampuan, peynir cesitleri falan alicam.
Gelirse cikarim kizi sokmak istemiyorum market market.
Gelmezse h.Sonu cikarim artik yapcak bisi yok.
Hava bugun guzelken kizda bi hava alirdi.
Isimde yokken
Ev temiz olunca mutlu oluyorum ya.
Ama boyle supurulmus silinmis tozu alinmis falan.
Camlar bi gozume batmaya basladi ama cok yoruyor beni ertesi gun pert oluyorum gozum kesmiyo dursun bakalim bu ay da ciksin silcem bir ara.

Izne ne zaman çıkacaksın kaç hafta kaldı?
Ayy günleri sayardım ben
Hafta ici de iş bitsin eve gdeyim uzanayım diye gözüm hep saatteydi
Nisan a kadar çalışasım var herşey yolunda giderse ama günler geçmiyor gerçekten iyice zor gelmeye başladı işe gitmesi hele sabah kalkması eziyet

AA gecmis olsun.
Yanık icin macır kremi acısını alıyor.
Bide annem kantaron yagı yapar hersene ondan var bizde.
Cok etkili yanıklara.

AA gecmis olsun.
Yanık icin macır kremi acısını alıyor.
Bide annem kantaron yagı yapar hersene ondan var bizde.
Cok etkili yanıklara.
Hyperimax sürdüm sezeryandan sonra vermişlerdi
Üzerinde yara yanık çatlak yazıyodı ıyı geldi
Kızı gezdırırken annen bugün çok yoruldu ayağını yaktı sana baban baksın dedım adam ayağını mı yaktın gel bi bakayım demedi iğrenç herif

Allahım ya hic merhamette kalmamıs
Sen sakin ol cnm.
Zorlanınca bırak kucagına yapacak bisy yok.

Yazık günah ya ne diyim

Gunaydinlar. Canım rezidans türü yerlerde binanın içi yanıyor ya ondan çok sıcak oluyor . Benim eski evim de öyleydi

gunaydin kizlar.ikizler ikiser dis cikariyor ortam gergin.koca yarin 6 da gelcek eve nobetci.ayvayi yedim artik sabahtan beri aglama modu
_Sitare_ yanik cok zor cidden
gecmis olsun cok
Dis jeli vs kullanıyor musun cnm?
Ben calpol verdim valla ilk dislerde yoksa cocuk maf oluyordu.
Yasından sonra cıkanlar okadr zorlamıyor artık sükür.
Gecmis olsun

Günaydın kızlar,
Giremiyorsam bilin alışveriş yapıyorumdur
Nasılsınız. Kız oturmuşken bakayım dedim. Dün gece madam coco dan bardak tabak vs aldım. Sonra da kıza diş macunu ve diş fırçası aldım amazonda uygundu fiyatı.
bugün de market alışverişine yükleniyorum bakalım. Dışarı çıkıp yönetime sitenin ödemelerini yapacağım.
yemek dünden Patatesli sulu köfte Var kız iki tabak yedi çok seviyor. Akşam mantı yaptım. Yedim de biraz. Bu akşam da bilmiyorum bakalım ne yapsam bilemedim. Dün eşim akşam yemeği yedi. Yemekler bitti az yerim dedi ama gömdü yemekleri

Evet o yüzden sıkıyorum zaten dişimi patron şimdiden ne zaman döncen sen diye sormaya başladı daha izne çıkmadan
Canını sıkma her işyerinde aynı şey oluyor
Bnada çocuk yapmıycaktın hani demişti sözleşmemi yaptık dedım oyle bıse dememiştım cunku

Allahım ya hic merhamette kalmamıs
Sen sakin ol cnm.
Zorlanınca bırak kucagına yapacak bisy yok.

gunaydin kizlar.ikizler ikiser dis cikariyor ortam gergin.koca yarin 6 da gelcek eve nobetci.ayvayi yedim artik sabahtan beri aglama modu
_Sitare_ yanik cok zor cidden
gecmis olsun cok

_Sitare_ geçmiş olsun eşinize de merhamet versin vicdan versin sizi yıldırma çabaları bence onun ki
Sağolun kızlar
Maç olunca dünyayla alakası kalmıyor
Gece 2 ye kadr dayandım kız durmadı hiç ağladı durmadan
kalktı aldı sonunda bende uyudum hemen onunda çocuğu baksın napim benımkide can

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…