Amin ekurimmm gunaydinHerkese günaydın..
Hayırlı müjdeli haberler alacağıomız birgün olur inşallah..
Nisan a kadar çalışasım var herşey yolunda giderse ama günler geçmiyor gerçekten iyice zor gelmeye başladı işe gitmesi hele sabah kalkması eziyetIzne ne zaman çıkacaksın kaç hafta kaldı?
Ayy günleri sayardım ben
Hafta ici de iş bitsin eve gdeyim uzanayım diye gözüm hep saatteydi
AA gecmis olsun.Benim yiğido ağıt yakıyo içerde babasına bırakıp kaçtım
Bize gecen ay 590 tl geldi
Çok soğuk günlerde klimada açtık ısınmadı ev ama bu havalarda sıcak oluyo tişörtle geziyorum bende
AAyağımı yaktim ya çok acıyo, doğumdan sonra dr bi krem vermişti yara yanık çatlak yazıyor üstünde sürdüm iyi geldi ama sizliyo
Doğumdan sonra devam edecek misinNisan a kadar çalışasım var herşey yolunda giderse ama günler geçmiyor gerçekten iyice zor gelmeye başladı işe gitmesi hele sabah kalkması eziyet
Hyperimax sürdüm sezeryandan sonra vermişlerdiAA gecmis olsun.
Yanık icin macır kremi acısını alıyor.
Bide annem kantaron yagı yapar hersene ondan var bizde.
Cok etkili yanıklara.
Allahım ya hic merhamette kalmamısHyperimax sürdüm sezeryandan sonra vermişlerdi
Üzerinde yara yanık çatlak yazıyodı ıyı geldi
Kızı gezdırırken annen bugün çok yoruldu ayağını yaktı sana baban baksın dedım adam ayağını mı yaktın gel bi bakayım demediiğrenç herif
Evet o yüzden sıkıyorum zaten dişimi patron şimdiden ne zaman döncen sen diye sormaya başladı daha izne çıkmadanDoğumdan sonra devam edecek misin
Eğer edeceksen dayan derim bebeğin sana ihtiyacı olacak
Yazık günah ya ne diyimHyperimax sürdüm sezeryandan sonra vermişlerdi
Üzerinde yara yanık çatlak yazıyodı ıyı geldi
Kızı gezdırırken annen bugün çok yoruldu ayağını yaktı sana baban baksın dedım adam ayağını mı yaktın gel bi bakayım demediiğrenç herif
Gunaydinlar. Canım rezidans türü yerlerde binanın içi yanıyor ya ondan çok sıcak oluyor . Benim eski evim de öyleydiBize bu sene 350den fazla gelmedi.
Ama burasi merkezi yaksanda yakmasanda bi defa 127tl geliyor her turlu
Bunuda hesaba katinca iyi gelmis diyorum onu cikinca icinden.
Ben hep kisa kol
Oglan odasının petegini actirmiyo zaten.
Bu ev konum olarak kuzey dogu en ust kat etraf acik sadece sabah gunesi aliyor o da 11 e kadar nasil boyle sicak oluyor Çözemedim
Dis jeli vs kullanıyor musun cnm?gunaydin kizlar.ikizler ikiser dis cikariyor ortam gergin.koca yarin 6 da gelcek eve nobetci.ayvayi yedim artik sabahtan beri aglama modu
_Sitare_ yanik cok zor cidden
gecmis olsun cok
Canını sıkma her işyerinde aynı şey oluyorEvet o yüzden sıkıyorum zaten dişimi patron şimdiden ne zaman döncen sen diye sormaya başladı daha izne çıkmadan
Allahım ya hic merhamette kalmamıs
Sen sakin ol cnm.
Zorlanınca bırak kucagına yapacak bisy yok.
gunaydin kizlar.ikizler ikiser dis cikariyor ortam gergin.koca yarin 6 da gelcek eve nobetci.ayvayi yedim artik sabahtan beri aglama modu
_Sitare_ yanik cok zor cidden
gecmis olsun cok
Sağolun kızlar_Sitare_ geçmiş olsun eşinize de merhamet versin vicdan versin sizi yıldırma çabaları bence onun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?