Gördüm kız birde aşkı kocası onu çimlere oturmaya götürmüş çekiyor habire Dyson reklamı araya birine robot süpürge almayın bu çok iyi demisKücük evli abla stroylerinde önemli islerimiz var demis,önemli isi arabayı bakıma götürmek
Ay bu kadın beni cok güldürüyor.
Her seferinde sanki dünyayı kurtarıyormus havasına giriyor
Bakıma sen niye gittin bikere acaba
Kendileri bir hasta olsa valla vasiyet diziyorHyperimax sürdüm sezeryandan sonra vermişlerdi
Üzerinde yara yanık çatlak yazıyodı ıyı geldi
Kızı gezdırırken annen bugün çok yoruldu ayağını yaktı sana baban baksın dedım adam ayağını mı yaktın gel bi bakayım demediiğrenç herif
Belkide rezidans degil ama yeni bir site.Gunaydinlar. Canım rezidans türü yerlerde binanın içi yanıyor ya ondan çok sıcak oluyor . Benim eski evim de öyleydi
Dis jeli kullandim cnm benim rahat etmistikgunaydin kizlar.ikizler ikiser dis cikariyor ortam gergin.koca yarin 6 da gelcek eve nobetci.ayvayi yedim artik sabahtan beri aglama modu
_Sitare_ yanik cok zor cidden
gecmis olsun cok
aslinda ilk dis de degil niye boyle oldu anlamadim.daha vermemistim ama vereyim bariDis jeli vs kullanıyor musun cnm?
Ben calpol verdim valla ilk dislerde yoksa cocuk maf oluyordu.
Yasından sonra cıkanlar okadr zorlamıyor artık sükür.
Gecmis olsun
alsin tabi .gece biz esimle donusumlu bakiyoruz hatta bu gece kalkamadim ben .hep o baktiSağolun kızlar
Maç olunca dünyayla alakası kalmıyor
Gece 2 ye kadr dayandım kız durmadı hiç ağladı durmadan
kalktı aldı sonunda bende uyudum hemen onunda çocuğu baksın napim benımkide can
san sebastian hakkindaki goruslerimi biliyorsunuzKizlar sok a san sebastian gelecekmiş fikri olan var mi?
a) Evet yenilebilir mi?
b) sakin alma mi?
Bir de top havuzu kaydirak gelecekmis 179tl sizce fiyati nasil?
Kiza istiyorum elti kizinda vardi hosuna gitti baya oturdu icinde.
Yazık günah ya ne diyim
hayir ben anlamiyorum karin evde mutsuzken adam da mutlu olamaz ki .amacin ne yani .Allah sabir versin_Sitare_
Kendileri bir hasta olsa valla vasiyet diziyor
Ot gelmiş ot gidecek
O işe gidiyor diye kalkmazsa kaldırmıyorum cok zorda kalmazsamalsin tabi .gece biz esimle donusumlu bakiyoruz hatta bu gece kalkamadim ben .hep o bakti
Ooo lelli sıhhatler olsun bayadır boyucam fırsat yok diyordun yanlış hatırlamadıysamBugun yemeksepetinden siparis verdim
Oglan istemiyor anne bali ama seviyor pide falan..
Masrafsiz kuzum benim almasam al demez.
Dedim hadi disaridan yiyelim fiyatlara bakiyorum doner porsiyon 40tl falan civarda dedim yuhh diyoki anne kumbaramdan verelim diyo istersen yaakiyamam dusunceli merhametli oglum benim.
Icine kapaniktir biraz sessiz sakindir az konusur ama cok merhametlidir.
Kiyamaz kimseye.
Oyle sefkatle bakiyor ki kardesinede onu oyalim diye ben az soluk alim diye kucaginda gezdirip duruyor.
Neyse ya aglamicam
En buyuk duam hep Allah korkusu olan, merhametli, durust ahlakli cocuk yetistirebilmekti gayem.
Umarim hep de boyle evlat olurlar
Pide soyledik yaninda baya da ikramliklar gelmis yorumu hak ettiler simcik
Bana bunlarla gelin dicem.
Nekadar ikramlik okadar siparis
Aiy su ig belesci kadina baglicam simdi korkayrum.
Yemekde var aksama kafam raat.
Bugun kizla oynadim onunla ilgilendim hep hic bisi yapmadim.
Nasil mutlu agzini burnunu yedigim.
Ahh hep ilgi bekliyolar valla.
Sacimi boyadim bugun
Manikur yaptim kendime.
Bakim gunu ilan ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?