Küçük Düşün Büyük Olsun!

Gördüm kız birde aşkı kocası onu çimlere oturmaya götürmüş çekiyor habire Dyson reklamı araya birine robot süpürge almayın bu çok iyi demis

Kendileri bir hasta olsa valla vasiyet diziyor

Selam kızlar kahvalti ediyorduk 11 gibi kayınpeder geldi esim çıktı peşine ona çay fln vedim bişey yemedi etrafı toplamistim geceden yatağı flnda ellektrik tuttum elle mutfak koridor balkonu sildim klozet lavabo ovdum eti hasladim şimdi kuru fasulyeyi koydum pişsin ocağa abdest alıp namaz kilicagim az uyudu kayinpederim erken uyanmış malum onların çıkma saatleri var erken çıkmış yola oglus az tablet bakıyor yemek pişsin az parka çıkaracağım hava alsın güneşli hava

Bir pilav kalır onuda ıslatıp çıkarım dışarı gelince pisiririm yoğurt turşu var yeter damagim ağrıyor hala uğraştı adam okadar tuzlu gargara yaptım yine esim dün dişçiye verdiğim para için ödeme aliyim veriririm onu ev hasligina karistirma ddi ordan harcamistim saolsun

gunaydin kizlar.ikizler ikiser dis cikariyor ortam gergin.koca yarin 6 da gelcek eve nobetci.ayvayi yedim artik sabahtan beri aglama modu
_Sitare_ yanik cok zor cidden
gecmis olsun cok
Dis jeli kullandim cnm benim rahat etmistik
Baby dedigi gibi cok huysuzsada calpol vermistim o da iyi geliyo

Kizlar sok a san sebastian gelecekmiş fikri olan var mi?
a) Evet yenilebilir mi?
b) sakin alma mi?

Bir de top havuzu kaydirak gelecekmis 179tl sizce fiyati nasil?
Kiza istiyorum elti kizinda vardi hosuna gitti baya oturdu icinde.

Sağolun kızlar
Maç olunca dünyayla alakası kalmıyor
Gece 2 ye kadr dayandım kız durmadı hiç ağladı durmadan
kalktı aldı sonunda bende uyudum hemen onunda çocuğu baksın napim benımkide can
alsin tabi .gece biz esimle donusumlu bakiyoruz hatta bu gece kalkamadim ben .hep o bakti

Kizlar sok a san sebastian gelecekmiş fikri olan var mi?
a) Evet yenilebilir mi?
b) sakin alma mi?

Bir de top havuzu kaydirak gelecekmis 179tl sizce fiyati nasil?
Kiza istiyorum elti kizinda vardi hosuna gitti baya oturdu icinde.
san sebastian hakkindaki goruslerimi biliyorsunuz

Yazık günah ya ne diyim

hayir ben anlamiyorum karin evde mutsuzken adam da mutlu olamaz ki .amacin ne yani .Allah sabir versin _Sitare_

Kendileri bir hasta olsa valla vasiyet diziyor

_Sitare_ esinde acima merhamet duygusu falan mi yok acaba.
Bu ne duyarsizlik yahu
Ot gelmiş ot gidecek
İncelik güzellik sevgi gibi duygulara çok uzak
Gösteriş olsun diye milletin yanında iyi oluyor o kadar
Nişanlıyken böyle değildi iyi numara yapmış evlenınce gerçek yüzü ortaya çıktı
Ne diyim Allah bna güç kuvvet versin kızım büyüyünce işe girerim tekrar böyle devam ederse kendi bilir gitsin anasının yanına otursun para verir erzak alır yaranır onlara

Bugun yemeksepetinden siparis verdim
Oglan istemiyor anne bali ama seviyor pide falan..
Masrafsiz kuzum benim almasam al demez.
Dedim hadi disaridan yiyelim fiyatlara bakiyorum doner porsiyon 40tl falan civarda dedim yuhh diyoki anne kumbaramdan verelim diyo istersen yaa kiyamam dusunceli merhametli oglum benim.
Icine kapaniktir biraz sessiz sakindir az konusur ama cok merhametlidir.
Kiyamaz kimseye.
Oyle sefkatle bakiyor ki kardesinede onu oyalim diye ben az soluk alim diye kucaginda gezdirip duruyor.
Neyse ya aglamicam
En buyuk duam hep Allah korkusu olan, merhametli, durust ahlakli cocuk yetistirebilmekti gayem.
Umarim hep de boyle evlat olurlar

Pide soyledik yaninda baya da ikramliklar gelmis yorumu hak ettiler simcik
Bana bunlarla gelin dicem.
Nekadar ikramlik okadar siparis

Aiy su ig belesci kadina baglicam simdi korkayrum.

Yemekde var aksama kafam raat.
Bugun kizla oynadim onunla ilgilendim hep hic bisi yapmadim.
Nasil mutlu agzini burnunu yedigim.
Ahh hep ilgi bekliyolar valla.

Sacimi boyadim bugun
Manikur yaptim kendime.
Bakim gunu ilan ettim

Allahım 2 yas sendromunun dibini sıyırıyorz
Asla mutlu edemedim cocuugu
Eeee diye bi baslıyo aglamaya kabus gibi
2 kere elektrik süpürgesi acıp kactım odadan valla Allah affetsin
Taze fasulye yaptm aksm icin
Yogurtla yedik biraz.
Cay demledim azcık oturdum
Oturdugum yerden salıncakla sallıyorm

Ooo lelli sıhhatler olsun bayadır boyucam fırsat yok diyordun yanlış hatırlamadıysam
Ben de saçımı kestircem şekli şemali kaydı ama doğurmayı bekliyorum annemin çenesinden kurtulamam yoksa

İş çıkışı kaynanamlara gittik akşam yemeğe yasak iyi oldu valla polis çeviriyo diye erkenden kalktık eve geldik
Bebişe battaniye ördürmüş sarı renk pek güzel olmuş yumuşacık değişik bir yün rengini bana sormuştu zaten tahminimden güzel çıktı civcivli kundak da yaptırıyorum dedi yaptır anne yaptır dedim hastane çıkışı da almadım dedim bakalım umarım mesajı almıştır
Yarın sabahtan kontrolüm var sonra annemlere gitcez nasipse patrona yarın yokum kontrole gitcem dedim hiç mi gelmicen dedi salağa yattım bilmem dedim tabiki gitmicem

Gelemedim valla bu saat oldu evde misafirde olunca tel alinmiyo ele çok yemek yedik 5 gibi geldi erken yiyince 9 gibi aciktik dedi esim yumurta kırdık yedik istediler çay verdim bir tane kadife tatlısı vardı ikiye böldüm kurabiye yanına verdim şimdi meyve koydum mutfak topladım oglusu getirdim yatağa uyusa dinleniyim az bime gittik park dönüşü kahve dünyasının klasik kahvesi vardı esim Nescafe iciuor oda pahalanmis bu indirimliydi deneme için aldım bir tane Gold olandan onuda kayınpeder içiyor evde bir iki bardaklık vardı iki ekmek süt tel şehriye turşu buzluk kabı gelmişti silikonlu aldım bir tane bizimkinden zor çıkıyor buz muz aldım bide 60 verdim geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…