Az kalmış doğumuna canım dinlenirsin bol bol doğumdan önce 2 hafta cabucacik geçsinİyi geceler bayagi yazılmış okumaya çalıştım hepsini bende yarını gozluyorum bu haftayı da bitirdim mi 2 hafta kalıyor bakalım iznime saatler uzun geliyor artık yürüyüş de yapmıyorum Hep evdeyim bakalım Artık yürürüm izne ayrılınca
Canım biz eşimle yapmıştık hatırlatsan, ben tadını çok beğenmedim. Yani aman ararım diyeceğim bir lezzet değil.Kizlar sok a san sebastian gelecekmiş fikri olan var mi?
a) Evet yenilebilir mi?
b) sakin alma mi?
Bir de top havuzu kaydirak gelecekmis 179tl sizce fiyati nasil?
Kiza istiyorum elti kizinda vardi hosuna gitti baya oturdu icinde.
Gecmis olsın kuzuKızlar selam çok bakamadım yine. Yürüyüşe gittim bugün. Gel duş al. Kız uyumuş zaten ben yokken. Sonra kahve iç.mutfağı topla. Bir de başım sabahtan bu yana çatlıyor ağrıdan. Ağrı kesici içtim banamısın demedi.
kahveden sonra da market alışverişini tamamladım. 40 tl indirimi kaptım. Kampanyalı ürün almaya çalıştım. Bir de ücretli teslimat yazıyordu. Sonra baktım 17-18 arası ücretsiz o saati seçtim. Vişneli pasta yapacaktım. Artık yarın akşama yaparım. Ancak gelir malzemeler. Vişneler buzlukta yer açılsın :)tr_lelli
Aynen aynenOoo lelli sıhhatler olsun bayadır boyucam fırsat yok diyordun yanlış hatırlamadıysam
Ben de saçımı kestircem şekli şemali kaydı ama doğurmayı bekliyorum annemin çenesinden kurtulamam yoksa
Sıhhatler olsun kuzuuAynen aynen
Dolapda duruyodu almistim dun kiz uyurken boyadim.
Ben kendim kesiyorum sacimida
Gecmis olsun canimKızlar selam çok bakamadım yine. Yürüyüşe gittim bugün. Gel duş al. Kız uyumuş zaten ben yokken. Sonra kahve iç.mutfağı topla. Bir de başım sabahtan bu yana çatlıyor ağrıdan. Ağrı kesici içtim banamısın demedi.
kahveden sonra da market alışverişini tamamladım. 40 tl indirimi kaptım. Kampanyalı ürün almaya çalıştım. Bir de ücretli teslimat yazıyordu. Sonra baktım 17-18 arası ücretsiz o saati seçtim. Vişneli pasta yapacaktım. Artık yarın akşama yaparım. Ancak gelir malzemeler. Vişneler buzlukta yer açılsın :)tr_lelli
Insallah kuzu sende halledersin.Sıhhatler olsun kuzuu
Darısı bana insallahh
Hayırlı cumalarSelam Kızlar..
Herkese hayırlı Nurlu Cumalar olsun inşallah..
Bu ara hem işim yoğun hemde pek keyfim yok.. gelemiyorum..
Umarım herkesler iyidir mutludur..,
Ben başladım botoksa canım:)Bu arada ay sonuda cilt bakima gidiyorum
Esime dedim sen parami hazirla.
Artik 40dan sonra botox a falanda baslarsam sasirmayin.
Bu ara canim boyle seyler istiyo ama cok pahalilar zaarlar..
Hele botox 1000tl.
Yuzumde mimik cizgim falan yok sukur genlerimde iyi diye dusunuyorum ama merakdan
Belki 20li yaslara inerim falan
Bakimda 5 yas geri goturuyomus cilt toparliyomus arkadasim ovdu bakiciz artik.
5 - 5 derken belki yine 20lere baglariz
Kayınvaldem hastanede..Yoğun Bakımda..Hayırlı cumalar
Hayır olsn cnm ?Neden keyifsizsin özel değilse
Ekurim havalardan falan mi?Selam Kızlar..
Herkese hayırlı Nurlu Cumalar olsun inşallah..
Bu ara hem işim yoğun hemde pek keyfim yok.. gelemiyorum..
Umarım herkesler iyidir mutludur..,
Hep kaynattin mi kuzuVişne bu sene boldu inş seneye bol olur kilosu 6.5ü
Almıştım 13 kilo 2 poşet kaldı
Dışarı çıkmak istemiyorum çıktıkça paraya harcanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?