Tavuk cok faydalı bissy degil zaten bence.biz daha tavuk yedirmedik cocuklara ama artik farkli cesit istiyorlar bi yerde baslicaz belliben de aksi gibi cok seviyorum tavugu kori sosuyla,falan
Yazın ağır yanık geçirmiş pansumanlık olmuş biri olarak, silverdin sürmüştüm doktor resmen azarladı. Gümüş iyonlu derin yanıklarda yarayı daha çok açıp deler demişti. Gerçekten de öyle olmuştu cılk yara haline gelmişti. Pansumana dahil fito kremle devam ettim. İz kaldı bi de :/Artık bebek te var ben silverdin tutuyorum geçen bende yaktım ağrıyı siziyi alıyor baya
Selam kızlar doğum için annem ve kizkardesim gelecekler ayrı ayrı siparis verdim kardeşim doğuda tayinciler peynir lavaş vs istedim annemden de yaprak siparis ettim gelirken alsin diye onlara bu ay ki maastan bütçe ayiracagim birde derin dondurucu almak ısyorurm ama boyuta karar veremedim sizce küçük mu büyük mu iyi olur kışlık yapmayı seviyorum vakit buldukça annemde gelince börek mantı vs yapıp atar
Kuzu dogru rengi buldukdan sonra kolayselam topik arkadaslarim.felaket uykusuz bir gece sonunda kocanin gelmesine 1 saat kala mutlu ve huzurluyuz efendim.
tr_lelli ben kendi sacimi boyasam sokaga cikmama herhalde oyle bi yetenek
babyloading87 ya bu organik tavuk altindan mi yahu.anama dedim koyde 3 ay yasayip tavuk buyutun bari diye.
Benim 5 çekmeceli var, ben memnunum açıkcası daha önce almadığıma pişman oldum. Etleri ayrı çekmecelere sebzeleri ayrı çekmeceler diye ayırıp koyuyorum. Bana yetiyor.Selam kızlar doğum için annem ve kizkardesim gelecekler ayrı ayrı siparis verdim kardeşim doğuda tayinciler peynir lavaş vs istedim annemden de yaprak siparis ettim gelirken alsin diye onlara bu ay ki maastan bütçe ayiracagim birde derin dondurucu almak ısyorurm ama boyuta karar veremedim sizce küçük mu büyük mu iyi olur kışlık yapmayı seviyorum vakit buldukça annemde gelince börek mantı vs yapıp atar
Canım ben hiç derin yaraya sürmedim yağ sicramasina sürdumYazın ağır yanık geçirmiş pansumanlık olmuş biri olarak, silverdin sürmüştüm doktor resmen azarladı. Gümüş iyonlu derin yanıklarda yarayı daha çok açıp deler demişti. Gerçekten de öyle olmuştu cılk yara haline gelmişti. Pansumana dahil fito kremle devam ettim. İz kaldı bi de :/
Aman dikkat et yanık acısını feci çektiğim için en küçük yanıkta bile panik oluyorum, elimin üzerine çay dökülmüştü önce kıpkırmızı oldu silverdin sürdüm fln2 gün içinde cılk yaraya döndü ağrılı sancılı acile zor yetiştim, istanbul kartal yanık tedavide tedavi gördüm düşün o derece.minicik yanık beni ne ugrastırdı nişanıma da o zaman 15 gün vardı ayy kabusCanım ben hiç derin yaraya sürmedim yağ sicramasina sürdum
Kimde arpacik var kuzu ben kacirdim galiba.İyiaksamlar bacımlar
Gelemedim
Sabah anama cöktük karantina serefine
Aksamdakardesimler gelmisti
Sabah dr randevumuz vardı
Antibiyotik merhem,damla verdi.
İns ise yarar yoksa arpacıgı igneli patlatcz dedi
O zamn anestezi alması lazım ins gerek kalmaz
3 cocıkla kafamız kazan oldu yine
Ama iyi geldi görüsmemisti cocıklar bayagıdır.
Geçmiş olsun canım kimde oldu arpacık bendede nişan öncesi cikmist tam bir kaç gün öncesi geçmiştiİyiaksamlar bacımlar
Gelemedim
Ya su mugedeki kadinla adam neyin kafasini yasiyolarSelam kızlar esim iki gün evde yoktu müge açıp izledikmaç bakiyo az çayla çekirdek yiyoruz namaz kilcam kalkıp bugün biraz yürüdüm a101 e gittim simit dünyasının 4 lu simitini aldik sabah yaparım diye çeri domates sucuk ceviz içi 1 paket 10 TL üzeri dardenel ton vardı ondan bir kaç şey daha 61 ödedim Onur'a girdim az yeşil zeytin ekmek 10 verdim geldim buzlukta lahmacun vardı onu çıkardım mercimek çorba yanına yeşillik yedik çorbadan kaldı yarinada oglus hamburger istedi illa ona istedim esim dün 100 verdi zulama ordan ödedim sabah su aldık 9 oraya verdim
Alyanın gözünde cıktı ya damla kullandık cocık dru verdi ama gecmediİyiaksamlar bacımlar
Gelemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?