Küçük Düşün Büyük Olsun!

biz daha tavuk yedirmedik cocuklara ama artik farkli cesit istiyorlar bi yerde baslicaz belli ben de aksi gibi cok seviyorum tavugu kori sosuyla,falan
Tavuk cok faydalı bissy degil zaten bence.
Ne bilim bizim eve de ayda 1 girer ,köy tavugu bulamıyorz tabi

Selam kızlar doğum için annem ve kizkardesim gelecekler ayrı ayrı siparis verdim kardeşim doğuda tayinciler peynir lavaş vs istedim annemden de yaprak siparis ettim gelirken alsin diye onlara bu ay ki maastan bütçe ayiracagim birde derin dondurucu almak ısyorurm ama boyuta karar veremedim sizce küçük mu büyük mu iyi olur kışlık yapmayı seviyorum vakit buldukça annemde gelince börek mantı vs yapıp atar

Artık bebek te var ben silverdin tutuyorum geçen bende yaktım ağrıyı siziyi alıyor baya
Yazın ağır yanık geçirmiş pansumanlık olmuş biri olarak, silverdin sürmüştüm doktor resmen azarladı. Gümüş iyonlu derin yanıklarda yarayı daha çok açıp deler demişti. Gerçekten de öyle olmuştu cılk yara haline gelmişti. Pansumana dahil fito kremle devam ettim. İz kaldı bi de :/

Kayinvalidemin 7 çekmeceli var cook memnun hatta hepsi dolu bile olabilir :)

Siemens 2300 e almıştık hediye olarak 2 kişi

Kuzu dogru rengi buldukdan sonra kolay
Aynanin karsisina gecip once onlerden saclarimi ayirip ayirip elimle yediriyorum boyayi sonra yanlar sonra basimi egip arkalar kalanida uclara yediriyorum hoop topuz sonra yarim saat is yapiyorum mesela o gun kiz uyandi ona corba içirdim
Bulaşıklari mak koydum kizi yanima aldim da yikadik sacimi o izledi iste

Benim kizda degisik tatlar istiyor.
Tavuk vermedim ama suyunu katiyorum coebalarina

Dun annemlerin yoresel (bilmem baska yorede var mi) bulamac corbasi yaptim mesela icine tavuk eti de giriyor ben katmadim.
Tavuksuyuna yaptim sevdi yedi.
Makarna falan yemek istiyor aksam spagetti verdik agzina yiyo valla
Ben makarna kesicem sebzeli annem kiza baksa bi gun havuclu, ispanakli falan keserim.

Benim 5 çekmeceli var, ben memnunum açıkcası daha önce almadığıma pişman oldum. Etleri ayrı çekmecelere sebzeleri ayrı çekmeceler diye ayırıp koyuyorum. Bana yetiyor.
Günaydın kızlar, hava buz gibi ama çok temiz, dün iki makina çamaşır yıkadım sabah bir makina daha çalıştırdım, kızlar uyuyor eşimle ben nescafeleri içtik tv izliyoruz. Ben pizza hamuru tuttum bir de foccaio ekmegi yaptım mayalanıyor birazdan da pizzanın içini hazırlarım fırına koyarım. Hafta sonu hep böyle güzel ve onların hoşlarına gidecek yiyecekleri yapıyorum. Ama ben müthiş yoruluyorum olsun çok şükür hepimiz bir aradayız sağlıklıyız diyorum. Dün biraz hem dondurucuya koymak için sigara böregi sardım hemde bu gün kahvaltı için az ayırdım. Onlarıda kızartırım. Akşam için mercimek çorbam var, köfte-patates kızartırım biraz da pirinç pilavı yaparım tatlıları dünden yaptım kalburabastı ve kabak tatlısı, evide dünden temizledim akşam mısır patlattım bir ara eve elektrikli süpürge tutarım gözüme batıyor.
Kızlar üçaylarımız mübarek olsun Rabbim tekrarını da nasip etsin hepimize.

Canım ben hiç derin yaraya sürmedim yağ sicramasina sürdum

Canım ben hiç derin yaraya sürmedim yağ sicramasina sürdum
Aman dikkat et yanık acısını feci çektiğim için en küçük yanıkta bile panik oluyorum, elimin üzerine çay dökülmüştü önce kıpkırmızı oldu silverdin sürdüm fln2 gün içinde cılk yaraya döndü ağrılı sancılı acile zor yetiştim, istanbul kartal yanık tedavide tedavi gördüm düşün o derece.minicik yanık beni ne ugrastırdı nişanıma da o zaman 15 gün vardı ayy kabus

İyiaksamlar bacımlar
Gelemedim
Sabah anama cöktük karantina serefine
Aksamdakardesimler gelmisti
Sabah dr randevumuz vardı
Antibiyotik merhem,damla verdi.
İns ise yarar yoksa arpacıgı igneli patlatcz dedi
O zamn anestezi alması lazım ins gerek kalmaz
3 cocıkla kafamız kazan oldu yine
Ama iyi geldi görüsmemisti cocıklar bayagıdır.

Kimde arpacik var kuzu ben kacirdim galiba.
Benim bekarken cikmisti.
Babannemin arkadasi bi haci teyze vardi.
Gordi gozumu (antibiyotikli merhemde kullaniyordum) dedi ki sarimsagi ikiye bol uzerine sur.
Vallahi gecti arpacigim.
Bazen kocakari seysileri ise yariyor..

Sabah oturduk dizi izledik.
Sonra mutfaga girdim kiza eve yemek yoktu

Bulasiklari akittim tam kapi caldi.
Baktik annem babam.
Adam evde duramiyor yemis annemin basini gidelim diye.
Armut elma muz portakal falan almislar.
Aksamda esim almisti meyve ev poset poset meyve doldu.

Mercimek corbasi, orman kebabi, pilav yaptim.
Annem kiza bakti hamur yogurmustum sabah hemen hashasli lokum yaptim dedim bakiyoken yapim.
Pesine sivas katmeri hadii onun pesinede visneli islak kek(visne buldum ya herseye katasim var)
Mutfakdan burnumu cikaramadim.
Hepsinin yarisini annemlere koydum.
Babam diyo ondan bizede yap(sivas katmerini diyo)
Dedim annem kiza bakarsa yaparim
Yemek yediler pesine cay 6 gibi gittiler

Oturdum azcik babasi uyuttu kizini
Ne ev supurebildim ne toz aldim nasil bitti gun anlamadim

Selam kızlar esim iki gün evde yoktu müge açıp izledik maç bakiyo az çayla çekirdek yiyoruz namaz kilcam kalkıp bugün biraz yürüdüm a101 e gittim simit dünyasının 4 lu simitini aldik sabah yaparım diye çeri domates sucuk ceviz içi 1 paket 10 TL üzeri dardenel ton vardı ondan bir kaç şey daha 61 ödedim Onur'a girdim az yeşil zeytin ekmek 10 verdim geldim buzlukta lahmacun vardı onu çıkardım mercimek çorba yanına yeşillik yedik çorbadan kaldı yarinada oglus hamburger istedi illa ona istedim esim dün 100 verdi zulama ordan ödedim sabah su aldık 9 oraya verdim

Geçmiş olsun canım kimde oldu arpacık bendede nişan öncesi cikmist tam bir kaç gün öncesi geçmişti

Ya su mugedeki kadinla adam neyin kafasini yasiyolar
Dun kardesim bahsetti int. Gormus bende baktim biraz.
Abi 3 cocigi birakmis teyzenin 4 torunu varmis teyze diyoki kokusunu bile ozluyorum diyo adam icin aiyy midem bulandi

Alyanın gözünde cıktı ya damla kullandık cocık dru verdi ama gecmedi
Bugun göz drna götürdük
İns geccek bakalım tr_lelli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…