- 21 Ağustos 2015
- 32.169
- 97.661
- 798
- 38
Saolasın cnm AlyadaGeçmiş olsun canım kimde oldu arpacık bendede nişan öncesi cikmist tam bir kaç gün öncesi geçmişti
Iyi fikir canim ayvadan da tatli yapim bariLelli portakal çoksa buzluğa at yazın limonata yaparsın azda limon at içersiniz
Geçmiş olsun canım ben de kaçırmışım inşallah doktorun dediklerine gerek kalmaz biran önce geçer biterAlyanın gözünde cıktı ya damla kullandık cocık dru verdi ama gecmedi
Bugun göz drna götürdük
İns geccek bakalımtr_lelli
Saolasın cnmGeçmiş olsun canım ben de kaçırmışım inşallah doktorun dediklerine gerek kalmaz biran önce geçer biter
Sorma kadın da adamda çok arsız biz kötü bişe yapmadik diyip duruyor hele o teyzenin kocası hala gelcem dese kadını istiyorYa su mugedeki kadinla adam neyin kafasini yasiyolar
Dun kardesim bahsetti int. Gormus bende baktim biraz.
Abi 3 cocigi birakmis teyzenin 4 torunu varmis teyze diyoki kokusunu bile ozluyorum diyo adam icinaiyy midem bulandi
Geçmiş olsun canım inşallah çabucak gecsinSaolasın cnm Alyada
SAOLASIN cnm insallahGeçmiş olsun canım inşallah çabucak gecsin
Gözünde tutmuyordur canım kıyamam anlamıyor tabi kuzu arkadaşımin oğlu koltuktan atlarken dizinin orası ters hareketle burkuldu alçıya aldılar 15 gün kız bitti birde hareketli onun oğlu durmuyor anlamıyordu atlamaya çalışıyordu öyle de zor kaynadı kemik resmenSAOLASIN cnm insallah
Günde 4 kez damla
2 kez merhem var
Bide 15 dk sıcak kompleks yapın dedi.
Resmen cebellesiyorz evde
En korktuğum şeylerden biri. Bizim de hep tehlikeye açık. Defalarca yapma demesek şimdi eminim daha da tehlikeli şeyleri yapardıGözünde tutmuyordur canım kıyamam anlamıyor tabi kuzu arkadaşımin oğlu koltuktan atlarken dizinin orası ters hareketle burkuldu alçıya aldılar 15 gün kız bitti birde hareketli onun oğlu durmuyor anlamıyordu atlamaya çalışıyordu öyle de zor kaynadı kemik resmen
Valla canım ben bir çocukla cebelleştim hep üstelik uyku düzeni çok iyiydi maşallah. Sen iki çocukla yapabildiğin kadar artık boşver. Karnınız doysun yeterbugun aksam menum kiymali makarna yogurt tursu vs eklerim yanina.bu kadar oldu valla.
200 lira sebze meyve yogurt peynir yarim kilo tereyag aldim.haftasonu 1000 civari harcamam olcak 600 mama 100 islak mendil devamini hayal gucume biraktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?