Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bizde kızı uyuttuk oglan uyumak üzere
Kurabiye ekler ortada cilekler nutellalar anamm ev acık büfe masallah
Ben kahve iciyorm simdilik
Nutellaya son dk saldırmazsam iyi irademi sınıyorlar suan
Aksam et yaptı kardesim ama lokanta usulu yapıyo o güzel yapıyo sulu kavurma gibi onun yanında 1 tabak pilav yedim valal.
Annemde kuru yapmıs,cocıklara corba yapmıs,gözleme cıkardı koci ise gitmeden yedi gitti.
Sabah da menemn yaparız diyolar
Sürekli biri bisey yiyo zaten Alyayı odadan odaya kacırmaktan helak oldum
2 cilekle günü kapadık(onlarda hormonlu ama cikolataya kaptırmadık cocugu sükür)
Cocıklu evde ufak cocugu tutmak cidden cok zor.
Cocuklar sürekli Alyaya biseyler yedirmeye calısıyolar ,kücükler tabi bilmiyolar.
Ben de pusuda bekleyip alıyorm elinden

Selam kızlar.. Herkese hayırlı akşamlar..
Mübarek 3 aylarımızda hayırlara vesile olsun. Rabbim bı aylarda yaptığımız yapacağımız tüm dualarımızı kabul eylesin..Geçen sene ramazandan kalma6 gğn borcum vardı.. Bugün çok şükür 1 gününü tuttum.. Şu 3 gün tutmak çok sevab.. Hem borcumaada niyetlendim..
Kısmetse salıya kadar tutucim..
Ara ara bu 3 aylarda tutarım inş.. Evdeyken tutmak daha kolay geliyor bana..
İşte daha zor oluyor.. Birde daha saatler kısa çabul geçti anlamadım..çok şükür ne bir başağrısı ne bir zorlanma yaşamadım..
İnşallah 2 günüde öyle tutabilirim.. Perşembede kandil.. Ama sanırsam tutamam..Salı regl olmam lazım.. Olmassam eğer kandilde de tutarım.. Kısmet inşallah..

Alyanın gözünde cıktı ya damla kullandık cocık dru verdi ama gecmedi
Bugun göz drna götürdük
İns geccek bakalım tr_lelli
Geçmiş olsun canım ben de kaçırmışım inşallah doktorun dediklerine gerek kalmaz biran önce geçer biter

Kardesimin cuma günü basına gelen olay
Migros sanal söylemis 260 tl;bekledim bekledim gelmedi dedi.Sonra baktım diyo teslim edildi gözükuyo dedi.
Aramıs hemen müsteri hiz.demis ben bisey teslim almadım nereye teslim edildi?
Bi arastırıyolar karsı sitede bi eve gidiyo teslimat
Kapıya asıyolar ,kadın da bi güzel alıyo siparisi.
Sonra kardesime 0 dan teslimat yapıyolar.
Dedim teslim alan hic mi dememis ben bunları sipars etmedim nerden cıktı diye.
Uyanıklık yapayım derken kadın 260 lık olmus iyi mi
İade etmistr belki aama insanlar nekadr rahat bogazından nasıl gececk yahu

Ya su mugedeki kadinla adam neyin kafasini yasiyolar
Dun kardesim bahsetti int. Gormus bende baktim biraz.
Abi 3 cocigi birakmis teyzenin 4 torunu varmis teyze diyoki kokusunu bile ozluyorum diyo adam icin aiyy midem bulandi
Sorma kadın da adamda çok arsız biz kötü bişe yapmadik diyip duruyor hele o teyzenin kocası hala gelcem dese kadını istiyor

Bu ara geceleri yemiyorum 1 kg gitti 15 güne yakında şükür aslında tam anlamıyla yapsam iyi veririm sporla kabanin onu kapanmiyordu bugün sıksada kapandı cips buskivi yiyodum baya baya kestim aramıyor um eskisi gibi süt iciyorum sadece yada yeşilçay bazen boş mideyle yatınca daha rahat uyuyo insan valla esim yerken biraz çekirdek yedim maç bitti oglusla oyna namaz kıl hedefim sensin var ata demirerin onu açtık oglusu uyutayim izleriz devamını ddik

SAOLASIN cnm insallah
Günde 4 kez damla
2 kez merhem var
Bide 15 dk sıcak kompleks yapın dedi.
Resmen cebellesiyorz evde
Gözünde tutmuyordur canım kıyamam anlamıyor tabi kuzu arkadaşımin oğlu koltuktan atlarken dizinin orası ters hareketle burkuldu alçıya aldılar 15 gün kız bitti birde hareketli onun oğlu durmuyor anlamıyordu atlamaya çalışıyordu öyle de zor kaynadı kemik resmen

Selam kızlar,
Nasılsınız. Bugün eşim siteden arkadaşın eşine demiş gelin akşama balık yapalım. Ben de sabah kahvaltı sonrası vişneli pasta yaptım. Dün yapacaktım yetişmedi. Ardından da balığın yanına salata meze türü şeyler yaptım. Severim balık yanında. Tabi o arada eşimle arkadaşın eşi gittiler balık karides almışlar. Karides temizlenmemiş olandan. Oturdu uğraştı onu temizlemeye 1 saati geçik süre azcık bişey ayıklayabildi. Çok meraklıydın al sana uğraş dedim bana diyor sen de temizle, hiç uğraşamam kendine iş çıkartıyorsun dedim. Zaten telaşım var. Neyse işte o arada kız da herşeyi yaptı.mutfak dolabının iki kapağını hızlı hızlı açıp kapatıyor. Kızım yapma çarpar yüzüne yok. On defa söylemişimdir. Sınra bir baktım gitti koşarak odaya, anladım birşey var. Bir gittim gözünün altına çarpmış nerdeyse gözüne girecekmiş. Kızacağımı biliyor ağlayarak da gitmedi o kadar acıya. Nasıl içim cız etti anlatamam. Yüzüne baktıkça içim gidiyor o ağlamadan gidip koltuğun arkasına saklanmasına.
Neyse sonra uyudu. Bana ne misafir ne ikinci çocuk gerek yok bir iş yaparken hep aklım onda kalıyor. Gözüm sürekli üzerinde. Aman bir tehlike olmasın diye. Bir de ona vakit ayıramayınca da tabi aklım kalıyor. uyudu da rahatça yaptım işimi.
Eşim de karidesle balığı yaptı. Hoş beş güzel geçti.

En korktuğum şeylerden biri. Bizim de hep tehlikeye açık. Defalarca yapma demesek şimdi eminim daha da tehlikeli şeyleri yapardı

bugun aksam menum kiymali makarna yogurt tursu vs eklerim yanina.bu kadar oldu valla.
200 lira sebze meyve yogurt peynir yarim kilo tereyag aldim.haftasonu 1000 civari harcamam olcak 600 mama 100 islak mendil devamini hayal gucume biraktim
Valla canım ben bir çocukla cebelleştim hep üstelik uyku düzeni çok iyiydi maşallah. Sen iki çocukla yapabildiğin kadar artık boşver. Karnınız doysun yeter

Saat 12yi geçtiği için sevgililer günü kutlamasına başlayabiliriz
Şaka bi yana eşim bu hftasonu 4 12 olduğu için bu akşamdan sürpriz yapcam Pzt iş var yarın gece uykumu feda edemem
Yuvarlak küçük pembe pastalardan aldım 15 liraya eşim birazdan işten gelcek kapıyı üstten kitledim ki açamasın diye kapıyı aççam elimde pasta süprizzz alkış kıyamet sevgililer günümüz kutlu olsun kapanış

selam kizlar.gun cumartesi bizde temizlik gunu oldu.aksama cokertme yaptik . babyloading87 beybinin ali nazigi varsa bizim de cokertmemiz var .her daim hazir
yarina kuru dolma ve mozaik pasta yaptim.yarin da patatesli tavuk eklerim cok sukur diyelim .
mamaya 800 lira bayildim bugun.bi hayir isim var insallah onla 1000 i bulur harcama .fuzuli bir sey yok sukur.kendimi frenliyorum
yedirenk79 dengeli beslenmek istiyorum aslinda yedirenk ama olmuyor .ona uzuluyorum tum guzel ve kolay seyler basit karbonhidrat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…