Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kuru dolma yapmışsın ben onu bile yapamadım ben yürümeye başladığı dönemlerde dengeli beslenmek bir yana dengemi kaybetmiştim hiç unutmam galeta ile karnımı doyurduğum günleri. 70 kiloya nasıl ulaştığım belli. Mutfakta iş yaparken bacağımı bırakmıyordu.
Bebişlerinin mamaları da bereketli olsun

Valla yetistirin ben talibim alırım
O da organik mi bilmiyorz ama alıyorz iste
Benim annemin tavukları organik. Hiç o tavuklara yüklenesim gelmedi :)) Çıkacak et çok az ve saatlerce kaynatılıyor. En kötüsü de o tüyleri hiç yolmaya uğraşamam dedim. Ela bebekken orada durduğum zamanda bile anneme dedim boşver uğraşma zor. Yumurtasını yesin yeter diye.

ya iste o ben.bugun esim vardi da yaptim dolmayi.hafta ici cokoprens yiyorum sabah ve oglen.artik biskuvi ile karin doyurmaktan sefaletin dibindeyim.
ve 2 haftada o kotu beslenmeyle 1 kilo aldim

Biz sevgililer gününü unutalı yıllar oldu
Hiç farkında bile değildim. Ben de evdeki pastamı kalp pasta kalıbımla kesip mi versem heyecan olsun

Allah kabul etsin canım

Off cocuklar durmuyor ya,bunla gelmis gecmis olsun sizede
Bizde odada oynatıyorz cocukkları
Oglan iceri gitti geldi eli kanıyo
Hafif bisey ama hemen kolonya falan bantladık
Nerde kanattı bilmiyorz

KIzz masallah 2 cocukla cökertme +kuru dılma (baby gruptan ayrıldı)
Bu kacıncı level

Biz sevgililer gününü unutalı yıllar oldu
Hiç farkında bile değildim. Ben de evdeki pastamı kalp pasta kalıbımla kesip mi versem heyecan olsun
Güzel fikir benn kendim yapmak istedim ama marketler kapanınca çıktım dün işten mecbur hazır aldım
Bana da iş yerindeki kız hatırlattı

Günaydın kızlar
Bugün miskinliğim üstümde yine
Kahvaltı kocişimdendi
Dünkü pasta sürprizimden mi etkilendi bilmem sabah akıllı saatlerden bakıp bakıp gösteriyordu bana şu nasıl bu nasıl diye
Kendine mi bakıyor bana mı emin olamadım valla zaten alacağını düşünmüyorum şuan alamaz diğer aya kadar da unutur zaten

Selam canlar sevgililer gününüz kutlu olsun kahvaltıya dün aldığım simitleri yaptım iyiki almışım sabah karda çıkmazdı esim bişe almaya sonrası elektrik açıp paspas attim odalara namaz kılıp çıktık kar havası aldık oynadık eşimle oglusla çıkıp peşine bime girdik mayalık 2 şişe süt bir kutu süt salep 4 tane kuru soğan 1 kg pulbiber 2 ekmek Halley bir paket kadife tatlisi esim kendine aldı gerisi ıvır zıvır 65 fln tuttu esim ödedi

Yine bitti yaw h.sonu
Bugun dunden olanlari yedik.
2gundur cozuttum ben yine gagami tutamadım
3gibi markete ciktim bimde ekmek kalmamis millet h.ici cikamayiz diyemi dusundu bilmem baya bisiler yoktu.
Kiza avokado, kepek ekmegi paket, sut, biskuvi aldim.
Kizi yikadik simdi uyutur esim.
Mayisti zaten.
Ihlamur attim ocaga kar izliyorum

İyiaksamlar bacımlar
Mutfaktan cıkıyorm,camasıra giriyorm o bitiyor kızı yıkıyorm ,o bitiyor yemek faslı baslıyor bayılazaaam
Valentina days yemegimiz soslu tavuk,labneli makarna(koci istedi özel siparis)fırın sütlac.
Ortaya patates kızartım,sogan halkası kızarttım.
Mutfak cakılı,kızın damlaları damlattım uyursa gircem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…