- 27 Şubat 2013
- 14.862
- 42.467
- 798
Kuru dolma yapmışsınselam kizlar.gun cumartesi bizde temizlik gunu oldu.aksama cokertme yaptik .babyloading87 beybinin ali nazigi varsa bizim de cokertmemiz var .her daim hazir
yarina kuru dolma ve mozaik pasta yaptim.yarin da patatesli tavuk eklerim cok sukur diyelim .
mamaya 800 lira bayildim bugun.bi hayir isim var insallah onla 1000 i bulur harcama .fuzuli bir sey yok sukur.kendimi frenliyorum
yedirenk79 dengeli beslenmek istiyorum aslinda yedirenk ama olmuyor .ona uzuluyorum tum guzel ve kolay seyler basit karbonhidrat
Benim annemin tavukları organik. Hiç o tavuklara yüklenesim gelmedi :)) Çıkacak et çok az ve saatlerce kaynatılıyor. En kötüsü de o tüyleri hiç yolmaya uğraşamam dedim. Ela bebekken orada durduğum zamanda bile anneme dedim boşver uğraşma zor. Yumurtasını yesin yeter diye.Valla yetistirin ben talibim alırım
O da organik mi bilmiyorz ama alıyorz iste
ya iste o ben.bugun esim vardi da yaptim dolmayi.hafta ici cokoprens yiyorum sabah ve oglen.artik biskuvi ile karin doyurmaktan sefaletin dibindeyim.Kuru dolma yapmışsınben onu bile yapamadım ben yürümeye başladığı dönemlerde dengeli beslenmek bir yana dengemi kaybetmiştim hiç unutmam galeta ile karnımı doyurduğum günleri. 70 kiloya nasıl ulaştığım belli. Mutfakta iş yaparken bacağımı bırakmıyordu.
Bebişlerinin mamaları da bereketli olsun
Biz sevgililer gününü unutalı yıllar olduSaat 12yi geçtiği için sevgililer günü kutlamasına başlayabiliriz
Şaka bi yana eşim bu hftasonu 4 12 olduğu için bu akşamdan sürpriz yapcam Pzt iş var yarın gece uykumu feda edemem
Yuvarlak küçük pembe pastalardan aldım 15 liraya eşim birazdan işten gelcek kapıyı üstten kitledim ki açamasın diye kapıyı aççam elimde pasta süprizzz alkış kıyamet sevgililer günümüz kutlu olsun kapanış
Allah kabul etsin canımSelam kızlar.. Herkese hayırlı akşamlar..
Mübarek 3 aylarımızda hayırlara vesile olsun. Rabbim bı aylarda yaptığımız yapacağımız tüm dualarımızı kabul eylesin..Geçen sene ramazandan kalma6 gğn borcum vardı.. Bugün çok şükür 1 gününü tuttum.. Şu 3 gün tutmak çok sevab.. Hem borcumaada niyetlendim..
Kısmetse salıya kadar tutucim..
Ara ara bu 3 aylarda tutarım inş.. Evdeyken tutmak daha kolay geliyor bana..
İşte daha zor oluyor.. Birde daha saatler kısa çabul geçti anlamadım..çok şükür ne bir başağrısı ne bir zorlanma yaşamadım..
İnşallah 2 günüde öyle tutabilirim.. Perşembede kandil.. Ama sanırsam tutamam..Salı regl olmam lazım.. Olmassam eğer kandilde de tutarım.. Kısmet inşallah..
Saolasın cnm.babyloading87 canım geçmiş olsun Alyakuşa.. Lellinim dediği doğru sarımsak a iyi geliyor.. Bir an önce geçsin inşallah
Off cocuklar durmuyor ya,bunla gelmis gecmis olsun sizedeGözünde tutmuyordur canım kıyamam anlamıyor tabi kuzu arkadaşımin oğlu koltuktan atlarken dizinin orası ters hareketle burkuldu alçıya aldılar 15 gün kız bitti birde hareketli onun oğlu durmuyor anlamıyordu atlamaya çalışıyordu öyle de zor kaynadı kemik resmen
KIzz masallah 2 cocukla cökertme +kuru dılma (baby gruptan ayrıldı)selam kizlar.gun cumartesi bizde temizlik gunu oldu.aksama cokertme yaptik .babyloading87 beybinin ali nazigi varsa bizim de cokertmemiz var .her daim hazir
yarina kuru dolma ve mozaik pasta yaptim.yarin da patatesli tavuk eklerim cok sukur diyelim .
mamaya 800 lira bayildim bugun.bi hayir isim var insallah onla 1000 i bulur harcama .fuzuli bir sey yok sukur.kendimi frenliyorum
yedirenk79 dengeli beslenmek istiyorum aslinda yedirenk ama olmuyor .ona uzuluyorum tum guzel ve kolay seyler basit karbonhidrat
Pismiyor köy tavugu anam saatlercegeri de kalmis ama ben tavugun market tavugu olanini seviyorum dumduzkoy tavugu hic tarzim degil yapay falan ama forever market tavugu
Güzel fikir benn kendim yapmak istedim ama marketler kapanınca çıktım dün işten mecbur hazır aldımBiz sevgililer gününü unutalı yıllar oldu
Hiç farkında bile değildim. Ben de evdeki pastamı kalp pasta kalıbımla kesip mi versemheyecan olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?