Bu mutfak nicun boyle bir karadelik.İyiaksamlar bacımlar
Mutfaktan cıkıyorm,camasıra giriyorm o bitiyor kızı yıkıyorm ,o bitiyor yemek faslı baslıyor bayılazaaam
Valentina days yemegimiz soslu tavuk,labneli makarna(koci istedi özel siparis)fırın sütlac.
Ortaya patates kızartım,sogan halkası kızarttım.
Mutfak cakılı,kızın damlaları damlattım uyursa gircem.
Doğuma 1 ay kalmış canım sağlıkla gelsin inşallah sıklasiyor kontroller artık kg alımı için ceviz kaşar peynir muz süt aldırıyor diyolar yemistim muz her gün küçük çok olgun olmayanı varya ondanİyi akşamlar kızlar çok yoğun geçti h sonu ve bitti maalesefctesi doktor Randevusu vardıordan 1 saat arkadaslara kahveye uğradık çıkmayın hastaneye evleri kızının yaş hediyesini verdim
Bugunde market alışverişi orkide ıstiyordum a101 de hiç kalmamıştı yuruyus oldu bana kar başladı güzel tutmuş da biraz öğleden beri yagiyor bebiş 2700 kg yaklaşmış 2 hafta da anca 300 gr civarı almış neyse sağlıkla gelin ins da kilosu fena değil artık her hafta gelin dedi doktor
Ben de meraktan baktım.Şansıma tüküreyim ya koca kadının hem sevgilisi hem kocası istiyor kadını.Sevgilisinden 15 yaş büyükmüş.Kadının kocası da gülüm gel yanıma otur diyor karısına.Kadın seni bırakmış gitmiş elin adamıyla yaşamış bu ne genişlik.Kadın bir de kaçarken torununa çarpıp gitmiş.Kadının kocası intihar edeceğim demiş nette gördüm etti mi felan diye konuşuluyor yarın Müge’de konuşurlar.Bana haber verinYa su mugedeki kadinla adam neyin kafasini yasiyolar
Dun kardesim bahsetti int. Gormus bende baktim biraz.
Abi 3 cocigi birakmis teyzenin 4 torunu varmis teyze diyoki kokusunu bile ozluyorum diyo adam icinaiyy midem bulandi
Biz de kutlamıyoruz. Eşim yeni evlendiğimizde kutluyordu da ben çok önemsemiyordum. İki ay sonra evlilik yıldönümümüz var eee bir ay sonra da kızımızla kavuşma günümüz her ay kutlamamı olacakSevgililer gününü bizde kutlamiyoruz evlilik yıldönümü ve d günü hediye alıyorum esim ya alıyor ya para veriyor alıyorum biseler geçen sene sevgililer günü denk geldi tek taş aldım bintane
Biz de bayılıyoruz onaTV calismiyir sabah beri canlı TV ye bakiyos kardan uydu gitti şimdi ata Demirer var gazinosu onu izliyos hem komedi hem şarkılı eğlenceli
Valla adamın on parmağında on marifet sesinde güzel bitiremedik oglus sardı bana sonra açılmadı sonra izleriz Tolga çevik var ona baktık şimdi oglusu getirdim yatırmaya sonra kalanı izlerizBiz de bayılıyoruz onaçok eğlenceli. Komedi.
Ay sorma kadinin yasida var bu saatten sonra resmen heyecan arıyor kaçtığı adam ise yaramaz bi tıp zaten bende ins.gordum yalan haber yazmışlar adam oldyrcem kendimi diyodu ondan yazıyorlar heralde yarın mugeye bakarım bende merak ettimBen de meraktan baktım.Şansıma tüküreyim ya koca kadının hem sevgilisi hem kocası istiyor kadını.Sevgilisinden 15 yaş büyükmüş.Kadının kocası da gülüm gel yanıma otur diyor karısına.Kadın seni bırakmış gitmiş elin adamıyla yaşamış bu ne genişlik.Kadın bir de kaçarken torununa çarpıp gitmiş.Kadının kocası intihar edeceğim demiş nette gördüm etti mi felan diye konuşuluyor yarın Müge’de konuşurlar.Bana haber verin
Ben de ilgilenemeyince çok üzülüyorum. Seni çok iyi anlıyorumselam kizlar.bugun yine hengamede gecti disari cikmam gerekti mecburen.yarina yemek var sukur ama ikizlerle hic ilgilenemedim uzuldum cok yarin telafi etmem lazim .hepinizi opuyorum cok
Valla ya bulasık mak.hep calısıyor hepBu mutfak nicun boyle bir karadelik.
Gobek bagimi mutfaga gommusler kesin benim.
Hele dun yangin var diye bagircaktim.
Hamura falan bulasinca beni o gun unutun diyorum.
Ben aslinda yogum.
Yaa canimselam kizlar.bugun yine hengamede gecti disari cikmam gerekti mecburen.yarina yemek var sukur ama ikizlerle hic ilgilenemedim uzuldum cok yarin telafi etmem lazim .hepinizi opuyorum cok
Ben gormemistim tv bende int. İzledimBen de meraktan baktım.Şansıma tüküreyim ya koca kadının hem sevgilisi hem kocası istiyor kadını.Sevgilisinden 15 yaş büyükmüş.Kadının kocası da gülüm gel yanıma otur diyor karısına.Kadın seni bırakmış gitmiş elin adamıyla yaşamış bu ne genişlik.Kadın bir de kaçarken torununa çarpıp gitmiş.Kadının kocası intihar edeceğim demiş nette gördüm etti mi felan diye konuşuluyor yarın Müge’de konuşurlar.Bana haber verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?