Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bugun yarim saat disarida yurudum.
20dk pilatesannesinin hareketlerden yaptim.
Hareketleri cok iyi sevdim sayfasini.
Hergun yapicam 10dk bile olsa.
H.sonu kacamaklarini telafi etmem lazim.
Aksam yemek yemedim.
Sadece cay, su.
Arkadasimla karsilastik cuma gunu mont var tabi dediki hic kilon yok nasil verdin dedi.
Benim bacaklar kollar ince gobus ve yanlarda kaldi.
Bolgesel calismam lazim yani.
Dedim montdan anlasilmiyo gobegim kaldi.

Bugun koltuklarin kirlentlerinin yuzunu degistim.
Aiy 4 mak. Camasir oldular nereye assam sasirdim.
Her yer camasir.

Mutfagi toplayip bulasik mak. Calistirdim.
Cay icicem kizi uyuttu babasi.

Oglan ben yarin nasil uyancam erken die dolaniyo.
Erken yatmayi bilmiyosun ki kalkamazsin tabi dedim.
Alisti 1 e kadar uyumaya.
Sabah papaz oluruz senle dedim.

Bu mutfak nicun boyle bir karadelik.
Gobek bagimi mutfaga gommusler kesin benim.
Hele dun yangin var diye bagircaktim.
Hamura falan bulasinca beni o gun unutun diyorum.
Ben aslinda yogum.

İyi akşamlar kızlar çok yoğun geçti h sonu ve bitti maalesef ctesi doktor Randevusu vardıordan 1 saat arkadaslara kahveye uğradık çıkmayın hastaneye evleri kızının yaş hediyesini verdim
Bugunde market alışverişi orkide ıstiyordum a101 de hiç kalmamıştı yuruyus oldu bana kar başladı güzel tutmuş da biraz öğleden beri yagiyor bebiş 2700 kg yaklaşmış 2 hafta da anca 300 gr civarı almış neyse sağlıkla gelin ins da kilosu fena değil artık her hafta gelin dedi doktor

İyi akşamlar kızlar çok yoğun geçti h sonu ve bitti maalesef ctesi doktor Randevusu vardıordan 1 saat arkadaslara kahveye uğradık çıkmayın hastaneye evleri kızının yaş hediyesini verdim
Bugunde market alışverişi orkide ıstiyordum a101 de hiç kalmamıştı yuruyus oldu bana kar başladı güzel tutmuş da biraz öğleden beri yagiyor bebiş 2700 kg yaklaşmış 2 hafta da anca 300 gr civarı almış neyse sağlıkla gelin ins da kilosu fena değil artık her hafta gelin dedi doktor

Doğuma 1 ay kalmış canım sağlıkla gelsin inşallah sıklasiyor kontroller artık kg alımı için ceviz kaşar peynir muz süt aldırıyor diyolar yemistim muz her gün küçük çok olgun olmayanı varya ondan

Ya su mugedeki kadinla adam neyin kafasini yasiyolar
Dun kardesim bahsetti int. Gormus bende baktim biraz.
Abi 3 cocigi birakmis teyzenin 4 torunu varmis teyze diyoki kokusunu bile ozluyorum diyo adam icin aiyy midem bulandi
Ben de meraktan baktım.Şansıma tüküreyim ya koca kadının hem sevgilisi hem kocası istiyor kadını.Sevgilisinden 15 yaş büyükmüş.Kadının kocası da gülüm gel yanıma otur diyor karısına.Kadın seni bırakmış gitmiş elin adamıyla yaşamış bu ne genişlik.Kadın bir de kaçarken torununa çarpıp gitmiş.Kadının kocası intihar edeceğim demiş nette gördüm etti mi felan diye konuşuluyor yarın Müge’de konuşurlar.Bana haber verin

Bugün akşama kadarr evrak işlrdim
Eşimin iş daha dolu maaşım zam yap diyom
Daha ne istiyo diyo
Bugün sevgililer günü diyorum biz evlendik diyo temmuzu bekle diyo
Tatlılar filan bitti bi ara verip sonra yapıcam inş eşimin doğum günü var iki hafta sonra ona pasta yapcam inşbecerirsem

Selam kızlar,
Bugün nasıl geçti anlamadım. Kahvaltı hazırladım yaptık. Sonra zaten zaman geçmeden kahve ister benim koci. Boğazı boş durmaz. Acil diyete sokmam lazım.
Yoksa işim çoook :)
Neyse sonra toparla işte kız bahçeye çıkmak istiyor o soğuk diyor.ya çocuk hevesini alsın günlerdir kar bekliyor. Neyse indik. Durduk biraz kartopu oynadık falan. Eve geldik. Spora başladım tabi yürüyüş yapmadım. İşte çay içelim dedi. O arada acıktım da dedi. Çaymı yemekmi neyse ben başlamıştım spora 40 dk leslie yaptım. O arada lafı da söylemeden duramadı. Annen spor yapıyor biz acıktık diye. O an yapmasam akşam da yapamayacağım iki oyala kızı yapayım dimi. Ben de dedim ye ye diyip ısrar edip ağzıma tıkarken düşünecektin dedim neyse evde yemekler vardı bir de karnabahar kızarttım.o içerde maç izledi. Bugün bir böyle totoyu kaldırıp birşey yapası gelmedi. Kız karnabahar yedi ben şok. Neyseki evdeki yemeklerde bitti.
Sonra kızımla vakit geçirdim. Evcilik oynadık. Evi zaten topla topla bitmez. Bugün de kolunu az sıcak şeye değdirdi. Hafif kızardı ilaç sürdüm. Ben mutfaktayken kız sürekli benim yanımda o mutfaktayken de kız sürekli benimle odada sevgililer günümüz böyle geçti işte.kız 22:30 da uyudu o da uyudu. İki gün evde durup bir uğraş bulamazsa bana sarıyor

Sevgililer gününü bizde kutlamiyoruz evlilik yıldönümü ve d günü hediye alıyorum esim ya alıyor ya para veriyor alıyorum biseler geçen sene sevgililer günü denk geldi tek taş aldım bintane
Biz de kutlamıyoruz. Eşim yeni evlendiğimizde kutluyordu da ben çok önemsemiyordum. İki ay sonra evlilik yıldönümümüz var eee bir ay sonra da kızımızla kavuşma günümüz her ay kutlamamı olacak
Zaten bugün bana sardı ne kutlayacağım. Yok telefonum şarj almıyordu kablo bozulmuş galiba. Telefon elinden düşmüyorki tabi bozulur. Yok o öyle yok bu böyle. Allah aşkına onun gibi ohh rahat tv açıp izliyormuyum kızla zaten telefonu elime alamıyorum. Fırsat bulunca alıyorum o da olsun bir zahmet. Ne kutlayacağım sevgililer gününü

Biz de bayılıyoruz ona çok eğlenceli. Komedi.
Valla adamın on parmağında on marifet sesinde güzel bitiremedik oglus sardı bana sonra açılmadı sonra izleriz Tolga çevik var ona baktık şimdi oglusu getirdim yatırmaya sonra kalanı izleriz

Ay sorma kadinin yasida var bu saatten sonra resmen heyecan arıyor kaçtığı adam ise yaramaz bi tıp zaten bende ins.gordum yalan haber yazmışlar adam oldyrcem kendimi diyodu ondan yazıyorlar heralde yarın mugeye bakarım bende merak ettim

selam kizlar.bugun yine hengamede gecti disari cikmam gerekti mecburen.yarina yemek var sukur ama ikizlerle hic ilgilenemedim uzuldum cok yarin telafi etmem lazim .hepinizi opuyorum cok
Ben de ilgilenemeyince çok üzülüyorum. Seni çok iyi anlıyorum

Bu mutfak nicun boyle bir karadelik.
Gobek bagimi mutfaga gommusler kesin benim.
Hele dun yangin var diye bagircaktim.
Hamura falan bulasinca beni o gun unutun diyorum.
Ben aslinda yogum.
Valla ya bulasık mak.hep calısıyor hep
Dobarlanamıyorum

selam kizlar.bugun yine hengamede gecti disari cikmam gerekti mecburen.yarina yemek var sukur ama ikizlerle hic ilgilenemedim uzuldum cok yarin telafi etmem lazim .hepinizi opuyorum cok
Yaa canim
Bende h.sonu esime pasliyorum genelde hani o daha cok oynuyo uyutuyo falan.
Bende ozaman uzuluyorum uyudugunda falan.
Evlat iste
Ilgi bekliyolar hep.

Ben gormemistim tv bende int. İzledim
Bakcam bu sabah
Esime anlattim aksam inanmiyorum ben yalan onlar izleme diyo bana.
Bi insan onlari yapar bi de üzerine tv cikar mi diyor.
Para icin de insan kendini bukadar rezil edemez galiba ama ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…