Küçük Düşün Büyük Olsun!

Allah kolaylık versin canım.. Allah Allah bir sıkıntısımı varki acep
Âmin
Ağlayınca bende kendimi kötü hissediyorum
Doyurduktan sonra gazini çıkartıyorum ama sürekli kusuyor normalde de elleri surekli agzinda su cikartiyor
Biraz daha büyük olsa dış diyeceğim ama 3 aylık olacak 2 gün sonra

Canım saolasın ya.
Valla cocuk derdini anlatamıyor ,ne kresi diyo bana.
SOnra diyo bana babası kıaza yapmıs onu anlatıyor dedi.
Anlatıyor demek bak dedim.
Bbası alsında tek maasla anca geciniriz.
Ben öyle bakmıyorm hayata.
Biz bu cocugu dünyaya getirdik,kıt kanaat yine yasatalım?
Artık birinde bisey görsün istiyor.
Büyüdükce daha da isticek.
Valla ben haziranda gidelim konusalım kreslerle diyorm kociye 22 aylık alırlarsa diye.
Hayırlısı artık

Selam kızlar
benim bebe durmadan ağlıyor sürekli kucak da ve gezmek istiyor kollarım belim çok ağrıyor ya gezdirmekten
Ates vs var mı?
Gazı mı vaar acaba;bisiklet cevirir gibi bacaklarını kontrol etsen cnm?
Gaz varsa cıkar.
2.aydan sonra ataklar baslıyor

Ates vs var mı?
Gazı mı vaar acaba;bisiklet cevirir gibi bacaklarını kontrol etsen cnm?
Gaz varsa cıkar.
2.aydan sonra ataklar baslıyor
Ateşi yok canım
Gazi olsa bacaklarını karnına çekerek ağlar diye okumuştum öyle bisey yapmiyor
Altını degistirdigim zaman biraz açık bırakıyorum bacaklarını oynatıyorum gaz cikartiyo altına yapıyor emdikten sonra sırtını sivazliyorum öyle de cikartiyo
Burnunu da açıyorum biraz hapşırıyor acaba soğuk mu aldı diye düşünüyorum ayakta getirince susuyor oturunca bağırmaya başlıyo
Geçen hafta 12. Haftamızdı atak haftasıymış huzursuzluğu ona bağladım ama bilmiyorum

Selamlar
Eve gelince evde işe gömüldüm
Allahtan koca evi toplamış süpürmüş de çok dağınık gelmedi gözüme
Bende azar azar yapıyorum
Karnım çok sertleşiyor yoksa kasılmalarım erken başladı zaten
Oğlumda kucak istiyor sürekli
Hala oğlumun uykuları düzenli değil ne yapacağım hiç bilemiyorum

Selam
bebiş kaç aylık oldu

Bence de en iyisi kreş canım..
İnsan seve seve bakar ya torununa.. Hemde yarım gün zaten..
Neyse az daha sabır canım.. ne yapcan.. annen oda ..Öyle kabul edeceksin artık..
Kreş de daha sosyal oluyorlar çocuklar hem..
Gayette akıllı maşallahı var alyoşun..
22 aylıkken derdini gayette anlatır..
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah..

Erken cikarabilir belirtileri oncesinde basliyor.
Kizim 5 aylik cikardi disini oglumda o zamanlar cikarmisti

Koltuklarin minderinin diger yuzunu takmistim renkli.
Salonun halisinida degistim havasi degissin az.
Modum yukselsin.
20dk plates annesiyle plates yaptim.
Kiz tv de bi ona bakiyo bi bana guluyo
Su bitti su alinir
Bir kac parca eksik daha var hic tasiyamicam esim alir gelirken.
Aracin parasini bekliyorum ay sonu yatiyor yatsada alsak su Ata'yı.

İnsanın annesi böyle yaparsa kim ne yapmaz valla canım kendi rahatını düşünüyor aslında dese ne güzel yarım günde olsa kızımın çalıştığı bir iş var kendi ayaklarının üzerinde yarım gün nedirki bir de torun can ya insan seve seve bakar ne bilim sürekli kendi haftasında bezdiriyor seni üzülüyorum birde hep onun haftada bişe oluyor negatif düşünceden valla vicdan kısmına gelirse çalışan annelerin vicdani hep bı taraftan buruk zaten deseydin
Benimde param kalmadı
Avansa kadar 0,5 gr yada 1 grm bozcam.
Avans taa haftaya pazartesi yatar.
180 elektrik var ödenecek.
Bugun 150 tl saglık cekildi kkdan.
Ay bu kocan tuhaf insan senin yarım maaş biliyor bayada şey oduyosun sormadan vermek lazım sanırım yetiştirmeden oluyo esimin ailesi iyi o yönden 1 eltim calismis birde ben evlilik sonrası bı kaç yıl ama o zaman çalışmazkende para bırakırlar hepsi benim babam da bu yönde çok vermezdi hesap kendindeydi he annemde çıkıp pek market pazar gören bir tip değildir hala kardeşim yapiyo pazarı
Çok yiyosa fazlasını çıkarıyordur canım belki reflü vs.yoksa az usutsede kusma oluyor takip et rabbim yardımcın olsun

Selam bacılar TV düzeldi şüküras bayrakları as ev topladım klozet lavabo ovdum mutfak toplayıp ocağını alt yerlerini fln temizledim dik Süpürge tuttum kuşun kafesi temizleyip namaz kıldım oglusu yıkadım çocuğu yıkayınca bı rahatlık geliyor bana petekleri açtım öğlen banyo iki oda olarak oglus üşümesin ev ılık kıvamda aslında yinede açtım akşama fileden aldığım şiş etleri çıkardım lavaş alcak eşimde durum gibi Soğanlı fln seviyoruz birde tarhana çorbası yapcam içsin oglanda sıcak sıcak

Benimkinin aynen aileden geelen bi skıntı var.
Ay valla artk ona takılmıyorm da,kafam rahat olsın yeter

Bim 55 tl;dondurulmus sogan,ıspanak,mantar,haslanmıs fasulye,1 lt kefir,buzdolabı poseti,elma sirkesi,kadife tatlıısı(aksm koci ister tatlı)5 tane yufka.
Aksma kuru+bulgur pilavı yapacagım
Alya anneme sabah beri baba arabayı carptı diyomus
Ay video attı,gül gül öldüm.
Bayagı arabayı carptı diyo
Yanmısz biz

Sitare çok emersede kusabilir normal ilk aylarda üstünüz kusardı çok Benimkilerden telaş yapma gaz çıkıncaya yapar öğreneceksin daha minnak sırtından yelek eksik etme
Eşim yetiştireniyo işi tek bide ortagızya adam işyeri in sahibi ortak ama hiç iş yapmıyor işyeri onun sonradan ortak yaptı işçiye versek bize para kalmaz diye bende yardım ediyorum eskiden bende muhasebeci de çalışırdım çocuklar olunca çıktım
Şuan ortak olduğumuz için para gelen giden ikiye bölünüyor çok para kalmadığı içinde napım ben yardım ediyorum evden
Akşamları birlikte çalışıyoruz hedefim araba almak bazen yürüyo bazen otobüse binemiyo üzülüyorum fedakarlık yapıo adam
Bende yardım ediyorum bizim için
Kimse yok yardım edenimiz
Kaynana altın almış gene telefonda soruyomuş ne alıyım diye kocama ahh dedim oglum yürüsün işe sen altın biriktir
Bende üçbeş koyarsam işte bi araba alsak ayağımızı yerden kesecek kadar
Benim gözüm yüksekte ama
Kocam para nerde diyo
Parayı bana veriyo kendim harvıyon diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…