- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Babanne evi daha kalabalik bi de evden cikiyorlar gidiyorlar ya değişik geliyordur belki ona orasi canim.Günaydınlar
Sabah sabah evde bi cıglık kıyamet
Alya anlıyır artık
Asla ikna olmadı aglayarak bıraktım
Off valla icime öküz oturdu
Öyle bir dramaqueen cocık
Hep de annemde yapıyo,sıkılıyo onla galiba anlamadım
Evet ya sıkılıyor annemle.Babanne evi daha kalabalik bi de evden cikiyorlar gidiyorlar ya değişik geliyordur belki ona orasi canim.
Annene malzeme cikariyor minnos
Bende yeni kalktım dağ gibi katlanacak ve yıkana ak olmuşTavuk sosladim firinda patatesle pişircem.
Pilav yaparım.
Kizla oynuyoruz.
Sabah esim gitmeden y.odasini topladim
Toz aldim dedim kizin yaninda salonda siz takilirken bari oda toplanmis olsun.
Malum kiz ise gidecek erkenden kalkiyor kar soguk dinlemez
Camasir katladim.
Supurge yaparim bugun artik.
Kurudolma benimde aklima vuruyo bu ara ama benden baska kimse yemiyo evdeBende yeni kalktım dağ gibi katlanacak ve yıkana ak olmuş
Karnıyarık yapcam buzluktan çıkardım iç varmış dolapta kuru dolma yapım biber 🌶varkuruttugum
Kayınvalide de olunca babasida yanında evden seninle çıkıyor birde orda çocuklar var canım kalabalıkta anlamıyordurGünaydınlar
Sabah sabah evde bi cıglık kıyamet
Alya anlıyır artık
Asla ikna olmadı aglayarak bıraktım
Off valla icime öküz oturdu
Öyle bir dramaqueen cocık
Hep de annemde yapıyo,sıkılıyo onla galiba anlamadım
Yetisemedim bende kizla ugrasmakdanSelamlar gece oglus üzerime atlati gece uyandık onun odada uyuduk 10 buçukta uyandık gece geç uyuduk eşimle kahvaltıya tost yaptık şimdi mugeye bakıyoruz geç açtım davut vardı çıkan noldu müge bişe ddimi birde İkra vardı öldürülmüş kız katili 14 yaşında amca diyolar sasiriyorum
Aynen öyleKayınvalide de olunca babasida yanında evden seninle çıkıyor birde orda çocuklar var canım kalabalıkta anlamıyordur
Bugün konuştular, intahar ettigi söylentisi yalan habermisBen de meraktan baktım.Şansıma tüküreyim ya koca kadının hem sevgilisi hem kocası istiyor kadını.Sevgilisinden 15 yaş büyükmüş.Kadının kocası da gülüm gel yanıma otur diyor karısına.Kadın seni bırakmış gitmiş elin adamıyla yaşamış bu ne genişlik.Kadın bir de kaçarken torununa çarpıp gitmiş.Kadının kocası intihar edeceğim demiş nette gördüm etti mi felan diye konuşuluyor yarın Müge’de konuşurlar.Bana haber verin
Evden mi çalışıyorsunuzBugün akşama kadarr evrak işlrdim
Eşimin iş daha dolu maaşım zam yap diyom
Daha ne istiyo diyo
Bugün sevgililer günü diyorum biz evlendik diyo temmuzu bekle diyo
Tatlılar filan bitti bi ara verip sonra yapıcam inş eşimin doğum günü var iki hafta sonra ona pasta yapcam inşbecerirsem
Allah kolaylık versin canım.. Allah Allah bir sıkıntısımı varki acepSelam kızlar
benim bebe durmadan ağlıyor sürekli kucak da ve gezmek istiyor kollarım belim çok ağrıyor ya gezdirmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?