Muhasebeci kocam
Sitare çok emersede kusabilir normal ilk aylarda üstünüz kusardı çok Benimkilerden telaş yapma gaz çıkıncaya yapar öğreneceksin daha minnak sırtından yelek eksik etme
Eşim yetiştireniyo işi tek bide ortagızya adam işyeri in sahibi ortak ama hiç iş yapmıyor işyeri onun sonradan ortak yaptı işçiye versek bize para kalmaz diye bende yardım ediyorum eskiden bende muhasebeci de çalışırdım çocuklar olunca çıktım
Şuan ortak olduğumuz için para gelen giden ikiye bölünüyor çok para kalmadığı içinde napım ben yardım ediyorum evden
Akşamları birlikte çalışıyoruz hedefim araba almak bazen yürüyo bazen otobüse binemiyo üzülüyorum fedakarlık yapıo adam
Bende yardım ediyorum bizim için
Kimse yok yardım edenimiz
Kaynana altın almış gene telefonda soruyomuş ne alıyım diye kocama ahh dedim oglum yürüsün işe sen altın biriktir
Bende üçbeş koyarsam işte bi araba alsak ayağımızı yerden kesecek kadar
Benim gözüm yüksekte ama
Kocam para nerde diyo
Parayı bana veriyo kendim harvıyon diyo
Aleykümselam canım
Oğlum 22 aylık
Karnımda ki oğlum da 5 ay bitti
Bende üşüttüğünü düşünüyorum dr ilaç verirmi acaba götürsem miAcaba üşüttümü canım ya..Hay ALLAH CANIM..
Erken cikarabilir belirtileri oncesinde basliyor.
Kizim 5 aylik cikardi disini oglumda o zamanlar cikarmisti
Koltuklarin minderinin diger yuzunu takmistim renkli.
Salonun halisinida degistim havasi degissin az.
Modum yukselsin.
20dk plates annesiyle plates yaptim.
Kiz tv de bi ona bakiyo bi bana guluyo
Su bitti su alinir
Bir kac parca eksik daha var hic tasiyamicam esim alir gelirken.
Aracin parasini bekliyorum ay sonu yatiyor yatsada alsak su Ata'yı.
Elleri devamlı ağzında ve şorikli oldu resmenT thesekreter Davut intihar etti yazmis bazilari ama Muge Anli Ordu da kizinin yaninda demis.
Acaba dogrumu
Çocuktan al haberi demişler bak sen prensese korkmusta kuzu aklına işlemiş demek bizimkide takılıyor bazen 1 sene olan şeyi soyluyorBim 55 tl;dondurulmus sogan,ıspanak,mantar,haslanmıs fasulye,1 lt kefir,buzdolabı poseti,elma sirkesi,kadife tatlıısı(aksm koci ister tatlı)5 tane yufka.
Aksma kuru+bulgur pilavı yapacagım
Alya anneme sabah beri baba arabayı carptı diyomus
Ay video attı,gül gül öldüm.
Bayagı arabayı carptı diyo
Yanmısz biz
Canım sıcak tutmaya çalış..ayaklarını özellikle.. Uyurken mesela sıcak su taorbası veya ısıtılmış mermer parçası gibi bişide olabilir. Ben kızıma küçükken mermer taşım vardı bir parça.. Ocalta ısıtıp tülbente sarıp yatağında ayak kısmına koyardım.. Ayaktan üşüyünce kusuyor bebekler.. Çok küçük bitkisel bişi önerememde.. Biraz bğyük olsa nanr limon ballı çok iyi gelirdi.. Ama dahabanne sütü alıyor cnm.. Olmadj dr a sorarsın.. Çok geçmiş olsun..Bende üşüttüğünü düşünüyorum dr ilaç verirmi acaba götürsem mi
Bitkisel yapabileceğimiz birşey varmıdır bildiğiniz
Çok akıllı bıdık maşallah canım ya.. Baksen büyümüşde anneanneye havadis veriyorBim 55 tl;dondurulmus sogan,ıspanak,mantar,haslanmıs fasulye,1 lt kefir,buzdolabı poseti,elma sirkesi,kadife tatlıısı(aksm koci ister tatlı)5 tane yufka.
Aksma kuru+bulgur pilavı yapacagım
Alya anneme sabah beri baba arabayı carptı diyomus
Ay video attı,gül gül öldüm.
Bayagı arabayı carptı diyo
Yanmısz biz
Fena fenaÇok akıllı bıdık maşallah canım ya.. Baksen büyümüşde anneanneye havadis veriyor
Bizde sasırdıkÇocuktan al haberi demişler bak sen prensese korkmusta kuzu aklına işlemiş demek bizimkide takılıyor bazen 1 sene olan şeyi soyluyor
Ohh bereketli olsunSelam canlar yemek yedik et şiş kizarttim çorba salata durum yapıp yedik bulaşık topla namaz kıl bu saat oldu çay içiyoruz şimdi esim bı çıktı o yokken bozukluk şişe yaptım yeni ona 10 TL attimm zula için 100 almıştım yanına 50 koydum 150 attım oraya bereket versin
Kız sen pırasa yemesen aslında.Selamsız daldim yıne
Bugün pırasa yemeği yaptım pızza hamuru yoğurdum bırazdan fırına vercem kocam pırasa yemez
Bugun gec gelecek sendıka toplantıda sözleşme olmazsa greve çıkacaklarmış
İnşallah hayırlı haber alırım ne kadar itişip kakışsakda evin rızkı geliyor Allah hayırlısını nasip etsin
Mutfak lavabo borusunu değiştirdim lavabo altını bosalttım sıldım
Bır makıne camasır yıkayıp astım
Kızı sallıyorum dalınca pizzayı fırına vereyım anca pişer
Ben gaz icin sıcak havlu yapr koyardım karnına ayakların iyi gelirdi.Bende üşüttüğünü düşünüyorum dr ilaç verirmi acaba götürsem mi
Bitkisel yapabileceğimiz birşey varmıdır bildiğiniz
Alyada cok kusan bi bebektimasallah
Birbirlerini seven sayan destek olan karı kocalara imreniyorum doğrusu
Benim içimden gelmiyor artık
Bebegım üşüttü galiba yelekli sürekli ama nasıl oldu anlamadım açıkçası calpol verdim rahatlayıp uyuyor
3 aylık neredeyse dr ılac verırmı kı
Gazını çıkartıyorum ama yınede kusuyor boyle degıldı bi sıkıntısı vr belli huzursuz cocuk
Ben şunu anladım evde iki çalışan olunca çokta bereketi olmuyor ben çalıştığım zaman evin her ihtiyacını görüyordum üstüne borçta ödedim birikim de yaptım ama eşim ne yaptı bana yine borçla geldiKızlar selamm
Ne çok sayfa olmuş okuya okuya geldim
İlk şeker yüklemem yüksek çıktı diye ikinci testi istemişlerdi yaptırmamıştım son gittiğimde doktor bi daha istedi illa ben de mecbur zor zahmet izin aldım iş yerinden yarın gitcem yaptırcam
Kızlar ya benim eşimin elinin hiç bereketi yok bence duymasın alınır gücenir ama ben hep ondan daha az maaş aldım mesela ama hep daha çok ödeme yaptım masraf gördüm zulaya attım paramı çok yönlü kullandım ama o öyle değil
Bugün maaş yatmış mesela kira kredi ve kredi kartı ödemiş geriye 1000 lira para kaldı diyor daha ödenecek kredi kart ve ek hesap var bunların toplamı zaten 1300 yapıyor her ay liste yapıyoruz kim ne kadar ödücek ikimizin de maaşına göre bölüştürüyorum ama ona gelince yetmiyo bitmiyor
Okutsam mı okusam ne okusam bereket için var mı bildiğiniz bişeyler gerçekten aklım almıyor artık evim bereketlensin istiyorum
Biz şöyle yapardık birimizinjind hiç ellrmiyoduk benim maaşı biriktirdimBen şunu anladım evde iki çalışan olunca çokta bereketi olmuyor ben çalıştığım zaman evin her ihtiyacını görüyordum üstüne borçta ödedim birikim de yaptım ama eşim ne yaptı bana yine borçla geldi
Bende bundan sonra çalışsam sizin yaptığınızı yapardım en mantıklısını yapmışsınız benceBiz şöyle yapardık birimizinjind hiç ellrmiyoduk benim maaşı biriktirdim
Kocamınkiylede giderlerimizi karşıladık
Ha çokta bir maaşımız yoktu ama
Markete filan haftada gidin hergün uğraşmayın bunlar çok tutuyo insan ne görse alıyo
Kendime yasak koydum 14 gün gitmiycem
300 TL gömdüm yani ayın 15
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?