Küçük Düşün Büyük Olsun!

Muhasebeci kocam

masallah
Birbirlerini seven sayan destek olan karı kocalara imreniyorum doğrusu
Benim içimden gelmiyor artık
Bebegım üşüttü galiba yelekli sürekli ama nasıl oldu anlamadım açıkçası calpol verdim rahatlayıp uyuyor
3 aylık neredeyse dr ılac verırmı kı
Gazını çıkartıyorum ama yınede kusuyor boyle degıldı bi sıkıntısı vr belli huzursuz cocuk

Erken cikarabilir belirtileri oncesinde basliyor.
Kizim 5 aylik cikardi disini oglumda o zamanlar cikarmisti

T thesekreter Davut intihar etti yazmis bazilari ama Muge Anli Ordu da kizinin yaninda demis.
Acaba dogrumu
Elleri devamlı ağzında ve şorikli oldu resmen bizimkiler şorik derler siz ne diyorsunuz ağzı sulanınca
Mügeyi sabah dinledim cocugu emzırırken sosyal medyada ıntıhar ettı yazmışlar yalan dedi önüne gelen gazetecilik yapıyo dedi
Oturma odasında değişiklik iyi oluyor bende koltuk oturma kısmına örttüğüm örtüleri değiştirdim y.odası halıları ıkı parca onları salona serdım hem toplayıp sırkelemesı koly oluyor kırlensın dedım mart nısan gıbı yıkamayı düşünüyorum ince makıneye girenlerden bnm halılar büyük olanlrı atamıyorum ama kucukler sıgıyo

Selamsız daldim yıne
Bugün pırasa yemeği yaptım pızza hamuru yoğurdum bırazdan fırına vercem kocam pırasa yemez
Bugun gec gelecek sendıka toplantıda sözleşme olmazsa greve çıkacaklarmış
İnşallah hayırlı haber alırım ne kadar itişip kakışsakda evin rızkı geliyor Allah hayırlısını nasip etsin
Mutfak lavabo borusunu değiştirdim lavabo altını bosalttım sıldım
Bır makıne camasır yıkayıp astım
Kızı sallıyorum dalınca pizzayı fırına vereyım anca pişer

Çocuktan al haberi demişler bak sen prensese korkmusta kuzu aklına işlemiş demek bizimkide takılıyor bazen 1 sene olan şeyi soyluyor

Selam canlar yemek yedik et şiş kizarttim çorba salata durum yapıp yedik bulaşık topla namaz kıl bu saat oldu çay içiyoruz şimdi esim bı çıktı o yokken bozukluk şişe yaptım yeni ona 10 TL attimm zula için 100 almıştım yanına 50 koydum 150 attım oraya bereket versin

Bende üşüttüğünü düşünüyorum dr ilaç verirmi acaba götürsem mi
Bitkisel yapabileceğimiz birşey varmıdır bildiğiniz
Canım sıcak tutmaya çalış..ayaklarını özellikle.. Uyurken mesela sıcak su taorbası veya ısıtılmış mermer parçası gibi bişide olabilir. Ben kızıma küçükken mermer taşım vardı bir parça.. Ocalta ısıtıp tülbente sarıp yatağında ayak kısmına koyardım.. Ayaktan üşüyünce kusuyor bebekler.. Çok küçük bitkisel bişi önerememde.. Biraz bğyük olsa nanr limon ballı çok iyi gelirdi.. Ama dahabanne sütü alıyor cnm.. Olmadj dr a sorarsın.. Çok geçmiş olsun..

Çok akıllı bıdık maşallah canım ya.. Baksen büyümüşde anneanneye havadis veriyor

Çocuktan al haberi demişler bak sen prensese korkmusta kuzu aklına işlemiş demek bizimkide takılıyor bazen 1 sene olan şeyi soyluyor
Bizde sasırdık
Cumartsi gördü annemi hic demedi böyle seyler.
Araba genelde kapıda duruyor ,camdan görüyordu.
Babası araba nerde kzıım diyince orda diyo
Orda ya takmıs bide.
Alya kumandalar nerde diyorz orda diyo
Ay bize de eglence cıktı

Ohh bereketli olsun

Kız sen pırasa yemesen aslında.
Gaz yapar pırasa

Bende üşüttüğünü düşünüyorum dr ilaç verirmi acaba götürsem mi
Bitkisel yapabileceğimiz birşey varmıdır bildiğiniz
Ben gaz icin sıcak havlu yapr koyardım karnına ayakların iyi gelirdi.
Üsütmeye de iyi gelebilir.
Ütüyle hafif gecerdim koyardm.

Alyada cok kusan bi bebekti
Sarıl sarıl kusardı
Kusma eger mama yada emmedense zManla geciyor cnm.
Üsütmede olabilir ama.

Kızlar selamm
Ne çok sayfa olmuş okuya okuya geldim
İlk şeker yüklemem yüksek çıktı diye ikinci testi istemişlerdi yaptırmamıştım son gittiğimde doktor bi daha istedi illa ben de mecbur zor zahmet izin aldım iş yerinden yarın gitcem yaptırcam
Kızlar ya benim eşimin elinin hiç bereketi yok bence duymasın alınır gücenir ama ben hep ondan daha az maaş aldım mesela ama hep daha çok ödeme yaptım masraf gördüm zulaya attım paramı çok yönlü kullandım ama o öyle değil
Bugün maaş yatmış mesela kira kredi ve kredi kartı ödemiş geriye 1000 lira para kaldı diyor daha ödenecek kredi kart ve ek hesap var bunların toplamı zaten 1300 yapıyor her ay liste yapıyoruz kim ne kadar ödücek ikimizin de maaşına göre bölüştürüyorum ama ona gelince yetmiyo bitmiyor
Okutsam mı okusam ne okusam bereket için var mı bildiğiniz bişeyler gerçekten aklım almıyor artık evim bereketlensin istiyorum

Ben şunu anladım evde iki çalışan olunca çokta bereketi olmuyor ben çalıştığım zaman evin her ihtiyacını görüyordum üstüne borçta ödedim birikim de yaptım ama eşim ne yaptı bana yine borçla geldi

Biz şöyle yapardık birimizinjind hiç ellrmiyoduk benim maaşı biriktirdim
Kocamınkiylede giderlerimizi karşıladık
Ha çokta bir maaşımız yoktu ama
Markete filan haftada gidin hergün uğraşmayın bunlar çok tutuyo insan ne görse alıyo
Kendime yasak koydum 14 gün gitmiycem
300 TL gömdüm yani ayın 15

Bende bundan sonra çalışsam sizin yaptığınızı yapardım en mantıklısını yapmışsınız bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…