Gaz değil bu CanımCanım çoğu şey gaz yapıyor sana olmasada sütten bebeğe geçiyor ilk ay emziremedim ben sagip verdim sonra emmiş ti benim oğlan çok sakınmadim yanlız yediğim şeylere kimyon attım tadı degismiyir hem gazı rahat atıyor birde rezene içiyordum oglus a iyi geliyordu süt oluyordu
Sağlık ocagına kan verebilirsin cnmEvin kredisi 7 ay kaldı. Eşim bankada para var deyip rahat davranmıyor çok şükür. Yatırmış para.
Bir biteydi.
Eskiden olsa eşimin hesabındaki para da çarçur olurdu. Ya harcardı ya birine verirdi. Artık düşündüğü kızımızın geleceği.
Bugün de kız uyuyunca bayağı konuştuk. Ben iki ay olacak adet olmuyorum. Bana ısrarla doktora git diyor. Karda kışta nasıl gideyim. Gidecektim bu hafta kar yağdı. Ya hamileysen dedi. Yok hiç sanmıyorum dedim. Konuşurken eşim dedi, ben kızımın yerine hiç kimseyi koyamam yanına yakıştıramam.aynı duyguları hissediyorum aslında. Ne tuhaf değilmi kanından olma ihtimali olana bile bu söz. Ama asla kızımızla yaşadığımızı sanmıyorum başkası yaşatsın.
neyse zaten öyle ihtimal yok boşver menopoz öncesidir dedim. Bakalım doktora gideceğim ilk fırsatta. Menopoza erken teşhiste önemli. Ya da öyle bir gecikmedir.
Erkeklerde mi sıkıntı acabaKızlar selamm
Ne çok sayfa olmuş okuya okuya geldim
İlk şeker yüklemem yüksek çıktı diye ikinci testi istemişlerdi yaptırmamıştım son gittiğimde doktor bi daha istedi illa ben de mecbur zor zahmet izin aldım iş yerinden yarın gitcem yaptırcam
Kızlar ya benim eşimin elinin hiç bereketi yok bence duymasın alınır gücenir ama ben hep ondan daha az maaş aldım mesela ama hep daha çok ödeme yaptım masraf gördüm zulaya attım paramı çok yönlü kullandım ama o öyle değil
Bugün maaş yatmış mesela kira kredi ve kredi kartı ödemiş geriye 1000 lira para kaldı diyor daha ödenecek kredi kart ve ek hesap var bunların toplamı zaten 1300 yapıyor her ay liste yapıyoruz kim ne kadar ödücek ikimizin de maaşına göre bölüştürüyorum ama ona gelince yetmiyo bitmiyor
Okutsam mı okusam ne okusam bereket için var mı bildiğiniz bişeyler gerçekten aklım almıyor artık evim bereketlensin istiyorum
2 kk var birinden alıp birine yatırınca bereketi olmuyor iste.Baby eşin napıyo paraları valla merak ettim anacım yetiyomu yoksa borcumu vaar eniştenin çözemedim
Üsuttu o zmn canım küçükte burdan tavsiye için ateşi varmı huysuzlugu doktora göster onzaman burun açıcı var ondan bulundur onunla açtım ben otri bebe vardı doktor soylerGaz değil bu Canım
Hapşırma öksürük var burnu tıkanıyor bazen
Amin canım inşallahayy ne tatlı heyecanlı değilmi hamilelik
Özlüyorum bazen tekmeleri
Allah bağışlasın ikisinide
Bencede versin bizim kp hayatta vermezdi önceleri bizde kredi kartı harcıyoduk hepnyeymiyodu2 kk var birinden alıp birine yatırınca bereketi olmuyor iste.
Aslında 1 kk var ama dogumda babası dogum ücretini cekin diye kendi kk nı verdi.
Buda güya ödücekti onu takstli kartı geri vercekti
2 sene olcak daha kartı veremedi.
Eve bisey lazım oluyo kpderim tabi karttan alalım diyo hadi bizimki panik ,kendi kartından cekiyo falan.
Gecen iste robotu bozulmus kvdenin 1500 tl robot almıslar .
Adam tabi sanıyoki kartında limit var.
Bizimki özel asıları flan orddan cektiiğinden limit olmuyo.
150 kre dedim kapa o kartı ver babana diye ama isine gelmiyo suan.
Bide 1 senedir ise aracla gidip geliyor pandemiden,su gibi mazot harcıyorz
Babannem höşüllü derdi.Elleri devamlı ağzında ve şorikli oldu resmenbizimkiler şorik derler siz ne diyorsunuz ağzı sulanınca
Mügeyi sabah dinledim cocugu emzırırken sosyal medyada ıntıhar ettı yazmışlar yalan dedi önüne gelen gazetecilik yapıyo dedi
Oturma odasında değişiklik iyi oluyor bende koltuk oturma kısmına örttüğüm örtüleri değiştirdim y.odası halıları ıkı parca onları salona serdım hem toplayıp sırkelemesı koly oluyor kırlensın dedım mart nısan gıbı yıkamayı düşünüyorum ince makıneye girenlerden bnm halılar büyük olanlrı atamıyorum ama kucukler sıgıyo
Ayy en korktugum elektrik falan kesilmesin diyorum.gunaydin kizlar.gelemiyordum .bizim de isitma bozuldu elektrik sobasiyla isinma cabasi veriyoruz.tabi ki isinamiyoruz
Bende bugün gec kaldırdım otobüs almamış benimkindeKiza tavuk hasladim suyuna corba yaptim icirdim iscak iscak sifa olsun.
Tavuklarida didip sogan biberle sotelicem pilavin yanina.
Kiymali patates patlicanlada yemek yapicam.
Bana bulgur pilavi bamya var.
Carrefourda avokado 6. 90 ama sert olmamis seyleri falan yollarlarsa die cesaret edip alamadim.
Ev temiz supurmem bugun.
Dun halilari falan kaldirip supurdum.
Salcam bugün esimde erken gelirse marasliyi izleriz gelsin kahveler gitsin ihlamurlar.
Ayy adamin yolunu gozler oldum
Millet karantinadan kocalardan bezdi ben ise gitmese diye bekliyorum.
Hem kiza bakiyo hem de dizi kahve arkadasi falan oluyo bana
İlk defa dünden beri bıraksam mı diyorum, ya alısacak ögleden sonra evde oldugumu kanıksayacak.babyloading87 canım çalışan anne olmak her daim vicdan azabı ne yazık ki
Ama yapacak birşey yok. Çocuklar büyüyor ihtiyaçlar artıyor geçinmek günden güne zor hale geliyor. Pandemi sürecinde bile sürekli dip dibe olmaktan 6 yaşında oğlumun bile dengesi şaştı işe giderken nazlar niyazlar ile zor gidiyorum
Bende hep Alyayla ugrastım.Selamms
Allah muhafaza gece arabayla cok uğraştım
Kaza yapmis gordum Allah korusun.
Esime sabah dil doktum gitme ise diye.
Dedi ki ortalik karisik (isleri surekli araçlarla malum) gitmem lazim dedi.
Demin ariyo keske seni dinleseydim burda (ofise gecememis buraya yakin fabr.) rehin kaldim diyo.
Dedim az lafimi dinlesen surda sicak cay yumudumluyo olurduk
Vallahi pisman oldum ben nasil gelcem diyo.
Otur orda sogukda dedim.
Ofise falan gecemez var bir dunya yol.
Eve gelecek bakalim Nasil gelecekse.
Asiri disari cikasim var ya ama kiz uyumuyo ful enerji.
parkeler kayiyor diye inadina parkelerde surunuyo kaydiriyo kendinj.
Usucek allam yarabbim.
Durmuyo halida yer yatagi da var.
Allah sokakda kalanlara yardim etsin sicak evde oturuyoruz biz ama soguk ya.
icini doldurursa vercek isteBencede versin bizim kp hayatta vermezdi önceleri bizde kredi kartı harcıyoduk hepnyeymiyodu
Dedim eşime idare etcez kapatmaz bıktım aldığımızı kart yiyo şükür kapadık gecen ay baya harcama oldu
Evin kaskosu
Eşimin belgesi
Ev kredi doğalgaz baya gitti dedi
Zaten kadınla iş hayatından çocuk yüzünden uzaklaşıyor. Baktığın zaman kimde aç da kalmıyor açıkta kalmıyor ama hayat senin hayatın çocuk büyüdükçe maddi özgürlüğün kıymeti hayatın değişecek olsa ayakta durabilecek olmayı bilmek de güzel. Benim 6 yıllık tecrübelerim çocukların her dönemi ayrı zor ve huyları sürekli değişiyorİlk defa dünden beri bıraksam mı diyorum, ya alısacak ögleden sonra evde oldugumu kanıksayacak.
Yada tmm dicem bırakcam.
Cünkü bana isi bi tek Alya bıraktırabilir.
Cok zor ya valla 2 gündür yerde miyiim gökte miyim belli değil
Bi yanım diyoki hadi oturdun 5 yasına kadar basında sonra ne olacak?Zaten kadınla iş hayatından çocuk yüzünden uzaklaşıyor. Baktığın zaman kimde aç da kalmıyor açıkta kalmıyor ama hayat senin hayatın çocuk büyüdükçe maddi özgürlüğün kıymeti hayatın değişecek olsa ayakta durabilecek olmayı bilmek de güzel. Benim 6 yıllık tecrübelerim çocukların her dönemi ayrı zor ve huyları sürekli değişiyor
. Tam alıştı büyüdü diyorsun hooop başka bir yüzü ortaya çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?