Küçük Düşün Büyük Olsun!

Off ben de bundan korkuyorum işte ya zaten hamilelik süreci iş yeri çok sıkıntılı geçti doğum da yaklaştıkça işe dönmeyi düşünmek kabus oldu bana daha çok var düşünme oraları diyorum ama elimde değil ne yazıkki

Bende hep Alyayla ugrastım.
Corba yaptım mercimek corbası,alyanın üstüne dökülüyomus.Allahım sen koru
Ben kapıyı kapıyorm cocuk icerde kalıyor falan.
Off kabustu resmen.(
Canım dün giderken alyaya üzüldün ya bilinçaltında kalıyor kuzum rüyalarda görüyorsun
Canım sen onunla arkadaş gibi oynuyosun seni araması normal düşkün olması küçükte tabi inşallah kreş zamanı daha rahat olursun
Selam canımlar
Sbah 6 ya kadr uyumadı bnmkı
Ayy bayılma noktasına geldım resmen koca kişiside yok
Basım çatlıyo cok fecı
Uyumuyo cocuk ya
Kuzum doktora götürdünmu burnu tikaniksa uykusu bölünür sürekli uyumaz
Bereketli olsun abla aldiklarin

Selam kızlar bugün eltime bıraktı esim öğlen gibi diğer eltimde geldi çay saati gibi yaptık giderken ekmek vişneli turta aldım fırından çok güzeldi 40 TL ödedim başka harcamam yok esim dönüşte aldı bizi marketten biseler aldı 100 harcamış ona yemek hazirla topla namaz kıldım çay içiyorum simdi

Yemek seçen olunca çok zor gerçekten ama kendine ayrı yapmanı takdir ettim, kendini ihmal etmemelisin hem emziriyorsun bebeğe de vitamin
Malesef sutum yok Allahdan hersey mama destekli gittik hala mama veriyorum.

Pek etci degilim ben otcuyum
Bakliyat da seviyorum.
Azcik azcik yapiyorum
Mesela bamya hazir dondurulmuş paketti.
2 seferde pisiriyorum benden baska yiyen yok 2-3 gun yiyorum.
Bulgur pilavini 1 cay bardg. Yaptim onuda 2gun yedim hatta yarinada var az daha
Insanin cani istiyo ya

Canım avakadoyu ben sert alsam da dışarda bekletiyor olgunlaşmasını bekliyordum. Bilgin olsun. Dolapta bile uzun süre durup olgunlaşıyor. İyi fiyatmış.

sağlık olsun yeter ki fark etmez, sebze gerçekten gerekli kızın sana çeker inşallah beraber yersiniz sebzeleri

Kizi uyuttum bugun oglen tam ciktim kapidan esim aradi firinin onundeyim diye.
Dedim ben markete çıkıyorum
Kapida bekle alayim seni dedi.
Bi kar cignetmedi
Dedim ben kar cignicekdim azcik.
Hakmar sonra a101 yaptik daha dogrusu o arabada bekledi ben alcagimi aldim.
Sivi el sabunu 2 tane, biber tursusu(bu ata buna taktim a101 de ki az aci guzel gidiyo ekmeksiz ye) dibek kahvesi aldim (arayistayim marka tavsiyesi alirim) yumusatici aldim yine (10tl uzerine bingonunki 10tl), dis macunu falan aldim.
Daha arabada basladi esim karnım cok ac diye
Kuymak kahvaltilik falan hazirladim.
Yemeklerde aksam yendi.
Kardesim geldi aksam ustu san sebastian almis özsut den begendik esimde sevdi.
Ben yaparım bunu bi ara fakat kelepceli kalip lazim.
Bende yok.

Yarin sok'a kaydirak ve havuz gelecek alalim diyoruz o toplara bulasip pisman olacagim biliyorum fakat kizim cok sevmişti hersey minnos icin.
Napim artik dagitsin bakalim.

Canım avakadoyu ben sert alsam da dışarda bekletiyor olgunlaşmasını bekliyordum. Bilgin olsun. Dolapta bile uzun süre durup olgunlaşıyor. İyi fiyatmış.
Bende kesekagidina sariyorum yanina elma muz koyunca da cabuk olgunlasiyor. Ama hani cok almadigimdan o gun yedirmek istiyorum ondan olgunlasmis olanlara bakiyorum.
Uygun olsada kilo kilo alsak keske.
Ben sevdim.

Canım seneye kreş düşünüyorsun ve yarım gün çalışıyorsun az daha sabır. İşinden olma. Çoğu çocuk annesi giderken ağlar. Kreşe başlayınca da olacak bu durum. Okula başlayınca da olacak. Zor süreç elbette ama her aşamada yaşanılacak. Annen biraz onu oyalayabilse belki hiç öyle olmaz. Sonuçta anneanne ona da düşkün olur çocuklar

Aynen ben de çocuk için bıraktım. Diğer türlü çalışmadan asla duramazdım evde. Çok şükür aç değiliz açıkta değiliz ama bir maaş daha olması daha iyiydi. Ve o zaman istediğimi hep alıyordum. Şimdi erteliyorum düşünüyorum vs vs.

babyloading87 canim evet zor bir durum.
Insan vicdan yapiyor ama napicaksin.
Eger is bulma imkanin varsa daha sonra ve tabiki sartlarin el veriyorsa bir sure evde ol ama dedigin gibi anaokulunada kresede versen yine neticede sensiz zaman geçirecek.
Bence cok zamandan ziyade kaliteli zaman gecirmek.
Sen boslugu zaten dolduruyorsun.

Evde de olsan yine sensiz durmazdi emin ol.
Ben odadan cikinca agliyor benimki.
Ben hangi odadaysam yurutecle pesimde.
Tek durmuyor.
Gelip pijamama yapışıyor.
Yani sen gidiyorsun diye yapmıyordur.
Oglum boyle degildi tek oyun oynardi dururdu.
Bukadar bana bagli degildi.
Bu cocukla alakali tamamen

Ben de katılıyorum canım sana. Bizim de wc de bile gitsem peşimden ağlıyordu. 2 yaş öyleydi. Şimdi aştık biraZ. Söylediğimde sorun olmuyor. Eğer söylemeden gidersem anne nerde diye ağlıyor

Kızlar ancak okuyabildim. Yine günü yetiremedim. Ne yapıyorum hiç birşey :)
Kızlara yemek verdim sizden sonra. Arkadaşın oğlu da geldi ona da verdim. Sonra tavada kıymalı pırasalı börek açtım. Arkadaş gelince ona da verdim. Hastane dönüşü telaşı olmasın diye.
Eşim de börek yedi. Sonra kız uyudu. Çay faslı. Eşim diyor ohh yap yap hamurları. Eee dedim senin tarzın ne yapayım

İyi geceler kızlar
Bnmki yorgunluğa dayanamadı uyuyor , ağlayınca kendimi çok kötü hissediyorum
Burnunu süreklilik fizyolojik serımla acıyorum bişey çıkmıyor
Galiba atak haftasını atlatamadık sürekli kucak ve gezdirilmek istiyor
Dün gece yanlızdım cok yoruldum akşam üstü uyudum 2 saat simdi uykum gelmiyor eşimler grevde onada canım sıkılıyo acıkcası
babyloading87 çocuk büyüdükçe annesinin derdide büyüyor çalışamayıp basında dursan maddıyat elvermıyor calıssan hep aklın kalıyor annelik cok zormuş
İnşallah mart basında maasım yatar grev uzarsa borclar nasıl ödenecek bi ben dert edıyorum sanırsam kocam rahat anlasrlar diyo

Hakkinizda hayırlısı canım inşallah çabuk biter grev haklarını alır insanlar eşin tahmin ediyordur az çok ondan rahattır sende sıkma canını herşey olacağına variyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…