- 30 Kasım 2016
- 1.160
- 4.035
- 133
- 31
Off ben de bundan korkuyorum işte ya zaten hamilelik süreci iş yeri çok sıkıntılı geçti doğum da yaklaştıkça işe dönmeyi düşünmek kabus oldu bana daha çok var düşünme oraları diyorum ama elimde değil ne yazıkkiÇocuklar büyüyyene kadr zorya bigün bıraktım kızı anneme çocuk ateşlenmiş haberi yok kadının bebe huysuz bi geldim yanıyo kızdım anne hiçmi farketmedin dedin
O zmn anladımki ne annene ve kv güvenerek işe güce gidilmezmiş idare et işe gitme dedim kendime
Canım dün giderken alyaya üzüldün ya bilinçaltında kalıyor kuzum rüyalarda görüyorsunBende hep Alyayla ugrastım.
Corba yaptım mercimek corbası,alyanın üstüne dökülüyomus.Allahım sen koru
Ben kapıyı kapıyorm cocuk icerde kalıyor falan.
Off kabustu resmen.(
Canım sen onunla arkadaş gibi oynuyosun seni araması normal düşkün olması küçükte tabi inşallah kreş zamanı daha rahat olursunBi yanım diyoki hadi oturdun 5 yasına kadar basında sonra ne olacak?
Okulada mı göndermicen?
Alya cidden bagımlı bana,odadan mutfaga geceyim annii diye sesleniyor,duymayayım kosarak geliyr.
Ben kardesimin cocuklarda hic görmedim böyle seyler.
2 kardesler diye mi nedir?bilmiyorm
Onlar odalarında oynar ,kardesim is yapar.
Ben süpürgeyi Alya kucagımda yapıyorm inanmazsınız.
Koltuk altı falan cekiyorm sırtmda Alyayla.
Kuzum doktora götürdünmu burnu tikaniksa uykusu bölünür sürekli uyumazSelam canımlar
Sbah 6 ya kadr uyumadı bnmkı
Ayy bayılma noktasına geldım resmen koca kişiside yok
Basım çatlıyo cok fecı
Uyumuyo cocuk ya
Bereketli olsun abla aldiklarinSelam kızlar, dün eşim maaşını aldı tüm ödemeleri internet bankacılıgı ile hallettik sabah sabah. Çok şükür bin şükür her halimize dün temizlik yaptığım için alışverişe gidemedim acilleri eşime liste attım kahve-süt-peynir, kendisine traş köpüğü birkaç birşey daha vardı ama hatırlayamadım ne kadar ödedi bilmiyorum artık sormuyorum. Bugün markete gittik büyük kalemleri almak için sıvıyağ, şeker, un, yogurt, süt, çay, tahin helvası, çikolata, tavuk, kıyma, et, et suyu daha biraz daha var ama unuttum eşim nakit ödedi 320 tl en çok sevindiğim tarafıda nakit olması ihtiyacım olmayan hiçi birşeyi almıyorum. Ama herşey çok pahalı kuruluk hiç birşey almadım biraz daha var evde onlar bitmeye yakın alırım. Tuvalet kagıdı, peçete, temizlik ürünleri şimdilik stoklarımda var bittikçe alırım onlarıda, kızlar internette İkra kuru gıda diye bir site var aldıklarımız gayet iyiydi biz ailecek begendik size de tavsiye ederim. Kızlarım çiğ kuruyemiş seviyorlar aldık, lokum, çakıl çikolata orayada 238 tl ödedik ama risk aldık, deydi bizim burda kuruyemiş dükkanı işletenler çok pahalıya satıyorlar bende o kadar fazla para ödemek istemiyorum onun için internetten aldım.
İyiyiz kuzum yaz her zaman ozletme tanıyoruz seniDamdan düşer gibi daldım kusura bakmayınarada yazıyordum unutmuşsunuzdur belki, herkes iyidir umarım
İyiyiz kuzum yaz her zaman ozletme tanıyoruz seni
Esim oglan yemek seçince boyle oluyor yaw.Maşallah 1 haftalık menümü 1 günde yapmışsın
Yemek seçen olunca çok zor gerçekten ama kendine ayrı yapmanı takdir ettim, kendini ihmal etmemelisin hem emziriyorsun bebeğe de vitaminEsim oglan yemek seçince boyle oluyor yaw.
Benim canim sebze fln istiyor kendime yapiyorum artik az az napim
Malesef sutum yok Allahdan hersey mama destekli gittik hala mama veriyorum.Yemek seçen olunca çok zor gerçekten ama kendine ayrı yapmanı takdir ettim, kendini ihmal etmemelisin hem emziriyorsun bebeğe de vitamin
Canım avakadoyu ben sert alsam da dışarda bekletiyor olgunlaşmasını bekliyordum. Bilgin olsun. Dolapta bile uzun süre durup olgunlaşıyor. İyi fiyatmış.Kiza tavuk hasladim suyuna corba yaptim icirdim iscak iscak sifa olsun.
Tavuklarida didip sogan biberle sotelicem pilavin yanina.
Kiymali patates patlicanlada yemek yapicam.
Bana bulgur pilavi bamya var.
Carrefourda avokado 6. 90 ama sert olmamis seyleri falan yollarlarsa die cesaret edip alamadim.
Ev temiz supurmem bugun.
Dun halilari falan kaldirip supurdum.
Salcam bugün esimde erken gelirse marasliyi izleriz gelsin kahveler gitsin ihlamurlar.
Ayy adamin yolunu gozler oldum
Millet karantinadan kocalardan bezdi ben ise gitmese diye bekliyorum.
Hem kiza bakiyo hem de dizi kahve arkadasi falan oluyo bana
sağlık olsun yeter ki fark etmez, sebze gerçekten gerekli kızın sana çeker inşallah beraber yersiniz sebzeleriMalesef sutum yok Allahdan hersey mama destekli gittik hala mama veriyorum.
Pek etci degilim ben otcuyum
Bakliyat da seviyorum.
Azcik azcik yapiyorum
Mesela bamya hazir dondurulmuş paketti.
2 seferde pisiriyorum benden baska yiyen yok 2-3 gun yiyorum.
Bulgur pilavini 1 cay bardg. Yaptim onuda 2gun yedim hatta yarinada var az daha
Insanin cani istiyo ya
Bende kesekagidina sariyorum yanina elma muz koyunca da cabuk olgunlasiyor. Ama hani cok almadigimdan o gun yedirmek istiyorum ondan olgunlasmis olanlara bakiyorum.Canım avakadoyu ben sert alsam da dışarda bekletiyor olgunlaşmasını bekliyordum. Bilgin olsun. Dolapta bile uzun süre durup olgunlaşıyor. İyi fiyatmış.
Agzin bal yesin insallah yasağlık olsun yeter ki fark etmez, sebze gerçekten gerekli kızın sana çeker inşallah beraber yersiniz sebzeleri
Canım seneye kreş düşünüyorsun ve yarım gün çalışıyorsun az daha sabır. İşinden olma. Çoğu çocuk annesi giderken ağlar. Kreşe başlayınca da olacak bu durum. Okula başlayınca da olacak. Zor süreç elbette ama her aşamada yaşanılacak. Annen biraz onu oyalayabilse belki hiç öyle olmaz. Sonuçta anneanne ona da düşkün olur çocuklarİlk defa dünden beri bıraksam mı diyorum, ya alısacak ögleden sonra evde oldugumu kanıksayacak.
Yada tmm dicem bırakcam.
Cünkü bana isi bi tek Alya bıraktırabilir.
Cok zor ya valla 2 gündür yerde miyiim gökte miyim belli değil
Aynen ben de çocuk için bıraktım. Diğer türlü çalışmadan asla duramazdım evde. Çok şükür aç değiliz açıkta değiliz ama bir maaş daha olması daha iyiydi. Ve o zaman istediğimi hep alıyordum. Şimdi erteliyorum düşünüyorum vs vs.Zaten kadınla iş hayatından çocuk yüzünden uzaklaşıyor. Baktığın zaman kimde aç da kalmıyor açıkta kalmıyor ama hayat senin hayatın çocuk büyüdükçe maddi özgürlüğün kıymeti hayatın değişecek olsa ayakta durabilecek olmayı bilmek de güzel. Benim 6 yıllık tecrübelerim çocukların her dönemi ayrı zor ve huyları sürekli değişiyor
. Tam alıştı büyüdü diyorsun hooop başka bir yüzü ortaya çıkıyor
Ben de katılıyorum canım sana. Bizim de wc de bile gitsem peşimden ağlıyordu. 2 yaş öyleydi. Şimdi aştık biraZ. Söylediğimde sorun olmuyor. Eğer söylemeden gidersem anne nerde diye ağlıyorbabyloading87 canim evet zor bir durum.
Insan vicdan yapiyor ama napicaksin.
Eger is bulma imkanin varsa daha sonra ve tabiki sartlarin el veriyorsa bir sure evde ol ama dedigin gibi anaokulunada kresede versen yine neticede sensiz zaman geçirecek.
Bence cok zamandan ziyade kaliteli zaman gecirmek.
Sen boslugu zaten dolduruyorsun.
Evde de olsan yine sensiz durmazdi emin ol.
Ben odadan cikinca agliyor benimki.
Ben hangi odadaysam yurutecle pesimde.
Tek durmuyor.
Gelip pijamama yapışıyor.
Yani sen gidiyorsun diye yapmıyordur.
Oglum boyle degildi tek oyun oynardi dururdu.
Bukadar bana bagli degildi.
Bu cocukla alakali tamamen
Hakkinizda hayırlısı canım inşallah çabuk biter grev haklarını alır insanlar eşin tahmin ediyordur az çok ondan rahattır sende sıkma canını herşey olacağına variyoİyi geceler kızlar
Bnmki yorgunluğa dayanamadı uyuyor , ağlayınca kendimi çok kötü hissediyorum
Burnunu süreklilik fizyolojik serımla acıyorum bişey çıkmıyor
Galiba atak haftasını atlatamadık sürekli kucak ve gezdirilmek istiyor
Dün gece yanlızdım cok yoruldum akşam üstü uyudum 2 saat simdi uykum gelmiyor eşimler grevde onada canım sıkılıyo acıkcası
babyloading87 çocuk büyüdükçe annesinin derdide büyüyor çalışamayıp basında dursan maddıyat elvermıyor calıssan hep aklın kalıyor annelik cok zormuş
İnşallah mart basında maasım yatar grev uzarsa borclar nasıl ödenecek bi ben dert edıyorum sanırsam kocam rahat anlasrlar diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?